HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 sij 2025, 12:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 254 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zašto su ljudi sa Balkana većim dijelom primitivci koji vjeruju u razne teorije zavjere?
PostPostano: 12 kol 2021, 18:49 

Nisam Balkanac ... i nisam se cipil.

Ča sad?

Vrh

Naslov: Re: Zašto su ljudi sa Balkana većim dijelom primitivci koji vjeruju u razne teorije zavjere?
PostPostano: 12 kol 2021, 18:50 

joe enter je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Imam, jedan komad. Fakultetski obrazovano. Bezvoljno. Lijeno. Neznalica. Nesposobno.
Od ,,toliko škole,, ne vidje, niti upozna život. Par nebitnih činjenica u glavi, nametnuto znanje i eto... Propast!
Šta se čudiš Kvaka!? Pa ja sam više znanja stekla radeći sama na sebi. Čitala, bukvalno gutala svo štivo o onome što me zanima. Nisam ni loša ispala. Samouka sveznalica.
Ti reče da si ing? Pa inžinjeri su nekada bile ,,face,, u moje vrijeme. Ti mora da si mlađi!? Ne ostavljaš ,,utisak,,!

Ja sve mislim da se ti šališ kad ono , klinac , ne šališ se.

I ja sam sveznajući samouk , ali da nije bilo škole koju sam otaljavao jer mi je bila dosadna gde sam svaki dan morao gledati nastavnike koji me "mrze i koji su glupi" i još plus muška zajebancija gde je svaki dan neka tuča i fizički izazovi nikad ne bi shvatio da je upravo škola i ona kao društveni fenomen je ono što me je izgradilo i učvrsitlo da imam volje i znanja u svom odraslom životu.

Nisam se dobro izrazila, em vrućina, em sam juče primila vakcinu i loše se osjećam.
Htjela sam reći da je ovaj model školovanja prevaziđen, dosadan i mnoge stvari su nepotrebne. Opšte obrazovanje, osam razreda...ok, ali bi onda trebalo slijediti svoja interesovanja i talente i sam pronalaziti stručne ljude za proširenje znanja i obuku.
Ovako, škola je stres. Sve je programirano. Profani nadobudni i sve lošiji i lošiji. Može to bolje i smislenije.

Vrh

PostPostano: 12 kol 2021, 18:54 

Ne smatram se Balkancem, dapače. Sjever Srbije je obod Panonije i kapija Europe. Prava Srbija je doli od Dunava...

I ne virujem u razne teorije zavjere. Naseljavanje migranata nije teorija već gorući problem. Masovni progon kršćana u svitu nije teorija već opasan trend.

Vrh

PostPostano: 12 kol 2021, 19:14 

Upozorenja: 1
Lapo-lapo je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Ja sve mislim da se ti šališ kad ono , klinac , ne šališ se.

I ja sam sveznajući samouk , ali da nije bilo škole koju sam otaljavao jer mi je bila dosadna gde sam svaki dan morao gledati nastavnike koji me "mrze i koji su glupi" i još plus muška zajebancija gde je svaki dan neka tuča i fizički izazovi nikad ne bi shvatio da je upravo škola i ona kao društveni fenomen je ono što me je izgradilo i učvrsitlo da imam volje i znanja u svom odraslom životu.

Nisam se dobro izrazila, em vrućina, em sam juče primila vakcinu i loše se osjećam.
Htjela sam reći da je ovaj model školovanja prevaziđen, dosadan i mnoge stvari su nepotrebne. Opšte obrazovanje, osam razreda...ok, ali bi onda trebalo slijediti svoja interesovanja i talente i sam pronalaziti stručne ljude za proširenje znanja i obuku.
Ovako, škola je stres. Sve je programirano. Profani nadobudni i sve lošiji i lošiji. Može to bolje i smislenije.

Kad si dete svaki zadatak ili posao koji ti zadaju u školi ili ti ga daju roditeli je dosadan , i meni je kao vrlo bistrom detetu bilo jako stresno jer moja interesovanja su pala u drugi plan i nisam ih mogao konzumirati kad meni padne napamet.
Ali to je važno zbog društvenog života ,a najvažnije je zbog stvaranja radnih navika i odgovornosti u životu , jer ako ne radiš i ne učiš ono što ne voliš i što te smara i misliš da je prevaziđeno , onda kad odrasteš samo te strefi realan život gde bez radnih navika sa stavom da treba raditi samo ono što te zanima te prosto porazi psihički i dovedete u stanje beznadežnosti i besmisla.

Kvačica je pisao o problemu pismenosti kod crnačke dece, a to je zbog toga što su u USA pedagozi shvatili da je čitanje i pisanje jako stresno za crnačku decu , jer jbg treba uzeti olovku u šake i pisati a onda i čitati ono što te ne zanima , a još plus si crnac kome je čitanje i pisanje još više stresnije zato što se ono ne uklapa u njihovu "kulturu" , veliki stres. :rolleyes

Tzv.dečija sloboda je najgori deo levičarske ideologije , zato što od njih prave razmažene narciosoidne nepismene idiote.
Klečanje na kukuruzu i na ljuskama oraha je majka svakog isrpavljanja dečjeg nezrelog preseravanja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 254 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: