|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 124 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Zadar1993 je napisao/la: Druze ovim tempom ce nam Sarajka uskoro postati clanicom nase demokratske Zajednice.  Koje su povlastice ?Osigurano radno mjesto u prijestolnici ?A moze i u nekom dalmatinskom gradu 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:36 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Vidi ti ove, odmah na lovu i nekretnine. Ženski Junuz. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:37 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: Samo još malo da neutraliziramo neke dijasporske utjecaje i da vidiš.  Apsolutno, apsolutno  . SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Druze ovim tempom ce nam Sarajka uskoro postati clanicom nase demokratske Zajednice.  Koje su povlastice ?Osigurano radno mjesto u prijestolnici ?A moze i u nekom dalmatinskom gradu  Jos vece, pobrinut cemo se da radjas male Hrvatice  . On topic: Eutanazija se u Nizozemskoj pokazala kao vrlo efikasno sredstvo legalnog ubojstva s obzirom da se otkriva sve vise primjera gdje se od pokojnika nije nabavila privola. Dakle kraj nedostatka moralnih temelja primjecuje se jos i vrlo grube primjere prakse sto nas dovodi do jedinog logickog zakljucka da je ova institucija izuzetno stetna.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:41 |
|
|
Kako misliš pobrinuti ?Ti lično ili ? Ovo mi zvuči ko ponuda.Već se vidim kao gospodja ministarka buduća 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:42 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Samo još malo da neutraliziramo neke dijasporske utjecaje i da vidiš.  Apsolutno, apsolutno  . SarajkaDjevojka je napisao/la: Koje su povlastice ?Osigurano radno mjesto u prijestolnici ?A moze i u nekom dalmatinskom gradu  Jos vece, pobrinut cemo se da radjas male Hrvatice :D . On topic: Eutanazija se u Nizozemskoj pokazala kao vrlo efikasno sredstvo legalnog ubojstva s obzirom da se otkriva sve vise primjera gdje se od pokojnika nije nabavila privola. Dakle kraj nedostatka moralnih temelja primjecuje se jos i vrlo grube primjere prakse sto nas dovodi do jedinog logickog zakljucka da je ova institucija izuzetno stetna. Jedino moramo naći nekoga tko će pasti na mač za dobrobit otadžbine. Ima li dragovoljaca? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:44 |
|
|
Ne vadite ga sad  Ona rečenica je zvučala kao moralno upitna ponuda !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:45 |
|
|
Sve da ste i točno protumačili, što je tu moralno upitno? Niste se valjda obećali drugom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:47 |
|
|
Sarajko, po čemu si ti kompetentna(kompetentnija) da govoriš o ovoj temi? Jesi li hendikepirana ili imaš slučaj u porodici?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:48 |
|
|
SDB je napisao/la: Sve da ste i točno protumačili, što je tu moralno upitno? Niste se valjda obećali drugom.  Ni govora.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:53 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sarajko, po čemu si ti kompetentna(kompetentnija) da govoriš o ovoj temi? Jesi li hendikepirana ili imaš slučaj u porodici? Radim sa hendikepiranim ljudima.Odnosno djecom. I gdje tvrdim tako nešto ?Postavila sam vam jednostavna pitanja.Neizlječiva bolest i hendikepiranost su DVA različita pojma. I henidkepirani ljudi nisu nikakav teret, balast društva.Nisu ni opterećenje porodicama.Apsolutno nemaš prava postavljati ovako nebulozna pitanja.Što je cilj ?Da provociraš ?Treba po tvom mišljenju ubiti takve ljude ili im dozvoliti da sami skončaju ? A osobito nemaš prava govoriti o tim osobama na pocjenjivački način.Sjeti se da još nemaš potomstva ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:54 |
|
|
Zajednica ima 220 tisuca poklapaca spremnih na sluzbu domovini a bome i poklapacica. Tko voli nek izvoli 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Zajednica ima 220 tisuca poklapaca spremnih na sluzbu domovini a bome i poklapacica. Tko voli nek izvoli  Taktičko povlačenje ? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Sarajko, po čemu si ti kompetentna(kompetentnija) da govoriš o ovoj temi? Jesi li hendikepirana ili imaš slučaj u porodici? Radim sa hendikepiranim ljudima.Odnosno djecom. I gdje tvrdim tako nešto ?Postavila sam vam jednostavna pitanja.Neizlječiva bolest i hendikepiranost su DVA različita pojma. I henidkepirani ljudi nisu nikakav teret, balast društva.Nisu ni opterećenje porodicama.Apsolutno nemaš prava postavljati ovako nebulozna pitanja.Što je cilj ? Da provociraš ?Treba po tvom mišljenju ubiti takve ljude ili im dozvoliti da sami skončaju ?
A osobito nemaš prava govoriti o tim osobama na pocjenjivački način.Sjeti se da još nemaš potomstva ..
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 11 ruj 2013, 23:59 |
|
|
Jok. Samo uopcavanje i ispravno tumacenje ideje iza prethodne izjave kako ne bi bilo dvojbe o moralnosti mene kao osobe 
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zajednica ima 220 tisuca poklapaca spremnih na sluzbu domovini a bome i poklapacica. Tko voli nek izvoli  Taktičko povlačenje ?  Voljelo se dvoje mladih, šest mjeseci, godinu... 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:01 |
|
|
Ajde Leb, kakvo nebulozno pitanje " jesi hendikepirana ili imaš nekog u porodici " Mene poštedi svojih dubokoumnih provokacija i sve PET 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:03 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jok. Samo uopcavanje i ispravno tumacenje ideje iza prethodne izjave kako ne bi bilo dvojbe o moralnosti mene kao osobe  A gdje sam se ja zalila na moralnost ?To je bila samo definicija  Ponuda je primamljiva 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:05 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Taktičko povlačenje ?  Voljelo se dvoje mladih, šest mjeseci, godinu...  Nagovještavate tragediju ? Molim nešto sa lijepim krajem :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:06 |
|
|
Dakle, nisi hendikepirana i nemaš nikog u porodici za razliku od mene. Raditi sa tom djecom je nešto drugo. Valjda i ja mogu imati pravo da dam svoje mišljenje o tome, bazirano na iskustvu i godinama. A i nije mi jasno gdje si u mom postu vidjela taj povećani tekst.
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Voljelo se dvoje mladih, šest mjeseci, godinu...  Nagovještavate tragediju ? Molim nešto sa lijepim krajem :) Bitno je da nitko ne ide u smjeru Stambola i sve će biti kako Tito zapovijeda. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:10 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dakle, nisi hendikepirana i nemaš nikog u porodici za razliku od mene. Raditi sa tom djecom je nešto drugo. Valjda i ja mogu imati pravo da dam svoje mišljenje o tome, bazirano na iskustvu i godinama. A i nije mi jasno gdje si u mom postu vidjela taj povećani tekst. Pa jesam ti osporila to pravo ?Samo sam pojasnila da hendikep nije nikakva bolest.Bio on nasljedan, od samog rodjenja ili pojavilo se vremenom.Tako da je glupo uopće hendikepirane ljude svrstavati u bilo kakve kategorije vezane za ovu temu. Zivot tih ljudi daleko je od jednostavnosti ali nije nemoguć.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:12 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nagovještavate tragediju ?
Molim nešto sa lijepim krajem :)
Bitno je da nitko ne ide u smjeru Stambola i sve će biti kako Tito zapovijeda.  Bolja je belgijanska čokolada.Kakve dunje  To se više ionako ne jede osim mozda u kompotima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Bitno je da nitko ne ide u smjeru Stambola i sve će biti kako Tito zapovijeda.  Bolja je belgijanska čokolada.Kakve dunje  To se više ionako ne jede osim mozda u kompotima. Evo u to ime jedna srpska sa (valjda) sretnim krajem.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:18 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bolja je belgijanska čokolada.Kakve dunje  To se više ionako ne jede osim mozda u kompotima. Evo u to ime jedna srpska sa (valjda) sretnim krajem. Ma djelomično Sarajlija bi ga ja nazvala. Laku noć zelim. @Zadar, tebi isto :) lipo spi !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Podržavate li legalizaciju eutanazije? Postano: 12 ruj 2013, 00:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Dakle, nisi hendikepirana i nemaš nikog u porodici za razliku od mene. Raditi sa tom djecom je nešto drugo. Valjda i ja mogu imati pravo da dam svoje mišljenje o tome, bazirano na iskustvu i godinama. A i nije mi jasno gdje si u mom postu vidjela taj povećani tekst. Pa jesam ti osporila to pravo ?Samo sam pojasnila da hendikep nije nikakva bolest.Bio on nasljedan, od samog rodjenja ili pojavilo se vremenom.Tako da je glupo uopće hendikepirane ljude svrstavati u bilo kakve kategorije vezane za ovu temu. Zivot tih ljudi daleko je od jednostavnosti ali nije nemoguć. Može biti da se ne sjećam ali ne znam šta sam ja pisao o tome. Spomenuo sam da je teško dati odgovor i da naginjem ka ZA. Sve ostalo je tvoja mašta. I gdje si vidila ono šta sam ti povećao u postu?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|