|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:28 |
|
|
lirik je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne znam za tu marku. Na Beer festu sam otkrila svoju novu pivsku ljubav - "Platan", češko pivo. Austrijsko pivo.Ceske marke poznajem isto i mogu reci da su zadnjih godina ojacali.Mislim da su vec po kvaliteti "prefurali" Austrijance. Ma nije, češko je bre...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:29 |
|
|
lirik je napisao/la: Turci imaju isto jedno dobro pivo, "Efes" se zove! Ma da, Efesa ima svuda. Ovde se dosta pije "Efes draft". Flaše kao male bombice. Ja i nisam preterano odusevljen, ali je OK. Amstel mi nije los kad sam raspolozen. @tera Pod austrijsko misli na ovo što je njemu na stolu. @dinara I ti progledao?
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:30 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
teranova je napisao/la: lirik je napisao/la: Austrijsko pivo.Ceske marke poznajem isto i mogu reci da su zadnjih godina ojacali.Mislim da su vec po kvaliteti "prefurali" Austrijance.
Ma nije, češko je bre... Mali nesporazum: Wieselburger je austrijsko!
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60057 Lokacija: DAZP HQ
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne znam za tu marku. Na Beer festu sam otkrila svoju novu pivsku ljubav - "Platan", češko pivo. Btw, sedim pre par meseci na pivu sa neki Čehom i pitam ga da uporedi "naš" staropramen i "njihov" staropramen... Kaže čovek "neuporedivo". Amstel u Hrvatskoj i Amstel u Mađarskoj su dva posve različita piva. Staropramen je najobičnija splačina, ista Ožujsko. pretpostavljam da je u Češkoj za klasu jače. meni je ovo drago, slovačko pivo, ali ubojica, 12% alkohola. ovo također, ali kao laganica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:35 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Šta ja znam. Desi se nekad da burno reagujem, ali ne sad da vrijeđam ili psujem (bože sačuvaj) nego se zanesem kad raspravljam i povisim malo ton, pa druga strana misli da se ljutim. I onda obavezno kažu...pa dobro nemoj se ljutit.. a ja na to PA KO SE LJUTI??!!?? Ali stvarno ne budem ljuta...samo tako raspravljam i takvi smo svi u porodici. U virtuali me malo toga može izbaciti iz takta.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Amstel u Hrvatskoj i Amstel u Mađarskoj su dva posve različita piva. Staropramen je najobičnija splačina, ista Ožujsko. pretpostavljam da je u Češkoj za klasu jače. Ožujsko je prevodeno i pri dnu je na mojoj listi najboljih piva...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:37 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A sad mi Aztec daj pivo jer sam ti okrenula temu na pravi put
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: A sad mi Aztec daj pivo jer sam ti okrenula temu na pravi put Moze... Evo ga.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 00:59 |
|
|
Gde ti tu vidiš pivo?
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:02 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: A sad mi Aztec daj pivo jer sam ti okrenula temu na pravi put Moze... Evo ga. Uhhh...ovaj "premium" udara u glavu...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:08 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Gde ti tu vidiš pivo? tu je negdje... al kad ste mi vec sjebali temu... da se i ja prikljucim... Sarajevsko pivo je meni jako dobro pivo... Jedno od boljih piva sto sam probao u ovom okruzenju... Osijecko pivo mi je isto tako dobro bilo...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:10 |
|
|
Zapravo najviše volim tamno nikšićko, ali točeno, ladno ko zmija.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:16 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Gde ti tu vidiš pivo? tu je negdje... al kad ste mi vec sjebali temu... da se i ja prikljucim... Sarajevsko pivo je meni jako dobro pivo... Jedno od boljih piva sto sam probao u ovom okruzenju... Osijecko pivo mi je isto tako dobro bilo... Apsolutni treš je stari (i sada skoro ugašeni) BIP. One smeđe boce, komunističkog dizajna. Ništa ovaj moderni ********. Pravi zidar za dva oznojena lika u plavim kombinezonima da cirkaju ispred radnje. I ćuti, priznaj da je bolja tema ovako. Sasvim slučajno si napravio hit. @tera E da, nikšićko crno je super. Ništa dok pivo ne drmaš iz fine velike krigle. Imam jednu dobru iz Praga. Dobra za pivo, dobra i za čokoladno mleko.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:19 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @tera E da, nikšićko crno je super. Ništa dok pivo ne drmaš iz fine velike krigle. Imam jednu dobru iz Praga. Dobra za pivo, dobra i za čokoladno mleko. Ja imam dve visoke čaše sa Švejkom, iz Praga, iz pivnice "U kalicha". Bolje su čaše nego krigle, ruka me boli od krigle.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tema nije piva nego histerično ponašanje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:24 |
|
|
Zašto ometaš razgovor o pivu?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
teranova je napisao/la: Zašto ometaš razgovor o pivu? Jel ovo test za mene u skladu s naslovom teme?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: teranova je napisao/la: Zašto ometaš razgovor o pivu? Jel ovo test za mene u skladu s naslovom teme? Ajde pobesni i daj mi dve opomene. Obrok uz pivo u Pragu Jel zna neko recept za češki kupus, ovaj na slici?
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:30 |
|
|
Pivo pomaze da budemo manje histericni
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:31 |
|
|
teranova je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jel ovo test za mene u skladu s naslovom teme? Ajde pobesni i daj mi dve opomene. Obrok uz pivo u Pragu Jel zna neko recept za češki kupus, ovaj na slici? Iz konzerve
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:33 |
|
|
Samo mislim na taj kupus, isti takav i u Mađarskoj imaju. Odo do frižidera.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 01:53 |
|
|
U pivnicama se dobro i jeftino jede.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 02:00 |
|
|
teranova je napisao/la: Samo mislim na taj kupus, isti takav i u Mađarskoj imaju. Odo do frižidera. Pa ti Tera samo po kupusu, grahu i pivi...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 02:01 |
|
|
Ništa dijeta na integralnim štapićima, pola voćke i kikirikiju?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Znate li "odmjereno" reagirati... Postano: 25 svi 2012, 02:02 |
|
|
Citat: U pivnicama se dobro i jeftino jede. Idem sutra u jednu, "Stara Hercegovina" se zove.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|