|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 15:54 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Danas mi žena dođe s fakulteta , čuvenog Bijedića Đemala, ustrašena i zabrinuta, kad šta je, kaže došla policija u pratnju profesoru Hrvatu, zbog prijetnji smrću i da će ga zaklati zajedno s ostalim ustašama na univezitetu, jadna žena na to nije navikla pa je pogodilo, pogotovo jer je sad shvatla da to što joj netko svaki put diže brisače i okreće retrovizore , nije slučajno! Inače položila je tri ispita, planirala je dva, ali omako joj se i treći! Šta stvarno? Kaos. Inače imam masu naše raje koja studira tamo i nisu imali nekih većih problema. ps. žena tie zmaj. čuj tri ko nijedan. kako majkumu, a hrvatica ;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 01:01 |
|
|
Istinu za volju nije bilo baš problema na Džemalu Bijediću, ok su odnosi u službenom smislu glede tih stvari između nas i naših federalnih partnera, usto kolega Uni olodškul ona inače zayebaje
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 02:12 |
|
|
Ma kakvi problemi, to su sitnice, Đemo je zakon , jer da nije đeme , ko bi imo ženu sa skoro 2 fakulteta!
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 20:43 |
|
|
o čem ti, čija žena ima dva fakulteta ima li takvih još
|
|
Vrh |
|
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 21:25 |
|
|
Možda bi bilo korisnije da nju dovede tu da piše postove Šalim se Zaba...
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 21:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 19 ruj 2010, 23:01 |
|
|
bonfif je napisao/la: o čem ti, čija žena ima dva fakulteta ima li takvih još Reko skoro 2, hercnjak je napisao/la: Možda bi bilo korisnije da nju dovede tu da piše postove Jok, žena je spoj prirodnih znanosti i umjetnosti i o politici nema , doslovno, pojma, a i inače dolazi iz kraja u kojem , manje više, nitko nema pojma o politici!
|
|
Vrh |
|
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 08:37 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Jok, žena je spoj prirodnih znanosti i umjetnosti i o politici nema , doslovno, pojma, a i inače dolazi iz kraja u kojem , manje više, nitko nema pojma o politici! Lijepo je čuti da postoje parovi koji imaju toliko toga zajedničkog.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 12:03 |
|
|
hercnjak je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Jok, žena je spoj prirodnih znanosti i umjetnosti i o politici nema , doslovno, pojma, a i inače dolazi iz kraja u kojem , manje više, nitko nema pojma o politici! Lijepo je čuti da postoje parovi koji imaju toliko toga zajedničkog. A je, puno je toga zajedničkog, ali eto politika nije, ali nemoš sve!
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 21:52 |
|
|
Fališ bolan. Koji dani...tjeskobom i srićom posijani ;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Hum.
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 22:32 |
|
|
Po meni imaš najbolje kolumne koje dotaknu samu srž i bit problema,a ovi neka pišu šta god oće...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24024 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hum. je napisao/la: Po meni imaš najbolje kolumne koje dotaknu samu srž i bit problema,a ovi neka pišu šta god oće... U zadnje vrijeme. Prije o Ljubuškom in, o politici out - totalni promašaji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Hum.
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 22:53 |
|
|
Da ali sve dodje na svoje mjesto, u zadnje vrjeme njene kolumne čitam sa velikim zadovoljstvom.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 22:55 |
|
|
lider30 je napisao/la: U zadnje vrijeme. Prije o Ljubuškom in, o politici out - totalni promašaji. de bola ohanite bar ovdje o tome. ovo je sevdah za westa i ne pretvarajte to u političko-kolumnistički montiran proces, Mr.Impossible Coolness. uostalom, večeras sam napravila prve punjene paprike ikad i mislim da je to daleko veći doprinos dobrobiti hrvatstva nego ikakva slova. naime, održavam na životu jednog Hrvata i jednog duvanjskog psa. uspješno. ;)
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 20 ruj 2010, 22:56 |
|
|
Hum. je napisao/la: Da ali sve dodje na svoje mjesto, u zadnje vrjeme njene kolumne čitam sa velikim zadovoljstvom. fala.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 21 ruj 2010, 16:32 |
|
|
OldSkul je napisao/la: uostalom, večeras sam napravila prve punjene paprike ikad i mislim da je to daleko veći doprinos dobrobiti hrvatstva nego ikakva slova. naime, održavam na životu jednog Hrvata i jednog duvanjskog psa. uspješno. ;) Valjda si prvo cuku nahranila da vidiš efekte!?
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 21 ruj 2010, 16:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Valjda si prvo cuku nahranila da vidiš efekte!? ćuko je na svojoj hrani i on ni u čem ne oskudjeva. ovo sam ljudsko biće konačno počela hraniti ;) nije ga čitalo u crnoj kronici još. ali tek je popodne, doduše..dajmo mi vremena
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 21 ruj 2010, 23:03 |
|
|
Punjene paprike mogu da jedem i u pola noći da me digneš. Sutra to moram ručati.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 11:44 |
|
|
teranova je napisao/la: Punjene paprike mogu da jedem i u pola noći da me digneš. Sutra to moram ručati. merhaba Tera. Naravno, ovo su neke iz guglisanih bespuća, a ne moje. Kod mene je separatističko mljeveno meso podsticalo pod svaku cijenu odcijepljenje od paprika ko sandžak.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 12:44 |
|
|
Ja to ionako sve izdrobim u tanjiru, forma nije bitna. To sam nasledila od majke - ne ume da napravi nijedan kolač a da nije rastroćkan.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 12:49 |
|
|
sad sam dobio apetit ko vuk, idem reći curi da pravi punjene paprike
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 12:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25709 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Za vrijeme rata smo našli u šumi jedan poluraspadnuti leš nekog jadnog vojnika. Najviše su mi se urezale u sjećanja njegove očne duplje, iz kojih su kuljali crvi... Nakon nekog vremena dođem doma i majka mi stavi na stol 2 punjene paprike skoro iste kao one na fotki Oldskul i sjetih se tog dijela njegova lica. Dugo nakon toga nisam mogao jesti punjene paprike... ili Dolmu, kako je neki zovu. Jbg... svi nosimo svoje breme.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:12 |
|
|
@ Jebote Bobule....treba te banirat majkemi. Svaki put nas zakočiš tom nekom mrtvoladnom životnom. @Guzda, kakav je to svecki spešlti, iz kojeg plemena, jel ga mesi zamotana ili odmotana nacija i s kojeg meridijana? @Tera, ovo može biti i rastrućkano. to bar radim odlično. pura i lučnica. pura je pojedena ;)
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 22 ruj 2010, 13:13 |
|
|
Ova šnicla ima oblik bivše države.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|