|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Želim. Treba govoriti i najgore je šutjeti i skupljati u sebi. Naravno, samo ako ti nije preteško prisjećati se.
prva uspomena koju imam, imala sam 4 godine. došao je s posla već pijan. ručak je bio vruć, pa je odalamio mamu tako da je pala preko stola. onda je otišao opet piti. ja sam je samo pitala: mama jel te jako boli? kad sam imala 8 godina, zapalio je kuću. sestra je rekla: bježmo od budale, pa je dohvatio prvo što mu je palo pod ruku i bacio na nju. srećom, promašio je. jednom je s posla došao i krenuo leći, pa je mama rekla: daj se presvuci, jutros sam stavila čistu posteljinu. uzeo je nož iz kuhinje i izrezao i posteljinu i madrac. kad sam imala 17 godina, za Božić, otišli smo na ponoćku. on je pio valjda tri dana i ostao je kod kuće. kad smo se vratili, kuća zaključana, nije nas htio pustiti unutra. zvali smo miliciju, a on je njima rekao da mi njemu prijetimo. prespavali smo kod susjeda. ne sjećam se kako nas je pustio. opet je otišao negdje piti, vratio se navečer i počeo razbijati. mi smo taman večerale, uzeo je lonac i uz psovku ga bacio u zid. mama je rekla, pa Božić je, možemo li proslaviti u miru? onda je krenuo na nju. imali smo nekakvu crvenu fotelju. prvo ju je zgrabio i zveknuo od pod, ručka je otpala. onda je krenuo na mamu, s razvaljenom foteljom. ona ništa, pušta ga da nas mlati. ja sam zamahnula rukom i udarila ga po glavi. sjećam se da sam rekla: ne diraj mamu. on je rekao da ide, onako pijan ko letva. sestra je plakala i molila ga da ostane. otišao je. poslije sam ga vidjela još jednom, nakon 4 godine. ne znam ni zašto je došao. umro je sam kao pas. nadam se da gori u paklu. zanimljivo je da se samo ja sjećam te zadnje večeri. valjda su obje potisnule traumu. on je naravno cijelo vrijeme govorio da mi njega pravimo ludim, da njemu nije ništa. mi smo kurve, glupe guske, mama je kurva, blabla. razvali cijelu kuću, razbije nekome nos, nekome napuknu rebra i onda nas još ubija u pojam svojom zlobom. meni je terapija pomogla. preporučam je svim žrtvama nasilja. niste vi krivi/krive. bježite ako možete i potražite pomoć. nije sramota pogriješiti u izboru, nije sramota osjećati se zarobljeno i bespomoćno. sramota je zlostavljati druge ljude, naročito bližnje. Zahvaljujem i drago mi je da si danas dobro.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:14 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa joj polomiš par rebara da dođeš sebi?
Ne, vec je dobro izjebes i sutnes. Onda ozenis prosjecnu i zivis mirno. Kao da te prosječna neće mučiti. 
1463 of 2558 - 57.19%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Ne, vec je dobro izjebes i sutnes. Onda ozenis prosjecnu i zivis mirno.
Kao da te prosječna neće mučiti.  I ja čitam i ne vjerujem. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:17 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Ne, vec je dobro izjebes i sutnes. Onda ozenis prosjecnu i zivis mirno.
Kao da te prosječna neće mučiti.  Podnošljivo je 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:23 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Koliko sam razumio, ovo mu je druga žena. Upoznala ga je kad više nije bio relativno uspješan sportaš, nego kad je već bio samo vlasnik birtije i alkoholičar. Kaže da pet godina trpi obiteljsko nasilje, a ima dijete od 9 mjeseci?
S jedne strane izoperirana cajkaruša koja se želi pod svaku cijenu dobro udati, s druge strane lokalni medvjed, pijanac i propalica. Što je tu moglo krenuti po zlu? Tek je prije pet godina, završio karijeru, nije odmah bio medvjed i propalica. Ali otprilike si sve pogodio. Ženska nije baš čista, to se vidi, ali čim se u Hercegovini ljudi žene i dobivaju dijete sa 40 znači da ni jedno ni drugo nisu baš bili neka prilika pa su se našli uzajamno. Normalni imaju već troje djece i 15 godina braka u tim godinama. Sad ovo što neki kažu za oružje da je to sve normalno imati u kući, normalno je lovačko oružje ili neki pištolj, sumnjam da baš svaka druga kuća u Hercegovini ima zolje i bombe. Pogotovo što ovaj nije ratovao nego je igrao po svijetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zahvaljujem i drago mi je da si danas dobro. trebalo je godina. godinama sam se sramila, kao da sam ja kriva što sam imala oca psihopata. nisu djeca kriva, nisu krive ni žene (glupost i manjak kriterija nisu kazneno djelo). kriv je nasilnik. uvijek. ne pišem ovo zbog sebe, nego zbog drugih koji možda slučajno čitaju. branite se - ako možete. tražite pomoć. ako nikako drukčije, ovako kao Klara. objavite u medijima. sad valjda kum tužilac i mama odvjetnica malo mućnu glavom. štitili su zlostavljača. i taj mentalitet je dio problema. poštuj oca/majku. poštuj muža/ženu, pa valjda bi poštovanje trebalo biti uzajamno. šta će selo reći. kao da je budalama bitno šta će selo reći.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:29 |
|
|
|
e, vi pametnjakovići što vas žene muče!!! zašto ih ne ostavite? zašto trpite?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zahvaljujem i drago mi je da si danas dobro. trebalo je godina. godinama sam se sramila, kao da sam ja kriva što sam imala oca psihopata. nisu djeca kriva, nisu krive ni žene (glupost i manjak kriterija nisu kazneno djelo). kriv je nasilnik. uvijek. ne pišem ovo zbog sebe, nego zbog drugih koji možda slučajno čitaju. branite se - ako možete. tražite pomoć. ako nikako drukčije, ovako kao Klara. objavite u medijima. sad valjda kum tužilac i mama odvjetnica malo mućnu glavom. štitili su zlostavljača. i taj mentalitet je dio problema. poštuj oca/majku. poštuj muža/ženu, pa valjda bi poštovanje trebalo biti uzajamno. šta će selo reći. kao da je budalama bitno šta će selo reći. Žao mi je zbog tebe, ali pojedinačni otac i muž nasilnik nije uzrok nego posljedica. Uzrok je narodni običaj na Balkanu da je žena vlasništvo muža kad se uda. Inače bi se lako skupilo nekoliko njenih rođaka , otac i braća i prebili nasilnika. Ali to se nikad ne radi upravo iz prethodno spomenutog razloga. Sad postoje neke institucije koje tu i tamo nešto poduzmu, prije su institucije bile vijeće seoskih baba koje bi samo zaključile "da je to tako u braku"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:35 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Koliko sam razumio, ovo mu je druga žena. Upoznala ga je kad više nije bio relativno uspješan sportaš, nego kad je već bio samo vlasnik birtije i alkoholičar. Kaže da pet godina trpi obiteljsko nasilje, a ima dijete od 9 mjeseci?
S jedne strane izoperirana cajkaruša koja se želi pod svaku cijenu dobro udati, s druge strane lokalni medvjed, pijanac i propalica. Što je tu moglo krenuti po zlu? Tek je prije pet godina, završio karijeru, nije odmah bio medvjed i propalica. Ali otprilike si sve pogodio. Ženska nije baš čista, to se vidi, ali čim se u Hercegovini ljudi žene i dobivaju dijete sa 40 znači da ni jedno ni drugo nisu baš bili neka prilika pa su se našli uzajamno. Normalni imaju već troje djece i 15 godina braka u tim godinama. Sad ovo što neki kažu za oružje da je to sve normalno imati u kući, normalno je lovačko oružje ili neki pištolj, sumnjam da baš svaka druga kuća u Hercegovini ima zolje i bombe. Pogotovo što ovaj nije ratovao nego je igrao po svijetu. Ovo je druga po redu gospođa Buntić, s onom prvom je već imao djecu, najstarija bi već trebala biti u srednjoj školi: Citat: Denisova supruga Ana i jednoipolgodišnja kći Deni, žive zajedno s Denisom u Leonu u Španjolskoj. U Ljubuški su došli dan uoči Nove godine, kad je Denis došao na pripreme reprezentacije, i dva tjedna nakon završetka Svjetskog prvenstva ponovno će u Španjolsku. https://ljubuski.net/829-alilovic-i-buntic-ponos-ljubuskog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:38 |
|
|
|
Nasilje i zlostavljanje je svakako za osudu nakon što se utvrde činjenice. Zlostavljana osoba ima pravo na samoobranu, osim ako je muškog roda.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2786 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne, ja sam bila žrtva psihopata. svima koji takav ološ brane ili optužuju žrtve, želim da sami dožive nešto slično. možda promijene mišljenje.
Osjeti se kod tebe mržnja prema muškarcima. Eto, sad znam razlog. Nažalost, naše "tradicionalne vrijednosti" su uključivale i alkoholizam i nasilje u obitelji. Puno puta sam to vidio kao dijete. Danas su druga vremena i neusporedivo manje ima toga, zato ne znam zašto ljudi žale za tim vremenima. Dok sam bio mlađi nisam razumio te muškarce, ali kad ti imaš puno djece, ženu koja nešto stalno prigovara i nezadovoljna je a ti daješ sve od sebe i nije dovoljno, očekivano je da ljudi traže neki spas, naprosto je teret prevelik za neke ljude. Onda spas nađu u čaši a onda jedno vuče drugo. Tu je i društvo krivo jer je tjeralo ljude na to i crkva. Oženi se, imaj puno djece i sve će bit u redu, a onda ne bude. Nismo svi isti, ja zasad sve nedaće podnosim bez većih problema, ako me nešto zeza odem trčat ili bajkat a recimo moj ćaća nije podnosio bez problema. Kad bi mu bilo previše, nalio bi se i to j ebilo normalno, srećom nije bio nasilan. Kad ne bi bilo crkve i kad bi derpadi dali dicu svi bi ti problemi nestali, jelde
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:44 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la:
Žao mi je zbog tebe, ali pojedinačni otac i muž nasilnik nije uzrok nego posljedica. Uzrok je narodni običaj na Balkanu da je žena vlasništvo muža kad se uda. Inače bi se lako skupilo nekoliko njenih rođaka , otac i braća i prebili nasilnika. Ali to se nikad ne radi upravo iz prethodno spomenutog razloga.
Sad postoje neke institucije koje tu i tamo nešto poduzmu,
nema ti šta biti žao mene. prošlo je, preživjela sam. žalosno je da i danas ima takvih. da se neke loše navike i običaji tako sporo mijenjaju. prije par godina je jedna ministrica izjavila "to vam je tako u braku". to je problem. ne smije biti tako ni u vezi ni u braku. a mi ne smijemo okretati glavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:45 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2786 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
HansZimmer je napisao/la: Uostalom, on joj na kraju snimke govori da mu je dosta njezinih incidenata, i neka seli. Ona njemu neka izadje iz kuce dok se spremi. On pristaje i trazi ju kljuc od auta koji mu je uzela da ode dok se ona spakira. Pa gdje je to njeno bjezanje kroz balkon? Ovo vise doima kao da je njemu vec bio pun klinac nje, nije ga mogla kontrolirat, i odlucila mu smjestit kad se odlucio rastat od nje Ma bola rauberka vidi se iz aviona, smotala ga on još glupav i eto ti derneka. Nije psihopata, zabrana prilaska i rješen slučaj
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:48 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Nasilje i zlostavljanje je svakako za osudu nakon što se utvrde činjenice. Zlostavljana osoba ima pravo na samoobranu, osim ako je muškog roda. ima pravo na samoobranu. samo što je problem u fizičkoj snazi. ako vrati istom mjerom, polomit će ženu. mi smo na faksu imali asistenta za kojeg su pričali da ga žena mlati. on se nije branio, čovjek nije agresivac. ali se razveo. nadam se da je poslije našao neku normalnu ženu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:48 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: trebalo je godina. godinama sam se sramila, kao da sam ja kriva što sam imala oca psihopata. nisu djeca kriva, nisu krive ni žene (glupost i manjak kriterija nisu kazneno djelo). kriv je nasilnik. uvijek. ne pišem ovo zbog sebe, nego zbog drugih koji možda slučajno čitaju. branite se - ako možete. tražite pomoć. ako nikako drukčije, ovako kao Klara. objavite u medijima. sad valjda kum tužilac i mama odvjetnica malo mućnu glavom. štitili su zlostavljača. i taj mentalitet je dio problema. poštuj oca/majku. poštuj muža/ženu, pa valjda bi poštovanje trebalo biti uzajamno. šta će selo reći. kao da je budalama bitno šta će selo reći. Žao mi je zbog tebe, ali pojedinačni otac i muž nasilnik nije uzrok nego posljedica. Uzrok je narodni običaj na Balkanu da je žena vlasništvo muža kad se uda. Inače bi se lako skupilo nekoliko njenih rođaka , otac i braća i prebili nasilnika. Ali to se nikad ne radi upravo iz prethodno spomenutog razloga. Sad postoje neke institucije koje tu i tamo nešto poduzmu, prije su institucije bile vijeće seoskih baba koje bi samo zaključile "da je to tako u braku" Naravno da je žena vlasništvo muža, kao što je i muž vlasništvo žene. To je recept za bračnu sreću i tu nema ništa problematično.
1463 of 2558 - 57.19%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 11:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da je žena vlasništvo muža, kao što je i muž vlasništvo žene. To je recept za bračnu sreću i tu nema ništa problematično.
nadam se da ti sa svojim vlasništvom postupaš pažljivo i obzirno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 11:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8193 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Hoće li mu ta glupava pajdo-milicija ŽZH barem oduzeti to ogromno oružje koje su našli kod njega?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e, vi pametnjakovići što vas žene muče!!! zašto ih ne ostavite? zašto trpite? Djeca. Rijetko kome od nas ne pada teško da nam djecu uzmu, a pogotovo ih odvedu kod drugog muškarca. Mada ima i likova koji su baš nesposbni bez žena ili poremećeno zaljubljenih pa ubiju ali velikoj većini je ovo što sam naveo problem. Eh, koliko sam ja puta govna jeo zbog toga. Žene to znaju i često iskorištavaju, verbalno nasilje je isto nasilje, mnogi ga trpe cijeli život a ne sjećam se ikad da je bilo koja žena zbog toga osuđena. Zna to bit gore od udaraca. Meni tu i nije bitno muško-žensko, kao što nije bitno hetero-homo, imaš zlostavljače, normalne i zlostavljane. Na bilo koje nasilje treba pomoći žrtvama a ne zatvarat oči.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e, vi pametnjakovići što vas žene muče!!! zašto ih ne ostavite? zašto trpite? Možda ne bi loše bilo reći koju mladim muškarcima, a i ponekom starijem. Dakle, ooo vi razumni i pošteni ljudi (sve dok vas žensko ne izbaci iz takta naravno  ), morate znati ponešto o ženskoj prirodi. Žena je dakle, konstruirana da vam pije krv. Nemojte kriviti jadnu ženu, ona ni sama sebi to ne može objasniti. Jednostavno je takva. Nema koristi osuđivati je zbog toga, biti ogorčen ili još gore ozlijediti je. Svaka žena ako joj dozvolite će vam piti krv svaki dan sve dok vas ne dovede do samoubojstva. Kad se iz očaja ubijete, ona će vam se popišati na leš. Opet kažem, tako su napravljene, ne ljutite se na njih molim. Kako onda živjeti sa takvim bićima, koja su moramo priznati privlačno dizajnirana? E, ključni dio u prethodnoj rečenici je "ako joj dozvolite". Da biste shvatili žene trebate prvo baciti u vodu sva liberalistička sranja kojim vas pune od kad ste se rodili. Kao prvo, žene ne žele ravnopravnog partnera. Ravnopravnost u braku ne postoji. Žena vas mora gledati odozdo, i podignute glave prema gore. Žene ne žele muškarca koji je otvoren prema svojim osjećajima, koji hrabro priznaje da ima probleme, koji je ranjiv, koji traži pomoć. Naprotiv, baš svaki znak slabosti kojeg pokažete iskoristit će kasnije protiv vas. Znači nikad, podvlačim nikad nemate nikakvih problema, sve držite pod kontrolom i život vam je odličan. Žene ne žele muškarca koji im je prijatelj. Ali naravno hoće prijatelju ispričati o pravom muškarcu, dok se ovaj prijateljski izjeda u sebi. Znači, ako želite ženu s kojom možete biti otvoreni i iskreni prijatelj, to vam je majka ili možda neka tetka, ili prijateljica koja nije zgodna. E sad je li to evolucija, ili ih je Bog napravio na taj način, tko zna, ali žene žele najbolje za sebe (tko bi rekao). U tom smislu žele i najkvalitetnijeg muškarca. Kao zaključak, sa ženama se nema razloga puno razgovarati (osim ako one pričaju, onda ih pažljivo slušajte!). Ako žena priča, onda je naravno slušajte. Ona je žena i ima pravo na priču. Neka priča o svojim problemima, vi ćete je i dalje naravno voljeti. Ali o vlastitim problemima nemaš razloga pričati sa ženom. To je štetna aktivnost. Posebno je beskorisno ženu pokušati uvjeriti u neku logičnu stvar. Ne možeš o logici i razumu pričati sa nelogičnim bićem. Umjesto objašnjavanja ženi, uvjeravanja žene i svih ostalih budalaština, jednostavno radije radite na sebi. Kako možete biti bolji muškarac? Pa umjesto prazne priče, malo dižite teške stvari i radite sklekove. Razvijajte biznis. Učite neku vještinu. Budite netko i nešto u društvu. To je taj fokus. Fokus uopće ne treba biti na ženi, niti vam se život vrti oko žene, niti pokušavati razumjeti žene. Vi ste zapovjednik. Zato fokus treba biti na vlastitom razvoju. To će vas učiniti kvalitenijim muškarcem a to je ono na što žene reagiraju. Ako slučajno što je mala šansa i ne reagira trenutna žena, reagirat će sigurno ostale. Da rezimiram, što ovim postižemo. Postižemo dakle obrnutu paradigmu. Umjesto da kao ugroženi muškarac nešto tražite od žene kao npr razum (lol), ovim okrećete stvari pa postajete onaj čije je vrijeme ograničeno (jer je rad na sebi naporan i traži vremena), i žena treba lijepim ponašanjem zaslužiti vašu pažnju. Ona se treba potruditi da vas zasluži inače vas nema, jer imaš pametnijeg posla nego se natezati oko gluposti. Kad tako postavite stvari život je lijep.  I žena je također sretna. Nije njoj zapravo u cilju da vam pije krv, mogli bi radije reći samo testira jeste li zaista pravi mužjak za njenu djecu kao što se predstavljate. Onda i to ludo ponašanje ima smisla. 
1463 of 2558 - 57.19%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 12:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da je žena vlasništvo muža, kao što je i muž vlasništvo žene. To je recept za bračnu sreću i tu nema ništa problematično.
nadam se da ti sa svojim vlasništvom postupaš pažljivo i obzirno.  Bila je zanimljiva propovijed u franjevačkoj crkvi u Mostaru jučer. Spomenuo je svećenik to usput, u smislu kao što je vaša ruka. Ok, imam ruku, neću mučiti svoju ruku zato što je moja, zapravo time mučim sam sebe. Naprotiv, čuvam svoju ruku, brinem se za nju koliko god mogu.
1463 of 2558 - 57.19%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:17 |
|
|
saskia je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Osjeti se kod tebe mržnja prema muškarcima. Eto, sad znam razlog.
Nažalost, naše "tradicionalne vrijednosti" su uključivale i alkoholizam i nasilje u obitelji. Puno puta sam to vidio kao dijete. Danas su druga vremena i neusporedivo manje ima toga, zato ne znam zašto ljudi žale za tim vremenima.
Dok sam bio mlađi nisam razumio te muškarce, ali kad ti imaš puno djece, ženu koja nešto stalno prigovara i nezadovoljna je a ti daješ sve od sebe i nije dovoljno, očekivano je da ljudi traže neki spas, naprosto je teret prevelik za neke ljude. Onda spas nađu u čaši a onda jedno vuče drugo.
Tu je i društvo krivo jer je tjeralo ljude na to i crkva. Oženi se, imaj puno djece i sve će bit u redu, a onda ne bude.
Nismo svi isti, ja zasad sve nedaće podnosim bez većih problema, ako me nešto zeza odem trčat ili bajkat a recimo moj ćaća nije podnosio bez problema. Kad bi mu bilo previše, nalio bi se i to j ebilo normalno, srećom nije bio nasilan.
Kad ne bi bilo crkve i kad bi derpadi dali dicu svi bi ti problemi nestali, jelde Pa, vidiš kako su se oglasili, cijela biskupska konferencija je osudila slučaj i učinila sve da se nešto slično ne dogodi.  Ne, oni će reći da su oboje izdali Boga i kako je jedino rješenje vratit se Bogu i molit redovno te davat milodare da bi njihove guzice, koje su se bojale odgovornosti stvaranja obitelji, mogle lagano životarit uz malo bla-bla. Sve su oni uvijek znali, govorili bi im na ispovijedi. Teško da su ikad rekli ostavi ga ili nemoj imat više djece i sl. Daj, bolje ih ne spominji, fala bogu pa su prošlost, ne ponovilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 12:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nadam se da ti sa svojim vlasništvom postupaš pažljivo i obzirno.  Bila je zanimljiva propovijed u franjevačkoj crkvi u Mostaru jučer. Spomenuo je svećenik to usput, u smislu kao što je vaša ruka. Ok, imam ruku, neću mučiti svoju ruku zato što je moja, zapravo time mučim sam sebe. Naprotiv, čuvam svoju ruku, brinem se za nju koliko god mogu. Nisi znao bez njega. Znači, ti si otac puno djece, s golemim iskustvom s nježnijim spolom i očito znaš što i kako treba, čim to još funkcionira očito i na tvoje zadovoljstvo i ti slušaš lika koji je s "nebeskog gugla" pokupio znanje?  Ti si taj koji treba propovijedat i govorit onima koji žele slušat a ne obratno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 12:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nadam se da ti sa svojim vlasništvom postupaš pažljivo i obzirno.  Bila je zanimljiva propovijed u franjevačkoj crkvi u Mostaru jučer. Spomenuo je svećenik to usput, u smislu kao što je vaša ruka. Ok, imam ruku, neću mučiti svoju ruku zato što je moja, zapravo time mučim sam sebe. Naprotiv, čuvam svoju ruku, brinem se za nju koliko god mogu. ovaj upis ti je malo u kontadikciji s prethodnom plahtom. ali samo malo. kao Velebit malo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj, bolje ih ne spominji, fala bogu pa su prošlost, ne ponovilo.
zašto ne fala evoluciji, fala napretku, fala svemiru? zašto fala bogu kad je to tako zastarjelo, izmišljeno, propalo, itd?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Nasilje i zlostavljanje je svakako za osudu nakon što se utvrde činjenice. Zlostavljana osoba ima pravo na samoobranu, osim ako je muškog roda. ima pravo na samoobranu. samo što je problem u fizičkoj snazi. ako vrati istom mjerom, polomit će ženu. mi smo na faksu imali asistenta za kojeg su pričali da ga žena mlati. on se nije branio, čovjek nije agresivac. ali se razveo. nadam se da je poslije našao neku normalnu ženu. Onda žena treba da procijeni može li se nositi sa tom snagom. Jedna bivša je tako uzjahala na mene, pomijerala granice dok nije puklo prvo njoj pred očima, a onda i meni u samoobrani. A jng molio sam je da stane. Zloćo neće i neće, što je tražilo to je i dobilo na kraju. Nikad više joj nije palo na um zlostavljati druge muškarce. Niti meni pada na um kleknuti pred botoksovanu i napuderisanu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|