HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ožu 2025, 08:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat
PostPostano: 22 ruj 2010, 14:30 

OldSkul je napisao/la:
caporegime je napisao/la:

sjajno.
sad si nabrojala nekoliko najjačih firmi.
razumljivo da su tu i najjače plaće.
ali koliko je to radnih mjesta?
možda 1% raspoloživih u struci.
pa pravnik u agrokoru, agramu, dalekovodu...da sad ne nabrajam ima love ko blata.
a što se tiče majke države....ne prosipaj žuč tako vidljivo.
cijedi se niz ekran

ja ti samo rekoh - dođi i imat ćeš posao.
od kenjanja i kukanja nema ništa.
haj zdrao. odo u mostar.

aha...i šta još?
skinute činove?

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:35 

ti sad ko moja stara koja kad naleti na placu na tuce crvljivih jabuka za 3 kune/kg pa sere okolo kako zna di ima jeftinih jabuka.
nabrojala si tek vrh od nekoliko firmi di su dobre plaće.
šta je s prosjekom?
nema svatko sreću raditi u violeti ili nekoj sličnoj firmi.
ja isto ne znam da itko od mojih znanaca radi za 500 eura.
a cijene i u kafiću i u dućanu dolje i nisu nešto niže.
dobro, boli mene briga za cijene, nisu mi ni ovdje problem, ali nije baš da je dolje jeftiniji život pa da i s manjim primanjima možeš dobro živjeti.
pa kod onog besima je burek 3 marke.
ja znam barem 20 burekana u zagrebu gdje je jeftinije a nije da je lošije.
šipac ovdje, šipac ondje.

pa jebote o čemu ti pričaš?
jel ti radiš za 500 eura? nisi.
jel bi ovdje radio za toliko? ne bi.
stvar je u tome tko si, kakav si i šta želiš od života.
nekome je sasvim dovoljno 1000, nekome i puno, nekome pišljiva boba.
sve je kako si posložiš.

stvar je u tome da količina velikih firmi u ZHŽ ima dosta mjesta za kvalitetne ljude.
a županija se još razvija.

to što ti kažeš da klinci idu raditi u zgb...gle, ne idu jer tu nemaju posla, nego jer im se ne bude u hercegovini.
zašto? to je opet drugih par rukavica, o hoch zagrebu i hercegovačkoj "eliti" kojoj je iz poniženja ovdje "ostaviti život".

samo papak kojemu se ne radi može naći tisuće zamjerki pljucajući, a da nije ni probao.
samo će ti papak koji ti želi sabotirati povratak reći da ćeš kao dobar pravnik imati slabu plaću.

mepas, feal, presal, ataco, orbico, violeta, grafotisak, unitrade, rofix, primorka, lager, euroherc, croatia os, etc, etc...privatne firme i s po nekoliko pravnika.
da ne spominjemo sjajne mogućnosti rođaka i rodijaka koji te mogu ugurati u elektroprivredu, aluminij, ht, razne banke...
ko hoće raditi, zna raditi, ima gdje i plaćen je.
ostalo su šupljaci.
takvi me ne zanimaju, s takvima se ne družim.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:37 

OldSkul je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

A ovi što rade u privatnim firmama... ja ih znam što rade i za 600 maraka... tako da su ti Violetaši i Mepasovci veoma sretni ljudi.

S nekim sam ovdje nedavno raspravljala na tu tematiku, ali svejedno, jel to Brig ili šta li je, pojma nemam, no nitko od ekipe s kojom se družim, a ima završen faks, nešto mozga u glavi i radnih i organizacijskih sposobnosti ne radi za 1000km i niže. Vjerujem da nitko ni od ovdje prisutnih obrazovanih hercegbosnaša ne radi za nižu plaću.
Jebote znam i ja žensku koja je završila ekonomiju pa čisti stubišta, ali to su iznimke.
ZHŽ u dobrim firmama ima dobre plaće i laže svatko ko kaže da nije tako.
Ja sam ih imala u obje firme i nisam se nešto tukla za njih, tako su bile dogovorene.
A imali ih i moji kolege.

Biće da je ZHŽ jako dobro stoji. Plaća mog prijatelja pravnika koji radi u Općini (Čapljina) je 800 maraka. Raduje me kad vidim da ima i ljudi koji imaju ne samo za kruh, već i za nešto namazati na njega. ;)

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:44 

Bobovac je napisao/la:

Biće da je ZHŽ jako dobro stoji. Plaća mog prijatelja pravnika koji radi u Općini (Čapljina) je 800 maraka. Raduje me kad vidim da ima i ljudi koji imaju ne samo za kruh, već i za nešto namazati na njega. ;)

Gle Bobo, to je rizik našeg bivstvovanja.
Moja mater i sad cvili da idem u Gimnaziju raditi i ja bih tamo isto imala plafon 800km.
Ne pada mi na pamet i nikad mi nije padalo.
Stvar je u tome želiš li državnu komociju općinskog posla, kave i zujanja po keju, burek u Palmi, ili ti je zanimljivo nešto drugo.
Meni nešto drugo.
A netko će pregurat 800km samo jer mu je bitno biti "u državi" i svemu što ona nosi.
That's the point.
Da preokrenemo...koliko muzike toliko i para.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:44 

OldSkul je napisao/la:

ti sad ko moja stara koja kad naleti na placu na tuce crvljivih jabuka za 3 kune/kg pa sere okolo kako zna di ima jeftinih jabuka.
nabrojala si tek vrh od nekoliko firmi di su dobre plaće.
šta je s prosjekom?
nema svatko sreću raditi u violeti ili nekoj sličnoj firmi.
ja isto ne znam da itko od mojih znanaca radi za 500 eura.
a cijene i u kafiću i u dućanu dolje i nisu nešto niže.
dobro, boli mene briga za cijene, nisu mi ni ovdje problem, ali nije baš da je dolje jeftiniji život pa da i s manjim primanjima možeš dobro živjeti.
pa kod onog besima je burek 3 marke.
ja znam barem 20 burekana u zagrebu gdje je jeftinije a nije da je lošije.
šipac ovdje, šipac ondje.

pa jebote o čemu ti pričaš?
jel ti radiš za 500 eura? nisi.
jel bi ovdje radio za toliko? ne bi.
stvar je u tome tko si, kakav si i šta želiš od života.
nekome je sasvim dovoljno 1000, nekome i puno, nekome pišljiva boba.
sve je kako si posložiš.

stvar je u tome da količina velikih firmi u ZHŽ ima dosta mjesta za kvalitetne ljude.
a županija se još razvija.

to što ti kažeš da klinci idu raditi u zgb...gle, ne idu jer tu nemaju posla, nego jer im se ne bude u hercegovini.
zašto? to je opet drugih par rukavica, o hoch zagrebu i hercegovačkoj "eliti" kojoj je iz poniženja ovdje "ostaviti život".

samo papak kojemu se ne radi može naći tisuće zamjerki pljucajući, a da nije ni probao.
samo će ti papak koji ti želi sabotirati povratak reći da ćeš kao dobar pravnik imati slabu plaću.

mepas, feal, presal, ataco, orbico, violeta, grafotisak, unitrade, rofix, primorka, lager, euroherc, croatia os, etc, etc...privatne firme i s po nekoliko pravnika.
da ne spominjemo sjajne mogućnosti rođaka i rodijaka koji te mogu ugurati u elektroprivredu, aluminij, ht, razne banke...
ko hoće raditi, zna raditi, ima gdje i plaćen je.
ostalo su šupljaci.
takvi me ne zanimaju, s takvima se ne družim.

ne otvaraj bolnu točku.
jebenti, kakva je to sudbina da si okružen s ljudima kojima je bog dao kitu od po metra a nije im dao ruke da tu istu kitu znaju ugurat na pravo mjesto (simbolika)
:smajl026

p.s. ako ti je život u nekom dijelu podario malo sreće i dobrih okolnosti, nemoj se kurčit previše s time jer se sve lako okrene.
tako da oni koji upozoravaju nekoga na nesigurnost nisu papci i nemora značiti da miniraju nečiji povratak jer je papke najlakše vidjeti iz trenutne sigurnosti a vojsku je najlakše voditi sa sigurnosti uzvisine.
najlakše je malog mujicu učiti plivati sa obale i vikati mu -maši ba, maši rukama, maši ba...e jebiga

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:46 

jebenti, kakva je to sudbina da si okružen s ljudima kojima je bog dao kitu od po metra a nije im dao ruke da tu istu kitu znaju ugurat na pravo mjesto (simbolika)

Naravno da je simbolika, što bi ona sa svojom alatkom da je od po metra... :zubati

Ma lipo divani, da sam Ero već bi biio na putu za Eraniju :zubati

Ma, malo vam i zavidim. Eh da je u središnjoj Bosni situacija za Hrvate kao u Eraniji...

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:53 

Citat:
Pravo na upis u Imenik advokata Federalne advokatske komore ima osoba koja, ukoliko nije drugačije određeno zakonom, ispunjava slijedeće uvjete:

3) da ima položen pravosudni ispit u Bosni i Hercegovini ili bivšoj Socjalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji do 22. maja 1992 godine, a ako je pravosudni ispit položio u drugoj državi, ovaj uvjet stiče nakon priznanja tog ispita od strane nadležnog ministarstva u Federaciji BiH;

Da ali to samo priznanje od nadležnog ministarstva nije regulirano nekim propisima i u praksi ne postoji, a i kako će? Reci mi je li HR priznaje položene pravosudne ispite u Sloveniji, Makedoniji?

Citat:
mene je neka kvočka iz A/O komore bih uputila da se povodom toga javim federalnom ministratvu pravde.
odgovora naravno ni nema.

A kog vraga šalješ mailove kad je to sve elektronski nepismeno.
Poslušaj ti mene: Nazovi federalno ministarstvo pravde telefonom na broj 387 (0)33 213 151 i zatraži gopođu Zoricu Hrnjez. Ona ti je zadužena za pitanja pravosudnih ispita.

Ja inače evo upravo spremam pravosudni ispit i znam da je ljetos dolazio jedan tip iz Zagreba da polaže taj ispit u Sarajevu, jer je rekao da mogućnost neke nostrifikacije ne postoji. A i inače nisam čuo za tu mogućnost. Ali dobro, bio bih i sam oduševljen da je to moguće. Da pobjegnem negdje na npr. Vis i da radim ko čojk za 1000 eura. :)

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:53 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Naravno da je simbolika, što bi ona sa svojom alatkom da je od po metra... :zubati

Ma lipo divani, da sam Ero već bi biio na putu za Eraniju :zubati

Ma, malo vam i zavidim. Eh da je u središnjoj Bosni situacija za Hrvate kao u Eraniji...

krivo shvaćaš junuze.
ja o nekoj svojoj rodbini

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 14:59 

p.s. ako ti je život u nekom dijelu podario malo sreće i dobrih okolnosti, nemoj se kurčit previše s time jer se sve lako okrene.

eto viš.
sva sila priče da spadne na usputnu zlobnost.
s kim i ja serem kvake i kasnim na ručak, bože mi pomozi.
ja se ne kurčim.
samo pokušavam reći o mogućnostima koja pruža ovo podneblje, njegove jake firme, o šansama koje mogu dobiti mladi i perspektivni kadrovi, svi oni koji žele raditi i napredovati, jebote može me opizdit luster sad, toliko je život nepredvidiv, ali znam da sam od 18-te radila sebi za plaću, i ni u jednom trenutku nisam dala podcijeniti svoje sposobnosti i nisam ja imala "sreću", već sam radila mazgo, isto ko što i danas radim i kući u 21h dolazim, a to znaš.
tako i učim svoje klince.
da vole ovo podneblje. da ga respektiraju. da mu se vraćaju. i da utkaju u njega svoje znanje i volju.
i vratit će im se stostruko.
preseravanja me ne zanimaju.
adio.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:00 

:neznam ??

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:03 

Mar-kan je napisao/la:

:neznam ??

i meni smiješno.
srednjebosnaš najjači po džepu u nedavnom istraživanju.
kad uđeš u jedan vitez ko da si ušao u vegas usred trule bosne.
masu firmi, velike kuće, prekrasne okućnice.
hrvat je uvijek radio i nije kukao.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:03 

Bobovac je napisao/la:
OldSkul je napisao/la:

S nekim sam ovdje nedavno raspravljala na tu tematiku, ali svejedno, jel to Brig ili šta li je, pojma nemam, no nitko od ekipe s kojom se družim, a ima završen faks, nešto mozga u glavi i radnih i organizacijskih sposobnosti ne radi za 1000km i niže. Vjerujem da nitko ni od ovdje prisutnih obrazovanih hercegbosnaša ne radi za nižu plaću.
Jebote znam i ja žensku koja je završila ekonomiju pa čisti stubišta, ali to su iznimke.
ZHŽ u dobrim firmama ima dobre plaće i laže svatko ko kaže da nije tako.
Ja sam ih imala u obje firme i nisam se nešto tukla za njih, tako su bile dogovorene.
A imali ih i moji kolege.

hahahaha, ovo ko da si prepisao neko zapažanje Bob Rocka :zubati

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:07 

Koji je odnos KM -Evro? Recimo 1000 KM koliko je to Evra?

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:08 

teranova je napisao/la:

510

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:10 

Ministry of Sound je napisao/la:
teranova je napisao/la:

510

Znači sumu delim sa dva i dobijem evre, otprilike?

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 15:11 

teranova je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

510

Znači sumu delim sa dva i dobijem evre, otprilike?

vezani su, pa tu nema fluktuacija, kurs je skoro uvijek oko 1:1.96

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 16:19 

OldSkul je napisao/la:

eto viš.
ja se ne kurčim.
samo pokušavam reći o mogućnostima koja pruža ovo podneblje, njegove jake firme, o šansama koje mogu dobiti mladi i perspektivni kadrovi, svi oni koji žele raditi i napredovati, jebote može me opizdit luster sad, toliko je život nepredvidiv, ali znam da sam od 18-te radila sebi za plaću, i ni u jednom trenutku nisam dala podcijeniti svoje sposobnosti i nisam ja imala "sreću", već sam radila mazgo, isto ko što i danas radim i kući u 21h dolazim, a to znaš.
da vole ovo podneblje. da ga respektiraju. da mu se vraćaju. i da utkaju u njega svoje znanje i volju.
adio.

zlobnost? zlobnost? što je s tobom? muči li te što?
ima mogućnosti, ima firmi i ma šansi ali nažalost manje nego u zagrebu i radi se za manje novce nego u zagrebu.
naravno da ima i poslova i firmi koji mogu osigurati dobar život ali nije baš da je samo potrebna volja i da te posao dolje čeka.
nažalost, malo je takvih i samo su za odabrane.
i da. imala si sreće. jer bez sreće moš radit ko crnac ali ako ti se u životu ne poklopi ništa od toga.
i nikad nisam rekao da ti je sve stavljeno pladanj.
ja itekako znam da sve što si stekla da si radom zaslužila ali ako te sudbina mrzi džaba ti sve znanje i sposobnosti i pamet.
previše sam se nagledao kvalitetnih ljudi u životu koji unatoč svemu ne mogu izgurati na zelenu granu.
i previše onih kojima je data rezervna šansa svaki put nanovo.
a ti ovo slobodno smatraj zlobom.
ionako oko sebe samo vidiš neke zlobe i napade.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 16:32 

OldSkul je napisao/la:

upućen si, pa ne zvocaj bezze, samo zato što su ti tlakovi tufahli.
plaća njegova u uredu u zg je manja od plaće za koji radi njegova pravnička raja po mostaru.
a s puno manjim ratama kredita za stanove, sa kućama u kojima žive, sa jeftinijim i mirnijim životom.
za građevinskog inžinjera da ne spominjem.
jedan briški inžinjer u A3 ili Heringu ima plaću dvaput veću od one koju ona prima u svom metropolskom birou.
naravno, ne govorim o bijesnim odvjetničkim uredima tipa Lj.P.V niti o državnoj službi.

za koliko to radi pravnička raja po mostaru?
koje poslove?
ne bi zagreb bio pun znanaca iz hercegovine koji rade prosječne pravničke poslove.

i šta misliš koliko to vježbenik može zaraditi kod LJ.P.V?
isto kao i kod paje pačića, plaće su uređene pravilnikom komore i svakom su iste ako vježbenik ima sreću primati plaću naravno.
dalje, kakve su to plaće u državnoj službi dolje?
što uopće možeš raditi dolje budući su to ipak dvije države a pravo je strogo vezano za državu u kojoj se studiralo?
za priznanje pravosudnog ispita je potrebna verifikacija.
po kojim kriterijima?
na koji način?
ne znam jer uzaludno šaljem mejlove i odvjetničkoj komori fbih i ministarstvu pravde i nitko mi ne odgovara.
a za tlak...nisam znao da si i ti pošla stopama nekih forumskih gurbeta koji u nedostatku ikakvog argumenta insinuiraju da sam ja živčenjak ili štošta.
manje kokodači!

HOK određuje minimalnu plaću. Postoje i uredi koji plaćaju više (nije urbana legenda). Naravno, ima i ciganije koliko hoćeš. Što se ostalog tiče, istina je u sredini. Bez sreće se možeš slikati, ali, s druge strane, nije sve ni u vezama, koje služe kao idealni alibi za vlastite neuspjehe. Neovisno o tome, treba uvijek biti zahvalan ako se ima.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 16:52 

mateb je napisao/la:

za koliko to radi pravnička raja po mostaru?
koje poslove?
ne bi zagreb bio pun znanaca iz hercegovine koji rade prosječne pravničke poslove.

i šta misliš koliko to vježbenik može zaraditi kod LJ.P.V?
isto kao i kod paje pačića, plaće su uređene pravilnikom komore i svakom su iste ako vježbenik ima sreću primati plaću naravno.
dalje, kakve su to plaće u državnoj službi dolje?
što uopće možeš raditi dolje budući su to ipak dvije države a pravo je strogo vezano za državu u kojoj se studiralo?
za priznanje pravosudnog ispita je potrebna verifikacija.
po kojim kriterijima?
na koji način?
ne znam jer uzaludno šaljem mejlove i odvjetničkoj komori fbih i ministarstvu pravde i nitko mi ne odgovara.
a za tlak...nisam znao da si i ti pošla stopama nekih forumskih gurbeta koji u nedostatku ikakvog argumenta insinuiraju da sam ja živčenjak ili štošta.
manje kokodači!

HOK određuje minimalnu plaću. Postoje i uredi koji plaćaju više (nije urbana legenda). Naravno, ima i ciganije koliko hoćeš. Što se ostalog tiče, istina je u sredini. Bez sreće se možeš slikati, ali, s druge strane, nije sve ni u vezama, koje služe kao idealni alibi za vlastite neuspjehe. Neovisno o tome, treba uvijek biti zahvalan ako se ima.

Možda nisam naglasio da je za mene važniji onaj prvi razlog.
Ima već negdje tema o povratku kući. Tamo je dosta toga napisano.
Svako tu ima razloge i za i protiv. Zavisi što je tebi osobno važnije.
Dosta kolega(odvjetnici) koji su bili kod mene u Usori, misle da se i tamo može uspijet...

I istina je da ima ureda koji plaćaju vježbenicima puno više od onog što je propisala komora, ali sad je sretan onaj tko radi i za minimalac.
Meni svaki dan dolaze u ured kolege nude se da rade samo za doprinose da im ide staž pa da mogu na pravosudni. Zadnjih godinu i pol dana je situacija takva. To može podnosit onaj tko ima svoj stan, i kome roditelji dobro stoje.
Ostali teško.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 17:00 

HVO-110 je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Možda nisam naglasio da je za mene važniji onaj prvi razlog.
Ima već negdje tema o povratku kući. Tamo je dosta toga napisano.
Svako tu ima razloge i za i protiv. Zavisi što je tebi osobno važnije.
Dosta kolega(odvjetnici) koji su bili kod mene u Usori, misle da se i tamo može uspijet...

I istina je da ima ureda koji plaćaju vježbenicima puno više od onog što je propisala komora, ali sad je sretan onaj tko radi i za minimalac.
Meni svaki dan dolaze u ured kolege nude se da rade samo za doprinose da im ide staž pa da mogu na pravosudni. Zadnjih godinu i pol dana je situacija takva. To može podnosit onaj tko ima svoj stan, i kome roditelji dobro stoje.
Ostali teško.

Ma to sve dolazi od toga da ni odvjetnici ne žive bajno, daleko od toga, pogotovo ako su na plaći u nekom društvu. Sad kad je kriza je to još izraženije.

Što se tiče povratka, tu se ne miješam, jer nemam veze s BiH.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 17:30 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Bobovac je napisao/la:
Pa ne znam... prosječna plaća jednog pravnika jeste oko 1000 KM, poglavito u državnoj službi. Od toga su po primanjima iznad jedino suci i odvjetnici, i poneki srećković u HT, EP, Aluminiju i još par firmi.

Mogu zarađivati preko 1.500 KM. Banke, osiguravateljske kuće, vrhunski odvjetnički uredi, svaka veća tvrtka od 100 zaposleni ima pravnika. U ovim branšama je prosjek bliže 1.000 Eura mjesečno.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 19:47 

OldSkul je napisao/la:
Moja mater i sad cvili da idem u Gimnaziju raditi i ja bih tamo isto imala plafon 800km.
Da preokrenemo...koliko muzike toliko i para.

Zar samo 800, ova moja jedna u osnovnoj glazbenoj s 28 sati izađe do 1500km(honorarno).
Ja sam mislio da ti radiš u školi, a koliko vidim tamo se sva muzika dobro plati, zna mater što govori!
Citat:
preseravanja me ne zanimaju

Tako je!

Što se tiče pravničkih plaća, jedan moj radi kao stručni suradnik u općinskom sudu i ima 1300, jedan tek dobio poso u Livnu u elektri i odmah 1800 s putnim troškovima iz TG! Ovi u općini i županiji su oko 1000.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2010, 20:01 

zaba1111 je napisao/la:

Zar samo 800, ova moja jedna u osnovnoj glazbenoj s 28 sati izađe do 1500km(honorarno).
Ja sam mislio da ti radiš u školi, a koliko vidim tamo se sva muzika dobro plati, zna mater što govori!

Ma to mislim na osnovicu, nakupe oni još toplog obroka i putnih troškova i ostalih caka.
Ali nije mojoj mami do toga, ona bi da ja za 200 radim, ali da radim u državi.
Štaš...ostatci socijalizma u glavama, prividna sigurnost državnih jasli, manje stresova i ostali ideali u klasičnim majčinskim očima. :zubati

Ja imam prajvat centar.
A pošto poštujem zakon da redovni profesor u školstvu ne može držati privatnu praksu, odabrah ovo zadnje, na sreću, kako mi kažu ovi drugari gore ;) na sreću vrlo uspješno.
Pošto imam ovdje malo razmaženiji status, mogu se i izreklamirat. Fala ;)
http://i54.tinypic.com/3325e90.jpg

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2010, 00:42 

OldSkul je napisao/la:

eto viš.
ja se ne kurčim.
adio.

Bit ću malo nepristojan i upast ne pozvan u ovu diskusiju (onako, ko s neba pa u rebra :zubati ) jer mi se svidja ovo razmišljnje, koje može napraviti pozitivan učinak i na druge, koji će ovo čitati.
Posebno su mi dragi komentari "lidera30", "zabe111", "OldSkul-ice", ... treba biti optimista, voliti svoje (cijeniti tudje) i ne bojati se biti inovator!
Već odavno se pokazalo da su Ercegovci vrlo dobri i uspješni inovatori - pravi genijalci!
Samo hrabro naprijed i ne čekati nikoga za pomoć!
:herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2010, 21:16 

Sopta-Pic, kozo, šta te zanima?
Susret s tvojim idolom? Tko zna, redovno sam u HBu, obećanoj zemlji. Bude li došlo do skupa forumaša ja sam tu.
Tada i samo tada, se možda spustim i pružim ti ruku, ali pod jednim uvjetom, da svojim prljavim indeksovskim rukama ne dodirneš moj novi kaput od kašmira. Malo sam osjetljiv na to.

@RealGone, moj naklon gospođo....razini inteligencije, kulture i civilizacije. :klanjam
(Realka, ovo ti govorim iz dva razloga. Prvo, što stvarno mislim tako, drugo, da dignem tlak Sopti-Pic, koja je bolesno zacopana u mene. Evo kako izgleda taj perpetuum mobile. Ona me gnjavi, ja joj kažem da odjebe, onda me oept gnjavi, ja joj kažem nek odjebe na kvadrat, i ona opet. I tako nonstop. Eh kada bi seljanka barem imala malo tvoga štiha.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 271 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: