Na kraju najebo? Ne budi naivan Vlado, nije još kraj, to ti poručuje Meske i džihadlije .
A neznam što se zelenila tiče, ja ne primjećujem novih (Osim ovog Bernny-ja), možda zato što još nisu počeli lijepiti karte i statistiku
50 posto Distrikta je u bijelo-orlovskom trikoloru i zeleni su na kraju najebali.
Bernny + zapovjednik se odjednom vratio i to otprilike kad je i ljiljan postao u posljednje vrijeme nesto aktivniji, dok vecina srpskih forumasa se povuklo (vec me pocinje hvatati paranoja ).
Ovdje se garant radi o nekoj diverziji, nesto se desava samo ne znam sta.
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
Vladimir RUS je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:
Na kraju najebo? Ne budi naivan Vlado, nije još kraj, to ti poručuje Meske i džihadlije .
A neznam što se zelenila tiče, ja ne primjećujem novih (Osim ovog Bernny-ja), možda zato što još nisu počeli lijepiti karte i statistiku
50 posto Distrikta je u bijelo-orlovskom trikoloru i zeleni su na kraju najebali.
Bernny + zapovjednik se odjednom vratio i to otprilike kad je i ljiljan postao u posljednje vrijeme nesto aktivniji, dok vecina srpskih forumasa se povuklo (vec me pocinje hvatati paranoja ).
A ti unatoč strahu ne želiš "humano preseliti". Ipak se emt vratila, idete zajedno ili ostajete zajedno, ko sarajevski Romeo i Julija.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37973 Lokacija: Gl. grad regije
MRSHO je napisao/la:
Stalno si se žalio kako si neprimjetan. Eto, sveti Junuz ti je uslišio molitve:
svjetliš kao bandera.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26989 Lokacija: Heartbreak Hotel
Junuz Djipalo je napisao/la:
Stalno si se žalio kako si neprimjetan. Eto, sveti Junuz ti je uslišio molitve:
svjetliš kao bandera.
Ko velis, sad sam glavna faca, otkako mojih nema.
Ti si sad nama k,o general Divjak muslimanima - nema šta da ti fali, ima da te držimo k`o malo vode na dlanu! E sad ako si pametan možda zaradiš i koje besplatno ljetovanje na moru kod ekipe sa foruma ili slično.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ovo me podsjetilo na situaciju na forumu nezavisnih novina kad su Srbi bojkotovali forum (na 24 sata ) zbog muslimmana u moderaciji i skidanja najvećeg Srbina urednika (srbin2020). Ma vratiće se oni. Meni je baš bezveze kad pojedini napuštaju forume (iz bilo kojeg razloga).
Mislim da bi se trebala otvoriti jedna antisrpska tema na kojoj bi se Srbi ponovo angažovali u zaštiti vitalnih nacionalnih interesa, čisto radi njihovog povratka, sa najboljim namjerama.
Junuze, ti si pljunuti Lagumdžijin i Komšićev mentalni sklop, i kao da te rodio klix.ba forum. Zar to stvarno ne primjetiš.
- Čopor Srba (većina Hrvata ustaša, sa svoja dva HDZ-a) - Srbi intelektualci koji su dobri, svi drugi u zabludi i kad tad će se osvijestiti (SDP-ovi Hrvati Kukić, Komšić i ostali) - Aga se nametnuo Srbima (treba Hrvate po glavi pucati dok se ne opamete i prestanu glasovati za ustašu Čovića)
Jedina razlika između tebe i tih dotičnih Bošnjaka je ta da ti Srbe možeš za kitu uhvatiti, ti gore spomenuti bar Hrvate mogu zajebavati trenutno.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37973 Lokacija: Gl. grad regije
BBC je napisao/la:
Junuze, ti si pljunuti Lagumdžijin i Komšićev mentalni sklop, i kao da te rodio klix.ba forum. Zar to stvarno ne primjetiš.
- Čopor Srba (većina Hrvata ustaša, sa svoja dva HDZ-a) - Srbi intelektualci koji su dobri, svi drugi u zabludi i kad tad će se osvijestiti (SDP-ovi Hrvati Kukić, Komšić i ostali) - Aga se nametnuo Srbima (treba Hrvate po glavi pucati dok se ne opamete i prestanu glasovati za ustašu Čovića)
Jedina razlika između tebe i tih dotičnih Bošnjaka je ta da ti Srbe možeš za kitu uhvatiti, ti gore spomenuti bar Hrvate mogu zajebavati trenutno.
Lagumdžijin mentalni sklop, po događajima koji se redaju zadnjih nekoliko godina, jedino ti možeš simulirat.
Mora biti od trave i koke dobar dio sivih stanica uništen a ostatak hiperaktivan.
Pregrijat ćeš se bolan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ako nisi primjetio stvari su doše do afričkih statistika, idu ka bankrotu, itd...Vjerojatno zato što Vartu i vode razni Junuzi. Ne znam kako u Zagrebu. Ovdje gdje ja živim idu na bolje.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.