|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 135 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 16:25 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ministry of Sound je napisao/la: totem je napisao/la: Sada cu ti objasniti. Odgovori ali iskreno. Jel bilo kojih problema u bosni, medju hrvata, srba i muslimana prije rata? Jel su se desavala silovanja, maltretiranja, paljenja kuca, medju tih tri naroda? Jel bilo mjesovitih brakova izmedju tih tri naroda? Jel su paljeni vjerski objekti prije rata u bosni? Jel se pilo zajedno po kafanama? Jel su svi bili raja? A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? I dali bi Hrvati zivjeli radje u sarajevu ili pristini? Ja mogu ti nabrajati pola sata zasto su siptari gori od ovih dvoje, ali ti ces opet rec da je sve to propaganda. Zato sam ti postavio ova pitanja da sam dodjes do odgovora. I jos ovo, kakav je to narod kada odrasli ljudi mjesto da salju svoja djeca na fakultet, oni ih pustaju da valjaju drogu svuda po svijetu. Nemojte samo reci da nemaju para, ili da nemaju svoje fakultete, jer i to i to imaju na pretek. A to sto na primorju vam se siptar okezi kada mu udjete u slasticarnicu, je samo rezultat sto je manjina, i to velika. Rekao bih vam da vam se sto vise takvih nakote u hrvatskoj, pa da sami uocite, ali necu, jer volim hrvatsku.  ma ko vas hebe...što se mene tiče to je problem Srba, Makedonaca i kosovskih poturica... Hrvati imaju sasvim dovoljno neprijatelja da bi sad tražili nove, lafo solidarnost sa bivšom Jugo-braćom. Od Albanaca koje sam susreo, svi su redom bili fascinirani Hrvatskom i vrlo prijateljski nastrojeni. Tako je i sa većinom Makedonaca, ali je teško zaboraviti "ustaši, ustaši" Opet me navlacis na tu temu. Ne zaboravi, Admiral Bocinov je spasio split, i odlezao dve godine u beogradu. Za razliku od sijaset muslimanskih i siptarskih oficira, koji su do konca 92 bili sa kapom na kojoj je bila zvijezda. I ne zaboravi tko je ubio kralja  u marseju. I jos 2o generala u periodu 1931-1941. Uostalom, ja nisam otvorio ovu temu. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
HVO-110
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 18:44 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 752 Lokacija: USORA! HRHB
|
Ministry of Sound je napisao/la: totem je napisao/la: A sada reci mi tko od vas zeli siptara ili siptarku u obitelj? JA! Ali ako može ova:  Ministre ne bi se zezao s takvim stvarima. Pazi da ti tata od ove ljepotice ne pokuca na vrata i da ne bi bila svadba ubrzo! Sve sam mislio da je ovo zezancija dok se nije desilo mom susjedu u Švici, nakon 15 dana veze stari od male pozvoni na vrata ili svadba ili Tako razmisli malo 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
 |
Stjepan
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 09 lip 2010, 22:13 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: JA! Ali ako može ova:  Ministre ne bi se zezao s takvim stvarima. Pazi da ti tata od ove ljepotice ne pokuca na vrata i da ne bi bila svadba ubrzo! Sve sam mislio da je ovo zezancija dok se nije desilo mom susjedu u Švici, nakon 15 dana veze stari od male pozvoni na vrata ili svadba ili Tako razmisli malo  Taj tvoj drug je dobro prosao.Dodji tu i nadju siptarku i pokusaj nesto s njom.Ubit ce te otac,nece traziti vjencanje......... Najveci problem je sto su stoka neodgojena.Spustili su se s planina prije 10-15 godina i jos se ponasaju kao da su tamo.Za 30 godina vjerujem da ce se stanje prodobriti. Inace evo moja majka predaje u albansku skolu.Ucitelji tuku djeca,roditelji isto,roditelji daju dozvolu uciteljima da tuku djecu......Agresivni su do bola i svi su u neki film kao da smiju raditi sve sto pozele.Postenu su, kad ti daju rijec i kad su duzni onda sve ispune i iskreni su,to je tocno,al su gadne naravi.Kod njih nema drugo misljenje,opozicija.Svi jednako razmisljaju,onako kako razmislja lokalni "serif".Na Tv kad se nesto dogodi svi imaju jednu istu izjavu,najcesce je to da nisu nista vidjeli i da oni nista ne znaju).Krvna osveta je cesta pojava.Mjesta gdje oni zive su mjesta gdje je kriminal najveci.Ima jedna ulica Dizonska(nije samo ta ulica al je najpoznatija),tamo nitko ne ulazi.Ak ne zivis tamo ne ulazis,ni taxi ni policija nitko ziv ne ide tamo.Kad prozalis pored njih uvijek si spreman na sve(mene su pretukli jer nisam albanac 2 puta).................................
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 10 lip 2010, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61191 Lokacija: DAZP HQ
|
 sumnjan da itko u Hrvatskoj ima išta protiv Anite. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 10 lip 2010, 12:39 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dudu je napisao/la:  sumnjan da itko u Hrvatskoj ima išta protiv Anite.  Nemam ni ja. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 10 lip 2010, 14:47 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Dovoljno je pogledati Bošnjačkog ili muslimaskog pjevača iz Sandžaka Seju Kalača pa da čovjek shvati da je dio ih ljudi defitivno albanskih gena. Vidim da se razvila polemika o Albancima. Ja ih poznam tamo gdje su debela manjina i ne bih se složio da su neproblematični. Imam i dobrih i loših iskustava pa ne bih sudio do kraja.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 10 lip 2010, 16:51 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Dovoljno je pogledati Bošnjačkog ili muslimaskog pjevača iz Sandžaka Seju Kalača pa da čovjek shvati da je dio ih ljudi defitivno albanskih gena. Vidim da se razvila polemika o Albancima. Ja ih poznam tamo gdje su debela manjina i ne bih se složio da su neproblematični. Imam i dobrih i loših iskustava pa ne bih sudio do kraja. To je tocno. Dvoje se fizikusom. 
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 11 lip 2010, 19:48 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Totem priznaj da si imao (ne)ugodna intimna iskustva sa albancima kad su ti tako omrzli :)
PS :Kako kazu sa ili bez Vazeljin? Sa Vazeljin! - Vazeljin,dodji vamo!!!!! :)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 11 lip 2010, 20:18 |
|
|
Frend mi Albanac, dobar momak ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 12 lip 2010, 08:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Totem priznaj da si imao (ne)ugodna intimna iskustva sa albancima kad su ti tako omrzli :)
PS :Kako kazu sa ili bez Vazeljin? Sa Vazeljin! - Vazeljin,dodji vamo!!!!! :) Ne, casna rijec. Zivim u centru grada, nemam ih oko mene uopce. I ne mrzim ih. Taj termin ne bi htio da upraznjavam. Nego, kao narod su stvarno kao kuga. Znas sto me nervira? Sto sa nima ne mozes sa lijepim. Priznaju samo silu. I onda su kao janjad. Mislim, popricaj sa bilo kim di je zivio kamo su oni vecina, i dobices identicne odgovore. Cak se i njihova braca po vjeri, Bosnjaci ogradjuju od njih. I nemojte biti naivni. Nisu oni tako strasni. Velike su kukavice. Na kosovu je bilo skoro dva milijuna njih, pa su pobjegli glavom bez obzira. Njihova je vojska (UCK) za par sati bila protjerana na na granici sa albanijom, poslije jedne jedine akcije srpske vojske. Kao ratnici su nula. Povjesno dokazano. Samo kao pljackasi(hijene). Htjeli mi priznati ili ne, nisu oni kao Bosnjaci branili 4 godina svoju pristinu. Sa tolikim parama, i takvom emigracijom. Pobjegli su iz svog glavnog grada za sekund. Plus njihovom maticnom zemljom, kojom se granice. Eto koliko su strasni. Ali kada su duplo i troduplo vise od tebe, e, gle cuda , tada im hrabrost dodje. Ovi sto se javljaju iz hrvatske, ne mogu da skuze. Imaju po nekoliko siposa koji prodaju sladolede, i nima se vidjaju umiljati. Ne bih vam pozelio da u nekom gradu u hrvatsku, oni postanu vecina. Vidjeli biste njihovo pravo lice. Ne djaba su ih Turci zvali "pis milet". U prijevodu pogan narod. Danas su im Bosnjaci na redu, sutra tko zna tko. 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 12 lip 2010, 08:55 |
|
|
PCM je napisao/la: Frend mi Albanac, dobar momak ;) I ja ih imam, par drugova. Ne pricam parcijalno, nego u globali. 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 12 lip 2010, 08:58 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Totem priznaj da si imao (ne)ugodna intimna iskustva sa albancima kad su ti tako omrzli :)
PS :Kako kazu sa ili bez Vazeljin? Sa Vazeljin! - Vazeljin,dodji vamo!!!!! :) A putem receno, zasto su omrzli vasima na kosovu, i sto kompletna naselja nicu u sarajevu, bas od kosovskih bosnjaka? I star ti vic ovo, ima bar dvadeset godina. I nesto mnogo ti oko vazelina...Ekspert. 
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 12 lip 2010, 09:07 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
totem je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Totem priznaj da si imao (ne)ugodna intimna iskustva sa albancima kad su ti tako omrzli :)
PS :Kako kazu sa ili bez Vazeljin? Sa Vazeljin! - Vazeljin,dodji vamo!!!!! :) Ne, casna rijec. Zivim u centru grada, nemam ih oko mene uopce. I ne mrzim ih. Taj termin ne bi htio da upraznjavam. Nego, kao narod su stvarno kao kuga. Znas sto me nervira? Sto sa nima ne mozes sa lijepim. Priznaju samo silu. I onda su kao janjad. Mislim, popricaj sa bilo kim di je zivio kamo su oni vecina, i dobices identicne odgovore. Cak se i njihova braca po vjeri, Bosnjaci ogradjuju od njih. I nemojte biti naivni. Nisu oni tako strasni. Velike su kukavice. Na kosovu je bilo skoro dva milijuna njih, pa su pobjegli glavom bez obzira. Njihova je vojska (UCK) za par sati bila protjerana na na granici sa albanijom, poslije jedne jedine akcije srpske vojske. Kao ratnici su nula. Povjesno dokazano. Samo kao pljackasi(hijene). Htjeli mi priznati ili ne, nisu oni kao Bosnjaci branili 4 godina svoju pristinu. Sa tolikim parama, i takvom emigracijom. Pobjegli su iz svog glavnog grada za sekund. Plus njihovom maticnom zemljom, kojom se granice. Eto koliko su strasni. Ali kada su duplo i troduplo vise od tebe, e, gle cuda , tada im hrabrost dodje. Ovi sto se javljaju iz hrvatske, ne mogu da skuze. Imaju po nekoliko siposa koji prodaju sladolede, i nima se vidjaju umiljati. Ne bih vam pozelio da u nekom gradu u hrvatsku, oni postanu vecina. Vidjeli biste njihovo pravo lice. Ne djaba su ih Turci zvali "pis milet". U prijevodu pogan narod. Danas su im Bosnjaci na redu, sutra tko zna tko.  Sqiponje se dobili po pickici od Srbonja na Kosovu to si dobro rekao, to je i meni bilo cudno ono shatro Sqiponje su zajebane,medjutim Srbi su ih razbucali i tacno je to sto kazes za UCK pokazali su se kao nikakva vojska...iako sam navijao u ratu na Kosovu za Albanjerose moram priznati da su ih ovi razjebali za par dana...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 12 lip 2010, 09:19 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: totem je napisao/la: Ne, casna rijec. Zivim u centru grada, nemam ih oko mene uopce. I ne mrzim ih. Taj termin ne bi htio da upraznjavam. Nego, kao narod su stvarno kao kuga. Znas sto me nervira? Sto sa nima ne mozes sa lijepim. Priznaju samo silu. I onda su kao janjad. Mislim, popricaj sa bilo kim di je zivio kamo su oni vecina, i dobices identicne odgovore. Cak se i njihova braca po vjeri, Bosnjaci ogradjuju od njih. I nemojte biti naivni. Nisu oni tako strasni. Velike su kukavice. Na kosovu je bilo skoro dva milijuna njih, pa su pobjegli glavom bez obzira. Njihova je vojska (UCK) za par sati bila protjerana na na granici sa albanijom, poslije jedne jedine akcije srpske vojske. Kao ratnici su nula. Povjesno dokazano. Samo kao pljackasi(hijene). Htjeli mi priznati ili ne, nisu oni kao Bosnjaci branili 4 godina svoju pristinu. Sa tolikim parama, i takvom emigracijom. Pobjegli su iz svog glavnog grada za sekund. Plus njihovom maticnom zemljom, kojom se granice. Eto koliko su strasni. Ali kada su duplo i troduplo vise od tebe, e, gle cuda , tada im hrabrost dodje. Ovi sto se javljaju iz hrvatske, ne mogu da skuze. Imaju po nekoliko siposa koji prodaju sladolede, i nima se vidjaju umiljati. Ne bih vam pozelio da u nekom gradu u hrvatsku, oni postanu vecina. Vidjeli biste njihovo pravo lice. Ne djaba su ih Turci zvali "pis milet". U prijevodu pogan narod. Danas su im Bosnjaci na redu, sutra tko zna tko.  Sqiponje se dobili po pickici od Srbonja na Kosovu to si dobro rekao, to je i meni bilo cudno ono shatro Sqiponje su zajebane,medjutim Srbi su ih razbucali i tacno je to sto kazes za UCK pokazali su se kao nikakva vojska...iako sam navijao u ratu na Kosovu za Albanjerose moram priznati da su ih ovi razjebali za par dana... Ne moras se cuditi. Ljudi dobiju stereotip u vezi njih. Nji desetoro, istuku jednog, i onda su jezivi, kuzis. I sto je najcudnije, kada su slabi ne prezaju da kukaju, i da zapomazu. Sjeti se samo njihovih leleka pred stranih novinara. Covjek cetrdesetih godina, rida na cesti, mjesto da uzme kalash i brani kucu. A u pogled bjezanije, gori su od srba. Srbima nije nato pomagao u krajini. Pazi, nato na tvojoj strani, svaki dan razvljuje srbe, ovi svi ko da su trkaci. Za dva dan je pobjeglo ravno 1.250.000 njih. Svijetski rekord. I naravno,njihova "vojska" UCK bjezi prije naroda. 
|
|
Vrh |
|
 |
G-recht
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 31 kol 2010, 16:39 |
|
|
Ja stereotipa ...mila majko! Zaista nevjerovatno, te Albanci su vaki te naki..a sve generalizacija do generalizacije, ma nismo mi dzaba Balkanci (i Hrvati su Balkanci naravno)..
Schoppenauer je izrekao svojevremeno da se svaka nacija smije drugoj naciji i da su istovremeno svi u pravu! Zasto? Pa zato sto su nacije uistinu smjesna pojava i samo fundamentalno glup covjek moze bazirati svoj identitet a i razmisljanja o drugima na jednom modelu koji je izgradjen u 19. stoljecu, pa se retrospektivno pokusavalo opravdati nastanak tih nacija (samim tim i vlastiti novonastali kolektivni identitet) romanticarskim pogledima na historiju i povijest i istoriju, tako nastade, uostalom, i teorija "od stoljeca sedmog".
Da skratim, glupost do gluposti, i Albanci su, naravno, kao i Srbi i Hrvati i Bosnjaci, i zli i dobri, i milosrdni i nemilosrdni, i glupi i pametni, i dobri i losi..itd..
Pozdrav G-recht
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 31 kol 2010, 17:41 |
|
|
objektivni ste ko turski kadija. s jedne strane 100.000 srpskih vojnika sa kompletnom tehnikom s druge strane odrpanih uvrh glave 20.000 s brda s dola skupljenih šipaca sa pješačkim naoružanjem. i kao dobili po pički, srbi ih razvalili. šipci pičke. jašta.
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 09:44 |
|
|
Da, Srbi su uvek brojčano nadmoćniji i imaju svemirsko oružje a protivnik je uvek odrpana sirotinja u patikama... Jašta.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 10:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Da, Srbi su uvek brojčano nadmoćniji i imaju svemirsko oružje a protivnik je uvek odrpana sirotinja u patikama... Jašta. umjesto priglupih floskula ponudi dokaze. meni te je, radmilo, iskreno žao jer si se suočio s bolnom činjenicom da narod "kojem najlepše stoji puška na ramenu" nije opravdao ni jedan posto svojih na guslama nacviljenih ratničkoh reputacija ali činjenica je da su svi srpski protivnici počeli od nule. nevjerojatno je da mi ovdje, sad moramo ponavljati neke stvari koje su utvrđene kao što je utvrđeno da nije zemlja ravna ploča nego da se okreće odnosno uvjeravati nekoga da je sribja počela rat tako da je preuzela kompletnu jna a da su njezini protivnici morali oružje ili zarobiti ili prošvercati. i u hrvatskoj, i u bih i na kosovu. činjenica je da je srbija tijekom rata na kosovu raspolagala sa vojskom od 100.000 ljudi sa teškom naoružanjem a šipci sa najviše 20.000 odrpanaca sa kalašima i malo minobacača. ako imaš neke dokaze gdje se vide kako oklopne i zračne snage OVK nastupaju u formacijama sa Abrams tenkovima i f-16 avionima pri čemu napadaju srpske straže naoružane dvocjevkama koje se grčevito bore sa načelom bolje "izginimo svi za obranu otadžbine" predoči ih. šta bi mi sad trebali, prihvatiti srpske laži jer se srbi osjećaju frustriranima zbog vojnih neuspjeha. Ko si ti da bi se tebi podilazilo? drugi put kad ti se bude ratovalo odgoji djecu da nisu od Boga dani najveći junaci od kojih svi bježe kad začuju srpsku bojnu pjesmu nego prosječni ljudi koji mogu uspjeti tek ako s puno pameti i malo preseravanja iskoriste svoj trenutak.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 10:20 |
|
|
Ko je terao Šiptare da ulaze u sukobe sa nadmoćnijim neprijateljem? Da čačkaju mečku, narodski rečeno. Inferiornost Šiptara - stvar samih Šiptara.
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 10:25 |
|
|
teranova je napisao/la: Ko je terao Šiptare da ulaze u sukobe sa nadmoćnijim neprijateljem? Da čačkaju mečku, narodski rečeno. Inferiornost Šiptara - stvar samih Šiptara. ko je terao one jadne kragujevčane da ulaze u sukob s wermachtom? sami su se koštalo 7000 žrtava. ko je terao raju s kozare da uilaze u sukob sa ustašama i wermachtom? sami se se spremili za jasenovac. p.s. ovaj post ti je sadržajno posve suprotan ovom bivšem. priznaješ li to, milorade, da ti je argumentacija tanka ko kriška pršuta rezana u sinjskim konobama?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 10:35 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: teranova je napisao/la: Ko je terao Šiptare da ulaze u sukobe sa nadmoćnijim neprijateljem? Da čačkaju mečku, narodski rečeno. Inferiornost Šiptara - stvar samih Šiptara. ko je terao one jadne kragujevčane da ulaze u sukob s wermachtom? sami su se koštalo 7000 žrtava. ko je terao raju s kozare da uilaze u sukob sa ustašama i wermachtom? sami se se spremili za jasenovac. p.s. ovaj post ti je sadržajno posve suprotan ovom bivšem. priznaješ li to, milorade, da ti je argumentacija tanka ko kriška pršuta rezana u sinjskim konobama? Ovoliko lupetanje nije vredno odgovora. Ako ti zaista ne znaš da su kragujevački đaci žrtva odmazde zbog partizanskih avanturističkih akcija ( a partizani su inače poznati kao čuvari srpstva i monarhije), onda je najbolje da prekinemo ovaj jalovi dijalog. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 10:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: ko je terao one jadne kragujevčane da ulaze u sukob s wermachtom? sami su se koštalo 7000 žrtava. ko je terao raju s kozare da uilaze u sukob sa ustašama i wermachtom? sami se se spremili za jasenovac.
p.s. ovaj post ti je sadržajno posve suprotan ovom bivšem. priznaješ li to, milorade, da ti je argumentacija tanka ko kriška pršuta rezana u sinjskim konobama?
Ovoliko lupetanje nije vredno odgovora. Ako ti zaista ne znaš da su kragujevački đaci žrtva odmazde zbog partizanskih avanturističkih akcija ( a partizani su inače poznati kao čuvari srpstva i monarhije), onda je najbolje da prekinemo ovaj jalovi dijalog.  naravno da je jalov, čim si ti rajko s druge strane. počev od nebuloznih izjava u vezi odnosa vojnih snaga, preko "ko je kriv šipcima što se inferiorni išli kačit" pa do ovog migoljenja oko "čete đaka" u nedostatku ikakvih argumenata. srbi se inače jako vole hvastat partizanskom tradicijom ali kad se radi o četi đaka onda su to nevine žrtve koje su posljedica partizanskih akrobacija protiv nijemaca jel? čvrst si u stavovima ko mečka na tepsijama kad cigo počne s dresurom. a inače je poznato da se srpska vlast prema šipcima odnosila s takvim poštovanjem ljudskih prava da švedska izučava te metode ne bi li unaprijedila dosege poštovanja ljudskih prava.
|
|
Vrh |
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 11:42 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Alex je napisao/la: Hrvat je napisao/la: Ma sve ti je to isto...  Nisi pogrešio. Oba orla su srpska, i beli i crni. Beli je simbol Nemanjića, a crni vojvode Pavla Orlovića, ali su ga Albanci falsifikovali.   Kakvi srbski orlovi ... "beži bre b..... "!?? Svi ti srbski i većina inih orlova u grbovima iztočnoeuropskih zemalja (Rusija, Rumunjska, Crna Gora, Albanija i t.d.), pa i t.zv. srbska ocila su od Bizanta iliti Iztočnog Rimskog Carstva uzeta.  
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 11:57 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
teranova je napisao/la: Da, Srbi su uvek brojčano nadmoćniji i imaju svemirsko oružje a protivnik je uvek odrpana sirotinja u patikama... Jašta. Takav ste "plin" sami birali, računali ste na brojčanu primoć Srba u bivšoj Šugoslaviji, njihovu razprostranjenost, razpolagali ste s kompletnim oružjem i strukturom bivše JNA, izposlovali ste (zajedno s onim hrvatskim govnom Budimirom Lončarom) i embargo na uvoz oružja RH i BiH, zapravo čitavoj ex Šugoslaviji, USA je tada podupirala "jedinstvenu Jugoslaviju", Rusi isto .. pa ste navalili. Ostalo je povist. I to je to, dobar tek. 
|
 |
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Albanci negiraju postojanje Bošnjaka Postano: 01 ruj 2010, 17:07 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Gospodine Hadeka, možete li nam reći koji je to dečki na vašemu avataru? Imam osjećaj da su mu sad koščice negdje na staljingradskijem grudobranima i da se ruski peseki kakaju po njima ako je išta ostalo od njih. Ako ako  Koja kleta sudbina ga je zadesila? 1. Da li je pozobao ruski snajperski metak 2. Da li ga je zgnječio ruski tenk 2. Da li ga je požderala strašna ruska zima onako gladnog i dijareičnog 3. Da li ga je spržio oganj Staljinovih orgulja 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|