|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 14 ruj 2010, 07:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Eno gac, projekcija filma Cirkus Kolumbija u petak u Čapljini, s obzirom da je tu uglavnom i sniman. I to na gradskom trgu, znači projekcija na otvorenom, uz nazočnost pojedinih glumaca. Mene su jednom snimili u jednoj sceni kako prolazim autom, valjda me nisu izrezali u montaži. Ne vjerujem da jesu, jer mi se auto odlično uklapa u ambijent 80-ih kada se dešava radnja filma. ;) ahaha, vizualiziram. u koliko je u Cap? aaaa njet, ništa od toga, u petak sam u Počitelju na pjesničkoj gost leevima ;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 14 ruj 2010, 18:30 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 816 Lokacija: USORA! HRHB
|
oldice mene zanima jesi li bila kad u Usori? Ako nisi morat će mo organizirat književnu večer, pa češ nam biti gošća. Ja u Brigu 7-8 puta, rado viđen gost i svaki put ugošćen ko kralj! 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 14 ruj 2010, 19:51 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Moje jedino bitnije gostovanje u ZH je bilo u Posusju,simpaticno mjesto...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 08:30 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: oldice mene zanima jesi li bila kad u Usori? Ako nisi morat će mo organizirat književnu večer, pa češ nam biti gošća.
Nikad u Usori, nažalost. Nego, nije čak ni nužno da bude pjesnička večer, može biti i janjeća, vinska... ;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 09:13 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Moje jedino bitnije gostovanje u ZH je bilo u Posusju,simpaticno mjesto... o nee, nemoj to da radiš narodu ovdje, ne ruši iluzije godinama građene...oš reć da se netko iz ustaškog poššja podao pod bošnjo-mošnje....? apsolutno nemoguće. garant netko od slave kukić obitelji. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 09:50 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Moje jedino bitnije gostovanje u ZH je bilo u Posusju,simpaticno mjesto... bit će tebi simpatično kad shvatiš da se olena popik nije hercegovka (jel no tako bijaše?) i se nije baš isplatila...... 
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 12:00 |
|
|
OldSkul je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Moje jedino bitnije gostovanje u ZH je bilo u Posusju,simpaticno mjesto... o nee, nemoj to da radiš narodu ovdje, ne ruši iluzije godinama građene...oš reć da se netko iz ustaškog poššja podao pod bošnjo-mošnje....? apsolutno nemoguće. garant netko od slave kukić obitelji.  Nije, od roda Beshlica bijashe ,lijepo cheljade 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 12:04 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Moje jedino bitnije gostovanje u ZH je bilo u Posusju,simpaticno mjesto... bit će tebi simpatično kad shvatiš da se olena popik nije hercegovka (jel no tako bijaše?) i se nije baš isplatila......  Svi smo mi Elena Popik ,zao mi je plati glavom zarad svoje struke R.I.P Elena
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 17:36 |
|
|
OldSkul je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: oldice mene zanima jesi li bila kad u Usori? Ako nisi morat će mo organizirat književnu večer, pa češ nam biti gošća.
Nikad u Usori, nažalost. Nego, nije čak ni nužno da bude pjesnička večer, može biti i janjeća, vinska... ;) Ajde izorganizirat ćemo neku feštu Samo nije ti kod nas janje na cijeni, krme je glavna žrtva naših ražnjeva. Pošto ide vrijeme kazana, rakija će da teče potocima... Upravo za 15-tak dana vodim kolege iz Zg-a na pečenje rakije. Ostavit će mo koju litru i za tebe. Pa možemo recitirat D. Cesarića: Alkohol ubija znamo, o znamo, Znamo da alkohol škodi, No rakije, rakije, rakije amo, Jer utjehe nema u vodi. capo-za upise te častim jednom velikom pivom! 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 17:38 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Ostavit će mo koju litru i za tebe. Ne pijem, ali mogu pečenog kukuruza ili dunje ispod kotla... 
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 17:54 |
|
|
Po naški pečenjci, a bit će i tunja...
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 15 ruj 2010, 21:20 |
|
|
Držim te za riječ.
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 17 ruj 2010, 23:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27596 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
OldSkul je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Scenarist filma je duvanjska prodana duša, potomak starog kadra, bivši žestoki ustaša i logičnim sljedom , danas poznati levičar! Inače sam kljnigu pročitao i osim dosade naišao sam jedino na zgražanje nad bolesnim opisom poznatih mi likova i lažnim, tendencioznim i zlonamjernim opisom ratne situacije u TG, što je sve u skladu s duhom novog vremena ,novog trenda i u skladu s zadanim putem probitka na medijskoj sceni!
Tako čuveni Ivica Đikić, u skladu s gore navedenim, lažno opisuje kako su u TG Srbi potrpani u logore ,a kuće su im popaljene(duvanjski Srbi i danas zahvaljuju na tretmanu), a nacionalni zanos, ushit i žrtvu jednog devetnaestogodišnjaka koji je najneviniji način, isključivo s plemenitm porivima daravo život za bližnje, taj podanik sotone opisuje kao nešto što mu se gadilo, a na sotonistički bolestan način opisuje kako ga je uhvatio neki čudan osjećaj dok mu je kopao grob, te je se nekontrolirano smijao!
haha. obožavam. i pitah te zbog Tg-Đikić problematike, znam kakav si tu ;) jel zato nisu snimali film u Duvnu na autentičnim lokacijama nego u Čapljini? Pogledao sam taj film večeras na premijeri na otvorenom. Bili su neki glumci, nažalost ona mačka što glumi Azru (Jelena Stupljanin) nije došla, a nije ni onaj mačak što ga traže cijeli film. Bio je redatelj Tanović, i tako... Ne znam je li film rađen po nekoj knjizi ali u filmu se radnja ni ne dešava u Tomislavgradu, ni u Čapljini, već negdje... u umjetnički slobodno neoodređenom nekom provincijalnom gradiću... u Hercegovini... vjerojatno. Umjetnička sloboda scenariste je bila vrlo široka pa je vazda ljeto i vrućina, pa i kad je zima, zapravo u nekoliko dana koliko traje radnja filma nabačena je cijela 1991/1992 godina - instant povijest za početnike, koja je ionako samo pokriće za ljubavnu priču a to je dakle: -I u najrazuzdanijem vrtlogu povijesti ljudska duša može naći svoj mir. Inače, film se snimao u kasnu jesen a svi su u kratkim rukavima, i kukaju kako im je vruće i kupaju se u rijeci... nije lako ni glumac biti, nije, nije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 00:02 |
|
|
Jel gledao neko film "Žena sa slomljenim nosem"?
|
|
Vrh |
|
 |
Hum.
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 00:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: OldSkul je napisao/la:
haha. obožavam. i pitah te zbog Tg-Đikić problematike, znam kakav si tu ;) jel zato nisu snimali film u Duvnu na autentičnim lokacijama nego u Čapljini?
Pogledao sam taj film večeras na premijeri na otvorenom. Bili su neki glumci, nažalost ona mačka što glumi Azru (Jelena Stupljanin) nije došla, a nije ni onaj mačak što ga traže cijeli film. Bio je redatelj Tanović, i tako... Ne znam je li film rađen po nekoj knjizi ali u filmu se radnja ni ne dešava u Tomislavgradu, ni u Čapljini, već negdje... u umjetnički slobodno neoodređenom nekom provincijalnom gradiću... u Hercegovini... vjerojatno. Umjetnička sloboda scenariste je bila vrlo široka pa je vazda ljeto i vrućina, pa i kad je zima, zapravo u nekoliko dana koliko traje radnja filma nabačena je cijela 1991/1992 godina - instant povijest za početnike, koja je ionako samo pokriće za ljubavnu priču a to je dakle: -I u najrazuzdanijem vrtlogu povijesti ljudska duša može naći svoj mir. Inače, film se snimao u kasnu jesen a svi su u kratkim rukavima, i kukaju kako im je vruće i kupaju se u rijeci... nije lako ni glumac biti, nije, nije. bio sam stažist i tražio mačka,a nisam ni pogledo kako sam ispo 
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 00:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Pogledao sam taj film večeras na premijeri na otvorenom.
ofkors, ta nis mene došo slušat u počitelj.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:24 |
|
|
teranova je napisao/la: Jel gledao neko film "Žena sa slomljenim nosem"? Ja nisam još, a gde da nadjem obradu "Drvoseče" u izvodjenju Kristala, kaže Koljević da je pod muss  mada je meni i stara verzija super 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:27 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Pogledao sam taj film večeras na premijeri na otvorenom.
ofkors, ta nis mene došo slušat u počitelj. Šta si tamo pričala 
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:29 |
|
|
bonfif je napisao/la: Šta si tamo pričala  ma kenjala na poecki. malo ja to dvaput mjesečno da se ukulturim ;)
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:31 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bonfif je napisao/la: Šta si tamo pričala  ma kenjala na poecki. malo ja to dvaput mjesečno da se ukulturim ;) Ajde neka, neka neko ima da priča kako netriba i kod nas  P.S. Samo se drži poezije, sve je to okej 
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:40 |
|
|
bonfif je napisao/la: P.S. Samo se drži poezije, sve je to okej  eto tiš mi reć čega da se držim ili jok. eto poslušat ću te šta li. 
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:41 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bonfif je napisao/la: P.S. Samo se drži poezije, sve je to okej  eto tiš mi reć čega da se držim ili jok. eto poslušat ću te šta li.  Ma daj jbt u `va doba ta ne misliš da mislim ozbiljno 
|
|
Vrh |
|
 |
OldSkul
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:46 |
|
|
bonfif je napisao/la: Ma daj jbt u `va doba ta ne misliš da mislim ozbiljno  ol ti misliš kao ikako? osim o hss-u? pristavljam čokolino, pa spavat. aj laku noć. 
|
|
Vrh |
|
 |
bonfif
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 01:49 |
|
|
OldSkul je napisao/la: bonfif je napisao/la: Ma daj jbt u `va doba ta ne misliš da mislim ozbiljno  ol ti misliš kao ikako? osim o hss-u? pristavljam čokolino, pa spavat. aj laku noć.  Laku noć 
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Tronarodni Nacionalistički Chat Postano: 18 ruj 2010, 15:26 |
|
|
Danas mi žena dođe s fakulteta , čuvenog Bijedića Đemala, ustrašena i zabrinuta, kad šta je, kaže došla policija u pratnju profesoru Hrvatu, zbog prijetnji smrću i da će ga zaklati zajedno s ostalim ustašama na univezitetu, jadna žena na to nije navikla pa je pogodilo, pogotovo jer je sad shvatla da to što joj netko svaki put diže brisače i okreće retrovizore , nije slučajno! Inače položila je tri ispita, planirala je dva, ali omako joj se i treći!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|