|
|
Stranica: 3/55.
|
[ 1370 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 12:54 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
Svi junaci nikom ponikoše  Ne smije nijedan znači. Matema ajd vidimo arijevske gene???
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Reci, što bi te banirali? Evo ko smije staviti vlastitu sliku u profil na ovoj temi i stavim i ja svoju  Ministar nek kaze jesam li ja. Na par minuta! Zato što je sisa koja stalno priča kako si mrak riba a neće da podijeli slike 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Svi junaci nikom ponikoše  Ne smije nijedan znači. Matema ajd vidimo arijevske gene??? Žao mi je, to bi poremetilo moju borbu protiv zločina... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:07 |
|
|
Sad te zamišljam ko brkatog azijata  Jbg, znala sam da nema junaka!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:08 |
|
|
|
Meni je bitno da me zamišljaš ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:12 |
|
|
|
Još uvek ekumenska vlaščad gonjaju bulu po forumu?? Pa dokle više pobogu?!
Sarajka ćeraj te džukce iz avlije što ti prekopavaju smeće.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:37 |
|
|
joe enter je napisao/la: Još uvek ekumenska vlaščad gonjaju bulu po forumu?? Pa dokle više pobogu?!
Sarajka ćeraj te džukce iz avlije što ti prekovajaju smeće. Koga ti nazivaš ekumenistom Luciferov sledbeniče?!?! Lebovski, nisi baš ni morao... al ajde, čekamo Sarajku...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: Brkati Azijat bez brkova. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 13:57 |
|
|
|
Ode Ministar spavati. Tko će vam potvrditi autentičnost?
@Jole, jesi ti ziv?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 14:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Jole, jesi ti ziv?
A pomalo! Što bi rekli u mojoj postojbini CG :"Mre se a jope' se živo". Dolazio bi češće na vorum ali tolika količina retardiranih fašista je ipak previše za moj stomak. Namnožila se bagra jer uprava voruma ima svoj politički plan pa im se dozvoljava nekrofislki pir. Čak i kad dunem dobru travu loše mi bude kad čitam neke teme ovde. Šta ima kod tebe , jesi li svoj međunožni ponos konačno poklonila nekom katoliku zarad multietničnosti ili čekaš Mevlida da izađe iz zatvora?? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 14:36 |
|
|
Navrni češće! Što se tiče tvog pitanja razmišljam da svoj medjunozni ponos ( ili kako već ) pored sveopće pojave debila ostavim. Vratiću se Bogu neotpakovana! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 14:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Navrni češće! Što se tiče tvog pitanja razmišljam da svoj medjunozni ponos ( ili kako već ) pored sveopće pojave debila ostavim. Vratiću se Bogu neotpakovana!  A jes vala , svaki fašista je po defoltu seksulano isfrustriran i impotentan , zato i rade to što rade. Ovima sa foruma se diže kao vodostaj Dunava , jednom godišnje. Znam da boravak na ovakvim mestima ljude ponekad čini beznadežnim , ali ne brini ima momčadi sa soli u glavi , ipak ćeš otići bogu raspakovana , ako bog da. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 14:50 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9O6tzY816lM[/youtube]
Neda Ukraden - Sarajka djevojka majci plakala + Mene majka kara + Neko tiho zapjeva
Sarajka djevojka majci plakala: ne daj me, ne daj me, majko za njega! U mom srcu drugi spi, što me danas poljubi! I sad tužna čekam ga, da me opet pogleda.
Mene majka kara, što mi dragi šara, što mi dragi šara po selu. Kaže: man’ se, lole, njega mnoge vole, nega mnoge vole u selu. Jest da je kriv, al je mnogo živ – delija! On nije rad da te ženi sad. Pusti ga! Znam ja dobro, majko, da ga vole žarko, da ga mnoge žele u srcu! Što ga više mame, to je draži za me, to je draži za me, volim ga! Jest, da je živ, ali nije kriv što je mlad. Dao mi je riječ, ženiće me već, ima kad! Mene majka kara, što mi dragi šara, što mi dragi šara po selu. Kaže: man’ se, more, njega mnoge vole, nega mnoge vole u selu. Jest da je kriv, al je mnogo živ – delija! On nije rad da te ženi sad. Pusti ga!
Neko tiho zapjeva iz polja u noć i u meni samo tugu stvori da me noćas mori! I da me sjeća na one dane kad je na tom polju za me mirisala sreća. I da me sjeća na one noći kad su trave šaputale da ćeš opet doći
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 14:55 |
|
|
joe enter je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Navrni češće! Što se tiče tvog pitanja razmišljam da svoj medjunozni ponos ( ili kako već ) pored sveopće pojave debila ostavim. Vratiću se Bogu neotpakovana!  A jes vala , svaki fašista je po defoltu seksulano isfrustriran i impotentan , zato i rade to što rade. Ovima sa foruma se diže kao vodostaj Dunava , jednom godišnje. Znam da boravak na ovakvim mestima ljude ponekad čini beznadežnim , ali ne brini ima momčadi sa soli u glavi , ipak ćeš otići bogu raspakovana , ako bog da.  Koja utjeha 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 18:02 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
joe enter, nevezano za temu, ali šta ti onda tražiš na ovom ''fašističkom'' forumu ? Čoveče imaš skoro 5000 poruka, pet hiljada komentara eeeeeej. Što lepo ne odeš na neki forum gde se okupljaju retardi poput b92 forumaša, imaš takvih smradova i po Hrvatskoj, ja ih ne znam niti posećujem, mogu te uputiti hrvatski forumaši ili možda imate neki zajednički jugoslovenski.
Ti si ovde usamljen, jer čak i ovi ''naivni'' muslimani su takodje fašisti, to su isti homofobi, ksenofobi, rasisti kao i svi mi ''fašisti'', samo što ih dodatno krasi i mržnja prema Isusu Hristu. E jedino ste tu našli zajednički jezik, možete zajedno da Isusa zovete drvodeljom, zanatlijom, drvosečom, stolarom i kako već da ponižavate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 18:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: razmišljam da svoj medjunozni ponos ( ili kako već ) pored sveopće pojave debila ostavim. Vratiću se Bogu neotpakovana!  Možeš slobodno da kažeš....  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 18:18 |
|
|
Lebowski je napisao/la: De ba Murise, jedem.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 18:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Lebowski isti mladi Geoge Clooney.  ne znam zašto ovdašnji Muslimani imaju potrebu podmetati tuđe fotke kao svoje?  pa ako se nećete pokazati, nećete se pokazati, iz bilo kojeg razloga. ovako ispadate debili i kompleksaši koji glume nešto što nisu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 18:28 |
|
|
|
Sad će junuz jednu na biciklu, ajde june!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 07 svi 2014, 22:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Lebowski isti mladi Geoge Clooney.  ne znam zašto ovdašnji Muslimani imaju potrebu podmetati tuđe fotke kao svoje?  pa ako se nećete pokazati, nećete se pokazati, iz bilo kojeg razloga. ovako ispadate debili i kompleksaši koji glume nešto što nisu. Na koga se ovo odnosilo? Ko je postavio tuđu sliku, sarajka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 08 svi 2014, 07:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
POL_GASOL je napisao/la: Sad će junuz jednu na biciklu, ajde june! Pa da skužite koji bicikl vozim. Jok.  Od svih pi.ki na forumu od kojih bi očekivao da traže moje izazovne fotke, ti se javiš. Pu, pu, pu, gluho bilo... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 08 svi 2014, 08:06 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 08 svi 2014, 09:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Djevojka je stvarno lijepa, što je netipično za internetska bespuća (gdje su većina "žena" muškarci, a ono malo pravih žena rugobe sa ozbiljnim psihološkim problemima, koje uživaju u pažnji od strane pičkopaćenika koja im je inače nedostupna u reali). No, sa obzirom da Vladek ne zna kako Sara izgleda, zaljubio se u "nastup" i valjda neku projekciju vlastite mašte. Vidi guzde i nadripsihologije opusti se, zaslužio si http://www.memecenter.com/fun/3149027/m ... to-fap-too
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajka udaj se za mene Postano: 08 svi 2014, 11:33 |
|
|
Leb, fotošopiranjem i laznim slikama ne koristim se nikad u uzaludne svrhe. Tako da ne kuzim tvoju zainteresiranost  Zakaj si zainteresiran? Meni Leb za uvoz nekog tvog imovinskog stanja, društvenog statusa i ispodprosječnog izgleda, sa srednjom ili nikakvom stručnom spremom ne treba slika. A kamoli lazna ili fotošopirana  Mislim da bi taj i slične poduhvate mogla izvesti sa drvenom nogom i bez jednog oka  I to da se ko gladijatori do smrti tučete za moju naklonost odnosno boravišnu i radnu dozvolu EU  Na cijeni su srce ing.el tehnike, doktori specijalisti, ekonomisti i trgovci na burzama pa i sa odvjetnikom bi rizikovala. Potencijalnih bauštelaca još sa znanjem njemačkog imam i ovdje napretek!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|