HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 sij 2025, 22:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 04 lis 2012, 21:36 

zmajček je napisao/la:
Glede parade...
Čiča kao da je cijeli život čekao da stane pred kamere i prozbori koju :zubati
Prejak je :palacgore1

:klanjam

Vrh

PostPostano: 04 lis 2012, 22:14 

Džoni, jesi bio u Sabornoj? Vidim na snimku i Jelisaveta i Aleksandar prisutni...

Vrh

PostPostano: 04 lis 2012, 22:16 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Ja potpuno podržavam ********. Napred ********!

Ali ipak, ne bi bilo fer da se ******** parada održava u zaostaloj, divljačkoj Srbiji, a da se ne održava u evropskim biserima demokratije ko što su Crna Gora, mlado, ali prosperitetno Kosovo, moderno, multietničko Sarajevo itd.

Tako je vuno, aferim :palacgore1

Vrh

PostPostano: 04 lis 2012, 22:24 

Džoni, jesi bio u Sabornoj? Vidim na snimku i Jelisaveta i Aleksandar prisutni...

Nisam stigao u pm :yawn

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... evnik.html

Vidim udarna vest na dnevniku...tako treba...

Vrh

PostPostano: 04 lis 2012, 22:36 

DzoniBG je napisao/la:
Tako je vuno, aferim :palacgore1

Zaboravih svetionik prosvećenosti u balkanskom glibu... Tiranu. :zubati

DzoniBG je napisao/la:
Nisam stigao u pm :yawn

Slow day... Mada ovo ima nekog šarma (ako se tako nešto može reći za prenost ostataka). Plava krv, vrh države, Saborna crkva, patrijarh, narodne nošnje, Garda...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 10:53 

Inače preletih preko komentara. Srbi nikad popularniji nego kad zabrane te parade, hehe...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 15:42 

Jelena Karleuša: Patrijarhu su gay ljudi nenormalni, a "čarobno biće na nebu" je normalno

Pjevačica Jelena Karleuša negodovala je povodom otkazivanja Parade ponosa, kritikujući državne i crkvene zvaničnike putem "Twittera". Ona smatra da patrijarh Irinej griješi kada homoseksualce naziva nenormalnim.

"Nego, čujem, otkazan je Prajd? Pa finu, baš finu poruku građanima šalje ova država... J**o toleranciju, a? Braaavooo...", napisala je u srijedu Karleuša, po povratku iz Turske, prenosi Blic.

Ogorčena zbog stava koji je zauzeo patrijarh Irinej, pjevačica je kasnije dodala:

"Irinej tražio zabranu Prajda. Kaže da je homoseksualnost nenormalna. Bitno da je vjerovanje u čarobno biće na nebu normalno. Ma..."

Karleuša je kritiku putem svog "Twitter" profila nastavila i sutradan.

"Nekada su hrišćane razapinjali na krst, zabranjivali... Danas hrišćanski poglavari čine istu nepravdu drugačijima, iako ih Bog drugačije uči. Kako znamo šta Bog misli? Pa nekada davno se obratio nekim ljudima, oni zapisali i TA NAA! Ček, ček! Evo i meni sad nešto šapuće. Zapisaću.", navela je pjevačica, koja se nešto kasnije zapitala kog je spola Bog.

http://www.24sata.info/zabava/showbussi ... malno.html

Kad polupismeni debil kupi računar, teškom mukom nauči kucati na tastaturi a onda otvori profil na Twitteru, dobijete ovo.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 16:45 

Patrijarhu pivo platiti,ako pije:)

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 16:53 

Nemojte samo reći da smo vas mi na ovom forumu iskvarili.
Mi podržavamo gay parade u Sarajevu. Ako se ti vaši ne osjećaju sigurno u Beogradu onda su dobrodošli u Sarajevo.
Baš bi to bilo lijepo, gay Ćetnici.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 17:57 

Agathonikos je napisao/la:
Jelena Karleuša: Patrijarhu su gay ljudi nenormalni, a "čarobno biće na nebu" je normalno

Pjevačica Jelena Karleuša negodovala je povodom otkazivanja Parade ponosa, kritikujući državne i crkvene zvaničnike putem "Twittera". Ona smatra da patrijarh Irinej griješi kada homoseksualce naziva nenormalnim.

"Nego, čujem, otkazan je Prajd? Pa finu, baš finu poruku građanima šalje ova država... J**o toleranciju, a? Braaavooo...", napisala je u srijedu Karleuša, po povratku iz Turske, prenosi Blic.

Ogorčena zbog stava koji je zauzeo patrijarh Irinej, pjevačica je kasnije dodala:

"Irinej tražio zabranu Prajda. Kaže da je homoseksualnost nenormalna. Bitno da je vjerovanje u čarobno biće na nebu normalno. Ma..."

Karleuša je kritiku putem svog "Twitter" profila nastavila i sutradan.

"Nekada su hrišćane razapinjali na krst, zabranjivali... Danas hrišćanski poglavari čine istu nepravdu drugačijima, iako ih Bog drugačije uči. Kako znamo šta Bog misli? Pa nekada davno se obratio nekim ljudima, oni zapisali i TA NAA! Ček, ček! Evo i meni sad nešto šapuće. Zapisaću.", navela je pjevačica, koja se nešto kasnije zapitala kog je spola Bog.

http://www.24sata.info/zabava/showbussi ... malno.html

Kad polupismeni debil kupi računar, teškom mukom nauči kucati na tastaturi a onda otvori profil na Twitteru, dobijete ovo.

Njoj uz njen imidž bolje pristaje metla negoli pjevanje. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 19:15 

DzoniBG je napisao/la:

Meni je pokojni princ Tomislav bio drag. Dolazio je često tu kod nas i odavao je skromnog i tihog čovjeka a mislim da je i narodu ovde bio veoma drag. Neobičan je bio. Imao je i to aristokratsko držanje a i sama pojava mu je tako djelovala.

slika

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 20:08 

Tu u Sabornoj crkvi je i Katarina Oksenberg, kćerka princeze Jelisavete i unuka kneza Pavla. Evo nešto i o njoj.

http://zena.blic.rs/PULS_poznatih/1547/ ... e_u_Srbiju

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 20:22 

Meni je pokojni princ Tomislav bio drag. Dolazio je često tu kod nas i odavao je skromnog i tihog čovjeka a mislim da je i narodu ovde bio veoma drag. Neobičan je bio. Imao je i to aristokratsko držanje a i sama pojava mu je tako djelovala.

slika

Drago mi je da si se njega setio, jer je vec malo zaboravljen...

NIkad neka prevelika rec, uvek pristojan i umeren....

Nasao sam ovo...

U prvom delu Mufty kenja kvake u klasicnom maniru... a onda Gligorije odrzava predavanje ovom dripcu... tako ga je naruzio, da Muftija nije vise mogao da dodje sebi...

...doktorski...

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 20:50 

Da, gledao sam to. Gospodinu Muameru je u takvim raspravama daleko lakše jer on i ne bježi od politike i politikanstva ali ipak, iako se uzdržavao da ne zvuči kao on, episkop Grigorije je rekao što je trebalo reći.
Usput, šteta što je episkop u međuvremenu skratio kosu i bradu, jer mu ta monaška znamenja baš "stoje".

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 20:53 

Usput, šteta što je episkop u međuvremenu skratio kosu i bradu, jer mu ta monaška znamenja baš "stoje".

Pridružujem se ovom žaljenju. Baš je bio upečatljiv.

Citat:
Kacin: Srbija će dobiti ono što je tražila

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je danas, povodom odluke MUP-a da zabrani održavanje Parade ponosa u Beogradu, da će "Srbija dobiti ono što je tražila".

Uz napomenu da je i sam razočaran, Kacin je, u izjavi za Radio Slobodna Evropa, rekao da će u Briselu odmeravati takav potez i da bi Beograd trebalo da se zabrine zbog reakcija koje će uslediti iz Švedske i Holandije.

- Politička poruka vlade i njenih organa koja je upućena građanima Srbije i LGBT manjini je shvaćena i biće ocenjena na odgovarajući način u Evropskom parlamentu i, uveren sam, ostalim institucijama Evropske unije - kazao je Kacin.

Prema njegovim rečima, u Srbiji je proteklih dana bilo pravo nadmetanje ko će dati više negativnih poruka vezanih za paradu.

- To su činili ljudi kojima to nije u nadležnosti. Iz tih razloga sve što se dogodilo doživljavamo kao veoma jaku i veoma svesnu političku poruku koju ćemo u potpunosti uzeti na znanje i prema tome postupiti - rekao je Kacin.

Na pitanje šta to znači, on je odgovorio: "To znači da će Srbija dobiti ono što je tražila. Odlučila je da pošalje takvu poruku pa će dobiti adekvatan odgovor".

Upitan kako će javno mnjenje u zemljama EU shvatiti ovakvu poruku iz Srbije, Kacin je rekao da pre svega treba očekivati reagovanje Švedske i Holandije.

On je podsetio da je švedska ministarka za evrointegracije došla u Srbiju s namerom da, između ostalog, učestvuje u Paradi ponosa i da će njen stav "biti veoma značajan".

Takođe, "Srbija je propustila priliku da uputi snažnu poruku Holandiji, koja je ionako dosta rezervisana prema Srbiji, a posebno prema sadašnjoj vladi", napomenuo je Kacin.

Jelkice naša homoseksualna, evo tebi jedan :evotigana pa da i ti dobiješ šta si tražio.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:02 

:rigam

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:11 

Jelkice naša homoseksualna, evo tebi jedan :evotigana pa da i ti dobiješ šta si tražio.

Vjerovatno je mislio doći u Beograd i primiti k* u bulju pa je sad ljut.
Ali čemu ljutnja gospodine Jelko, kad uvijek postoji i ova opcija slika

=))

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:15 

Citat:
Kacin: Srbija će dobiti ono što je tražila

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je danas, povodom odluke MUP-a da zabrani održavanje Parade ponosa u Beogradu, da će "Srbija dobiti ono što je tražila".

Uz napomenu da je i sam razočaran, Kacin je, u izjavi za Radio Slobodna Evropa, rekao da će u Briselu odmeravati takav potez i da bi Beograd trebalo da se zabrine zbog reakcija koje će uslediti iz Švedske i Holandije.

- Politička poruka vlade i njenih organa koja je upućena građanima Srbije i LGBT manjini je shvaćena i biće ocenjena na odgovarajući način u Evropskom parlamentu i, uveren sam, ostalim institucijama Evropske unije - kazao je Kacin.

Prema njegovim rečima, u Srbiji je proteklih dana bilo pravo nadmetanje ko će dati više negativnih poruka vezanih za paradu.

- To su činili ljudi kojima to nije u nadležnosti. Iz tih razloga sve što se dogodilo doživljavamo kao veoma jaku i veoma svesnu političku poruku koju ćemo u potpunosti uzeti na znanje i prema tome postupiti - rekao je Kacin.

Na pitanje šta to znači, on je odgovorio: "To znači da će Srbija dobiti ono što je tražila. Odlučila je da pošalje takvu poruku pa će dobiti adekvatan odgovor".

Upitan kako će javno mnjenje u zemljama EU shvatiti ovakvu poruku iz Srbije, Kacin je rekao da pre svega treba očekivati reagovanje Švedske i Holandije.

On je podsetio da je švedska ministarka za evrointegracije došla u Srbiju s namerom da, između ostalog, učestvuje u Paradi ponosa i da će njen stav "biti veoma značajan".

Takođe, "Srbija je propustila priliku da uputi snažnu poruku Holandiji, koja je ionako dosta rezervisana prema Srbiji, a posebno prema sadašnjoj vladi", napomenuo je Kacin.

Ej ovakav ti izvestava dal si spreman za EU... :smijeh

slika

E sad ovo sto smo propustili da ukazemo snaznu poruku Holandiji, to me posebno boli...zasto Jagnje, pa imali smo tako jedinstvenu priliku da popravimo kosmicki bitne odnose sa Holandijom :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:16 

Odjebite vi to Srbi, nikakve koristi od njih nemate. Ne mogu riješiti ni svoje probleme koji su puno veći.

Hrvatska je glupa što se u to trpala. Glupa i što je ulazila u NATO a ima kapacitete da se uspješno brani od svih svojih susjeda.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:18 

DzoniBG je napisao/la:

slika

E sad ovo sto smo propustili da ukazemo snaznu poruku Holandiji, to me posebno boli...zasto Jagnje, pa imali smo tako jedinstvenu priliku da popravimo kosmicki bitne odnose sa Holandijom :zubati

Jebeš (ne doslovce, jasno) tog lika, nama je ova spodoba izvještavala :
slika
Hannes Swoboda
(Socijademokrat i veliki podupiratelj društvene devijacije ala pride, jasno)

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:21 

Vjerovatno je mislio doći u Beograd i primiti k* u bulju pa je sad ljut.
Ali čemu ljutnja gospodine Jelko, kad uvijek postoji i ova opcija slika
=))

Izgleda da uvaženi gospodin Jelkić nikada nije voleo varijante "Uradi sam"...

Sve u svemu, ja podržavam prava ******** populacije, ali mi je muka od ovog izdrkavanja nad većinom stanovništva. Drugo, jebeš ti takvu Evropu zbog koje moraš postati nešto što nisi. Majku mu, onaj gej ne može u jednoj 'ebenoj emisiji na rts-u da se obuče normalno i sedi pristojno, i sad mi treba da se brinemo o takvim nesrećnicima pored 1000 prečih stvari...

DzoniBG je napisao/la:

:crying

Ne znam Džoni... Takva epohalna prilika propade. Vekovno prijateljstvo naša dva liberalna, evropska naroda uništeno... A još se sećam braće holandeza kako veselo skakuću u maskirnim gaćonama tamo negde pored Drine.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:23 

:crying
A još se sećam braće holandeza kako veselo skakuću u maskirnim gaćonama tamo negde pored Drine.

..... Čekajući trupe đenerala Mladića.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:24 

Zadar1993 je napisao/la:
slika
Hannes Swoboda

I ovaj avet se javio danas, sa sve istim okvirom za naočare (lepo uparen sa bojom kravate). Poručio nam da budemo fini sa evropskim šiptarima, ne podržavamo ekstremiste sa severa (pu, fašisti jedni, neće da žive na mirnom, demokratskom "Kosovu") i da nije fino što gejevi ne lepršaju po beGEJskim ulicama.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:28 

Zadar1993 je napisao/la:
slika
Hannes Swoboda

I ovaj avet se javio danas, sa sve istim okvirom za naočare (lepo uparen sa bojom kravate). Poručio nam da budemo fini sa evropskim šiptarima, ne podržavamo ekstremiste sa severa (pu, fašisti jedni, neće da žive na mirnom, demokratskom "Kosovu") i da nije fino što gejevi ne lepršaju po beGEJskim ulicama.

EUnija se treba vratiti osnovnim postavkama isključivo gospodarske unije zemalja. Ne treba prodavati više ovakva neoliberalna sranja nama, dovoljno je vidjeti da jedan Amsterdam koji je nekoć bio kulturno središte sada liči na Sodomu i Gomoru, Berlin slično.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 05 lis 2012, 21:31 

DzoniBG je napisao/la:

Stvarno je apsurd kad ti poluretard onako s visine govori šta ćeš i kako ćeš, odnosno, hoće da budeš kao on. Nadam se da će ta EU krahirati što prije, da je ne gledamo više, ni nju ni retarde koji je vode.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: