|
|
Stranica: 158/617.
|
[ 15421 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:02 |
|
|
Muslimani popucali... Prvo gospodin Grumpy pa sad ova Muslimanka, Bošnjak1993 klanja maratonski 24h da pokuša izvući sitaciju 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Nisu Crnogorci prosrspki orijentirani nego su svi Srbi u CG anti Milo orijentirani plus pokoji Crnogorac i eto ti ovog rezultata. Srbi su se zaista počeli prerano radovati. Kao da zaboravljaju svi da je Milo još predsjednik i da imaju samo jednog zastupnika više od njega. Nije to još gotovo, ni blizu. Predsjednik je u CG otprilike ko fikus samo što ga ne treba zalijevati. Niko i ništa. Jedino što ima imunitet pa neće u zatvor do 2023. Zaboravio si da predsjednik daje mandat za sastavljanje vlade, a Milo je eto budala pa će vam dat vlast u ruke... Bit će tu još veselja i previranja, nisam siguran da je gotovo.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Dzevudin1 prije 5m Crnogorci su najveci zlocinci i krvnici Bosnjaka, prije ww1, tokon ww1, nakon ww1, tokom ww2. i u zadnjem ratu.To su prikriveni srbi, koji se samo peru od zlocina, koje du pravili.Mi se trebamo okrenuti Hrvatskoj i Hrvatima, naravno ne i juznim srbima iz Dalmacije, i sa kamenjara, koji su nam isti dusmani kao ovi.  Zašto me uvijek obraduje ovo nazivanje dinarskih Hrvata južnim Srbima od strane bosanskih Muslimana? O čemu se tu radi? Jer te usporedjuju sa svojim najtezim protivnicima, koji su ih izmlatili po glavi i kojih se boje. Ukratko, kazu ti da si opasan i smatraju te faktorom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Postade novovrijeme Hrvat.  Večeras muslimabima stvarno nije lako. Toliko uzbuđenosti u njiHa odavno ne viđe.  Hoćeš reći da nije klon? Ne možeš meni lsgati :) a ti si glup ako ne kužiš da je klon. Kao i Baron. A šta ako su obojica. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
|
|
weasel je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Crnogorci su sami odlučili da budu dio Srbije, sumnjam da postoji Crnogorac musliman
Većina Crnogoraca je prosrpski orjentirana što iskreno nisam očekivao, znao sam da pada Mile ali ne ovako brutalno
Nisu Crnogorci prosrspki orijentirani nego su svi Srbi u CG anti Milo orijentirani plus pokoji Crnogorac i eto ti ovog rezultata. Srbi su se zaista počeli prerano radovati. Kao da zaboravljaju svi da je Milo još predsjednik i da imaju samo jednog zastupnika više od njega. Nije to još gotovo, ni blizu. Razlika između Srba i Crnogoraca je ideološka,mnogi su Srbi podržavali njega jer je granatirao Dubrovnik, napadao Mostar i podržavao Mladića i ništa više. Srbi iz Crne Gore su ekstremniji od Srba iz Srbije ili Srpske. Meni je bilo iskreno žao danas kad mi je Aga potvrdio da su željeli kao predstavnici CPC pretvoriti Crnogorce u katolike tj male Hrvate ali jbg treba ići dalje
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Covjek je Srbin iz BL, inteligencijo sarajevska. Sarajkina intiligencija ? To postoji ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:04 |
|
|
Ozbiljno govoreći, ništa ovo još nije gotovo. Bez obzira na Milu, mislima da će ona Ura stalno nešto uvjetovati i prije ili kasnije srušiti vladu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Postade novovrijeme Hrvat.  Večeras muslimabima stvarno nije lako. Toliko uzbuđenosti u njiHa odavno ne viđe.  Hoćeš reći da nije klon? Ne možeš meni lsgati :) a ti si glup ako ne kužiš da je klon. Kao i Baron.  kokica
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Agathonikos je napisao/la: Gospođice Saro, nema vam druge nego lagano raditi na razvoju saradnje i dobrosusedskih odnosa sa 3 srpske države u vašem neposrednom okruženju. Jer sve drugo je slepi kolosek, a to nije dobro  To možete s ovim pročetnicima. Sa nama ne. Kolektivno sljepilo i glupost :) Zao mi je.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani popucali... Prvo gospodin Grumpy pa sad ova Muslimanka, Bošnjak1993 klanja maratonski 24h da pokuša izvući sitaciju  Za sve su Crnogorci krivi. Prokleti Njegoš i četalji. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:06 |
|
|
Njegoš islamofob.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:07 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Hoćeš reći da nije klon?
Ne možeš meni lsgati :) a ti si glup ako ne kužiš da je klon. Kao i Baron.
A šta ako su obojica.  Naravno da jesu. Klončine. Misliš sva 3? Da jesu. Graničar, novovrijeme i Baron.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:07 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Слога биће пораз Врагу.  P.S. Naravno da teško pada i Hrvatima i Bošnjacima, razumljivo i očekivano. Niko nije blesav. Bitna su delovanja zvaničnih političkih predstavnika. Što se Hrvata tiče , nije mi jasno kakav problem oni imaju s tim. Muslimane već razumijem ,zabrinuti su... nije im lako gledati kako se stvari u regiji vraćaju u normalu . I što im posebno teško pada , Zapad se nešto ne uzbuđuje puno . Šta sutra kad.....hmm...ne bih da ih sekiram..  A čuš što... pa Srbi. Najveći problem i noćna mora bez koje se gubi smisao. Čim ih sve kolektivno "radi" na rat znači da je pena jako dobra i kvalitetna. 
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Jasno Srbija bi u potpunosti riskirala frontalni rat s Hrvatskom zbog 3 sela u kojima živi više divljih konja i dabrova nego Srba. I to sa onakvom pozicijom zapadne RS, Hrvatskoj “na izvolite”. Potpuno logično  Da ovi u Banja Luci ne razmisljaju kako ce Hrvatska reagirati na proglasenje njihove neovisnosti, nego su fokusirani na dodatno ratovanje za 3 sela vise protiv 5 puta jaceg protivnika, te povredu svetih entitetskih granica na temelju kojih se odcjepljuju. To je kao plasenje Srba u Vojvodini da ce Hrvatska proglasenjem neovisnosti odcijepiti i Tavankut. Zna Sarajka da prica nebuloze, ali i zna da kod 10% Hrvata (petina desnice) to moze proci pa ide na to, daj sta das. Izgubiše joj se posljedni saveznici preko noći ali ona ko fol "brine" što će biti s nama. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:08 |
|
|
Sarajko s guštom ću pratiti tvoju temicu na Klixu o Hrvatima, čitao sam te kao i Emira i temica o Hrvatima je zamrla u zadnje vrijeme zbog zlih četnika ali baš me zanima koja je tvoja nova ideja.
Moja ponuda uvijek vrijedi za tebe!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61190 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Isto sam htio komentirati.
Znaci nisam lud, cini se logicno.
Nisi lud. Al razumijem i Reufa. Zamisli probudiš se ujutro u Tuzli, Visokom ili Kalesiji. Banja Luka inozemstvo, Mostar inozemstvo, i za Bjeljinu pasoš a bogami i za otić skijat u Bosnu pardon Srbiju na Bjelašnicu. Sve okolo tebe džamije i propali “giganti” iz jugo-komunizma - Rudnici Kreka, Elektrane na ćumur, kvaliteta zraka ko u Kini 89, kese plove rijekama (al jebe ti se kad ni ne vidiš rijeku). Čekaš vizu za Sloveniju i Njemačku dok crnčiš za 400 bosanskih dirhama (ex konvertibilnih maraka), a Bakir ti na TV-u priča kako je Bosna najjača i kako su još dvije džamije napravili u Sarajevu i kako će sultan Erdogan doći i svi će bit begovi ko nekad. Svaki normalan Musliman od jutros gleda čim prije odlepršat iz BIH zauvijek, žao mi je samo fukare koja će ostati, ostali se evakuiraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: A šta ako su obojica.  Naravno da jesu. Klončine. Na forumu postoji Ministar i gomila Robbijevih klonova. Plus ja i Sara. Nas 4 ali je veselo.
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:10 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Dzevudin1 prije 5m Crnogorci su najveci zlocinci i krvnici Bosnjaka, prije ww1, tokon ww1, nakon ww1, tokom ww2. i u zadnjem ratu.To su prikriveni srbi, koji se samo peru od zlocina, koje du pravili.Mi se trebamo okrenuti Hrvatskoj i Hrvatima, naravno ne i juznim srbima iz Dalmacije, i sa kamenjara, koji su nam isti dusmani kao ovi.  Zašto me uvijek obraduje ovo nazivanje dinarskih Hrvata južnim Srbima od strane bosanskih Muslimana? O čemu se tu radi? Objasnit ću ti vrlo jednostavno. Nazivanje dinarskih Hrvata - primarno Hercegovaca a bogami često i Dalmatinaca “južnim Srbima” bi ti trebao kao Dinarcu biti apsolutni kompliment. Ne zbog “južnih Srba” već zbog straha. Južni Srbi znači “vas se bojimo”. Termin “Južni Srbi” je samo malo bolje artikulirani i kanalizirani STRAH Bošnjaka koje su Srbi redovno izbijali od batina zadnjih 150 godina, a najnovije 91-95. S obzirom da su u Hercegovini “zagrizli utvrdo” i dobili po nosu, time samo govore da ih pamćenje služi - mrzimo vas jer vas se bojimo. Budi ponosan 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
|
|
Reuf se uzbudjava kao i Sarajkica! Citat: E moj @DritanAbazovic, ostaćeš upisan kao najveći korisni idiot u istoriji Balkana. Vidi kome daješ CG. Nabiće te nogom čim okrune DPS. Onda povlačenje priznanja Kosova, izlazak iz NATO, pa unija sa Srbijom i frontalni napad na BiH. https://twitter.com/ReufBajrovic/status ... 4571954177
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
|
|
bobanovski je napisao/la: Razlika između Srba i Crnogoraca je ideološka,mnogi su Srbi podržavali njega jer je granatirao Dubrovnik, napadao Mostar i podržavao Mladića i ništa više.
Srbi iz Crne Gore su ekstremniji od Srba iz Srbije ili Srpske.
Meni je bilo iskreno žao danas kad mi je Aga potvrdio da su željeli kao predstavnici CPC pretvoriti Crnogorce u katolike tj male Hrvate ali jbg treba ići dalje Ideološka ako gledaš pitanje Crnogorske nacije, inače je to i etnički sukob Srba i Crnogoraca. Milo je prešao tu metamorfozu iz titoista pa četnika pa nakraju crnogorca, znamo svi što je radio 90-ih ali geopolitika nije ljubav tu se gleda interes. Mi trebamo aktivno raditi na desrbizaciji Crne Gore kao poligonu za SANU 2. Crnogorci će bježati što dalje od pravoslavlja i SPC i tu nam je šansa za vući ih u svoju orbitu. Bit ću zadovoljan kad budemo imali s njima odnose kao Rusija i Bjelorusija. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:11 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Sarajko s guštom ću pratiti tvoju temicu na Klixu o Hrvatima, čitao sam te kao i Emira i temica o Hrvatima je zamrla u zadnje vrijeme zbog zlih četnika ali baš me zanima koja je tvoja nova ideja.
Moja ponuda uvijek vrijedi za tebe! I registriraj se po 455 put i moli me za FB i InS
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 01 ruj 2020, 00:12 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Meni je bilo iskreno žao danas kad mi je Aga potvrdio da su željeli kao predstavnici CPC pretvoriti Crnogorce u katolike tj male Hrvate ali jbg treba ići dalje Pročitao sam negde da je raspop Miraš za uniju njegove MUP sektice "cpc" s Rimom, a da li je to stvarno rekao, ne bih vam znao riet 
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospođice Saro, nema vam druge nego lagano raditi na razvoju saradnje i dobrosusedskih odnosa sa 3 srpske države u vašem neposrednom okruženju. Jer sve drugo je slepi kolosek, a to nije dobro  To možete s ovim pročetnicima. Sa nama ne. Kolektivno sljepilo i glupost :) Zao mi je. Zajebi temu, Srbija je izašla na more, Komšić ti je puka sa podrškom muslimanskom bratstvu i korupcijom a RH napokon na vas gleda kako treba. A i Trumpovi su ti podržali ovu opoziciju, ostao sam ti samo ja!
|
|
Vrh |
|
 |
zec
|
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
bobanovski je napisao/la: Moja ponuda uvijek vrijedi za tebe! Ima veće ruke od 95% forumaša, vidio sam slike. Kani se toga bgt
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Reuf se uzbudjava kao i Sarajkica! Citat: E moj @DritanAbazovic, ostaćeš upisan kao najveći korisni idiot u istoriji Balkana. Vidi kome daješ CG. Nabiće te nogom čim okrune DPS. Onda povlačenje priznanja Kosova, izlazak iz NATO, pa unija sa Srbijom i frontalni napad na BiH. https://twitter.com/ReufBajrovic/status ... 4571954177Ispade Srbija ne smije bez Crne Gore frontalno napasti BiH.
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|