|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 21:18 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Na kraju najebo? Ne budi naivan Vlado, nije još kraj, to ti poručuje Meske i džihadlije . A neznam što se zelenila tiče, ja ne primjećujem novih (Osim ovog Bernny-ja), možda zato što još nisu počeli lijepiti karte i statistiku 50 posto Distrikta je u bijelo-orlovskom trikoloru i zeleni su na kraju najebali. Bernny + zapovjednik se odjednom vratio i to otprilike kad je i ljiljan postao u posljednje vrijeme nesto aktivniji, dok vecina srpskih forumasa se povuklo (vec me pocinje hvatati paranoja ). Ovdje se garant radi o nekoj diverziji, nesto se desava samo ne znam sta.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 21:28 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Vladimir RUS je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Na kraju najebo? Ne budi naivan Vlado, nije još kraj, to ti poručuje Meske i džihadlije . A neznam što se zelenila tiče, ja ne primjećujem novih (Osim ovog Bernny-ja), možda zato što još nisu počeli lijepiti karte i statistiku 50 posto Distrikta je u bijelo-orlovskom trikoloru i zeleni su na kraju najebali. Bernny + zapovjednik se odjednom vratio i to otprilike kad je i ljiljan postao u posljednje vrijeme nesto aktivniji, dok vecina srpskih forumasa se povuklo (vec me pocinje hvatati paranoja ). Ovdje se garant radi o nekoj diverziji, nesto se desava samo ne znam sta. A ti unatoč strahu ne želiš "humano preseliti". Ipak se emt vratila, idete zajedno ili ostajete zajedno, ko sarajevski Romeo i Julija.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 21:37 |
|
|
MRSHO je napisao/la: A ti unatoč strahu ne želiš "humano preseliti". Ipak se emt vratila, idete zajedno ili ostajete zajedno, ko sarajevski Romeo i Julija. Ja cu ipak ostati, posto sam vec jednom bio pauzirao jedno 2 godine zbog facebookskih razloga. Izes takvu Juliju koja bjega cim ugleda Romea.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 21:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vladimir RUS je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Na kraju najebo? Ne budi naivan Vlado, nije još kraj, to ti poručuje Meske i džihadlije . A neznam što se zelenila tiče, ja ne primjećujem novih (Osim ovog Bernny-ja), možda zato što još nisu počeli lijepiti karte i statistiku 50 posto Distrikta je u bijelo-orlovskom trikoloru i zeleni su na kraju najebali. Bernny + zapovjednik se odjednom vratio i to otprilike kad je i ljiljan postao u posljednje vrijeme nesto aktivniji, dok vecina srpskih forumasa se povuklo (vec me pocinje hvatati paranoja ). Ovdje se garant radi o nekoj diverziji, nesto se desava samo ne znam sta. Stalno si se žalio kako si neprimjetan. Eto, sveti Junuz ti je uslišio molitve: svjetliš kao bandera.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 21:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Stalno si se žalio kako si neprimjetan. Eto, sveti Junuz ti je uslišio molitve: svjetliš kao bandera. Ko velis, sad sam glavna faca, otkako mojih nema.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 22:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Stalno si se žalio kako si neprimjetan. Eto, sveti Junuz ti je uslišio molitve: svjetliš kao bandera. Ko velis, sad sam glavna faca, otkako mojih nema. Ti si sad nama k,o general Divjak muslimanima - nema šta da ti fali, ima da te držimo k`o malo vode na dlanu! E sad ako si pametan možda zaradiš i koje besplatno ljetovanje na moru kod ekipe sa foruma ili slično.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 27 lip 2012, 22:16 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ovo me podsjetilo na situaciju na forumu nezavisnih novina kad su Srbi bojkotovali forum (na 24 sata ) zbog muslimmana u moderaciji i skidanja najvećeg Srbina urednika (srbin2020). Ma vratiće se oni. Meni je baš bezveze kad pojedini napuštaju forume (iz bilo kojeg razloga).
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76578 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ova koalicija bojkotaša raspast će se poput Platforme.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 00:16 |
|
|
Mislim da bi se trebala otvoriti jedna antisrpska tema na kojoj bi se Srbi ponovo angažovali u zaštiti vitalnih nacionalnih interesa, čisto radi njihovog povratka, sa najboljim namjerama.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 00:20 |
|
|
Pola Srba ne bojkotira. Ali mi je Janko mrak, kako je samo politički si ostavio otvorena vrata... A tek Džonika, neće taj izdržat baš puno. Ostali, hm, kako god hoće, ionako zubar ode u anonimnost...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 00:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vi ste popušili. Niste smjeli ostaviti originalan naslov teme. Veliki poraz. Stvar je karaktera i principa, ili ostaje naslov ili ne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 10:14 |
|
|
Je je, veliki poraz. Ma, napisao sam već sve o čoporu, pogotovo u nekim "ratovima", u njemu drvosječa vodi doktora. I to su i potvrdili svojim ponašanjem, Aga jest zanimljiv samo, ne bih rekao da je krema. No, zanimljivo je kako je se nametnuo Srbijancima. Inače, baš je lijepo s Srbekima individualcima koji imaju svoje ja komunicirat. Ne kužim što je lijepo u tome da njih deset baci kamen na jednog u 1 sat po noći, a to su redovno radili Agatići. A i konačno se mogu malo svađat s federalnim partnerima, dok su Agatići bili nikako da dođu na red...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 10:58 |
|
|
Junuze, ti si pljunuti Lagumdžijin i Komšićev mentalni sklop, i kao da te rodio klix.ba forum. Zar to stvarno ne primjetiš.
- Čopor Srba (većina Hrvata ustaša, sa svoja dva HDZ-a) - Srbi intelektualci koji su dobri, svi drugi u zabludi i kad tad će se osvijestiti (SDP-ovi Hrvati Kukić, Komšić i ostali) - Aga se nametnuo Srbima (treba Hrvate po glavi pucati dok se ne opamete i prestanu glasovati za ustašu Čovića)
Jedina razlika između tebe i tih dotičnih Bošnjaka je ta da ti Srbe možeš za kitu uhvatiti, ti gore spomenuti bar Hrvate mogu zajebavati trenutno.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuze, ti si pljunuti Lagumdžijin i Komšićev mentalni sklop, i kao da te rodio klix.ba forum. Zar to stvarno ne primjetiš.
- Čopor Srba (većina Hrvata ustaša, sa svoja dva HDZ-a) - Srbi intelektualci koji su dobri, svi drugi u zabludi i kad tad će se osvijestiti (SDP-ovi Hrvati Kukić, Komšić i ostali) - Aga se nametnuo Srbima (treba Hrvate po glavi pucati dok se ne opamete i prestanu glasovati za ustašu Čovića)
Jedina razlika između tebe i tih dotičnih Bošnjaka je ta da ti Srbe možeš za kitu uhvatiti, ti gore spomenuti bar Hrvate mogu zajebavati trenutno. Lagumdžijin mentalni sklop, po događajima koji se redaju zadnjih nekoliko godina, jedino ti možeš simulirat. Mora biti od trave i koke dobar dio sivih stanica uništen a ostatak hiperaktivan. Pregrijat ćeš se bolan.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ]
Lagumdžijin mentalni sklop, po događajima koji se redaju zadnjih nekoliko godina, jedino ti možeš simulirat.
Prosto ne može biti. Jer se meni živo jebe kako će Bošnjaci i Srbi razmišljati. I što će raditi tamo gdje su oni većina. Katariziranje naroda je ipak tvoj posao. Preseli Balkan u Skandinaviju, možda i uspiješ.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: ]
Lagumdžijin mentalni sklop, po događajima koji se redaju zadnjih nekoliko godina, jedino ti možeš simulirat.
Prosto ne može biti. Jer se meni živo jebe kako će Bošnjaci i Srbi razmišljati. I što će raditi tamo gdje su oni većina. Katariziranje naroda je ipak tvoj posao. Preseli Balkan u Skandinaviju, možda i uspiješ. Koliko vidim po zadnjim događajima, jebe se Zlaji za Hrvate i Srbe, i njega njegovi zanimaju. Eto, jesi li i dalje uvjeren kako ne vučem dobre paralele?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:13 |
|
|
Opisao sam te gore, i to je to. Ne znam kao ti istu stvar objašnjavati na 300 glupih načina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Opisao sam te gore, i to je to. Ne znam kao ti istu stvar objašnjavati na 300 glupih načina. Možeš ti opisivat što hoćeš. Stvari idu u sasvim drugačijem smjeru otkako se približavamo junuzarijama. Što reče Bumbi: sad samo uzeti kokice i gledat...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 11:18 |
|
|
Ako nisi primjetio stvari su doše do afričkih statistika, idu ka bankrotu, itd...Vjerojatno zato što Vartu i vode razni Junuzi. Ne znam kako u Zagrebu. Ovdje gdje ja živim idu na bolje.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
MRSHO je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: No sikiriki vrati ce se "kolo srpskih sestara" iako bi bilo lijepo da im se vide ledja...
Da im postavimo balvane i barikade? Ne ,nego cemo im pripremiti baklave i kadajif za povratak Evo ovdje FAKAT nikome Srblji ne fale ,osim ovom haharu SDB... PS Srbi vratite se znamo da ste tu i da zentate kroz kljuchaonicu,pa majka mu stara nije forumska Oluja u pitanju
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 15:11 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Mahsuz Selam za Agu i kolo srpskih sestara podruznica Zrenjanin uz Saketa
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 28 lip 2012, 15:18 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: PS Srbi vratite se znamo da ste tu i da zentate kroz kljuchaonicu,pa majka mu stara nije forumska Oluja u pitanju Ma nisu trenutno njima problem Junuzi ili Zlatni. Boje se oni svojih. Aga bi im lako mogao i zakucat na vrata... Toga se sjećam po BiH, kad bi se JNA povlačila onda bi napravila par sranja, kako ne bi neko pomislio ostat od Srba. Tako da i oni koji nisu radikalni moraju bit sluge istima.
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 29 lip 2012, 00:23 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
Izvrseno je etnicko ciscenje i bojim se da ce se glavna krivnja svaliti SB Hrvate(kao i uvijek)
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 29 lip 2012, 11:51 |
|
|
Baš! Nego, s SDS-om nismo nikad bili u nekim dobrim odnosima. Oni podržavaju Nikolića, mi i Dodik Tadića. Njihov je stav da ih zaboli za ostatak BiH, što primjerice SNSD-ov nije, tj. Dodikov. Jednostavno su malo poglupi, ne kuže da nisu otok. Vođa čopora (očito je vođa) je upravo taj, a ako ga čopor slijedi, i ostali. Ne znam što se izgubilo?! Doduše, neki su umalo umočili... E njih mi jest žao ali, ovo će ih potaknuti da pokušaju u RL nešto...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sto se desilo? Postano: 29 lip 2012, 11:56 |
|
|
Sad treba vidjeti da li će se vratiti u čoporu nekad u ponć za vrijeme punog mjeseca ili će neprimjetno dolaziti jedno po jedno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|