|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
estoyAqui
|
Naslov: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 13 vel 2024, 21:43 |
|
|
Nikad mi neće bit jasno zašto neke žene imaju potrebu da iz čista mira naprave svađu Kakve to osjećaje žena želi dobit kad ulazi u svađu? Zašto to rade? Kakve vam budu supruge/cure nakon svađe i što rade?
Jel može netko svoja iskustva opisat? I starija i mlađa publika ako može
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 13 vel 2024, 21:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ono čisto evolutivno objašnjenje je da su slabiji spol koji koristi jezik umjesto šaka, (mada ni to nije isključeno).
Muški koji se toliko svađaju bi na koncu potegli za oružje, pa su kao takovi evolutivno diselektirani.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 09 ožu 2024, 18:15 |
|
|
Evo jedna za druga Kvacicu Ne bojite se vjestica, bojite se onih koji su ih spaljivali.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 09 ožu 2024, 19:50 |
|
|
A ti bi pustio vještice da lete okolo na metli i bacaju crnu magiju na pošten svijet?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 09 ožu 2024, 23:59 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 12 ožu 2024, 06:49 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Nikad mi neće bit jasno zašto neke žene imaju potrebu da iz čista mira naprave svađu Kakve to osjećaje žena želi dobit kad ulazi u svađu? Zašto to rade? Kakve vam budu supruge/cure nakon svađe i što rade?
Jel može netko svoja iskustva opisat? I starija i mlađa publika ako može Ja sam pitao jednu svoju nekadasnju devojku, nakon jednog u nizu izmirivanja: zasto zelis da sam iznerviran i da vicem? Ona je odgovorila: zato sto ponekad jedino tako osetim da si tu. Onda sam gledao jednog stend-up komicara koji je savetovao da u razgovoru sa zenama ili diskusijama treba pokazivati izraze lice koji ukazuju na emotivnu angazovanost, iako te sustinski i ne zanima razgovor i mislis na nesto petnaesto... Sto bi rekao Carli u 3 i po muskarca: to sto kazem da razumem, ne znaci da stvarno razumem, ne znaci ni da mi je uopste stalo, ne znaci da sam uopste slusao sta pricas...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 12 ožu 2024, 06:56 |
|
|
Sta mi ucini pivo. Hteo sam da kazem 2 i po muskarca, i dosledno fonetski stend-ap.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 12 ožu 2024, 09:13 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Nikad mi neće bit jasno zašto neke žene imaju potrebu da iz čista mira naprave svađu Kakve to osjećaje žena želi dobit kad ulazi u svađu? Zašto to rade? Kakve vam budu supruge/cure nakon svađe i što rade?
Jel može netko svoja iskustva opisat? I starija i mlađa publika ako može Nemaju potrebu za svađom. Nešto si je naljutio pa ti vraća. Možda si je tjerao da razmišlja, to mrze. Žene ne žele razmišljati, žele muškarca da razmišlja umjesto njih.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 13 ožu 2024, 23:36 |
|
|
Stvr je u tome sto mi muski jedni sa drugima pazimo sta cemo rc i imamo crvene linije je rse zna a nam je svaki razgovor potencijalna tuča a one koze su navikle lajat i bit verbalni mitraljezci one neznaju za verbalno suzdrzavanje.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 14 ožu 2024, 01:29 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Stvr je u tome sto mi muski jedni sa drugima pazimo sta cemo rc i imamo crvene linije je rse zna a nam je svaki razgovor potencijalna tuča a one koze su navikle lajat i bit verbalni mitraljezci one neznaju za verbalno suzdrzavanje. Broj izgovorenih riječi je 7 prema 1.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 14 ožu 2024, 11:24 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Stvr je u tome sto mi muski jedni sa drugima pazimo sta cemo rc i imamo crvene linije je rse zna a nam je svaki razgovor potencijalna tuča a one koze su navikle lajat i bit verbalni mitraljezci one neznaju za verbalno suzdrzavanje. Verbalni mitraljezac, ova ti je dobra hahahahahha Ja sam često imao problema zato što bih odmah reagirao na sve riječi koje su meni upućene, isto kao što bih radio u komunikaciji s nekim muškarcem Ali sam shvatio da se bolje zapitat zašto, nego što U smislu da ako ti ona priča o tvojim manama, o tome kako si lijen, kako si napravio ovo ono itd, bolje ti je postavit pitanje zašto ovo govori baš sad. Tj koja joj je motivacija I na kraju shvatiš kako sve te riječi uopće nemaju veze s nekim činjenicama i stavkama o tebi, već je problem što je ona morala umjesto tebe odnijet smeće, što nije dobila ono što je htjela, što se nešto nije napravilo itd Kad to shvatiš, mirnije spavaš
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 17 ožu 2024, 20:24 |
|
|
verbalni mitraljezac mi je numpalo kad sam s sestricnom diskutirao nesta. Ona pocela studirat filozofiju i englski a nema pojma o logici,nelogicna onako zenski. Nemoze se drzat teme nego ispaluje rijeci a kad joj ja usporim pa analiziram recenicu onda se vidi da nezna sta prica. Nesta mi diskutirali o civilizacijama i ja branim zapad i kazem kako mediji seru protiv nase kulture i to.Ona meni nesta kako su njoj istocnajcke nauke smislenije kao se kod nas samo hvali zapad ovo ono. Onda mi je nesta tupila koko prije se palilo vjestice ovo,ono onda joj ja poceo spustat sa demitologizacijom srednjeg vijeka i tih sranja koja su joj ljevicari prodali da bi me napala "da ko prica o srednjem vijeku" Glupo je to sve ko ***! Zna rec "prije se palilo vjestice,vjesalo galilea" a kao nepricamo o srednjem vijeku Naravno nije zavrsila ni taj jadni fakultet.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 18 ožu 2024, 16:46 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Stvr je u tome sto mi muski jedni sa drugima pazimo sta cemo rc i imamo crvene linije je rse zna a nam je svaki razgovor potencijalna tuča a one koze su navikle lajat i bit verbalni mitraljezci one neznaju za verbalno suzdrzavanje. Verbalni mitraljezac, ova ti je dobra hahahahahha Ja sam često imao problema zato što bih odmah reagirao na sve riječi koje su meni upućene, isto kao što bih radio u komunikaciji s nekim muškarcem Ali sam shvatio da se bolje zapitat zašto, nego što U smislu da ako ti ona priča o tvojim manama, o tome kako si lijen, kako si napravio ovo ono itd, bolje ti je postavit pitanje zašto ovo govori baš sad. Tj koja joj je motivacija I na kraju shvatiš kako sve te riječi uopće nemaju veze s nekim činjenicama i stavkama o tebi, već je problem što je ona morala umjesto tebe odnijet smeće, što nije dobila ono što je htjela, što se nešto nije napravilo itdKad to shvatiš, mirnije spavaš Znači razmišljaš i za sebe i za nju. Ispada da je kvačica u pravu
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 18 ožu 2024, 22:54 |
|
|
Zato šta tad mušjarcu skače adrenalin, testosteron, tlak, sa svim pratećim fiziološkim i fizičkim pojavama (glas postaje dublji, glasniji, iskačedu žile, mišići se napinjedu, tilo se širi...) Dakako i njoj skače adrenalin.
Pseudoorgazmično stanje. Stanje slično spolnom odnosu samo bez snošaja, nepenetrativni seks.
Ženska vrimenon od straha umukne, a i po naravi svog organizma ide umiliti se jačemu — muškarcu. Muškarca smiruje iznenadnom submisivnošću (muški su programirani za stat kad mu ženska krene podilazit), podilaženjem i popuštajući mu nakon svađe. Koji se sve tu hormoni ugode i smirivanja kod žene izlučuju... Ženska se tad drogira svojim hormoniman.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 02:31 |
|
|
Žene evolucijski "boluju" anksioznosti ceo život tj.to je urođeni strah kojeg specifično regulišu emocije koje teško se mogu kontrolisati od strane žena , i zato one imaju potrebu da se svađaju jer ih ta anksionznost na to tera tj.traže potvrdu o zaštiti i sigurnosti kroz tu svađu pa svako malo testiraju svoga muškarca raznoraznim nedefinisanim glupostima sve dok ne dokaže svoju muškost kako je ona to zamislila ili pak se podredi njenoj nedefisanoj volji , a podređivanje znači da muškarac gubi njeno poštovanje i verovatno će ga napustiti. Najbolji lek za takve žene je isključivo čvrsta ruka koju muškarc pre tih svađa nije praktikovao , dakle samo reći "Biće tako zato što ja tako kažem , a ako ne , možeš odmah preko vrata na ulicu". Ako to muškarac ne uradi , sigurno će doći do gorkog rastnka i mržnje i verovattno nasilja koje će muškarac uraditi jer će izgubiti kontrolu nad svojim emocijama.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 07:55 |
|
|
Zbog takve naravi takve oštruje i svadljivice su užasne ka' šefice. Od davnina je poznato da su žene učinkovitije u maltretiranju.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 09:47 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Zbog takve naravi takve oštruje i svadljivice su užasne ka' šefice. Od davnina je poznato da su žene učinkovitije u maltretiranju. Istina živa , sve moderne žene plaču za muškim šefovima na poslu jer ako imaju ženskog šefa u firmi one im pakao prirede samo ako kroz svoju emotivnu žensku intuiciju osete nešto neodređeno da ne valja kod svoje podređene radnice. Toko svih ovih decenija modernog doba se govorilo da žene traže razvod jer ih muževi maltretiraju fizički ili psihički , i svi su to prihvatili kao prostu činjenicu. Međutim kad su dozvolili lezbejske brakove uspostavilo se da lezbosi imaju ubedljivo najveći procenat razvoda što dovoljno govori o ženskom evolucijskom karakteru , dok muški gejevi imaju najmanji procenat tj.imaju duplo manji procenat i od hetero brakova.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 10:08 |
|
|
Nemojte tako, baš to mi se ne sviđa kod tih tzv. red pill pokreta, kao nešto malo su skužili ali stalno provuku između redova tezu: žene ne valjaju. Žene ovakve, onakve, posebno žene na zapadu, loše i vještice, pa onda uvoze sebi ženu sa dalekog istoka koje su kao bolje.
Je li riba kriva ako se ne može popeti na drvo? Ili je kriv onaj tko joj je postavio neodgovarajući zadatak?
Žene se samo trude ugoditi. Blesavi muškarci su ti koji su uveli "ravnopravnost" i "jednakost", ne mogu onda žene biti krive ako ne funkcionira. Ako npr djetetu daš zadatak da bude direktor kompanije, i onda dijete ne uspije, pa nećeš kriviti dijete. Kriv je onaj tko je to tražio od djeteta.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 10:34 |
|
|
Pa nije bas da imaju samo zene. Imam i ja npr. Podjahkad.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 19 ožu 2024, 11:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nemojte tako, baš to mi se ne sviđa kod tih tzv. red pill pokreta, kao nešto malo su skužili ali stalno provuku između redova tezu: žene ne valjaju. Žene ovakve, onakve, posebno žene na zapadu, loše i vještice, pa onda uvoze sebi ženu sa dalekog istoka koje su kao bolje.
Je li riba kriva ako se ne može popeti na drvo? Ili je kriv onaj tko joj je postavio neodgovarajući zadatak?
Žene se samo trude ugoditi. Blesavi muškarci su ti koji su uveli "ravnopravnost" i "jednakost", ne mogu onda žene biti krive ako ne funkcionira. Ako npr djetetu daš zadatak da bude direktor kompanije, i onda dijete ne uspije, pa nećeš kriviti dijete. Kriv je onaj tko je to tražio od djeteta. Ja nisam nikakav red pill već samo promišljam zdravorazumski i logično. Jbg , i zmija je u rajskom vrtu zavela Evu a ona naivnog i glupog Adama pod geslom "Radi šta te volja". Ako je muškarac kriv što je ženama dao prava a one su kao deca , to ne znači da decu ne treba prevaspitati niti ih prepustiti ludilu koje su muškarci izazvali.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 00:38 |
|
|
joe enter je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nemojte tako, baš to mi se ne sviđa kod tih tzv. red pill pokreta, kao nešto malo su skužili ali stalno provuku između redova tezu: žene ne valjaju. Žene ovakve, onakve, posebno žene na zapadu, loše i vještice, pa onda uvoze sebi ženu sa dalekog istoka koje su kao bolje.
Žene se samo trude ugoditi. Blesavi muškarci su ti koji su uveli "ravnopravnost" i "jednakost", ne mogu onda žene biti krive ako ne funkcionira. Ako npr djetetu daš zadatak da bude direktor kompanije, i onda dijete ne uspije, pa nećeš kriviti dijete. Kriv je onaj tko je to tražio od djeteta. Ja nisam nikakav red pill već samo promišljam zdravorazumski i logično. Jbg , i zmija je u rajskom vrtu zavela Evu a ona naivnog i glupog Adama pod geslom "Radi šta te volja". Ako je muškarac kriv što je ženama dao prava a one su kao deca , to ne znači da decu ne treba prevaspitati niti ih prepustiti ludilu koje su muškarci izazvali. Ne samo to. To je uobičajeno razmišljanje, kao Adam je glup i kriv jer je poslušao ženu. Ali to je samo vrh ledenog brijega. Adam je prije svega kriv što nije pazio s kim mu žena priča. Zmija mu pričala sa ženom, tu je već nastao problem, Adamova aljkavost jer je dopustio zmiji da se druži sa ženom. Naivnost je došla tek kasnije. Kao što djeci ne bi dopustio da se sa svakim druže jer kasnije je teže popravljati stvari, ili da provode vrijeme na internetu bez ikakvog nadzora jer mogu pasti pod loše utjecaje, tako isto je morao paziti tko mu utječe na ženu. Dakle gospodo, ovo će vjerojatno zvučati kao da sada sam ovaj put zaista pretjerao , ali nije dovoljno samo biti svoj, imati karakter, stav bla, bla, nego moraš znati s kim ti se žena druži i ne dozvoliti da se druži sa onima koji bi mogli loše utjecati na nju.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 11:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dakle gospodo, ovo će vjerojatno zvučati kao da sada sam ovaj put zaista pretjerao , ali nije dovoljno samo biti svoj, imati karakter, stav bla, bla, nego moraš znati s kim ti se žena druži i ne dozvoliti da se druži sa onima koji bi mogli loše utjecati na nju. Kako to napravit? Zabrana ili kažeš ovaj je ovakav, onaj je onakav?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 14:55 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dakle gospodo, ovo će vjerojatno zvučati kao da sada sam ovaj put zaista pretjerao , ali nije dovoljno samo biti svoj, imati karakter, stav bla, bla, nego moraš znati s kim ti se žena druži i ne dozvoliti da se druži sa onima koji bi mogli loše utjecati na nju. Kako to napravit? Zabrana ili kažeš ovaj je ovakav, onaj je onakav? Stvar je u tome, sve ti to već znaš, manje više. Nema zapravo potrebe da ja kao sad tu neki mudrac objašnjavam svaku situaciju, patroniziram i slično. Ne treba puno vremena trošiti na razne članke, 10 načina kako usrećiti ženu, 15 stvari koje žene žele i slične gluposti. Sve je ekstremno jednostavno i nema potrebe komplicirati. Kako reče sv. Pavao: "Muž je glava žene kao što je Krist glava crkve.". Sve jasno, ne treba ti ništa više od ovog. Zadaća muškarca je da prati Kristov put i bude moralni autoritet. Što se tiče žene, muž je glava žene. Ispada da ona ide kroz život bez mozga. Često se usporedi da djetetom, ali koliko točno godina ima to dijete? Evo npr., susret USA ženske reprezentacije u nogometu protiv U-15 muške reprezentacije. Izgubili 5-2 protiv dječaka ispod 15 godina i to lokalne ekipe iz Dalasa. https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -boys.htmlGdje bi onda bile bolje? Pa možda ako bi momci imali ispod 12 godina bilo bi tu negdje, recimo protiv 10 ili 11-godišnjaka bi bile tu negdje. I onda, tvoje pitanje, samo se upitaš kako bi postupio prema djetetu od 11 godina, npr. bojiš se da ne ode u drogu, što učiniti? Nećeš ga sigurno držati svezanog u podrumu, mora dijete izaći, ali ćeš da bi imao bolje šanse za odgoj naravno paziti da provodiš dovoljno vremena sa djetetom, da razgovarate, da ga učiš, savjetuješ itd. Ili pođi s druge strane, zamisli sebe kad si imao 10-11 godina, kakav si htio da ti bude otac? Što si htio od njega? Evo meni prvo pada na pamet ljubav, djeca žele da ih roditelji vole, pa onda da ih paze, pa sigurnost, tata nas čuva, brine se za nas, kupuje nam što treba, osigurava kuću, hranu, daje novca. Dalje tata je jak, obično se djeca raspravljaju "čiji je tata jači", na tatu se možeš osloniti, tata uvijek zna najbolje što treba napraviti, tata je glavni. Takvog tatu želiš, ne želiš tatu koji je "ranjiv" i pokazuje svoje slabe strane. Hajde da te ja ne uvjeravam, pokušaj ne treba dugo ni velika pamet, vrlo jednostavno, evo 2 tjedna bilo koji kontakt sa ženom prvo se sjeti da joj je mozak 10-godišnjaka, pa onda kako bi pristupio djetetu tako prilagodi i ženi. Pa mi reci za desetak dana je li vam se drastično, ne malo samo nego mislim zaista vidljivo popravio odnos.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 19:31 |
|
|
Dobro NK nisu sve žene glupe, naprotiv ima popriličan broj pametnih žena s kojima se može razgovarati. Žene koje ti opisuješ nisu bile nikad u mom fokusu niti su takve ikad marile za mene.. Meni se nikad i nije dalo biti sa priprostom ženom jer mi je to uvijek bilo dosadno. Ako je motivacija sex, ne znam što nakon njega raditi., Meni je to ne samo dosadno nego se ne može durat. Treba tražiti pametnu ženu s kojom se možeš dogovoriti, a ne tebi je da kad ženska priroda nadvlada razum, da jasnim argumentima, čvrstim stavom i primjerenim ponašanjem tome staneš na kraj. Žena često provocira baš zato jer traži da joj pokažeš razum, snagu, odlučnost čvrstinu, odnosno muškost, i da kod temeljnih stvari nema zajebacnicije i da joj tu ne mogu pomoći nikakve suze niti ikakve sise. Ne znam, po meni ne treba ništa drugo nego biti normalan, veseliti se dobrom, kuditi loše, raditi savjesno, živjeti pošteno, toga se držati bez trunke odstupanja, ako to ne prihvaća onda s takvom se nema što tražiti, voz i gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto žene imaju potrebu za svađom? Postano: 20 ožu 2024, 19:59 |
|
|
Čudna čovjeka, prvo se ne slaže sa mnom pa onda "traži da joj pokažeš razum, snagu, odlučnost čvrstinu, odnosno muškost," ponovi isto što sam rekao. Zašto joj je potrebno da ti budeš razuman i snažan ako ne zato jer joj nedostaje razum i snaga? Obožavam razgovarati sa Zabom.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|