|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 119 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 02:46 |
|
|
elit star je napisao/la: Za šta će tebi dva naloga na ovako malom forumu? I uopšte na bilo kakvom a pogotovu na ocako malom? Sta ce tebi uopste nalog? Da citamo o tvom malom, usranom zivotu? Banovan bezbroj puta, ali sa visokim samopostovanjem se uvijek vrati, umjesto da se nasloni na kevu kao I HHerceg.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 02:49 |
|
|
teranova je napisao/la: Valjda sam i ja nekakva žena, ne znam zbog čega misliš da si jedina. Zbig toga sto Pise's na ,,muski nacin,, I sto ipak mislim da si musko. Izvini ako grijesim.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 03:11 |
|
|
analiza je napisao/la: teranova je napisao/la: Valjda sam i ja nekakva žena, ne znam zbog čega misliš da si jedina. Zbig toga sto Pise's na ,,muski nacin,, I sto ipak mislim da si musko. Izvini ako grijesim. Nije musko, nego simpaticna dama. Na jednom drugom forumu videli smo teranovinu fotku.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 03:14 |
|
|
Ništa. Žene nek počmu postavljat svoje slike da se uvjerimo.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 04:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82246 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: analiza je napisao/la: Zbig toga sto Pise's na ,,muski nacin,, I sto ipak mislim da si musko. Izvini ako grijesim.
Nije musko, nego simpaticna dama. Na jednom drugom forumu videli smo teranovinu fotku. Ma... Svako žensko koje ozbiljno prati politiku je njoj muško. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 08:05 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8680 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
analiza je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Glasao za prvu od 4 opcije.  Hajd' ne zezaj. Danas mi je bio los dan. Postala sam svjesna da cu dobiti otkaz u bliskoj buducnisti. Razlog, nisam u vladajucoj stranci. Ne znam da li da se radujem ili tugujem!? Ispravi anketu, ako mozes. Kvaka nece, uziva u mojoj brzopletosti. Ako voliš taj posao tuguj, a ako ne voliš raduj se i li još bolje, traži sama dalje. Evo, ja da nemam nešto u planu, odmah bih se javio kod Rimca. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 08:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8680 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
analiza je napisao/la: Volim svoj posao I jako se trudim. Kao da to neko cijeni!? Jedino je vazno ,,jesi li ili nisi...,, Ajde molim te. Pa nisi jedina. Koliko nas je takvih... Reklo bi se, od 7 do 3 i aferim.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:01 |
|
|
Imam ja snage za borbu. Nece to tek tako proci. Moram naci nekakvu vezu u politickom vrhu, jer se inače direktori ukake kada ih neko pozove. Vec sam prisustvovala tim razovorima i telećim facama kada im se priprijeti.
Što me iznenađuje da neki meni do sada, nazovimo neinteresantni likovi, lijepo i normalno komuniciraju samnom. Jozo, Huso, jednoumlje....pa i Tera je korektna, ujede malo, ujedem i ja malo i sve ok, nema otisaka. Ja se uhvatila ovih budala koji su umislili da su nekakva veličina. Vidi im samo priče!?
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:19 |
|
|
Ne verujem šta čitam. Šta je po tebi žensko pisanje, keve ti?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:25 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ne verujem šta čitam. Šta je po tebi žensko pisanje, keve ti? Trebaš pisati nelogično i više besmisleno? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:27 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ne verujem šta čitam. Šta je po tebi žensko pisanje, keve ti? Kveve ti, suptilno, razdragano, višak pridjeva, složene rečenice, sladunjavo.... Kakav je to novi nick? Većih muljatora nema ni u Američkom senatu. Ko vas sve takve pronađe i udruži????
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ne verujem šta čitam. Šta je po tebi žensko pisanje, keve ti? Trebaš pisati nelogično i više besmisleno?  Jeste Kvaka, tako je. Sve si upravu Žene upravo tako pišu, muškarci potpuno drugačije, a pederčići ostavljaju znakove pored puta 
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Trebaš pisati nelogično i više besmisleno?  Jako mi je žao ali to se neće desiti. Da glumim idiota, to malo poteže.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:30 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Trebaš pisati nelogično i više besmisleno?  Jako mi je žao ali to se neće desiti. Da glumim idiota, to malo poteže. Nemoj ništa Terice da glumiš, samo se opusti 
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 09:59 |
|
|
analiza je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ne verujem šta čitam. Šta je po tebi žensko pisanje, keve ti? Kveve ti, suptilno, razdragano, višak pridjeva, složene rečenice, sladunjavo.... Kakav je to novi nick? Većih muljatora nema ni u Američkom senatu. Ko vas sve takve pronađe i udruži???? samo potvrđuješ svoju odvratnost
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:02 |
|
|
analiza je napisao/la: elit star je napisao/la: Za šta će tebi dva naloga na ovako malom forumu? I uopšte na bilo kakvom a pogotovu na ocako malom? Sta ce tebi uopste nalog? Da citamo o tvom malom, usranom zivotu? Banovan bezbroj puta, ali sa visokim samopostovanjem se uvijek vrati, umjesto da se nasloni na kevu kao I HHerceg. Pitao sam te šta će ti dva naloga i to na ovako malom forumu? Ja nikome ne smetam za razliku od tebe koja se namećeš i pokušavaš da privučeš pažnju jeftinim mahalukom koji je svima odvratan.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:11 |
|
|
analiza je napisao/la: Imam ja snage za borbu. Nece to tek tako proci. Moram naci nekakvu vezu u politickom vrhu, jer se inače direktori ukake kada ih neko pozove. Vec sam prisustvovala tim razovorima i telećim facama kada im se priprijeti.
Što me iznenađuje da neki meni do sada, nazovimo neinteresantni likovi, lijepo i normalno komuniciraju samnom. Jozo, Huso, jednoumlje....pa i Tera je korektna, ujede malo, ujedem i ja malo i sve ok, nema otisaka. Ja se uhvatila ovih budala koji su umislili da su nekakva veličina. Vidi im samo priče!? Poremećena si a i glupa,to uvek ide jedno sa drugim.Bez samopoštovanja.Ne znam šta da ti kažem.Ima i drugih foruma.Probaj sreću negde drugde.I manje smaraj sledeći put.Mislim tamo gde odeš. Ciao.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:34 |
|
|
Čim se isključim s foruma, namjerno pošalješ provokatorsku poruku ne bi li se vratila. Neću da odem nigdje. Šta sada? Ti ćeš da mene usmjeravaš??? Budalo.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:47 |
|
|
..sa rezimiramo imamo :Sarajku,Teru,Zgabrijelu i Lapo..e da konta li se placipizda s cetri Nicka ko zensko ja bibprihvatio.. 
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:49 |
|
|
laganini je napisao/la: ..sa rezimiramo imamo :Sarajku,Teru,Zgabrijelu i Lapo..e da konta li se placipizda s cetri Nicka ko zensko ja bibprihvatio..  Svaka plačipizda je ženskog roda. Tako da...
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 10:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..sa rezimiramo imamo :Sarajku,Teru,Zgabrijelu i Lapo..e da konta li se placipizda s cetri Nicka ko zensko ja bibprihvatio..  Ko se ono ustrtario na moju poruku o okretanju leđa? 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 11:33 |
|
|
Snowflake ste zaboravili.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 12:20 |
|
|
Šifre. Šta li znače? Za koju opciju si ti glasovala Tero?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 12:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Teranova 2 je napisao/la: Snowflake ste zaboravili. i buru.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Želite li da zauvijek napustim forum? Postano: 03 lip 2022, 12:23 |
|
|
analiza je napisao/la: Šifre. Šta li znače? Za koju opciju si ti glasovala Tero? Ni za jednu. Ne zanima me.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|