|
|
Stranica: 155/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vidi ovog što ga oduvala Oluja :)
Gdje si mali sad? Sad sam u Republici Srpskoj na bivšem begovom imanju. Oluja oduvala mene,a ja bega.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Prednost se pravi na terenu, nije važno tko kako glasa nego ko broji Milo je vjerojatno kontrolirao dobar dio izbornog povjerenstva uz uhljebe, tko zna koliko je glasova krađom uzeo sebi pa opet niije ni blizu pobjedi. Ubuduće će sve to kontrolirati Srbi, to ti je kao u Srbiji. Vučića na izborima ne možeš srušiti jer kontrolira sve institucije, možeš samo nekom revolucijom i zbog toga je ovo prekretnica. vjerojatno U tom dijelu Balkana, onaj tko ima vlast ima +5% glasova prednosti, na osnovu gradje Ako hoces promjenu vlasti treba ti bar 55% U Srbiji danima broje glasove i ne postoji nekakvo sučeljavanje kao recimo u Hrvatskoj na čemu nam mnogi u Srbiji zavide. To je nebo i zemlja, sličnije je to Lukašenku nego nekoj modernoj demokraciji. Isto vrijedi i za Crnu Goru, nema šanse da Srbi sutra izgube vlast
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
|
|
bobanovski je napisao/la: PCM je napisao/la: Jasno sva sreća nemaš primjera u svijetu gdje ideološka podjela i povijesne mijene odvedu u različite države i različite nacije. Kina i Taiwan, Švicarci vs DE-FRA-IT, Bugarska i Makedonija, pa u konačnici Bošnjaci vs Hrvati i Srbi.
Crnogorca sa Albancem i Muslimanom veže državnost CG. Tu su Srbi isključeni, jer oni ne žele CG primarno već Srbiju.
Američki koncept nacije ne može postojati na Balkanu, na Balkanu se nacija utvrđuje ideologijom krvi i tla a ne nekakvom "građanskim konceptom" što je na kraju krajeva i prirodnije od nacije koja je nastala na kolonizaciji i robovlasništvu. Makedonija ti je neusporediva sa Crnom Gorom, tamo imaš Makedonce i Albance kao i makedonske ljevičare koji su koalirali sa Albancima i državu uništili, izmijenili joj ime itd. Da bi stvorio naciju na Balkanu trebaš imati suvereniste a ne neke ljevičare koji vjeruju u građanski koncept kao i crkvu. Crnogorci nemaju ništa od toga. Bošnjaci 1993 su milion puta više nacija od njih, ovi bar imaju Islam i tursku kulturu Čovječe o kakvom građanskom konceptu američkom trubiš. Koncept crnogorske nacije je etnički, pozivaju se na staru Duklju i epicentar oko Cetinja di su vazda bili Crnogorci ili bar tako tvrde. Ne pozivaju se na - do jučer smo bili Srbi sad ćemo evo bit Crnogorci jer smo pred 15 godina izglasali nezavisnost skupa s Albancima i Bošnjacima.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vidi ovog što ga oduvala Oluja :)
Gdje si mali sad? Sad sam u Republici Srpskoj na bivšem begovom imanju. Oluja oduvala mene,a ja bega.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:05 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: PCM je napisao/la: Možda to zaista jeste tako, al meni se ne čini. Ja smatram da će se jaz između Crnogoraca i Srba samo produbljivati. Da se razmemo, nama Hrvatima igraju obje varijante - i trajna Milova vlast u CG sa dugoročnim opadanjem Srba ali odgovara nam i druga varijanta tj.jačanje Srba i promjena granica na Balkanu Pa bar znate da mi volimo mijenjati granice država koje nisu održive Prva opcija vam predstavlja moralno zadovoljstvo zato jer ste ratovali protiv Srba nekih 30 godina unazad. Dok druga opcija i promjena granica je vec nesto konkretno. To je i za vas isplativije. Zato tolika skika vasih federalnih partnera Pa vidiš da se dobrim dijelom i orijentiramo prema skvičanju naših federalnih partnera. Malo je reć da mi je Reuf popravio dan.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Bojim se da je i vama, gospodine Robi Ne možete 150 stranica navijati za Mila, a kad je Milo izgubio, navijati protiv Mila na poslednje 2. I to samo zato što je Milov poraz priseo i gospodi Emiru i Reufu Gore je njima ovo palo nego i Reufu i Emiru. nego da se Srbi ne dosjete :) Grunf i ja smo jedini iskreni neprijatelji. Ja sam se prebacivao iz tabora u tabor glede toga pišu li Vujadin ili Weasel na temi ili daje li Komšić sa Čedom narkomanom podršku Đukanoviću. Danas sam iskreno zažalio kad sam čuo da u Beogradu tvrde da je Milo od CPC želio stvoriti katolike i onda u budućnosti Hrvate. Mislim kad sam to čuo nasmijao sam se i bilo mi je smiješno ali sam zažalio kad je Aga to potvrdio. Žao mi je ako je postojala mogućnost od 1 posto da prihvate vlast RKC
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:06 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
PCM je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Albanac Dritan je i sarajevski student, cvijet Srebrenice vidim. Možda mrzi Milu, ali da će dizati ruke litijašima četaljima i ispunjavati želje sigurno neće.
Platićete vi debelo koaliciju sa "Šiftarom" što rekla pokojna Baba g.Age. :) ako zaživi. I ima da ucjenjuje do besvijesti.
Kakvo povlačenje priznanja Kosova izlazak iz NATO/A? Šiftar je dogovorio suradnju sa četnicima, a ima i njegova izjava di govori da je Skenderbeg porijeklom Srbin nešto u tom stilu. LOL Taj cvijet Srebrenice bi ti mogao ko bumerang u glavu doletit, umjesto sto se Srbima rugaš... Jeste vi kolektivno ludi fakat? Sad bez zezanja. I trolanja. Stvarno mislite, da ako Srbi uspiju vratiti teritorije koje su otkinute im što nasilno poput Kosova i RS, što referendumom poput CG neće tražiti i neko združivanje općina u Slavoniji, oko Vukovara i sl? Onda dijelove FBiH Drvar, Glamoč i Grahovo? Mislim razumijem trolanja. No počinjete ličiti na tipove na granici retardacije. Kolektivno. Ti glup nisi. Znam te godinama. Pa koji je đavo onda?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Albanac Dritan je i sarajevski student, cvijet Srebrenice vidim. Možda mrzi Milu, ali da će dizati ruke litijašima četaljima i ispunjavati želje sigurno neće.
Platićete vi debelo koaliciju sa "Šiftarom" što rekla pokojna Baba g.Age. :) ako zaživi. I ima da ucjenjuje do besvijesti.
Kakvo povlačenje priznanja Kosova izlazak iz NATO/A? Važi, gospođice Saro. Inače, gospodin Dritan nam se više raduje Milovom padu nego svi opozicioni lideri zajedno, tako da, šta da vam kažem. Možda i prevari, a to znači i šut kartu iz antiMilo stranke i antiMilo koalicije i priklanjanje Milu, a to je već prevruć krompir za njegova nejaka pleća, posebno u situaciji kad se narod uveliko priprema za Milovo nogiranje s vlasti na kojoj je potonjih 31 godinu
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:09 |
|
|
PCM je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Američki koncept nacije ne može postojati na Balkanu, na Balkanu se nacija utvrđuje ideologijom krvi i tla a ne nekakvom "građanskim konceptom" što je na kraju krajeva i prirodnije od nacije koja je nastala na kolonizaciji i robovlasništvu.
Makedonija ti je neusporediva sa Crnom Gorom, tamo imaš Makedonce i Albance kao i makedonske ljevičare koji su koalirali sa Albancima i državu uništili, izmijenili joj ime itd.
Da bi stvorio naciju na Balkanu trebaš imati suvereniste a ne neke ljevičare koji vjeruju u građanski koncept kao i crkvu. Crnogorci nemaju ništa od toga.
Bošnjaci 1993 su milion puta više nacija od njih, ovi bar imaju Islam i tursku kulturu Čovječe o kakvom građanskom konceptu američkom trubiš. Koncept crnogorske nacije je etnički, pozivaju se na staru Duklju i epicentar oko Cetinja di su vazda bili Crnogorci ili bar tako tvrde. Ne pozivaju se na - do jučer smo bili Srbi sad ćemo evo bit Crnogorci jer smo pred 15 godina izglasali nezavisnost skupa s Albancima i Bošnjacima. Ti si par upisa iznad spomenio građanski koncept Crne Gore a sad se pozivaš na etnički.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Albanac Dritan je i sarajevski student, cvijet Srebrenice vidim. Možda mrzi Milu, ali da će dizati ruke litijašima četaljima i ispunjavati želje sigurno neće.
Kakvo povlačenje priznanja Kosova izlazak iz NATO/A? Važi, gospođice Saro. Inače, gospodin Dritan nam se više raduje Milovom padu nego svi opozicioni lideri zajedno, tako da, šta da vam kažem. Možda i prevari, a to znači i šut kartu iz antiMilo stranke i antiMilo koalicije i priklanjanje Milu, a to je već prevruć krompir za njegova nejaka pleća, posebno u situaciji kad se narod uveliko priprema za Milovo nogiranje s vlasti na kojoj je potonjih 31 godinu Položiti karte četnicima na "Šiftara", je trgikomedija. Vidjećete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:11 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10022 Lokacija: Banja Luka
|
Niti će Crna Gora postati Srbija (nema ni potrebe ) ali će prestati sa autošovinističkom ( čitaj antisrpskom) politikom . Niti će '' u ponedeljak'' povući priznanje ''državi ''Kosovo . Kosovo je i njihovo , ali za tako nešto ,treba da se stvore uslovi. Za sad ih nemaju , ali će se steći .Nisam smatrao nekakvim problemom kada su se osamostalili i izašli iz SCG ( Srbija i Crna Gora) .Bili su država i prije . Prvi su Srbi koji su u vrjeme Otomanske imperije izborili državu. Ali kada su se počeli ponašati neprirodno , te krenuli da progone istjeruju Srbina iz sebe , zabrinuo sam se za taj dio našeg naroda. Mnogi su to ovdje radili stotinama godina..postajali Muslimani , ovi .. oni...ali od njih to nisam očekivao
Polako ... bitno da se poslije dugo vremena , ''točak'' počeo okretati na pravu stranu. Vladavina Djukašenka joj je bila velika trauma , pokušaj lobotomije kojom im se uvaljivao ''Monte Negro'' a brisala Црна Гора , i sad treba da se oporave , saberu i pronađu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: PCM je napisao/la: Šiftar je dogovorio suradnju sa četnicima, a ima i njegova izjava di govori da je Skenderbeg porijeklom Srbin nešto u tom stilu. LOL Taj cvijet Srebrenice bi ti mogao ko bumerang u glavu doletit, umjesto sto se Srbima rugaš...
Jeste vi kolektivno ludi fakat? Sad bez zezanja. I trolanja. Stvarno mislite, da ako Srbi uspiju vratiti teritorije koje su otkinute im što nasilno poput Kosova i RS, što referendumom poput CG neće tražiti i neko združivanje općina u Slavoniji, oko Vukovara i sl? Onda dijelove FBiH Drvar, Glamoč i Grahovo? Mislim razumijem trolanja. No počinjete ličiti na tipove na granici retardacije. Kolektivno. Ti glup nisi. Znam te godinama. Pa koji je đavo onda? Jesi li ti ona Sara sa klixa ili ona druga?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Cenim da je DPS na istorijskoj prekretnici i da su pred njim tri opcije, pri čemu ne smemo zaboraviti da je DPS u vreme rata bio ono što je SNSD u Srpskoj, a to znači stranka sa prepoznatljivim srpskim političkim predznakom, s tom razlikom što SNSD nije deo ratne priče, a DPS debelo jeste, što su i Hrvati a i Bošnjaci zorno osetili na svojim leđima Dakle ili insistiranje na antiSPC karakteru, a vidimo kako im je to priselo, ili razbijanje na više stranaka različitih karaktera, što srpskih, što prosrpskih, što pro"crnogorskih" ili totalni zaokret ka umerenoj pro"crnogorskoj" struji koja neće imati antisrpski karakter. To su ljudi koji se kameleonski menjaju shodno situaciji tako da itd. Gospođice Saro, prenesite ovo moje promišljanje gospodi Željku i Bakiru, čisto da vidimo šta nam je činiti u budućim odnosima naše države BiH i susedne nam i bratske Crne Gore
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:13 |
|
|
Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović / ZA BUDUĆNOST CRNE GORE
CG 35,06 % / 32,55 % Podgorica 34,3 / 33,4
Pobjednik: Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović
Bar 36 / 26 Cetinje 52,3 / 8,7 Kotor 36 / 30,5 Nikšić 38,5 / 37,5 Tivat 35 / 31,4 Ulcinj 29,9 / 6 Bijelo Polje 38,3 / 37,5 Danilovgrad 37,2 / 35,4 Gusinje 41,4 / 3,4 Kolašin 40 / 33,1 Mojkovac 45,8 /38,1 Petnjica 64,2 / 1,3 Plav 28,9 / 19,7 Rožaje 35,2 / 2,4 Šavnik 50,1 / 38,4 Tuzi 32 / 2,5 ----
Pobjednik: Koalicija ZA BUDUĆNOST CRNE GORE
Andrijevica 41,1 / 48,6 Budva 30,1 / 37,7 Herceg Novi 24,7 / 43,6 Berane 28,8 / 54,8 Pljevlja 30,2 / 48 Žabljak 37 / 38,5
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:15 |
|
|
Saro dođi mi, zaštit ću te od zlih ćetnika.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Cenim da je DPS na istorijskoj prekretnici i da su pred njim tri opcije, pri čemu ne smemo zaboraviti da je DPS u vreme rata bio ono što je SNSD u Srpskoj, a to znači stranka sa prepoznatljivim srpskim političkim predznakom, s tom razlikom što SNSD nije deo ratne priče, a DPS debelo jeste, što su i Hrvati a i Bošnjaci zorno osetili na svojim leđima Dakle ili insistiranje na antiSPC karakteru, a vidimo kako im je to priselo, ili razbijanje na više stranaka različitih karaktera, što srpskih, što prosrpskih, što pro"crnogorskih" ili totalni zaokret ka umerenoj pro"crnogorskoj" struji koja neće imati antisrpski karakter. To su ljudi koji se kameleonski menjaju shodno situaciji tako da itd. Gospođice Saro, prenesite ovo moje promišljanje gospodi Željku i Bakiru, čisto da vidimo šta nam je činiti u budućim odnosima naše države BiH i susedne nam i bratske Crne Gore Nisam ja sekretarica. To su vaši prijatelji. Nazovite ih lično. No smiješno mi je na što spade srpsko litijaštvo i " uspostava treće srpske države" odnosno ponovno rođenje SPARTE :) Na dobru volju i ruke ŠiFtara :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:19 |
|
|
Svarog je napisao/la: Niti će Crna Gora postati Srbija (nema ni potrebe ) ali će prestati sa autošovinističkom ( čitaj antisrpskom) politikom . Niti će '' u ponedeljak'' povući priznanje ''državi ''Kosovo . Kosovo je i njihovo , ali za tako nešto ,treba da se stvore uslovi. Za sad ih nemaju , ali će se steći .Nisam smatrao nekakvim problemom kada su se osamostalili i izašli iz SCG ( Srbija i Crna Gora) .Bili su država i prije . Prvi su Srbi koji su u vrjeme Otomanske imperije izborili državu. Ali kada su se počeli ponašati neprirodno , te krenuli da progone istjeruju Srbina iz sebe , zabrinuo sam se za taj dio našeg naroda. Mnogi su to ovdje radili stotinama godina..postajali Muslimani , ovi .. oni...ali od njih to nisam očekivao
Polako ... bitno da se poslije dugo vremena , ''točak'' počeo okretati na pravu stranu. Vladavina Djukašenka joj je bila velika trauma , pokušaj lobotomije kojom im se uvaljivao ''Monte Negro'' a brisala Црна Гора , i sad treba da se oporave , saberu i pronađu . Слога биће пораз Врагу. P.S. Naravno da teško pada i Hrvatima i Bošnjacima, razumljivo i očekivano. Niko nije blesav. Bitna su delovanja zvaničnih političkih predstavnika.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: PCM je napisao/la: Šiftar je dogovorio suradnju sa četnicima, a ima i njegova izjava di govori da je Skenderbeg porijeklom Srbin nešto u tom stilu. LOL Taj cvijet Srebrenice bi ti mogao ko bumerang u glavu doletit, umjesto sto se Srbima rugaš...
Jeste vi kolektivno ludi fakat? Sad bez zezanja. I trolanja. Stvarno mislite, da ako Srbi uspiju vratiti teritorije koje su otkinute im što nasilno poput Kosova i RS, što referendumom poput CG neće tražiti i neko združivanje općina u Slavoniji, oko Vukovara i sl? Onda dijelove FBiH Drvar, Glamoč i Grahovo? Mislim razumijem trolanja. No počinjete ličiti na tipove na granici retardacije. Kolektivno. Ti glup nisi. Znam te godinama. Pa koji je đavo onda? Nisam somina da se na tu udicu lovim. Srbi ne mogu tražiti niti ih išta zanima niti u FBIH niti u Hrvatskoj. Pogotovo ne u Hrvatskoj, jer su tamo brojke porazne za njih. That ship has sailed. Srbe primarno zanima Srbija+RS, te CG kao dodatni bonus kao “sfera utjecaja”. One radikalnije među njima zanima Srbija+RS+CG kao jedna država no to znači masovni pičvajz na Balkanu i u svijetu i na dugu je štapu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospođice Saro, prenesite ovo moje promišljanje gospodi Željku i Bakiru, čisto da vidimo šta nam je činiti u budućim odnosima naše države BiH i susedne nam i bratske Crne Gore Nisam ja sekretarica. To su vaši prijatelji. Nazovite ih lično. No smiješno mi je na što spade srpsko litijaštvo i " uspostava treće srpske države" odnosno ponovno rođenje SPARTE :) Na dobru volju i ruke ŠiFtara :)) Pa kad Hrvatska pade na volju i ruke Pupovca a vi na Komšića... mžemo i mi na brata Šiptara. A da vidiš kako tek finih Muslimana imamo u RS, oduševila bi se.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Položiti karte četnicima na "Šiftara", je trgikomedija. Vidjećete.
Jok,treba položit karte na Komšića,to nije tragikomedija.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:24 |
|
|
PCM je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jeste vi kolektivno ludi fakat?
Sad bez zezanja. I trolanja.
Stvarno mislite, da ako Srbi uspiju vratiti teritorije koje su otkinute im što nasilno poput Kosova i RS, što referendumom poput CG neće tražiti i neko združivanje općina u Slavoniji, oko Vukovara i sl?
Onda dijelove FBiH Drvar, Glamoč i Grahovo?
Mislim razumijem trolanja. No počinjete ličiti na tipove na granici retardacije. Kolektivno.
Ti glup nisi. Znam te godinama. Pa koji je đavo onda?
Nisam somina da se na tu udicu lovim. Srbi ne mogu tražiti niti ih išta zanima niti u FBIH niti u Hrvatskoj. Pogotovo ne u Hrvatskoj, jer su tamo brojke porazne za njih. That ship has sailed. Srbe primarno zanima Srbija+RS, te CG kao dodatni bonus kao “sfera utjecaja”. One radikalnije među njima zanima Srbija+RS+CG kao jedna država no to znači masovni pičvajz na Balkanu i u svijetu i na dugu je štapu. Srbe zanima ruta do koje su im mentori Turci došli. Virovitica/Karlovac/Karlobag.. Ako to ne mogu dobit, uzeće što mogu. I jesi somina definitivno, ako misliš da će ispustiti bilo što, što mogu otkinuti od teritorije. I bilo gdje. Samo će im rasti apetiti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:25 |
|
|
bobanovski je napisao/la: PCM je napisao/la: Čovječe o kakvom građanskom konceptu američkom trubiš. Koncept crnogorske nacije je etnički, pozivaju se na staru Duklju i epicentar oko Cetinja di su vazda bili Crnogorci ili bar tako tvrde. Ne pozivaju se na - do jučer smo bili Srbi sad ćemo evo bit Crnogorci jer smo pred 15 godina izglasali nezavisnost skupa s Albancima i Bošnjacima.
Ti si par upisa iznad spomenio građanski koncept Crne Gore a sad se pozivaš na etnički. O Bože ko malo di dijete. Kako smo mi Hrvati inkorporirali sve te Nijemce, Talijane, Čehe, Slovake, Srbe i ostale - inzistiranjem na hrvatstvu od stoljeća sedmog i potomcima kralja Petra Krešimira IV ili asimilacijom putem ljubavi prema domovini etc... Nukleus je etnički Crnogorci, sve ostalo će asimilirati putem “građanske platforme” i ljubavi prema “majci CG”. Sta je etničkim Crnogorcima primiti još 50-100.000 Albanaca i Bošnjaka koji će se asimilirati, pa pogledaj im društvene mreže čovječe to već traje... Naravno ako ih Srbi ne preduhitre s nekim drugim riješenjem.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:25 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10022 Lokacija: Banja Luka
|
Sad kada se Milu nazire kraj , mnogi iz njegove stranke DPS vrlo brzo će se prisjetiti svog srpskog porjekla ,i prijeći u skupštinsku većinu . Inače sasvim prirodno , srpsku.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A da vidiš kako tek finih Muslimana imamo u RS, oduševila bi se. Pojedini se natječu ko će brže pojest čvarke.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 kol 2020, 23:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|