|
|
Stranica: 5/55.
|
[ 1370 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 10 svi 2014, 19:15 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: E aj priznajte da je mala elokventna i da se diže na forumu prašina kad ona piše, realno ako je umišljena ima zbog čega biti. Izgleda da sam ja jedini koji je ostao ravnodušan na njenu pojavu 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 10 svi 2014, 19:21 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: E aj priznajte da je mala elokventna i da se diže na forumu prašina kad ona piše, realno ako je umišljena ima zbog čega biti. Kad ona (SarajkaDjevojka) piše, mislim da prašina nije jedina koja se diže. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 10 svi 2014, 19:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Do sada je bila poređena sa čak tri životinje. Ja sam je na početku prozvao pitbulom, Junuz se nadovezao sa zmijom-pitonom, a najnovija (anoniman autor) je komarac.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
witj
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 10 svi 2014, 22:11 |
|
|
|
Evo nek bude i četvrta, pijavica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 08:46 |
|
|
|
Pa nije ni čudo što se ne udaje,kad je muški časte ovakvim epitetima,uh uh,što bi rekao Žalosna Sova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 09:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
La devoradora de hombres
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 09:27 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: Do sada je bila poređena sa čak tri životinje. Ja sam je na početku prozvao pitbulom, Junuz se nadovezao sa zmijom-pitonom, a najnovija (anoniman autor) je komarac. Nije ni čudo što i ti u višemilionskom gradu ne mozeš srodne duše naći godinama kad zene porediš sa kokekakvim zivotinjskim vrstama. Zene se porede sa cvijećem, leptirima i pticama. Valjda si to trebao skontati do sad.  E moj Ministre.. Što da ja za tebe kazem da ličiš na recimo rasplodnog bika a kad predješ 100kg na onog za klaonice od kog se dobijaju hamburgeri? A neimenovanom autoru poručujem da je bezčunaš kad to javno ne smije izreći, nego treba tebe ko posrednika. Dakle, tko je? @Za jadnog Juku nije ni čudo što mu cijeli zenski rod izgleda poput zmija. Valjda je skloniji muškarcima ali to je osamdesetih bilo nemoguće priznati No tajice na biciklu i umjetničko klizanje khm, khm  @Vladek hvala na tvojoj izinmnoj nadahnutosti!:D @Markane moj dragi, trebaš ti sve ovo u školu udvaranja i dzentlmenstva primiti kad otvoriš. Ministra prvog upiši već je na granici da ostane staro momče, a šteta bio je lep ko greh, zategnutih mišića i finih usana i lica. Ali ne zna se to ponašati, ne zna i gotovo! Ti si ovdje stara dzentlmenska škola!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 09:57 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Osjećaj je obostran :) Nemaš pojma koliko cijenim tvoju upadicu na onu temu kad su šesnestogodišnje curice bile u pitanju. U više navrata i pored toga si ispala " ČOVJEK". I bez obzira što ćemo se sigurno opet počupati na politici, drago mi je kad si tu  Ima jedna ozbiljna zena mislim da je takodje Hercegovka i s njom imam isti odnos! Galija :) počupat ćemo se sigurno aha, imale smo sličan nik jedno vrijeme dok sam se bavila aktivizmom na hrhb-u i dok me nisu banirali  Ti si bila Gala. Logično. Gle, banirana si od strane mardara radi vaših nekih internih problema s poskoka. Kad sam vidio zgrozio sma se za razlog baniranja. Osim tebe, tu smo nažalost izgubili odličnog forumaša Bornu Bekijskog. Žao mi je bilo zbog toga. Dobila si ban bezveze i odbanirana si ubrzo kad sam vidio o čemu se radi. Eto samo da znaš..ionako je davno bilo.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 12:42 |
|
|
|
Mogu potvrdit "neobjašnjivu" privrženost otvarača teme prema šeher divojci.
jer čim bi se đul divojka sa Bistrika nešto ovdje ciklički zakačila pa došla na naš skromni portalčić..eto za njom i Vlade Rusa.
registriran uredno al ne znam jel ikad slova napiso.
Samo dođe kao pratnja, ko neki ranjeni vuk da zavija tamo,
reko, to mora da je ljubav..pa makar virtualna.
Al docnije sam viđo da je znao i grubo napisat mladoj đevojci bistričkoj, čak i kako bi se danas moderno kazalo..seksistički..pa reko, nije to jubav..to je eventualno požuda..a pošto je Vlade Rus i priličan nacionalist..to mi više sliči na onaj ..oj lijepa turska kćeri, krstit će te kaluđeri.. motiv
no možda griješim..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 12:57 |
|
|
A što ti Inkvi kazeš za mene? Mislim, ono čovjek prepun iskustva .. Tvoja se riječ pika i ima tezinu  Jesam li zmija ili ćuko ( opasni )?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zene se porede sa cvijećem, leptirima i pticama. Valjda si to trebao skontati do sad.  Cvijet:  Leptir:  Ptica: 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A što ti Inkvi kazeš za mene? Mislim, ono čovjek prepun iskustva .. Tvoja se riječ pika i ima tezinu  Jesam li zmija ili ćuko ( opasni )? ja sam u sukobu interesa.. ne virujem da bi puno pažnje obratili na moje riči..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Babo Akademichar
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: korrisnik je napisao/la:  jesu sve Sarajlije umišljene, ali hvala što misliš da ja nisam. Imaš na forumu dovoljno primjera. Što se tiče bauštele ja sam dijete akdemskog gradjanina i gradjanke  Znači nič bau, tamo vamo!  O, entschuldigen Sie bitte, gospodo Hochenzollern, zBilja, iSprike što nisam prepoznao tu akademiČnost. Valjda me obuzela nevidena (  ) ljepota. Ti pokupila svu pamet i ljepotu svijeta pa možeš si uzeti za pravo odlučivati ko je iznadprosječnog, a kl ispodprosječnog izgleda? Narcisoidnost tvoja je stvarno patološka. Otkud tolika potreba da se svidiš virtualnim Hrvatima? Kompleksi niže vrijednosti, go što si ipak hibrid Bošnjaka i poluhrvatice iz Tuzle? :nezna Još želi da se neko tuce za njenu naklonost. Ti si stvarno pukla. Tebe je najbolje svojevremeno opisao zlatni_ljiljan. Nisi Bošnjakinja, stoga prestani govoriti u ime Bošnjaka i pljuvati iste. I prestani navoditi mlade Bošnjakinje na grijeh. One su još uvijek nepokvarene, i lijepe su. Lijepe su zbog stida i časti, pojmovi tebi nepoznati. Svakom si loncu poklopac, dobro je Lebowski rekao. Sa svim Bošnjacima si se posvadala i organski te nijedan ne može podnijeti. A s druge strane si se moderatorima uvukla toliko u dupenče da ti noge vire. Ustanovili smo dakle da ti je nekih 25 godina, da imaš 3 godina mladeg momka švabu, da ti je stari Bošnjak iz Sarajeva, a mati poluhrvatica iz Tuzle. Živiš bezbrižan život u Bechu, Austriji, a nije te sramota one u BiH gledati s visoka. Postavi konačno svoju sliku, da vidimo tu nadaleko opjevanu "ljepotu", vanjsku, da se razumijemo. Iznutra je praznina i trulež, koji se ovdje neuspješno puni virtualnom prostitucijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Babo Akademichar
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:37 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: E aj priznajte da je mala elokventna i da se diže na forumu prašina kad ona piše, realno ako je umišljena ima zbog čega biti. Izgleda da sam ja jedini koji je ostao ravnodušan na njenu pojavu  Nisi. Ja je samo žalim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:45 |
|
|
Babo Akademichar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:  jesu sve Sarajlije umišljene, ali hvala što misliš da ja nisam. Imaš na forumu dovoljno primjera. Što se tiče bauštele ja sam dijete akdemskog gradjanina i gradjanke  Znači nič bau, tamo vamo!  O, entschuldigen Sie bitte, gospodo Hochenzollern, zBilja, iSprike što nisam prepoznao tu akademiČnost. Valjda me obuzela nevidena (  ) ljepota. Ti pokupila svu pamet i ljepotu svijeta pa možeš si uzeti za pravo odlučivati ko je iznadprosječnog, a kl ispodprosječnog izgleda? Narcisoidnost tvoja je stvarno patološka. Otkud tolika potreba da se svidiš virtualnim Hrvatima? Kompleksi niže vrijednosti, go što si ipak hibrid Bošnjaka i poluhrvatice iz Tuzle? :nezna Još želi da se neko tuce za njenu naklonost. Ti si stvarno pukla. Tebe je najbolje svojevremeno opisao zlatni_ljiljan. Nisi Bošnjakinja, stoga prestani govoriti u ime Bošnjaka i pljuvati iste. I prestani navoditi mlade Bošnjakinje na grijeh. One su još uvijek nepokvarene, i lijepe su. Lijepe su zbog stida i časti, pojmovi tebi nepoznati. Svakom si loncu poklopac, dobro je Lebowski rekao. Sa svim Bošnjacima si se posvadala i organski te nijedan ne može podnijeti. A s druge strane si se moderatorima uvukla toliko u dupenče da ti noge vire. Ustanovili smo dakle da ti je nekih 25 godina, da imaš 3 godina mladeg momka švabu, da ti je stari Bošnjak iz Sarajeva, a mati poluhrvatica iz Tuzle. Živiš bezbrižan život u Bechu, Austriji, a nije te sramota one u BiH gledati s visoka. Postavi konačno svoju sliku, da vidimo tu nadaleko opjevanu "ljepotu", vanjsku, da se razumijemo. Iznutra je praznina i trulež, koji se ovdje neuspješno puni virtualnom prostitucijom. Opet moderator iz bosanske prčvarnice :) Zbilja mi laska što sam predmet tvoje opsesije krkanko krokodilčić, kako neke napaćene duše ne mogu bez potpore fercerati pa makar i bolesnika poput tebe!  Samo radi mene si se jedno 40 registrirao kad razradite plan u bosanskoj prčvarnici. @MiB i Inkvi, dobro, dobro. Znači ni od vas podrške 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 13:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Babo Akademichar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:  jesu sve Sarajlije umišljene, ali hvala što misliš da ja nisam. Imaš na forumu dovoljno primjera. Što se tiče bauštele ja sam dijete akdemskog gradjanina i gradjanke  Znači nič bau, tamo vamo!  O, entschuldigen Sie bitte, gospodo Hochenzollern, zBilja, iSprike što nisam prepoznao tu akademiČnost. Valjda me obuzela nevidena (  ) ljepota. Ti pokupila svu pamet i ljepotu svijeta pa možeš si uzeti za pravo odlučivati ko je iznadprosječnog, a kl ispodprosječnog izgleda? Narcisoidnost tvoja je stvarno patološka. Otkud tolika potreba da se svidiš virtualnim Hrvatima? Kompleksi niže vrijednosti, go što si ipak hibrid Bošnjaka i poluhrvatice iz Tuzle? :nezna Još želi da se neko tuce za njenu naklonost. Ti si stvarno pukla. Tebe je najbolje svojevremeno opisao zlatni_ljiljan. Nisi Bošnjakinja, stoga prestani govoriti u ime Bošnjaka i pljuvati iste. I prestani navoditi mlade Bošnjakinje na grijeh. One su još uvijek nepokvarene, i lijepe su. Lijepe su zbog stida i časti, pojmovi tebi nepoznati. Svakom si loncu poklopac, dobro je Lebowski rekao. Sa svim Bošnjacima si se posvadala i organski te nijedan ne može podnijeti. A s druge strane si se moderatorima uvukla toliko u dupenče da ti noge vire. Ustanovili smo dakle da ti je nekih 25 godina, da imaš 3 godina mladeg momka švabu, da ti je stari Bošnjak iz Sarajeva, a mati poluhrvatica iz Tuzle. Živiš bezbrižan život u Bechu, Austriji, a nije te sramota one u BiH gledati s visoka. Postavi konačno svoju sliku, da vidimo tu nadaleko opjevanu "ljepotu", vanjsku, da se razumijemo. Iznutra je praznina i trulež, koji se ovdje neuspješno puni virtualnom prostitucijom. A ašikuje iz inata sa Vladimirom zato što je Srbin a zna kako Bošnjaci (muslimani) vole miješane brakove sa Srbima a k tome još je i ateistkinja pa sad ti računaj.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ispravka. Nije piton nego lijepa hrvatska rijec za istog - udav.  Te stare cure kad dodju u godine totalno izgube kompas. Valjda je to uzrok svega. A Vlado je samovladmazohista, doista ne voli sebe. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Babo Akademichar je napisao/la: O, entschuldigen Sie bitte, gospodo Hochenzollern, zBilja, iSprike što nisam prepoznao tu akademiČnost. Valjda me obuzela nevidena (  ) ljepota. Ti pokupila svu pamet i ljepotu svijeta pa možeš si uzeti za pravo odlučivati ko je iznadprosječnog, a kl ispodprosječnog izgleda? Narcisoidnost tvoja je stvarno patološka. Otkud tolika potreba da se svidiš virtualnim Hrvatima? Kompleksi niže vrijednosti, go što si ipak hibrid Bošnjaka i poluhrvatice iz Tuzle? :nezna Još želi da se neko tuce za njenu naklonost. Ti si stvarno pukla. Tebe je najbolje svojevremeno opisao zlatni_ljiljan. Nisi Bošnjakinja, stoga prestani govoriti u ime Bošnjaka i pljuvati iste. I prestani navoditi mlade Bošnjakinje na grijeh. One su još uvijek nepokvarene, i lijepe su. Lijepe su zbog stida i časti, pojmovi tebi nepoznati. Svakom si loncu poklopac, dobro je Lebowski rekao. Sa svim Bošnjacima si se posvadala i organski te nijedan ne može podnijeti. A s druge strane si se moderatorima uvukla toliko u dupenče da ti noge vire. Ustanovili smo dakle da ti je nekih 25 godina, da imaš 3 godina mladeg momka švabu, da ti je stari Bošnjak iz Sarajeva, a mati poluhrvatica iz Tuzle. Živiš bezbrižan život u Bechu, Austriji, a nije te sramota one u BiH gledati s visoka. Postavi konačno svoju sliku, da vidimo tu nadaleko opjevanu "ljepotu", vanjsku, da se razumijemo. Iznutra je praznina i trulež, koji se ovdje neuspješno puni virtualnom prostitucijom. Opet moderator iz bosanske prčvarnice :) Zbilja mi laska što sam predmet tvoje opsesije krkanko krokodilčić, kako neke napaćene duše ne mogu bez potpore fercerati pa makar i bolesnika poput tebe!  Samo radi mene si se jedno 40 registrirao kad razradite plan u bosanskoj prčvarnici. @MiB i Inkvi, dobro, dobro. Znači ni od vas podrške  znaš kako se veli u narodu..a narod zna najbolje..dobar konj ima sto mana a loš samo jednu..a znaš koja je to jedna..znaš valjda..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ispravka. Nije piton nego lijepa hrvatska rijec za istog - udav.  Te stare cure kad dodju u godine totalno izgube kompas. Valjda je to uzrok svega. A Vlado je samovladmazohista, doista ne voli sebe.  Po zeničkoj mahali sigurno jesam stara cura  Odnosno sa 18 sam već bila to. No po evropskim standardima " njet" Mozeš ti iz zeničke pripizdine u ZG al ona iz tebe nikad lijepi moj juka! @Inkvi  Reci mu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ispravka. Nije piton nego lijepa hrvatska rijec za istog - udav.  Te stare cure kad dodju u godine totalno izgube kompas. Valjda je to uzrok svega. A Vlado je samovladmazohista, doista ne voli sebe.  Po zeničkoj mahali sigurno jesam stara cura  Odnosno sa 18 sam već bila to. No po evropskim standardima " njet" Mozeš ti iz zeničke pripizdine u ZG al ona iz tebe nikad lijepi moj juka! @Inkvi  Reci mu! Dobro tam se u vas nezna ko koga handri kad ono može pjevati na euroviziji. Znaci Smak svijeta kažem ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:39 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Babo Akademichar je napisao/la: O, entschuldigen Sie bitte, gospodo Hochenzollern, zBilja, iSprike što nisam prepoznao tu akademiČnost. Valjda me obuzela nevidena (  ) ljepota. Ti pokupila svu pamet i ljepotu svijeta pa možeš si uzeti za pravo odlučivati ko je iznadprosječnog, a kl ispodprosječnog izgleda? Narcisoidnost tvoja je stvarno patološka. Otkud tolika potreba da se svidiš virtualnim Hrvatima? Kompleksi niže vrijednosti, go što si ipak hibrid Bošnjaka i poluhrvatice iz Tuzle? :nezna Još želi da se neko tuce za njenu naklonost. Ti si stvarno pukla. Tebe je najbolje svojevremeno opisao zlatni_ljiljan. Nisi Bošnjakinja, stoga prestani govoriti u ime Bošnjaka i pljuvati iste. I prestani navoditi mlade Bošnjakinje na grijeh. One su još uvijek nepokvarene, i lijepe su. Lijepe su zbog stida i časti, pojmovi tebi nepoznati. Svakom si loncu poklopac, dobro je Lebowski rekao. Sa svim Bošnjacima si se posvadala i organski te nijedan ne može podnijeti. A s druge strane si se moderatorima uvukla toliko u dupenče da ti noge vire. Ustanovili smo dakle da ti je nekih 25 godina, da imaš 3 godina mladeg momka švabu, da ti je stari Bošnjak iz Sarajeva, a mati poluhrvatica iz Tuzle. Živiš bezbrižan život u Bechu, Austriji, a nije te sramota one u BiH gledati s visoka. Postavi konačno svoju sliku, da vidimo tu nadaleko opjevanu "ljepotu", vanjsku, da se razumijemo. Iznutra je praznina i trulež, koji se ovdje neuspješno puni virtualnom prostitucijom. A ašikuje iz inata sa Vladimirom zato što je Srbin a zna kako Bošnjaci (muslimani) vole miješane brakove sa Srbima a k tome još je i ateistkinja pa sad ti računaj. ja ovo tvoje ne mogu protumačit drugačije nego napad na bejha..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:40 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lujka stvarno misli da je ovaj banovani neko s mog foruma haha. Sta kaze...da smisljamo tamo strategiju i onda ovdje dolazimo da je napadamo  Malo si se precenila devojko. Na Lujke ne vrijedi trositi vrijeme ali evo kad bas uzivas na ovoj temi kao opasna cura oko koje se dize prasina i koja konacno ima svoju temu na kojoj dolazi do izrazaja da malo rezimiramo. 1. Aktivna si ovdje, hrhb, balkan politika, forum.hr, klix, i ko zna gdje jos. Plus sto na mom forumu cucis 24/7 trazeci neke dokaze protiv mene. Poznata si po tome sto ismijavas druge i otkrivas podatke koje su ti ljudi u povjerenju rekli ili koje si prikupila tracajuci. 2. Stavljala si sliku svog bivseg momka pa kad su skontali da je to neki nogometas odglumila si da si se salila 3. Lafo zgodna cura koju nikad niko nije vidio, a valjda ministrovim bajkama da te ima na fb mogu povjerovati samo novi clanovi. Ministar laze da si zgodna da bi se muskici napalili, cime bi stisao hajku protiv tebe jer si mu korisna kao forumska luda koja nabija postove i povecava statistiku. Ali pod koju cijenu moj M.? 4. Sve pozitivno drugih zena prikazujes kao mane, ismijavas gabi koja sije, mene kako kuham i imam svoj forum, a istices da si ti maca koju zanima moda, parfemi, koja je kusals sva vina i sireve. 5. Radis, ides na utakmice bh repke, ides na fitnes, nocni zivot, volontiras i pomazes djeci a na netu si 24/7. 6. Nikad da slikom potkrijepis te svoje aktivnosti i one 2-3 koje si stavila ko da si slikala poklopcem od pavlake 7. Mrzis gabi jer ne mozes da shvstis da su kraj tebe tako savrsene markan i bumbar odabrali njeno drustvo 8. Sad se uvlacis sonji jer znas da bi te zenska pomela kad bi dosle u sukob. Dobra si samo sa bezlicnim zenama koje ti nisu nikakva konkurencija i ciji je iq manji od centimetara tvog nosa. 9. Patis da se svidis forumskoj eliti, moderatorima, dudu, bobovac, aga, doc, mrso.. Vjerovatno tako i u reali biras momke na osnovu auta kojeg voze i debljine novcanika 10. Ko fol studiras psihologiju haha, jedino iskustvo koje imas s njome su tvoje seanse dok si se lijecila od sizofrenije 11.Moj savjet ti je da predjes na katolicanstvo i uzmes hr drzavljanstvo. Ionako pises hr jezikom i uvlacis se hrvatima u dupe. Samo ponekad otpjevas hajmo bosno, hajmo Hercegovino i time mislis da si dokazala svoj patriotizam. 12. Stalno spominje bogatog taju i begovsko porjeklo, a ne kuzi da svi kuze da laze. Osim toga, sve i da jeste tako, dzaba joj je kad ocito jadna ne zna sta je smisao zivota, sta treba vrednovati, a sta ne. Ali valjda nadodje nekad. Stvarno se nadam da ce jednom naci svoj mir. Sad gledajte kad zavrne rukave i pocne mi odgovarati. Pa ce se po tri puta vracati na post i prepravljati. Lujka pa to ti je. A po postovima se vidi koliko jadna uziva sto se pise o njoj. Tako je to kad si u reali niko i nista, pa zivis u virtuali.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nemojte je kvotat. Preporodio sam se otkad sam iskljucio vidljivost njenih i vjetrovkinih postova. Ovako opet vidim. Inace, sad sam guglo, Mini je gadno pogrijesio. Pitoni i udavi nisu isto. Pitoni nesu jaja a udavi radjaju zive mlade. Svaki dan nesto novo saznamo. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 11 svi 2014, 14:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @MiB i Inkvi, dobro, dobro. Znači ni od vas podrške  A čuj, možeš ti i sam 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|