|
|
Stranica: 8/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64290 Lokacija: DAZP HQ
|
Mrsho, Maja ti je odlična. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:49 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: PP je uvijek otvoren, nitko nije rekao da stavis ovdje. A glede citata : Ma daj molim te  . pitat ću te za 20 godina.  dudu, tema ti je bezveze. budi zahvalan što ti pravimo društvo i održavamo interes publike.  Ponavljam PP je otvoren  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Mrsho, Maja ti je odlična.  Prava Slovenka iz Pervanove Vecernje Skole  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:51 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pitat ću te za 20 godina.  dudu, tema ti je bezveze. budi zahvalan što ti pravimo društvo i održavamo interes publike.  Ponavljam PP je otvoren  . ma ponavljaj kol'ko hoćeš.  ne šaljem slike okolo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:51 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: ajmo svi romantičari i ini gayevi đada s teme, Mrsho has come.  Oporavio se od Zegeja ocito, kao i susreta sa nekim mutnim likovima kojima na licima mozes vidjeti da u straznjem dzepu skrivaju tetejce u istome gradu.  WTF, kakvim mutnim likovima, otkud ti to?  Ako su ćelavi ne znači da su mutni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:53 |
|
|
kako stvari stoje, meni je vikend prekratak za jedan dan da sve stignem. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ponavljam PP je otvoren  . ma ponavljaj kol'ko hoćeš.  ne šaljem slike okolo. Pa jasno kada vecina nije u boji i digitalnom obliku  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma ponavljaj kol'ko hoćeš.  ne šaljem slike okolo. Pa jasno kada vecina nije u boji i digitalnom obliku  .  barabo mala  pošaljem ti jednu po golubu pismonoši.  edit: mogli bismo otvoriti neku chat temu, upropastili smo sve teme dosad. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 17:56 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Oporavio se od Zegeja ocito, kao i susreta sa nekim mutnim likovima kojima na licima mozes vidjeti da u straznjem dzepu skrivaju tetejce u istome gradu.  WTF, kakvim mutnim likovima, otkud ti to?  Ako su ćelavi ne znači da su mutni... Sluzba sve vidi sluzba sve prati  . Mislim da je jedan cak i licio na jednoga s medjunarodne tjeralice  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:00 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8415 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pitat ću te za 20 godina.  dudu, tema ti je bezveze. budi zahvalan što ti pravimo društvo i održavamo interes publike.  Ponavljam PP je otvoren  . Zadre,stani u red sa tim zahtjevima. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:01 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: WTF, kakvim mutnim likovima, otkud ti to?  Ako su ćelavi ne znači da su mutni... Sluzba sve vidi sluzba sve prati  . Mislim da je jedan cak i licio na jednoga s medjunarodne tjeralice  . OK, vidim sad da se zajebavaš. Al ono stvarno rekoh da me nisi skužio negdje pred onim zgradama prema Markovom polju, nije bilo baš društvo oku ugodno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pa jasno kada vecina nije u boji i digitalnom obliku  .  barabo mala  pošaljem ti jednu po golubu pismonoši.  edit: mogli bismo otvoriti neku chat temu, upropastili smo sve teme dosad.  Golubu pismonosi? Sto si dobila jednog za vrijeme provale Turaka  ? Destruktivno djelujemo na teme no ovo je ipak PDF chat  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
|
|
deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam? to sam i mislila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:04 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sluzba sve vidi sluzba sve prati  . Mislim da je jedan cak i licio na jednoga s medjunarodne tjeralice  . OK, vidim sad da se zajebavaš. Al ono stvarno rekoh da me nisi skužio negdje pred onim zgradama prema Markovom polju, nije bilo baš društvo oku ugodno  Ma vidio sam ja sve no odkad radis za ispostavu ruske mafije u RH ? Mislio sam da si samo u Cosa Nostri, kad ono on s krupnijim (i u stvarnom i u prenesenom znacenju) likovima  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8415 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam? to sam i mislila.  Jao tebe,godine su samo broj.Znaš kako se kaže:Bitno je koliko ti je duša stara ,a ne tijelo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam? to sam i mislila.  Joj pa zar nikad nisi cula za MI..... zapravo zaboravi ovo zadnje no shvati to kao profesionalnu znatizelju. Dobar sudac mora biti upoznat sa svim idealtipovima grupe gradjana  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:07 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam? to sam i mislila.  Joj pa zar nikad nisi cula za MI..... zapravo zaboravi ovo zadnje no shvati to kao profesionalnu znatizelju. Dobar sudac mora biti upoznat sa svim idealtipovima grupe gradjana  . nismo u Americi pa da postoji mogućnost da me pozovu kao porotnika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:07 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam?to sam i mislila.  Da, molim. Ne dajte se depresirati zbog godina, sinjora Gabrijela, znate kako kaže ona izrekao: matora koka, mlada jaja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:08 |
|
|
 a lude djece
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: deco, ja imam 43 godine. i dalje želite vidjeti kako izgledam? to sam i mislila.  za ovakvog kapitalca su svi s ove teme balavi. sauf moi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Joj pa zar nikad nisi cula za MI..... zapravo zaboravi ovo zadnje no shvati to kao profesionalnu znatizelju. Dobar sudac mora biti upoznat sa svim idealtipovima grupe gradjana  . nismo u Americi pa da postoji mogućnost da me pozovu kao porotnika.  Ne bitno sudac se ne bavi porotom, a statistika me uci da moram upoznati i idealtip MI...individualke od 40-45 godina  . Evo i forumski Casablanca se oglasio nakon ovog podatka o godinama  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:16 |
|
|
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:17 |
|
|
Zove li se Gabrijela slučajno Snježana?? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne bitno sudac se ne bavi porotom, a statistika me uci da moram upoznati i idealtip MI...individualke od 40-45 godina  . Evo i forumski Casablanca se oglasio nakon ovog podatka o godinama  .  nešto ti je zapelo u grlu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 18:19 |
|
|
|
Ma to podjebava ovoj đilkoša Dudua.
Ja sam za kolegu Zadra.
Dudu je prestar za ovu kombinaciju. Čudnije bi njega gledali sa Gabi nego Zadra.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|