|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 14:40 |
|
|
Meni se kod Srba nista ne svidja sto mi se ne svidja i kod Hrvata i Bosnjaka jer smo UGLAVNOM jedno.
Eto jedino ta vjera nesto ubacuje neke razlike pa cu reci da mi se kod Srba najmanje gadi ista jer je onako vise pro forma..i oni popovi jedu, jebu, locu, boli ih *** takoreci. Dok kod druga dva plemena je sve nesto neka zabrana, sve se nesto ne smije, sve nesto bezze i dosadno...halal haram. Srbi locu na slavama, sahranama, itd..
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 14:40 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 14:49 |
|
|
Neko spomenu kompleks vise vrijednosti.. pa bogte IMALI TOGA IDJE VISE no kod nas u ISTOCNOJ HERCEGOVINI?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 14:57 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni se kod Srba nista ne svidja sto mi se ne svidja i kod Hrvata i Bosnjaka jer smo UGLAVNOM jedno.
Eto jedino ta vjera nesto ubacuje neke razlike pa cu reci da mi se kod Srba najmanje gadi ista jer je onako vise pro forma..i oni popovi jedu, jebu, locu, boli ih *** takoreci. Dok kod druga dva plemena je sve nesto neka zabrana, sve se nesto ne smije, sve nesto bezze i dosadno...halal haram. Srbi locu na slavama, sahranama, itd.. To sam ja hteo da kazem, zbog slicnosti, tesko naci nesto sto nema kod druga dva naroda. Kod svih mi se najvise svidja fizicke karakteristike (visina, snaga itd..)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Altomanović je napisao/la: Srbi iz Srbije procerali sve Turke, poslali ih nama preko Drine, srusili sve dzamije i tragove turcizma... pa im onda Muslimani postali kul i egzoticni ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) X. Dobri su i dobri Bošnjani i Hrv. Jedan smo rod. Da je luđak Alija bio normalan i Kutiljera prihvatio bilo bi super.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:07 |
|
|
Ova mantra o ratu koji nebi bio da je "prihvacen" Kutilijero je na nivou onih budala koji su 20.februara 2022. mislili da Rusija nece napasti Ukrajinu.
Ili onih budala koji su mislili da ce Bush 2003. navuci stotine hiljada vojnika u susjedne zemlje a ne napasti Irak. Bilo je nade takoreci - kod budala doduse - cak i onda kad su vec poletjeli "patrioti".
Mislim stvarno dzeco, nadjite nekog da vam salije stravu ili se pocnite drogirati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:21 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni se kod Srba nista ne svidja sto mi se ne svidja i kod Hrvata i Bosnjaka jer smo UGLAVNOM jedno.
Eto jedino ta vjera nesto ubacuje neke razlike pa cu reci da mi se kod Srba najmanje gadi ista jer je onako vise pro forma..i oni popovi jedu, jebu, locu, boli ih *** takoreci. Dok kod druga dva plemena je sve nesto neka zabrana, sve se nesto ne smije, sve nesto bezze i dosadno...halal haram. Srbi locu na slavama, sahranama, itd.. Hahaha. Radeći u jednom privatnom birou nekom pade na pamet da i on ima svoj datum, taj biro. I pozvali popa da kao prisustvuje, da osvešta prostorije. Posle toga smo se zatrpali lignjama na žaru i većim količinama vina i rakije, uključujući popa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:35 |
|
|
A kad dzemat ovde napravi "veselje" ja tacno znam da ce uz jelo biti samo sokovi i mineralna pa i ne idem. Kako bez pive da jedem pecenje..
A dvije trecine dzematlija nakon veselja na pivo u birtiju.
Mrzim to samolaganje i pseudomoral.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kakva je ovo šizofrena i psihodelična tema ? Vraćajte se u stvaran život.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 15:46 |
|
|
Šta fali, svi imaju svoje dobre strane.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 16:24 |
|
|
Pa upravo je podmuklost bio jedan od stereotipa koji su se medju nasim narodima prisivali Hrvatima a ne Bosnjacima za koje se govorilo da su glupi Bosanci i naivni.
Dakle nidje veze.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 16:25 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Altomanović je napisao/la: Srbi iz Srbije procerali sve Turke, poslali ih nama preko Drine, srusili sve dzamije i tragove turcizma... pa im onda Muslimani postali kul i egzoticni ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) I Arnaute guje ljute iz Toplice, Jablanice.... Šiposi imaju tu netku omertu zavjet šutnje i obiteljski i klanovski povezani.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 16:45 |
|
|
Btw. ti si juznoistocnjak, znas sigurno Makedonce i Bugare. Kakvi su stereotipi bili prema njima? Meni su nekako Makedonci ostali u pamcenju kao "narod bez mane", tj. nisu nikome nista nazao ucinili, bili do zadnjeg za Jugoslaviju itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Btw. ti si juznoistocnjak, znas sigurno Makedonce i Bugare. Kakvi su stereotipi bili prema njima? Meni su nekako Makedonci ostali u pamcenju kao "narod bez mane", tj. nisu nikome nista nazao ucinili, bili do zadnjeg za Jugoslaviju itd. ..to nisu naši susjedi..i šiptare volim al i oni takođe ne ulaze u temu..možda srbima.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Skeletor
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:02 |
|
|
Bugari - prevrtljivi, pokvareni, uvek udaraju s leđa Makedonci - Srbi so govorna manata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:05 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Bugari - prevrtljivi, pokvareni, uvek udaraju s leđa Makedonci - Srbi so govorna manata .. ukratko srbima nitko od susjeda ne valja..ja se pitam do koga je.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Skeletor
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:09 |
|
|
laganini je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Bugari - prevrtljivi, pokvareni, uvek udaraju s leđa Makedonci - Srbi so govorna manata .. ukratko srbima nitko od susjeda ne valja..ja se pitam do koga je.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Pa ni Hrvatima. Mi bar imamo Rumune protiv kojih nikad nismo ratovali i uvek smo bili u dobrim odnosima, švercovali gorivo 90-ih, pretakali preko Dunava.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Skeletor je napisao/la: Kod muslimana mogu da pohvalim burek, sa ćevapima su me malo razočarali ali burek im jeste dobar, mora se priznati, a i teletina i jagnjetina je gore na Pešteru odlična, stvarno znaju to da spreme. Kod Hrvata mi je beskrajno simpatično kako neuspešno pokušavaju da se prikažu kao da su iznad balkanske kaljuže i onda u nekom bircuzu u 3 sata noću vidim kako pijani guraju kune u gaće pevačici i naručuju neke obskurne cajke za koje 99% ljudi u Srbiji nije čulo. Kulturno (a i genetski da se ne lažemo) su mi najbliži Hrvati Dinarci, to je ta ista prgavost, stav, čak i kompleks više vrednosti, dok su mi gore kajkavci nekako daleki i hladni, slabije ih i razumem, ali za Hrvate kao narod se ukupno pokazalo dobro da imaju i jedne i druge. E, ovo. Sve neka mittelojropa, bijele rukavice i uljudba. A ispod potkošulja sa žutim mrljama, dlakavo poprsje, cajke i cigara. I neizostavni križ o retrovizor. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:21 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Kod muslimana mogu da pohvalim burek, sa ćevapima su me malo razočarali ali burek im jeste dobar, mora se priznati, a i teletina i jagnjetina je gore na Pešteru odlična, stvarno znaju to da spreme. Kod Hrvata mi je beskrajno simpatično kako neuspešno pokušavaju da se prikažu kao da su iznad balkanske kaljuže i onda u nekom bircuzu u 3 sata noću vidim kako pijani guraju kune u gaće pevačici i naručuju neke obskurne cajke za koje 99% ljudi u Srbiji nije čulo. Kulturno (a i genetski da se ne lažemo) su mi najbliži Hrvati Dinarci, to je ta ista prgavost, stav, čak i kompleks više vrednosti, dok su mi gore kajkavci nekako daleki i hladni, slabije ih i razumem, ali za Hrvate kao narod se ukupno pokazalo dobro da imaju i jedne i druge. E, ovo. Sve neka mittelojropa, bijele rukavice i uljudba. A ispod potkošulja sa žutim mrljama, dlakavo poprsje, cajke i cigara. I neizostavni križ o retrovizor. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) ..to su ovi desničari mi iz hdz smo srednjoeuropska kultura a njima je to u krvi iz njihovi pripizdina.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60343 Lokacija: DAZP HQ
|
Haram je napisao/la: Pa upravo je podmuklost bio jedan od stereotipa koji su se medju nasim narodima prisivali Hrvatima a ne Bosnjacima za koje se govorilo da su glupi Bosanci i naivni.
Dakle nidje veze. Carla Del Ponto je za Srbe rekla da su kruvini sinovi, a za Hrvate da su podli kurvini sinovi. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:22 |
|
|
Čudno mi je da jedan balkanski narod (Bugari) nema pojma da spremi jelo da valja. Molim za podrobnije objašnjenje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:24 |
|
|
dudu je napisao/la: Carla Del Ponto je za Srbe rekla da su kruvini sinovi, a za Hrvate da su podli kurvini sinovi. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Šta je kazala za ove treće, zna li se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:24 |
|
|
Meni su pozitivni makedonci jer zrače tom nekom nepokvarenošću, veseli su a i malo dobročudni. Valjda ih gotovim jer su slični nama Bošnjacima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Haram
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:25 |
|
|
Uglavnom svi vole Makedonce. Sem budalastih Grka. I jos budalastijih Bugara.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Recite bar nesto pozitivno o vasim komsijama... Postano: 23 lis 2022, 17:27 |
|
|
Hrvate cijenim zbog njihove sloge i povezanosti. Svi su podređeni jednom cilju (bez obzir na unutrašnja trvenja) i disciplinirano rade.
I da, i zbog toga što su dosta religiozni i tradicionalni (mada bi im bolje bilo da su Muslimani, ali eto)...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|