|
|
Stranica: 4/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 12:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bila je zanimljiva propovijed u franjevačkoj crkvi u Mostaru jučer. Spomenuo je svećenik to usput, u smislu kao što je vaša ruka. Ok, imam ruku, neću mučiti svoju ruku zato što je moja, zapravo time mučim sam sebe. Naprotiv, čuvam svoju ruku, brinem se za nju koliko god mogu.
Nisi znao bez njega. Znači, ti si otac puno djece, s golemim iskustvom s nježnijim spolom i očito znaš što i kako treba, čim to još funkcionira očito i na tvoje zadovoljstvo i ti slušaš lika koji je s "nebeskog gugla" pokupio znanje?  Ti si taj koji treba propovijedat i govorit onima koji žele slušat a ne obratno. Nemoj biti zadrt Junuze. Umjesto oholosti budi ponizan. Ponizni ljudi nešto nauče od svakoga čak i od djeteta, oholi misle da sve već znaju.  Ej znaš da mi je najmlađi sin neki dan priznao da je kao beba samo glumio da plače zato da ga ja nosam po kući. Drago mu bilo da ga nosam i ljuljam. Vidiš kako su i bebe pametne. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
ZGabriel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Daj, bolje ih ne spominji, fala bogu pa su prošlost, ne ponovilo.
zašto ne fala evoluciji, fala napretku, fala svemiru? zašto fala bogu kad je to tako zastarjelo, izmišljeno, propalo, itd? Kada pišem Boga s malim slovom to je uzrečica. Tradicijska, ukorijenjena među narodom. Uostalom, nitko ne tvrdi kako Bog ne postoji samo ne znam što će mi posrednici koji su sami sebi dali prava da budu kanal komunikacije prema njemu, i još to malčice naplaćuju. Sigurno je župnik znao što se događa kod tebe u kući. I? Što je poduzeo?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Denis Buntić, bivši rukometaš i aktualni zlostavljač Postano: 25 ruj 2023, 12:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nisi znao bez njega. Znači, ti si otac puno djece, s golemim iskustvom s nježnijim spolom i očito znaš što i kako treba, čim to još funkcionira očito i na tvoje zadovoljstvo i ti slušaš lika koji je s "nebeskog gugla" pokupio znanje?  Ti si taj koji treba propovijedat i govorit onima koji žele slušat a ne obratno. Nemoj biti zadrt Junuze. Umjesto oholosti budi ponizan. Ponizni ljudi nešto nauče od svakoga čak i od djeteta, oholi misle da sve već znaju.  A čuj, ima ih puno na svakoj utakmici koji "znaju" kako je recimo Livaja trebao šutnuti. Ne vrijedi baš na svakog trošit vrijeme. Taj lik nema nikakve reference da ti to propovijeda. Reci mu da ostavi ruku i nađe "ruku" i dohvati se konkretnog posla stvaranja obitelji i hranjenja i podizanja iste, pa ćete onda pričat. Lako je tuđim k. gloginje mlatit. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:40 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Pjesma za Denisa i Klaru.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:44 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sigurno je župnik znao što se događa kod tebe u kući. I? Što je poduzeo?
mislim da nije znao. pretpostavljam da su susjedi znali, jer su čuli buku. mi smo bili dobra djeca, dobri đaci, nismo pravili probleme. da jesmo, možda bi više ljudi saznalo. stari je bio gastarbajter (Bogu hvala), nije često dolazio kući. možda se i zbog toga nije znalo. ali kad jest, zapamtili bismo. a ja nisam hodala okolo i hvalila se da su vrata razbijena. ili nos. ili da sam na petice i prva mjesta na natjecanjima dobila "ma ti si glupa guska, ta škola ništa ne valja". o takvim stvarima se ne priča, znaš. budi tiho i nemoj provocirati, možda se smiri.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:46 |
|
|
saskia je napisao/la: HansZimmer je napisao/la: Uostalom, on joj na kraju snimke govori da mu je dosta njezinih incidenata, i neka seli. Ona njemu neka izadje iz kuce dok se spremi. On pristaje i trazi ju kljuc od auta koji mu je uzela da ode dok se ona spakira. Pa gdje je to njeno bjezanje kroz balkon? Ovo vise doima kao da je njemu vec bio pun klinac nje, nije ga mogla kontrolirat, i odlucila mu smjestit kad se odlucio rastat od nje Ma bola rauberka vidi se iz aviona, smotala ga on još glupav i eto ti derneka. Nije psihopata, zabrana prilaska i rješen slučaj x Prvo ga HRS jebava s onim Kopljarem koji ima šut kao curica jebena i diza tlak svim pratiteljima sporta. Sad ga soroševski Index uzeo na zub i svi mediji jer je vjerojatno oženio šlapu, bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće. U ovom videu je likuša ladno došla do njega i tukla ga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Poznaje li neko od vas gospodina Buntića ?
Kako misliš jel ga poznajemo ? Skoro svi hrvati koji prate sport znaju koje Buntić, vrhunski rukometaš, desno krilo! Viceprvak Svijeta! Viceprvak Europe! Da li itko poznaje gospođu Klaru, to bi bilo pravo pitanje!? P.S. Mislim da je naslov teme nekorektan prema momku koji je zadužio Hrvatsku medaljama sa OLI, SP, EP 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:51 |
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da je naslov teme nekorektan prema momku koji je zadužio Hrvatsku medaljama sa OLI, SP, EP  Nije mu zbog toga dozvoljeno tući ženu. 
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 12:58 |
|
|
|
Problem kod ovakvih slučajeva je u tome što je jako tanka granica između "pusti ženu, histerizira" i crne kronike. Kao i ono u Osijeku neki dan.
Tako da treba puhati i na hladno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:04 |
|
|
|
Denis je i sam žrtva. Alkoholizam je bolest. Nije lako biti homoseksualac u takvoj maloj, zatvorenoj i patrijarhalnoj sredini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:05 |
|
|
|
Poslušao sam snimku i na snimci uglavnom ona njega zlostavlja, što se tiče verbalnog. On je vrijeđa ali smireno. Čuje se neko udaranje, ali nije jasno tko udara koga i s čim. Vjerojatno da je on nju maznuo sa 150 kila ne bi se više nikad ustala.
Od svega skupa sam shvatio da je njegov krimen što je bio s nekim društvom dok je dijete bolesno. Ali takvih parova znam barem deset gdje žensko paničari oko dječjih simptoma a za muža je sve ok. Pa se ne tuku i ne objavljuju na internetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije mu zbog toga dozvoljeno tući ženu. dunno je napisao/la: Problem kod ovakvih slučajeva je u tome što je jako tanka granica između "pusti ženu, histerizira" i crne kronike. Kao i ono u Osijeku neki dan.
Tako da treba puhati i na hladno. Pa danas se žene i same brutalno mlate za lovu...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:08 |
|
|
Brane je napisao/la: Pa danas se žene i same brutalno mlate za lovu...
kakve veze obiteljsko nasilje ima s tim? hoćemo li Buntiću dati medalju za premlaćivanje žene?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:09 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Čuje se neko udaranje, ali nije jasno tko udara koga i s čim. ma to rolete udaraju u prozor. sigurno je bilo vjetrovito.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:10 |
|
|
Brane je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije mu zbog toga dozvoljeno tući ženu. dunno je napisao/la: Problem kod ovakvih slučajeva je u tome što je jako tanka granica između "pusti ženu, histerizira" i crne kronike. Kao i ono u Osijeku neki dan.
Tako da treba puhati i na hladno. Pa danas se žene i same brutalno mlate za lovu... Budi realan, mlate sa drugim ženama. Ne mlate se sa muškarcima.  Kako god, muškarac ne smije udarati ženu ni djecu. Nije valjda da oko toga trebamo raspravljati.
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Čuje se neko udaranje, ali nije jasno tko udara koga i s čim. ma to rolete udaraju u prozor. sigurno je bilo vjetrovito. Nisam ja taj koji brani sve muškarce pa niti njega, nego samo sam konstatirao da u fizičkom sukobu jedinke od 160 kila i od 50 kila, ova od 50 kila ne može izgledati bez posljedica. Čuli smo audio snimku, nema nikakvih snimki ozljeda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:15 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Denis je i sam žrtva. Alkoholizam je bolest. Nije lako biti homoseksualac u takvoj maloj, zatvorenoj i patrijarhalnoj sredini. Odakle ove laži da je Buntic derpe? Obično homoseksualci druge proglašavaju homićima kako bi osudili" sredinu". Ima onaj video kada Amerikanac odlazi u Maroko i pita ljude koliko rodova postoji, to je zdrava sredina za razliku od Amerike i takvih sredina na koje se ti pozivaš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:16 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma to rolete udaraju u prozor. sigurno je bilo vjetrovito.
Nisam ja taj koji brani sve muškarce pa niti njega, nego samo sam konstatirao da u fizičkom sukobu jedinke od 160 kila i od 50 kila, ova od 50 kila ne može izgledati bez posljedica. Čuli smo audio snimku, nema nikakvih snimki ozljeda. pa ne znamo kako izgleda. pretpostavljam da ne hoda gola da se vide masnice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:20 |
|
|
|
Glavni razlog zbog kojeg sumnjam u priču je reakcija policije, da je on nju maltretirao nebi oni njega pustili s modricama.
Buntić je Janjevca Igora Vorija nakon što ga je ovaj zajebava oko Hercegovine ubio od batina prije jednog prvenstva toliko da ovaj nije ni nastupao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:22 |
|
|
HansZimmer je napisao/la: Glavni razlog zbog kojeg sumnjam u priču je reakcija policije, da je on nju maltretirao nebi oni njega pustili.
ha ha ha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:24 |
|
|
HansZimmer je napisao/la: Glavni razlog zbog kojeg sumnjam u priču je reakcija policije, da je on nju maltretirao nebi oni njega pustili s modricama.
Buntić je Janjevca Igora Vorija nakon što ga je ovaj zajebava oko Hercegovine ubio od batina prije jednog prvenstva toliko da ovaj nije ni nastupao. Ti homoseksualca u vezi ovog slučaja braniš pričom kako je kolegu ubio od batina?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: HansZimmer je napisao/la: Glavni razlog zbog kojeg sumnjam u priču je reakcija policije, da je on nju maltretirao nebi oni njega pustili.
ha ha ha Danas nije 1990, policija u Splitu danas više reagira na nasilje žena nad muškarcima nego suprotno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:26 |
|
|
|
Danas je teško biti pametan u tim stvarima.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:28 |
|
|
|
Treba svakako čuti i drugu stranu, očekujem da je njegova verzija vjerojatno drugačija.
Ono što je za sada jasno, je da obitelj Buntić ima bračnih problema.
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HansZimmer
|
Naslov: Re: Klara Buntić: žrtva nasilnika i potencijalnog ubojice Denisa Buntića Postano: 25 ruj 2023, 13:28 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: HansZimmer je napisao/la: Glavni razlog zbog kojeg sumnjam u priču je reakcija policije, da je on nju maltretirao nebi oni njega pustili s modricama.
Buntić je Janjevca Igora Vorija nakon što ga je ovaj zajebava oko Hercegovine ubio od batina prije jednog prvenstva toliko da ovaj nije ni nastupao. Ti homoseksualca u vezi ovog slučaja braniš pričom kako je kolegu ubio od batina? Da, Vori ti je tu bio ljigav i išao ga ponižavati. Kažem ako je slomio Vorija šta bi tek napravio ženi, zašto vjeruješ medijima? Iz snimke mogu zaključiti samo kako ona nije točna, kaže da je maltretira godinama a imaju dijete od 9 mjeseci
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|