Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
Agathonikos je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Zaista prelepi prizori. Dragi Milo, hiljadu ti puta hvala na ovom. A i našem Đedi i mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, episkopu Joanikiju i ostalim episkopima, monaštvu i sveštenstvu SPC u Crnoj Gori, to se podrazumeva.
Ovako ćemo još malo , mi , Hrvati i Muslimani .. proslavljati raspad BiH . Svak , sebi.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Crnogorci su sami odlučili da budu dio Srbije, sumnjam da postoji Crnogorac musliman
Većina Crnogoraca je prosrpski orjentirana što iskreno nisam očekivao, znao sam da pada Mile ali ne ovako brutalno
Nisu Crnogorci prosrspki orijentirani nego su svi Srbi u CG anti Milo orijentirani plus pokoji Crnogorac i eto ti ovog rezultata. Srbi su se zaista počeli prerano radovati. Kao da zaboravljaju svi da je Milo još predsjednik i da imaju samo jednog zastupnika više od njega. Nije to još gotovo, ni blizu.
Predsjednik je u CG otprilike ko fikus samo što ga ne treba zalijevati. Niko i ništa. Jedino što ima imunitet pa neće u zatvor do 2023.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Muslimani su me svojim drzanjem oko pitanja CG toliko razocarali, da vise ne zelim nikakav savez sa njima. Toliko zluradosti, toliko mrznje, toliko odsustva casti da podzavaju jednog krvopiju kriminalca, bez zelje da cestitaju pobedniku. Samo sikcu kao zmije. A svi ste mi svedoci da sam zeleo savez sa njima pre nego sa Hrvatima. Od sada, sto se mene tice, treba se fokusirati na njih, i nastojati da im se nanese maksimalna steta. Na mene vise neka ne racunaju. Ako hoce dogovor sa Srbima, evo im kolega @novovrijeme, neka s njim pregovaraju, on je poznat kao vrlo fleksibilan kad su oni u pitanju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Time će se stvoriti uvijeti za intervenciju HV-a i da to jednom zavijek riješimo. Nemislim samo na njih.
Kakav HVO? Da brani DGG? I ujedno riješi SB recimo? Na ne budi naivan. Od tog nema ništa.. To bi značilo ponovni sukob sa Srbijom na tlu BiH ovog puta.. i širenje... Misliš ti da bi Dodikova policija izašla? Dovukli bi vojsku iz Srbije...Ako bez posljedica i zaista uspiju sve što sam navela (šanse su 25/30 %) vidjeli bi da bi trazili autonomiju gdje god ih ima 5 kuća. No male su šanse da bilo što prodje i u CG litijašima i ako zasjednu.. Vi kao da imate amneziju. Kolektivnu.
Pa slavite četnike. To je u pitanju.
Trebaš naočale. HV. Srbi dobro znaju što znači posezanje za DGG. A bome i mi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ostvarenje bošnjačke noćne more: - Vučić i Albanci dogovore podjelu Kosova i začine to srpsko-albanskom koalicijom u CG - Jasno odmah komplet BIH na stolu iz evidentnih razloga - Srbi u konačnici odlaze sa RS i sjeverom Kosova. Hrvati sa Herceg-Bosnom. Raspliće se ključni balkanski gordijski čvor. Onaj HR-SRB. Potom SRB-ALB. Na kraju ostaje ALB-MKD da izreguliraju što žele. - Crna Gora kao kompromis Srbije i Crnogoraca pod prismotrom Zapada. - Bošnjaci u Trokutu ostavljeni da brinu sami o sebi.
Jebem te živote.
Nije to nikakva noćna mora,(osim za Reufa,Emira i sarajku),nego nova realnost.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Muslimani su me svojim drzanjem oko pitanja CG toliko razocarali, da vise ne zelim nikakav savez sa njima. Toliko zluradosti, toliko mrznje, toliko odsustva casti da podzavaju jednog krvopiju kriminalca, bez zelje da cestitaju pobedniku. Samo sikcu kao zmije. A svi ste mi svedoci da sam zeleo savez sa njima pre nego sa Hrvatima. Od sada, sto se mene tice, treba se fokusirati na njih, i nastojati da im se nanese maksimalna steta. Na mene vise neka ne racunaju. Ako hoce dogovor sa Srbima, evo im kolega @novovrijeme, neka s njim pregovaraju, on je poznat kao vrlo fleksibilan kad su oni u pitanju.
Ah,pa zar i ti sine Brute ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
PCM je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Mene ne bi cudilo da se novoj vlasti prikljuce i ostale albanske stranke. Podmazivanje dogovora Vucic-Pristina.
Ostvarenje bošnjačke noćne more: - Vučić i Albanci dogovore podjelu Kosova i začine to srpsko-albanskom koalicijom u CG - Jasno odmah komplet BIH na stolu iz evidentnih razloga - Srbi u konačnici odlaze sa RS i sjeverom Kosova. Hrvati sa Herceg-Bosnom. Raspliće se ključni balkanski gordijski čvor. Onaj HR-SRB. Potom SRB-ALB. Na kraju ostaje ALB-MKD da izreguliraju što žele. - Crna Gora kao kompromis Srbije i Crnogoraca pod prismotrom Zapada. - Bošnjaci u Trokutu ostavljeni da brinu sami o sebi.
Jebem te živote.
Isto sam htio komentirati.
Znaci nisam lud, cini se logicno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Gospođice Saro, nema vam druge nego lagano raditi na razvoju saradnje i dobrosusedskih odnosa sa 3 srpske države u vašem neposrednom okruženju. Jer sve drugo je slepi kolosek, a to nije dobro
Kakav HVO? Da brani DGG? I ujedno riješi SB recimo? Na ne budi naivan. Od tog nema ništa.. To bi značilo ponovni sukob sa Srbijom na tlu BiH ovog puta.. i širenje... Misliš ti da bi Dodikova policija izašla? Dovukli bi vojsku iz Srbije...Ako bez posljedica i zaista uspiju sve što sam navela (šanse su 25/30 %) vidjeli bi da bi trazili autonomiju gdje god ih ima 5 kuća. No male su šanse da bilo što prodje i u CG litijašima i ako zasjednu.. Vi kao da imate amneziju. Kolektivnu.
Trebaš naočale. HV. Srbi dobro znaju što znači potezanje za DGG. A bome i mi.
Jasno Srbija bi u potpunosti riskirala frontalni rat s Hrvatskom zbog 3 sela u kojima živi više divljih konja i dabrova nego Srba. I to sa onakvom pozicijom zapadne RS, Hrvatskoj “na izvolite”. Potpuno logično
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Mene ne bi cudilo da se novoj vlasti prikljuce i ostale albanske stranke. Podmazivanje dogovora Vucic-Pristina.
Jebem te živote.
To zadnje će im najteže pasti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
novovrijeme je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Srbe zanima ruta do koje su im mentori Turci došli. Virovitica/Karlovac/Karlobag.. Ako to ne mogu dobit, uzeće što mogu. I jesi somina definitivno, ako misliš da će ispustiti bilo što, što mogu otkinuti od teritorije. I bilo gdje. Samo će im rasti apetiti.
Zanima nas i Pariz al znamo koje su nam mogućnosti. Hrvati za razliku od vas i bivših Crnogoraca nisu nesposoban i izmišljen narod. Dostojan protivnik kojeg se poštuje. Zašto vas da poštujemo? Zato što dobro kmečite?
Vi u BiH ste drugorazredni Hrvati. Oduvjek. Topovsko meso. I u prošlosti i sada.. Moneta za potkusurivanje Tudjmanu za neovisnu HR bez 500 k Srba.. .. u BiH ste na putu da postanete pogranična manjina. I to zajhvaljujući upravo nama koje ne poštujete. I vi kmečite o majorizaciji i ugrozbi. Ne mijenjaj uloge. To što Sarajlice živiš u ZG ne čini te Purgerom. Nego šLjegnutim Bosancem. I tvoje 9 koljeno u budućnosti također. Ne nastupaj mi iz pozicije purgera. To nisi. Niti ćeš ikad biti.
U istoj si poziciji kao ja u Beču. Samo što meni Austrijanci ne prestavljaju ništa, a ti se trudiš biti zegejski hrvatina. I ubi te što si drugorazedni.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
dudu je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
Građani Podgorice slave uz vatromet i srpske zastave uzvikujući "Milo, lopove" https://www.klix.ba/vijesti/regija/gradjani-podgorice-slave-uz-vatromet-i-srpske-zastave-uzvikujuci-milo-lopove/200831135
Biti će ovi veći Srbi nego u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu
Dzevudin1 prije 5m Crnogorci su najveci zlocinci i krvnici Bosnjaka, prije ww1, tokon ww1, nakon ww1, tokom ww2. i u zadnjem ratu.To su prikriveni srbi, koji se samo peru od zlocina, koje du pravili.Mi se trebamo okrenuti Hrvatskoj i Hrvatima, naravno ne i juznim srbima iz Dalmacije, i sa kamenjara, koji su nam isti dusmani kao ovi.
Zašto me uvijek obraduje ovo nazivanje dinarskih Hrvata južnim Srbima od strane bosanskih Muslimana? O čemu se tu radi?
Dzevudin1 prije 5m Crnogorci su najveci zlocinci i krvnici Bosnjaka, prije ww1, tokon ww1, nakon ww1, tokom ww2. i u zadnjem ratu.To su prikriveni srbi, koji se samo peru od zlocina, koje du pravili.Mi se trebamo okrenuti Hrvatskoj i Hrvatima, naravno ne i juznim srbima iz Dalmacije, i sa kamenjara, koji su nam isti dusmani kao ovi.
Zašto me uvijek obraduje ovo nazivanje dinarskih Hrvata južnim Srbima od strane bosanskih Muslimana? O čemu se tu radi?
Muka... teška muka... sve se ruši... A tako je lijepo poćelo sa koncertom U2 i bombardovanjem Srbije...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Time će se stvoriti uvijeti za intervenciju HV-a i da to jednom zavijek riješimo. Nemislim samo na njih.
Gospođo Saro ako Đukanović može podržavati Komšića koji prijeti mitraljezom Hrvatima i terorističkim napadima po Jadranu ne vidim zašto nebi podržavali njegovu opoziciju koja želi uništiti njega i Crnogorce.
Druga je stvar sad da želi napraviti CPC i prihvatiti RKC što sam čuo danas, tu bi ga prihvatili otvorene ruke ali to je prošlost.
Danas je Crna Gora srpska, nema smisla daljna diskusija osim ako ste protiv demokratskih procesa.
Btw sa Srbima smo završili, vama moramo isporučiti jedan duži račun za ovih 20 godina pa ne vidim čemu zastrašivanje sa Srbima kao babarogama.
Imaju svoju Srpsku i svoju srpsku Crnu Goru, vi imate Bakira i Sebiju.
Teško vam je pao srpski izlaz na more? Sanjali ste o Neumu a ono Srbi preko noći dobili mornaricu
Pokušavaju nas uvrijediti.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
PCM je napisao/la:
novem je napisao/la:
Trebaš naočale. HV. Srbi dobro znaju što znači potezanje za DGG. A bome i mi.
Jasno Srbija bi u potpunosti riskirala frontalni rat s Hrvatskom zbog 3 sela u kojima živi više divljih konja i dabrova nego Srba. I to sa onakvom pozicijom zapadne RS, Hrvatskoj “na izvolite”. Potpuno logično
Da ovi u Banja Luci ne razmisljaju kako ce Hrvatska reagirati na proglasenje njihove neovisnosti, nego su fokusirani na dodatno ratovanje za 3 sela vise protiv 5 puta jaceg protivnika, te povredu svetih entitetskih granica na temelju kojih se odcjepljuju. To je kao plasenje Srba u Vojvodini da ce Hrvatska proglasenjem neovisnosti odcijepiti i Tavankut.
Zna Sarajka da prica nebuloze, ali i zna da kod 10% Hrvata (petina desnice) to moze proci pa ide na to, daj sta das.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Zanima nas i Pariz al znamo koje su nam mogućnosti. Hrvati za razliku od vas i bivših Crnogoraca nisu nesposoban i izmišljen narod. Dostojan protivnik kojeg se poštuje. Zašto vas da poštujemo? Zato što dobro kmečite?
Vi u BiH ste drugorazredni Hrvati. Oduvjek. Topovsko meso. I u prošlosti i sada.. Moneta za potkusurivanje Tudjmanu za neovisnu HR bez 500 k Srba.. .. u BiH ste na putu da postanete pogranična manjina. I to zajhvaljujući upravo nama koje ne poštujete. I vi kmečite o majorizaciji i ugrozbi. Ne mijenjaj uloge. To što Sarajlice živiš u ZG ne čini te Purgerom. Nego šLjegnutim Bosancem. I tvoje 9 koljeno u budućnosti također. Ne nastupaj mi iz pozicije purgera. To nisi. Niti ćeš nikad biti.
Postade novovrijeme Hrvat. Večeras muslimanima stvarno nije lako. Toliko uzbuđenosti u njiHa odavno ne viđe.
Vi u BiH ste drugorazredni Hrvati. Oduvjek. Topovsko meso. I u prošlosti i sada.. Moneta za potkusurivanje Tudjmanu za neovisnu HR bez 500 k Srba.. .. u BiH ste na putu da postanete pogranična manjina. I to zajhvaljujući upravo nama koje ne poštujete. I vi kmečite o majorizaciji i ugrozbi. Ne mijenjaj uloge. To što Sarajlice živiš u ZG ne čini te Purgerom. Nego šLjegnutim Bosancem. I tvoje 9 koljeno u budućnosti također. Ne nastupaj mi iz pozicije purgera. To nisi. Niti ćeš nikad biti.
Postade novovrijeme Hrvat. Večeras muslimabima stvarno nije lako. Toliko uzbuđenosti u njiHa odavno ne viđe.
Uvijek mi je bio sumnjiv.
1197 of 2558 - 46.79%
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Graničar18 je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Postade novovrijeme Hrvat. Večeras muslimabima stvarno nije lako. Toliko uzbuđenosti u njiHa odavno ne viđe.
Hoćeš reći da nije klon?
Ne možeš meni lsgati :) a ti si glup ako ne kužiš da je klon. Kao i Baron.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Jebem te živote.
Isto sam htio komentirati.
Znaci nisam lud, cini se logicno.
Nisi lud. Al razumijem i Reufa.
Zamisli probudiš se ujutro u Tuzli, Visokom ili Kalesiji. Banja Luka inozemstvo, Mostar inozemstvo, i za Bjeljinu pasoš a bogami i za otić skijat u Bosnu pardon Srbiju na Bjelašnicu. Sve okolo tebe džamije i propali “giganti” iz jugo-komunizma - Rudnici Kreka, Elektrane na ćumur, kvaliteta zraka ko u Kini 89, kese plove rijekama (al jebe ti se kad ni ne vidiš rijeku). Čekaš vizu za Sloveniju i Njemačku dok crnčiš za 400 bosanskih dirhama (ex konvertibilnih maraka), a Bakir ti na TV-u priča kako je Bosna najjača i kako su još dvije džamije napravili u Sarajevu i kako će sultan Erdogan doći i svi će bit begovi ko nekad.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.