|
|
Stranica: 5/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61959 Lokacija: DAZP HQ
|
patrijarhalna sila je veoma jaka na ovom forumu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
dudu je napisao/la: patrijarhalna sila je veoma jaka na ovom forumu.  zamijeni p sa m i blizu si. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: O Tito dragi što je nama naša borba dala  . que? borili ste se da otjerate sve žene s foruma pa sam vam došla ja. bad luck. Moja borba to nije nikad bila. Komentar se odnosio na osnovnu temu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:28 |
|
|
Virtuali koja vodi pravoj stvari u stvarnosti zašto da ne. Već jesam i bilo je jako dobro. Šteta je kad pametna žena nema dovoljno samopouzdanja da se oslobodi uloge koju igra jer se valjda tako osjeća zaštićeno. Bilo bi lijepo čuti što ona misli, a ne nekakav stereotip. Uostalom kako znaš? Možda baš ne mogu. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:30 |
|
|
doc je napisao/la: Virtuali koja vodi pravoj stvari u stvarnosti zašto da ne. Već jesam i bilo je jako dobro. Šteta je kad pametna žena nema dovoljno samopouzdanja da se oslobodi uloge koju igra jer se valjda tako osjeća zaštićeno. Bilo bi lijepo čuti što ona misli, a ne nekakav stereotip. Uostalom kako znaš? Možda baš ne mogu.  budući da se ovo ne odnosi na mene, nemam komentara. Zadre, kako god okreneš, nije ispalo po očekivanom. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:33 |
|
|
Jest. No odnosilo se na spomenute dvije stranice a ne na forumske dame opcenito. A tom se segmentu i zene moraju pitati isto pitanje.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: budući da se ovo ne odnosi na mene, nemam komentara. Zadre, kako god okreneš, nije ispalo po očekivanom.  Pa odnosilo se na tebe kada je odgovor na tvoj komentar.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7788 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Na Badoo jesam,a čuo sam da je Twoo isto sr.nje. Uglavnom,najbitnije je za muškarca da bude kulturan ,da se zna ophoditi sa damama,barem u početku.Nakon toga su sva vrata otvorena. I još ako si gramatički pismen,to ti je veliki plus,jer su ljudi danas stvarno nepismeni. A ako znaš tri svjetska jezika,onda ulaziš u top 3 kod svake dame,bez obzira u kojem je stadiju sa nekim drugim mužjakom. FB profil dobiti tada nije nikakav problem,niti broj moba.Samo treba sabura imati,baš kao u svemu. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:44 |
|
|
doc je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: budući da se ovo ne odnosi na mene, nemam komentara. Zadre, kako god okreneš, nije ispalo po očekivanom.  Pa odnosilo se na tebe kada je odgovor na tvoj komentar. ne može se odnositi na mene kad ne odgovaram opisu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:46 |
|
|
Imam nekakav dojam da mnogo sastanaka s ljudima koje upoznas na ovim stranicama zavrsi sa tvojim gubitkom jednog bubrega ili s naglim budjenjem negdje u sibirskim bespucima Rusije u nekoj robovskoj koloniji  .
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:46 |
|
|
I to potvrđuješ svakim novim upisom.
Moja greška.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:52 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Imam nekakav dojam da mnogo sastanaka s ljudima koje upoznas na ovim stranicama zavrsi sa tvojim gubitkom jednog bubrega ili s naglim budjenjem negdje u sibirskim bespucima Rusije u nekoj robovskoj koloniji  . imaš bujnu maštu.  a valjda nije tako strašno. doc mi se uvredio. doc, nemoj se ljutiti na mene.  evo ti pusa. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 14:54 |
|
|
O hvala. Evo već je bolje.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 15:09 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Imam nekakav dojam da mnogo sastanaka s ljudima koje upoznas na ovim stranicama zavrsi sa tvojim gubitkom jednog bubrega ili s naglim budjenjem negdje u sibirskim bespucima Rusije u nekoj robovskoj koloniji  . pa i ne baš, žene uglavnom iskreno traže srodnu dušu, ali budimo realni s druge strane ekrana su često ovakvi poput mene, koji samo hine trenutnu srodnost. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 15:10 |
|
|
A sto ces ne bih bio tu gdje jesam da nemam maste  . Mir mir mir nitko nije kriv  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 15:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Imam nekakav dojam da mnogo sastanaka s ljudima koje upoznas na ovim stranicama zavrsi sa tvojim gubitkom jednog bubrega ili s naglim budjenjem negdje u sibirskim bespucima Rusije u nekoj robovskoj koloniji  . pa i ne baš, žene uglavnom iskreno traže srodnu dušu, ali budimo realni s druge strane ekrana su često ovakvi poput mene, koji samo hine trenutnu srodnost.  Na prvih par dejtova s tetejcem ili HS produktom i mirne si duse  .
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 17:39 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: pa i ne baš, žene uglavnom iskreno traže srodnu dušu, ali budimo realni s druge strane ekrana su često ovakvi poput mene, koji samo hine trenutnu srodnost.  Na prvih par dejtova s tetejcem ili HS produktom i mirne si duse  . pa to bi valjda žene trebale radit kad idu na dejt s njim.  vidiš da je čovjek opasnih namjera. (sigurno glasa za SDP)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 17:46 |
|
|
Ovo su vec mucke provokacije  .
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 17:48 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ovo su vec mucke provokacije  . pa sam se definirao u rečenici koju si citirao. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 17:54 |
|
|
Stari je on Zajednicar . On je tu zaduzen za povecanje nataliteta i pri tome ima odrijesene ruke jer domovina ne ce pitati kako si Njen cilj postigao  !
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 17:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Stari je on Zajednicar . On je tu zaduzen za povecanje nataliteta i pri tome ima odrijesene ruke jer domovina ne ce pitati kako si Njen cilj postigao  ! meni se čini da njega više zanima prvi dio jednadžbe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 18:00 |
|
|
Neki su zadatci koje obavljas za domovinu teski no neki dozvoljavaju i malu kolicinu zadovoljstva  .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 18:12 |
|
|
javila se plavuša od sinoć i ni manje ni više je kolegicama na poslu pričala o onome što sam joj sinoć pisao i bile su oduševljene. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 18:18 |
|
|
ovo zvuči kao da ste oboje 15-godišnjaci. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 15 srp 2013, 18:20 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovo zvuči kao da ste oboje 15-godišnjaci.  ne, bit će da ja to prenosim kao 15-ogodišnjak, ona je čarobna, samo joj još to neću dati do znanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 47 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|