|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 135 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 13:07 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5971 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
totem je napisao/la: Nego, htio sam ti rec, da su i balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima. 1.) Govoriš li albanski jezik? 2.) Ako ga, govoriš, možeš li opisati stupanj znanja u: a) pisanom izražavanju? b) usmenoj komunikaciji? 3.) Čitaš li, povremeno, novine ili knjige na albanskom jeziku? 4.) Gledaš li TV na albanskom i koliko često?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 13:24 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Glazbenik je napisao/la: totem je napisao/la: Nego, htio sam ti rec, da su i balije i cetnici duse od covjeka u sporedbi sa siptarima. 1.) Govoriš li albanski jezik? 2.) Ako ga, govoriš, možeš li opisati stupanj znanja u: a) pisanom izražavanju? b) usmenoj komunikaciji? 3.) Čitaš li, povremeno, novine ili knjige na albanskom jeziku? 4.) Gledaš li TV na albanskom i koliko često? Koja ti je poanta?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 13:34 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5971 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
totem je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: 1.) Govoriš li albanski jezik?
2.) Ako ga, govoriš, možeš li opisati stupanj znanja u: a) pisanom izražavanju? b) usmenoj komunikaciji?
3.) Čitaš li, povremeno, novine ili knjige na albanskom jeziku?
4.) Gledaš li TV na albanskom i koliko često? Koja ti je poanta? Poanta: Možeš li razumjeti Albance?Koliko sam shvatio živiš u Tetovu? Ako uopće ne razumiješ te ljude, normalno da se osjećaš kako si opisao. I da ih smatraš životinjama. Molio bih te, da odgovoriš.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 13:44 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Glazbenik je napisao/la: totem je napisao/la: Koja ti je poanta? Poanta: Možeš li razumjeti Albance?Koliko sam shvatio živiš u Tetovu? Ako uopće ne razumiješ te ljude, normalno da se osjećaš kako si opisao. I da ih smatraš životinjama. Molio bih te, da odgovoriš. Ne zivim u tetovu. U skopju zivim. Nesto razumijem, ali slabo. Ali svi oni znaju pricati na makedonskom, pa se tako razumiju sa makedoncima. I?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 13:52 |
|
|
totem je napisao/la: Ne zivim u tetovu. U skopju zivim. Nesto razumijem, ali slabo. Ali svi oni znaju pricati na makedonskom, pa se tako razumiju sa makedoncima. I? Ništa - i. Hvala ti što si mi odgovorio. Bio sam znatiželjan, ima li netko tko piše o Albancima kao što ti pišeš kakav uvid u unutarnji život albanske zajednice ili ih doživljavaš kao strani, nerazumljivi, prijeteći monolit. Btw, bio si napisao da si se 2001. borio protiv njih. U redovima makedonske vojske ili policije? Bio si ročni vojnik, pretpostavljam?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 14:18 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: totem je napisao/la: Ne zivim u tetovu. U skopju zivim. Nesto razumijem, ali slabo. Ali svi oni znaju pricati na makedonskom, pa se tako razumiju sa makedoncima. I? Ništa - i. Hvala ti što si mi odgovorio. Bio sam znatiželjan, ima li netko tko piše o Albancima kao što ti pišeš kakav uvid u unutarnji život albanske zajednice ili ih doživljavaš kao strani, nerazumljivi, prijeteći monolit. Btw, bio si napisao da si se 2001. borio protiv njih. U redovima makedonske vojske ili policije? Bio si ročni vojnik, pretpostavljam? Ne, rezervista. Nisam se neke borbe nagledao, bio sam u relativno mirnijem mijestu. Samo neka puskaranja, bez veze.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 stu 2010, 14:20 |
|
|
totem je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Ništa - i. Hvala ti što si mi odgovorio.
Bio sam znatiželjan, ima li netko tko piše o Albancima kao što ti pišeš kakav uvid u unutarnji život albanske zajednice ili ih doživljavaš kao strani, nerazumljivi, prijeteći monolit.
Btw, bio si napisao da si se 2001. borio protiv njih. U redovima makedonske vojske ili policije? Bio si ročni vojnik, pretpostavljam?
Ne, rezervista. Nisam se neke borbe nagledao, bio sam u relativno mirnijem mijestu. Samo neka puskaranja, bez veze. Hvala na odgovorima. Pozdrav.
|
|
Vrh |
|
 |
teskera
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 pro 2010, 02:00 |
|
|
joe enter je napisao/la: mister_no je napisao/la: Rimsko carstvo - Vizantija - Osmansko carstvo = kontinuitet od Rimljana pa naovamo. Vizantija je rimsko carstvo , sami vizantinci sebe nikad vizantincima nisu zvali već Romanoima tj.Rimljanima! vizantija je termin koji je smišljen u Francuskoj u 17.veku , ali eto danas se uvrežio za istočno rimsko carstvo tj.rimsko carstvo jer zapadno rimsko carstvo je propalo i carska kruna iz Rima je preneta u Carigrad! , tako da je Vizantijski car jedini rimski car! Osmansko carstvo nema veze sa ovime jer su osvajači i muslimani , ali i sultani su se pozivali na vizatnice! nemas ti blage veze..cu levata, ne mogu biti naslijednici vizantije "zato sto su osvajaci i muslimani" buahahahahaha  pa, kretencino nevidjena, pa ja sta su rimljani bili, krscani? (osim ono pri kraju kad se raspalo carstvo) a to sto kazes da ne mogu biti naslijednici je su osvajaci..hahahha..pa budalo jedna..buhahahahaha..pa koje to carstvo nije osvajacko? ja konja, to ti oci vidjele nisu..fakat cu prestati da citam forume
|
|
Vrh |
|
 |
teskera
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 pro 2010, 02:03 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ahaha koja priča od stručnjaka ubilo se! Car može biti samo jedan i to onaj iz Carigrada i oni(vizantinci) nikad ne mogu priznati bilo kojeg drugog car što je potpuno logično , jer je samo jedan rimski car s'obizorom da je onaj iz Rima(zapadni) davno otišao u povjest a oni nemački,austrisjki kasniji se nikad nisu priznavali od strane jedinog legalnog rimskog cara tj.vizantijskog cara! , jer samo je on naslednik i slednik Konstatinove titule i niko drugi! Tako da je i bugarski(slovenski,vlaški) car Simeon samozvanac kao i ostali bugarski carevi uključujući i srpskog cara Dušana i Uroša Nejakog!! Grci Dušana pominju kao kralja i kao naravno cara samozvanca što znači da ga nisu priznavali , ali to ne znači da se politika nije vodila bez obzira na to! Ruski carevi se kasnije pozivaju na carsko nasleđe jer je Vizantija pukla i Moskvu proglašavaju kao treći Rim! Ajme znači pet godina studija povijesti padne u vodu u usporedbi sa jednim običnim Servinom koji svojim pravom iskrivljuje historiju u istoriju? Vama Joe Enter preporučujem STRANU literaturu, pošto Servski stručnjaci nisu pretjerano priznati u svijetu(zna se itekako zašto). SUKCESIJSKO PRAVO!!! Ima točno odrednice kroz povijest na temelju čega osoba dobiva i nosi titulu cara. Simeon se okrunio carem TEK nakon što je porazio Bizant i oduzeo im to pravo, tj. kada je Bizant priznao tzv. konstantinovo pravo Simeonu. To pravo nije dato Dušanu te on NE može biti carem. zaista ocekujes od njega da to shvati (ili nedo bog prihvati)? pa ti si veca budala od njega sto uopste i pokusavas da mu objasnis najobicnije norme
|
|
Vrh |
|
 |
teskera
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 20 pro 2010, 02:04 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: totem je napisao/la: Koja ti je poanta? Poanta: Možeš li razumjeti Albance?Koliko sam shvatio živiš u Tetovu? Ako uopće ne razumiješ te ljude, normalno da se osjećaš kako si opisao. I da ih smatraš životinjama. Molio bih te, da odgovoriš. odlicno..nista se ovom dodati ne mora.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|