|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:19 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: moj omiljeni film.  kiler, ne zovem se Snježana.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne bitno sudac se ne bavi porotom, a statistika me uci da moram upoznati i idealtip MI...individualke od 40-45 godina  . Evo i forumski Casablanca se oglasio nakon ovog podatka o godinama  .  nešto ti je zapelo u grlu?  Uh strah me  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:22 |
|
|
I sad kao nebi joj godilo da se u pozadini nađu Dudu, Mrsho, Zadar, Vladek, ja... Taština je ipak ženskog roda. A valjda iskoristit ovaj labuđi pjev. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:25 |
|
|
doc je napisao/la: I sad kao nebi joj godilo da se u pozadini nađu Dudu, Mrsho, Zadar, Vladek, ja... Taština je ipak ženskog roda. A valjda iskoristit ovaj labuđi pjev.  Kladim se da kad se probudi jedva ceka dotrcati na ovu temu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:26 |
|
|
netko ovdje pravi račun bez krčmara. pardon, krčmarice. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:26 |
|
|
ZGabriel, da nisi možda gledala film "Cougar club"? ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: netko ovdje pravi račun bez krčmara. pardon, krčmarice.  Jooooj 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la: I sad kao nebi joj godilo da se u pozadini nađu Dudu, Mrsho, Zadar, Vladek, ja... Taština je ipak ženskog roda. A valjda iskoristit ovaj labuđi pjev.  Kladim se da kad se probudi jedva ceka dotrcati na ovu temu  . ko, jel ja?  ih, dok ja popijem lijekove, pa dok nađem štap, pa papuče, pa očale...pa di je papirić s lozinkom...već je vrijeme za popodnevni spavanac. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:31 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ZGabriel, da nisi možda gledala film "Cougar club"? ;) nisam, nepoznat mi je naslov.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kladim se da kad se probudi jedva ceka dotrcati na ovu temu  . ko, jel ja?  ih, dok ja popijem lijekove, pa dok nađem štap, pa papuče, pa očale...pa di je papirić s lozinkom...već je vrijeme za popodnevni spavanac.  Ma mislim one dane kad vam teta u Domu pomaze oko tih zamornih zadataka pa ih dovrsite puno prije popodnevnog spavanca  .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61911 Lokacija: DAZP HQ
|
pridržavam sva prava na ovu temu. samo vi pišite. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:42 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ko, jel ja?  ih, dok ja popijem lijekove, pa dok nađem štap, pa papuče, pa očale...pa di je papirić s lozinkom...već je vrijeme za popodnevni spavanac.  Ma mislim one dane kad vam teta u Domu pomaze oko tih zamornih zadataka pa ih dovrsite puno prije popodnevnog spavanca  . ma kakva teta.  to je neka bezobrazna balavica. mota mi se oko nećaka. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:43 |
|
|
dudu je napisao/la: pridržavam sva prava na ovu temu. samo vi pišite.  pa jest, ti ovdje samo smetaš.  idi tamo, pričaj bajke plavuši. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:48 |
|
|
doc je napisao/la: I sad kao nebi joj godilo da se u pozadini nađu Dudu, Mrsho, Zadar, Vladek, ja... Taština je ipak ženskog roda. A valjda iskoristit ovaj labuđi pjev.  zaboravih dodati - i inteligencija je ženskog roda. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61911 Lokacija: DAZP HQ
|
ZGabriel je napisao/la: dudu je napisao/la: pridržavam sva prava na ovu temu. samo vi pišite.  pa jest, ti ovdje samo smetaš.  idi tamo, pričaj bajke plavuši.  otvori profil, pa ćeš tek pod vedrim nebom obasjanim zvijezdama saznat da sam dudu. ako smiješ. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:00 |
|
|
dudu je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa jest, ti ovdje samo smetaš.  idi tamo, pričaj bajke plavuši.  otvori profil, pa ćeš tek pod vedrim nebom obasjanim zvijezdama saznat da sam dudu. ako smiješ.  ne smijem.  a i nisam plavuša  o, sudbo kleta!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:25 |
|
|
Čekaj jesam ja to dobro shvatio. 43 godine, neudana, bez djece?! Au. Predlažem klasični shunning u stilu Amiša ili Haredija. Jedini način koji vidim kao mogućnost da se ovakvi grijesi ublaže jest da uđe u Agenciju. Mogla bi predavati mladim agenticama na Akademiji o opasnostima takvog života bez najmanje 3+ djeteta. Mislim što ste do sad radili? Dudu je već posijao najmanje 3, a još nije ni krenuo zapravo. I to u duplo manje godina.  Svi moramo prinjeti žrtvu na oltar domovine.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7760 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: moj omiljeni film.  kiler, ne zovem se Snježana. OK,znači Gabrijela. I baš ti ovo omiljeni film.Hmmmmm. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7760 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
doc je napisao/la: I sad kao nebi joj godilo da se u pozadini nađu Dudu, Mrsho, Zadar, Vladek, ja... Taština je ipak ženskog roda. A valjda iskoristit ovaj labuđi pjev.  Dudu,čujem supruga te zove nešto u kuhinju da joj pomogneš. Zadar,šapnuo mi je Karamarko danas ovdje kod nas kad je bio da nisi dovoljno agilan u stranci,trkom u središnjicu pa na teren,nemaš vremena biti na forumu više. Mrsho,stigla ti je poruka na fb chat od cure. Vlado i Metenma,dama ne pokazuje preferencije kao Severina ili Nikolina Popišek,žao mi je. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:41 |
|
|
Znači ostajem samo ja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 20:51 |
|
|
Laz! S Tomicom sam jucer pricao i nije nista takvog spomenuo  !
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 21:15 |
|
|
šta je ovo?  još ste tu? ajmo pojest kekse i popit mlijeko pa na spavanje. ovako kasno budni usred tjedna...ccc...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 21:18 |
|
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: Mada razumijem te donekle, puno češće uspijem žemsku nasmijat nego dobit dogi stajl. Najčešće je nasmijem time što pokušam da dođem do dogi stajla.
Pa šta nisi ti oženjen? Ili si romanijski Dudu? I ja bi rekao isto al samo zato što sam strašno smješan. U zadnje vrijeme moram priznat da mi je dogi išao i pomalo na živce kolko ga je mlada dama volila, a sad mi fali. Dabog imao, pa nemao.  Ma ja sam to pričao da sam oženjen kad je bila ona SarajkaEMT tu, da je oćeram. Šta ti moraš sve da znaš  Ja nisam smiješan, ja sam duhovit 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 21:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: šta je ovo?  još ste tu? ajmo pojest kekse i popit mlijeko pa na spavanje. ovako kasno budni usred tjedna...ccc... Hej hej, pazi se s tim grimasama  .
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Twoo & Badoo Postano: 16 srp 2013, 21:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: šta je ovo?  još ste tu? ajmo pojest kekse i popit mlijeko pa na spavanje. ovako kasno budni usred tjedna...ccc... Hej hej, pazi se s tim grimasama  . :podiže obrve da poništi efekt mrštenja
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|