HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 lip 2026, 23:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 1375  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 02 lis 2014, 16:16 

Svarog je napisao/la:
Sto rece BGabrijel ... panta rei..

Nego...evo jos jedan zanimljiv osvrt na skorasnja desavanja u Srbiji...

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/para ... alphabet=l

Hava nagila, Srbijo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sonja_Licht

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:20 

Mar-kan je napisao/la:
osa je napisao/la:
a policija u novom sadu ne zna da bi trebala privesti mušteriju, jer spolno opći s djetetom, baš me zanima da li je koja mušterija homoseksualac ili su to sve viđeniji građani, političari, vjernici i ostali poštenjaci....

Vjernik nije,a "vjernik" možda.

Ateista sigurno jeste,jer takvi gadovi ne vjeruju ni u šta :kava

jebaji ga markane, najveći lopovi koje sam u životu vidio, obijali su oltare i bili viđeniji gosti svećenika, znam ti ćeš reći da su to "vjernici", a ne vjernici, tko će ih znati, a to ako smo za tebe gadovi, o.k., tvoje mišljenje, samo nije istina da ne vjerujemo u ništa, ja vjerujem u sebe i nisam lopov, vjerovao ili ne vjerovao...

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:29 

Nebi da ispadnem rasista ali ove sa 12 do 13 godina su Romkinje i to je za njih sasvim normalno pošto tada oni kreću sa seksualnim životom, a sa 14-15 se žene dok bijelkinje tek sa 14-15 godina krenu u seksualnu avanturu i to ne na način na koji je opisan u tekstu već više kao viđanje sa nekoliko godina starijim tipom tipa izlazak iz nekog skupog automobila, a da osoba koja je vlasnik tog auta nije njen ćale i odlazak na čas sa malim zakašnjenjem.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:36 

Vladimir RUS je napisao/la:
Nebi da ispadnem rasista ali ove sa 12 do 13 godina su Romkinje i to je za njih sasvim normalno pošto tada oni kreću sa seksualnim životom, a sa 14-15 se žene dok bijelkinje tek sa 14-15 godina krenu u seksualnu avanturu i to ne na način na koji je opisan u tekstu već više kao viđanje sa nekoliko godina starijim tipom tipa izlazak iz nekog skupog automobila, a da osoba koja je vlasnik tog auta nije njen ćale i odlazak na čas sa malim zakašnjenjem.

Bez uvride Vlado al ovo ti je čisto nagađanje.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:46 

Ma to nisu normalne cure, ili du romkinje ili problematične djevojke iz popravnih domova kojima treba lova za alkohol, travu i cigarete. Normaln(ij)e cure tek oko 18. kreću u elitnu prostituciju.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 17:01 

Hunter je napisao/la:

Kao i čitava dosadašnja diskusija na ovu temu (vijest).

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 17:04 

osa je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Vjernik nije,a "vjernik" možda.

Ateista sigurno jeste,jer takvi gadovi ne vjeruju ni u šta :kava

jebaji ga markane, najveći lopovi koje sam u životu vidio, obijali su oltare i bili viđeniji gosti svećenika, znam ti ćeš reći da su to "vjernici", a ne vjernici, tko će ih znati, a to ako smo za tebe gadovi, o.k., tvoje mišljenje, samo nije istina da ne vjerujemo u ništa, ja vjerujem u sebe i nisam lopov, vjerovao ili ne vjerovao...

Da se preciznije izrazim-ateista bez savjesti.Za mene čovjek nije gad tko živi po savjesti,nevezano kako se deklariše,jer ga djela određuju.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 17:07 

Lahko je biti ateista na zemlji.
Popnite se na krov kuće i zakivajte grede vidio bi onda ateista.
Tj u suštini tako nek ateisti dođe do guše nek gleda smrti u oči doma će biti "O moj Bože.
Oni se pravdaju da je to samo uzrečica.
A da li je to u stvari tako.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 17:58 

Hunter je napisao/la:

Kao i čitava dosadašnja diskusija na ovu temu (vijest).

Istina.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 18:32 

Mar-kan je napisao/la:
osa je napisao/la:

Da se preciznije izrazim-ateista bez savjesti.Za mene čovjek nije gad tko živi po savjesti,nevezano kako se deklariše,jer ga djela određuju.

ne žeim ti stavljati riječi u usta, ali ne bi li bilo preciznije "čovjek bez savjesti", nema to veze s ateizmom ili vjerom, ali, svatko ima svoje mišljenje, poštivam....

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 18:36 

ako navodiš fakte, nećeš ispasti rasist, zašto bi, ako nagađaš, onda je možda tvoje nagađanje podsvjesni rasizam, ako već nije svjesni, da ni ja ne ispadnem rasist, ima roma puno u sisku, onaj dio koji živi, hajdemo reći normalno, tu nećeš naći cure koje se prostituiraju u tim godinama, ima jedan dio, te populacije koji ne živi "normalno", od zaposlenja, uvjeta života, higijene, tu ima tih pojava, ali tko to hoće, taj em je pedofil, em ima želudac.....

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 18:39 

korrisnik je napisao/la:
Lahko je biti ateista na zemlji.
Popnite se na krov kuće i zakivajte grede vidio bi onda ateista.
Tj u suštini tako nek ateisti dođe do guše nek gleda smrti u oči doma će biti "O moj Bože.
Oni se pravdaju da je to samo uzrečica.
A da li je to u stvari tako.

ja proveo 16 godina u sjp mup-rh(od 01.02.1991.), vjeruj, bilo je puno opasnije od zakivanja greda, pa sam i tad i sad bio ateist, što se tiče uzrečice, kad god moja ženi kaže "o moj bože" ili "isuse", ja naravno na to kažem "reci ljubavi", nisam izmislio foru, uzeta iz "smiješne strane povjesti" od mel brooks-a....

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 19:32 

Što se tiče djevojčica nema veze tko su i koje nacionalnosti.

Nastrano je društvo u cjelini koje dozvoljava prostituciju djece, a one koji koriste dječije usluge osudila bi za pedofiliju.

Jer ne postoji dobrovoljna niti plaćena pedofilija.

Ovo su djeca u pitanju.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 19:42 

SarajkaDjevojka je napisao/la:

Nastrano je društvo u cjelini koje dozvoljava prostituciju djece, a one koji koriste dječije usluge osudila bi za pedofiliju.

Ovo su djeca u pitanju.

Opa, jel ovo na račun nas u Srbiji? Nastrani smo jer ne vaspitamo tuđu dicu? : )

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 19:44 

Učešćem gospodične Bečlijke tema dobija na jačini slikai ja se sklanjam u Jedini Pravovaljani Kafe "Kava pa rakijica - Le club obscure".

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 19:50 

Što se homoseksualaca tiče, nekako se uvijek misli na buljaše, rijetko ko da spomene pederke.
Nekidan gledam jedan lesbo filmić, au brate koje ribe, nema šta jedna drugoj ne rade, ja se popalio ko da p* u životu nisam vidio a mali se digo, mogao bih kroz zidove s njim prolaziti.

A sad se vratimo dešavanjima u Srbiji :D

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 19:59 

Agathonikos je napisao/la:
Što se homoseksualaca tiče, nekako se uvijek misli na buljaše, rijetko ko da spomene pederke.
Nekidan gledam jedan lesbo filmić, au brate koje ribe, nema šta jedna drugoj ne rade, ja se popalio ko da p* u životu nisam vidio a mali se digo, mogao bih kroz zidove s njim prolaziti.

:zubati

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 20:00 

U Srbiji, iliti uže u Beogradu real feeling - sjajan. :D

Ostalo bo.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 21:14 

Agathonikos je napisao/la:

PA jes to je tačno lijepo gledati. Kako se maze ljube miluju lezbejke.
A imaju i sex pozu zvanu scissoring.
slika
:zubati

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 21:23 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=906432
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=906891

Interesantna polemika izmedju ministra odbrane i Tominog savetnika...

Cetnici nisu oslobadjali Beograd, ali jesu npr Krusevac, gde su u dogovoru sa Crvenom armijom prvi usli u grad, da bi posle sve pohapsili i streljali...

Ili da ne bude ni partizanskih ni cetnickih, ili i jednih i drugih... ovako samo sa petokrakama je jedno ruganje istoriji i istini. Ako su cetnici u Hrvatskoj saradjivali sa nacistima, u Srbiji nisu, aktivno i pasivno su se borili protiv njih citav rat... dok su partizani svoju bezaniju po Bosni proglasavali kao ofanzive, u Srbiji ih nije ni bilo, Srbija je bila monarhisticka, nije htela da cuje ni za petokraku ni Tita ni komunizam...

Dal je uopste "oslobadjanje" kad ti komunisticka banda na ruskim tenkovima umarsira u prestonicu, a onda urade ovo prikazano na snimku, izvuku omladinu iz skola i posalju na Sremski front, na dobro ukopane nemacke mitraljeze... posle toga je u Srbiji ubijeno najmanje 53.000 ljudi, a bogtepita koliko zavrsilo po kazamatima i golim otocima kasnije...

Ovakva parada nije ono sto Lazanski pise u Politici - Parada ponosa... ovo je parada vaskrsa istorijski porazenih boraca za komunisticku tiraniju, poredak koji je nas narod i drzavu kostao i vise nego preskupo...

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 21:45 

Hunter je napisao/la:

Ovo su djeca u pitanju.

Opa, jel ovo na račun nas u Srbiji? Nastrani smo jer ne vaspitamo tuđu dicu? : )

Kakve konkretno veze ima vaspitanje s ovim? HORMONIMA opterecene curice u pubertetu zaradjuju zahvaljujuci onim koji nemaju moralnih skrupula i plate djetetu tako nesto. Nastrano je da se dvadesetogodisnjak izivljava na dvanestogodisnjakinji a ne neki cetrdesetogodisnji dsbil. I da drustvo je u totalnom k. Ne ta djeca. Ta djeca su prepustena bolesnim sredinama i nebriznim roditeljima. Zrtve su a ne krivci.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 22:05 

http://www.telegraf.rs/vesti/1011529-du ... huana-foto
:zubati.
Nek neko kaže da Srbi nisu vesel narod.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2014, 04:34 

korrisnik je napisao/la:
http://www.telegraf.rs/vesti/1011529-duvajte-slobodno-u-srbiji-ce-od-1-jula-biti-legalizovana-marihuana-foto
:zubati.
Nek neko kaže da Srbi nisu vesel narod.

Јел знаш где су највећа поља марихуане у бившој СФРЈ?

Vrh

PostPostano: 03 lis 2014, 04:58 

Hunter je napisao/la:

Kakve konkretno veze ima vaspitanje s ovim? HORMONIMA opterecene curice u pubertetu zaradjuju zahvaljujuci onim koji nemaju moralnih skrupula i plate djetetu tako nesto. Nastrano je da se dvadesetogodisnjak izivljava na dvanestogodisnjakinji a ne neki cetrdesetogodisnji dsbil. I da drustvo je u totalnom k. Ne ta djeca. Ta djeca su prepustena bolesnim sredinama i nebriznim roditeljima. Zrtve su a ne krivci.

Neda ti se nikako da negiraš da smo nastrano društvo, već bižiš u teoriju da su za to sve krivi hormoni. Da su samo hormoni u pitanju taslačile bi se s vršnjacima za badava. Prije će bit da tu dicu čekaju batine ako se kući (šta god kućom zvali) vrate bez novaca. Tužno i ružno, složiću se. Al ja bi kazo da se takim slučajevima triba bavit Centar za socijalni rad, kad već otac i mater nisu ni za onu stvar a latili se dicu pravit... U društvu ima nastrani pojedinaca (digod manje digod više), al najviše je oni koji gledaju svoja posla i brinu svoju brigu. Ne znam jel to po novim europskim standardima nezdravo i nastrano (a štogod drugo nije), ja sam čovik iz srpske palanke pa mi nemoj zamirit ako mi stavovi nisu up to date. Kod nas se još uvik prvo glava kuće proziva na odgovornost ako mu žena i dica rade štogod rđavo.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2014, 05:08 

Citat:
SVE IZVESNIJI SUKOB: Oko 2.000 četnika stiže u Novi Pazar!

Pripadnici Četničkog pokreta u Srbiji saopštili su da za 23. oktobar planiraju šetnju Novim Pazarom povodom dana oslobođenja ovog grada, a kako Press saznaje u defileu bi trebalo da učestvuje oko 2.000 četnika, zbog čega bezbednosni stručnjaci smatraju da bi ovaj skup mogao da dovede do ozbiljnih sukoba radikalnih islamista sa učesnicima povorke.
Sa zvaničnog sajta Četničkog pokreta upućen je poziv “svim poštovaocima rodoljubive tradicije srpskih oslobodilačkih ratova da svojim prisustvom u Petrovoj crkvi u Novom Pazaru 23. oktobra, na parastosu izginulim junacima, odaju počast ovim hrabrim Srbima koji nisu žalili da daju život za oslobođenje Srbije od turskog ropstva”.
- Prošetaćemo mirno i dostojanstveno do Crkve Svetog Nikole, odakle ćemo nastaviti do opštine Novi Pazar, gde ćemo predati našu inicijativu za postavljanje spomenika generalu Mihailu Živkoviću. Skup i šetnja biće uredno prijavljeni, a u slučaju da bude većih prepreka savetujemo da se svi učesnici organizuju sopstvenim prevozom. Za nas prepreka nema – navodi se u pozivu, koji je potpisao četnički komandant Bratislav Živković, koji je trenutno na ratištu u Ukrajini, gde se bori na strani proruskih snaga.

Krsna šetnja

Stevan Vukojević, član logističkog odeljenja Četničkog pokreta Srbije, rekao je za Press da će ovaj događaj biti organizovan uprkos velikom riziku i bez obzira na to što bi njegovo održavanje značilo povećano prisustvo vojske i policije u Novom Pazaru.
- Naš plan je da održimo pravoslavnu šetnju kroz Novi Pazar jer, ako može muftija Zukorlić da paradira sa svojim vojnicima, možemo i mi da mirno prođemo i pokažemo da u tom srpskom gradu ne postoje samo muslimani. U sklopu krsne šetnje, mi ćemo obići manastire i tamo nećemo nositi oružje, ali ako se pojavi neko ko želi da nas spreči nećemo sedeti skrštenih ruku. Ne bojimo se nikakvih vehabija i ako treba da se borimo tu smo, pa ćemo da vidimo čije je carstvo jače. Ovo će pokazati koliko je država spremna, a ako mogu da obezbeđuju pedere, mogu i četnike. Na defileu će biti oko 2.000 ljudi, možda i više, ali mi ćemo taj broj prijaviti policiji. A ovim vehabijama što galame iz BiH i prete da će obojiti Drinu u crveno poručujem da mi nigde ne idemo i da ih čekamo – rekao je Vukojević.
Kako je navedeno, šetnju će predvoditi potomci oslobodilaca Novog Pazara, a svi učesnici dobiće majice s natpisom: “Seti se ko su ti bili preci”.

Opasna situacija

Iz Sandžačkog muftijstva, na čijem je čelu Muamer Zukorlić, rekli su nam da ne veruju da će se četnici usuditi da dođu u Novi Pazar, ali dodaju da, ukoliko dođe do najavljenog defilea, građani i islamski vernici neće ih dočekati u strahu.
- Ne treba se uzbuđivati zbog toga, jer nije realno da četnici paradiraju Sandžakom. Mi očekujemo da država Srbija preduzme sve mere da do toga i ne dođe, a ono što možemo da primetimo jeste da građani Novog Pazara nemaju strah od dolaska četnika, već su spremni da ih “propisno” dočekaju – poručili su iz Sandžačkog muftijstva.
Bivši obaveštajac Božidar Spasić naglašava da je šetnja pripadnika Četničkog pokreta samo jedna revanšistička akcija, koja je usledila nakon sramnog marša u organizaciji muftije Zukorlića.
- Moramo očekivati da će najavljeni defile četnika prouzrokovati mnogo problema i komplikovati već tešku situaciju u Novom Pazaru. To će pokrenuti radikalne islamiste iz Sandžaka i BiH i dovešće do opasne situacije, kojoj bezbednosne strukture Srbije nisu dorasle. Ovome idu u prilog i moja saznanja iz obaveštajnih krugova, u kojima se problem Sandžaka uzima kao veći od onog na Kosovu – zaključio je Spasić.

Ravnogorski pokret iz RS protiv defilea!

Predsednik Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske Dušan Sladojević navodi da se pripadnici ovog udruženja neće priključiti četnicima sa one strane Drine u šetnji kroz Novi Pazar.
- Ne želimo da uzimamo učešće u akcijama kojima je cilj manipulisanje ljudima. Mi smo pre svega organizacija koja se bavi humanitarnim radom, otkrivanjem istine o Drugom svetskom ratu, a ne neko ko pokušava da izazove sukobe. Ipak, ukoliko Srpska ikad bude ugrožena, mi smo tu da prvi skočimo u odbranu našeg naroda – rekao je Sladojević.

intermagazin.rs

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 1375  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: