|
|
Stranica: 70/1374.
|
[ 34338 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rea
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:33 |
|
|
|
Dobicemo sta smo trazili? Kakva je to izjava? Koliko je meni poznato ni u svim zemljama EU se ne odrzava parada, a ne vidim da neko cima zbog toga BiH, Albaniju, Crnu Goru (kod njih su cak pretili smrcu onim glumcima iz reklame pa su bezali u Srbiju). Sto bi rekao moj deda "Na nas svi silje neku stvar!".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:35 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ej ovakav ti izvestava dal si spreman za EU... Stvarno je apsurd kad ti poluretard onako s visine govori šta ćeš i kako ćeš, odnosno, hoće da budeš kao on. Nadam se da će ta EU krahirati što prije, da je ne gledamo više, ni nju ni retarde koji je vode. Iskreno gospodine Aga izvorna ideja EU je odlična za sve države. Ono što bih ja želio da se raspadne jest EK (Europska Komisija) koja proizvodi još više ovakve kretene kao Kacin i Swoboda. Ne bih se čudio doduše da iza ovoga svega i stoji jedna struja iz EKa .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:44 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Iskreno gospodine Aga izvorna ideja EU je odlična za sve države. Ono što bih ja želio da se raspadne jest EK (Europska Komisija) koja proizvodi još više ovakve kretene kao Kacin i Swoboda.
Ne bih se čudio doduše da iza ovoga svega i stoji jedna struja iz EKa .
Gospodine Zadar, veliko je pitanje šta je i u samim počecima EU bio krajnji cilj svega ovog. Ekonomija kao mamac a onda totalno rasulo svih tradicionalnih vrijednosti, što danas gledamo i čemu smo svjedoci. Malo je vjerovatno da se neko tek tako, usput, sjetio da ekonomiji EUnije da pečat Sodome i Gomore jer baš tako ispada - ako hoćeš da budeš bogat, moraš biti i dio biblijskog Vavilona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:46 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jebeš (ne doslovce, jasno) tog lika, nama je ova spodoba izvještavala :  Hannes Swoboda (Socijademokrat i veliki podupiratelj društvene devijacije ala pride, jasno) ...simpatican mladic 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nije EU ni zamišljena bila da dugo traje, kao ni €. Sve je to samo faza prilagođavanja nacija za NWO, i jednu svjetsku valutu.
Inače nema logike, Europa nikad ne bi prihvatila jednu svjetsku valutu sa stabilnim Eurom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:49 |
|
|
Rea je napisao/la: Dobicemo sta smo trazili? Kakva je to izjava? Koliko je meni poznato ni u svim zemljama EU se ne odrzava parada, a ne vidim da neko cima zbog toga BiH, Albaniju, Crnu Goru (kod njih su cak pretili smrcu onim glumcima iz reklame pa su bezali u Srbiju). Sto bi rekao moj deda "Na nas svi silje neku stvar!". Jel bas tako deda govorio, ili je to malo drugacije sklopio? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:54 |
|
|
Jbš sve, kad se ispostavlja da su (mada iz nešto drugačijih razloga), ovi naši paranoici superdesničari bili u pravu oko EU. Fašistunice vrati se, sve je oprošteno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 20:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Iskreno gospodine Aga izvorna ideja EU je odlična za sve države. Ono što bih ja želio da se raspadne jest EK (Europska Komisija) koja proizvodi još više ovakve kretene kao Kacin i Swoboda.
Ne bih se čudio doduše da iza ovoga svega i stoji jedna struja iz EKa .
Gospodine Zadar, veliko je pitanje šta je i u samim počecima EU bio krajnji cilj svega ovog. Ekonomija kao mamac a onda totalno rasulo svih tradicionalnih vrijednosti, što danas gledamo i čemu smo svjedoci. Malo je vjerovatno da se neko tek tako, usput, sjetio da ekonomiji EUnije da pečat Sodome i Gomore jer baš tako ispada - ako hoćeš da budeš bogat, moraš biti i dio biblijskog Vavilona. Pa drugi cilj EUa, uz gospodarsko povezivanje država članica je spriječavanje novog rata između Njemačke i Francuske. O kurvi babilonskoj je možda prerano za govoriti gospon Aga, mada treba uvijek paziti.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:06 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jbš sve, kad se ispostavlja da su (mada iz nešto drugačijih razloga), ovi naši paranoici superdesničari bili u pravu oko EU. Fašistunice vrati se, sve je oprošteno.  O tome bas razmisljam... Oni sad mogu da likuju, kao oni najgori likovi, kad nesto pogode onda ti dodju, unesu ti se u lice, i slavodobitno - jel sam ti rekao... Kakogod, ovih dana imam pik na to da se sa celom tom EU propederskom ekipom nevidjeno sprdam, i da uzivam u tome... Danas pricam sa matorim, on u fazonu - da nas ne kazne opet... malo cutim, onako vise za sebe - a sta mogu vise da nas kazne... i on malo cuti... i tako se zavrsi beseda na gori 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:09 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: O kurvi babilonskoj je možda prerano za govoriti gospon Aga, mada treba uvijek paziti. Možda i nije, gospodine Zadar. Treba malo čitati i Bibliju a i zagrebati i mimo mainstream medija, po kojima Vavilonska kula nikad nije ni postojala jer IN je biti "prosvjećen" i neko baš hoće da smo slijepi kod očiju i da ne vidimo ništa oko sebe. U svakom slučaju, ne gine nam njen smrad, po meni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: O tome bas razmisljam... Oni sad mogu da likuju, kao oni najgori likovi, kad nesto pogode onda ti dodju, unesu ti se u lice, i slavodobitno - jel sam ti rekao... Kakogod, ovih dana imam pik na to da se sa celom tom EU propederskom ekipom nevidjeno sprdam, i da uzivam u tome... Danas pricam sa matorim, on u fazonu - da nas ne kazne opet... malo cutim, onako vise za sebe - a sta mogu vise da nas kazne... i on malo cuti... i tako se zavrsi beseda na gori  Jes', ekipa zvana "što gore to bolje". Ali jbg, kad pravimo sranje, onda bar znamo što nas zajebavaju, pa ti dođe koliko-toliko OK. A ovako, povijaš se i guziš ko jeftina kurva, a neki gadni treći savetnik pomoćnika zamenika komesara za pridruživanje stoji iznad i sa zadovoljstvom "prska" direktno po faci. Eeeeej majmune, pokvari nam šminku!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: O kurvi babilonskoj je možda prerano za govoriti gospon Aga, mada treba uvijek paziti. Možda i nije, gospodine Zadar. Treba malo čitati i Bibliju a i zagrebati i mimo mainstream medija, po kojima Vavilonska kula nikad nije ni postojala jer IN je biti "prosvjećen" i neko baš hoće da smo slijepi kod očiju i da ne vidimo ništa oko sebe. U svakom slučaju, ne gine nam njen smrad, po meni. Ne gine to stoji, ali kada je pitanje. U EU još uvijek ima onih koji se protive spodobama poput ovih gore nabrojanih, dok takvi postoje nemam straha .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:21 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne gine to stoji, ali kada je pitanje. U EU još uvijek ima onih koji se protive spodobama poput ovih gore nabrojanih, dok takvi postoje nemam straha .
Po Sv. Pismu, takvi će postojati i kad kucne čas, znači, i taj preduslov postoji. Ali o tom potom, gospodine Zadar uz napomenu da nije isključeno da i naša generacija okusi čari Armagedona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne gine to stoji, ali kada je pitanje. U EU još uvijek ima onih koji se protive spodobama poput ovih gore nabrojanih, dok takvi postoje nemam straha .
Po Sv. Pismu, takvi će postojati i kad kucne čas, znači, i taj preduslov postoji. Ali o tom potom, gospodine Zadar uz napomenu da nije isključeno da i naša generacija okusi čari Armagedona. Ne, ne govorim o tome, tu mogućnost nisam isključivao gospon. Aga, nego jednostavno takvi tipovi poput gorenabrojanih još nisu apsolutna većina i još ne mogu raditi sranja kad god požele. Zasad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jes', ekipa zvana "što gore to bolje". Ali jbg, kad pravimo sranje, onda bar znamo što nas zajebavaju, pa ti dođe koliko-toliko OK. A ovako, povijaš se i guziš ko jeftina kurva, a neki gadni treći savetnik pomoćnika zamenika komesara za pridruživanje stoji iznad i sa zadovoljstvom "prska" direktno po faci. Eeeeej majmune, pokvari nam šminku! To da smo mi pravili sranja, nikad sa time nisam imao problem...cak i javno da kazem... Ok, proslo je najgore, cela nasa generacija nije imala mladost zbog grehova nasih oceva... izasli smo, makli ono govno sa vlasti, bili spremni za jedan pristojni dijalog sa EU, cak i da cinimo velike ustupke. Ovo se pretvorilo u otvoreni kurvarluk, dodje ti jebac koji je bio na glasu, al poceo je da gubi ugled, ostaje bez kinte, u porodici rusvaj... al hoce jos malo da te pojebe, a da ne plati nista... Nismo vise nevini, i mi smo jebali cega smo se dohvatili, ali vreme je da se malo zamonashimo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:30 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jbš sve, kad se ispostavlja da su (mada iz nešto drugačijih razloga), ovi naši paranoici superdesničari bili u pravu oko EU. Fašistunice vrati se, sve je oprošteno.  Pa koga je to EU usrećila?Kod vas mi pašu oni momci iz Dveri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rea
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:35 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Rea je napisao/la: Dobicemo sta smo trazili? Kakva je to izjava? Koliko je meni poznato ni u svim zemljama EU se ne odrzava parada, a ne vidim da neko cima zbog toga BiH, Albaniju, Crnu Goru (kod njih su cak pretili smrcu onim glumcima iz reklame pa su bezali u Srbiju). Sto bi rekao moj deda "Na nas svi silje neku stvar!". Jel bas tako deda govorio, ili je to malo drugacije sklopio?  Bas tako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Jbš sve, kad se ispostavlja da su (mada iz nešto drugačijih razloga), ovi naši paranoici superdesničari bili u pravu oko EU. Fašistunice vrati se, sve je oprošteno.  Pa koga je to EU usrećila?Kod vas mi pašu oni momci iz Dveri. Sa obzirom na tvoj svetonazor, Dveri su iz raja izasle Mare 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:38 |
|
|
Rea je napisao/la: Bas tako  Imate kulturnog dedu, gospođice Rea 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:40 |
|
|
Rea je napisao/la: Bas tako  Fin neki deda...stara skola 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa koga je to EU usrećila?Kod vas mi pašu oni momci iz Dveri.
Sa obzirom na tvoj svetonazor, Dveri su iz raja izasle Mare  Predviđam u budućem vremenu povezivanje takvih organizacija na Balkanu, i šire.Muka će nas natjerati da zaštitimo svoj svjetonazor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Pa koga je to EU usrećila?Kod vas mi pašu oni momci iz Dveri. Pa da nisu pomalo zarobljeni u 19. veku i da nisu guzicu prodali na drugu stranu... Mada, imaju gomilu pametnih stvari u svom programu. Inače, sve ovo ispiranje mozga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:48 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa koga je to EU usrećila?Kod vas mi pašu oni momci iz Dveri. Pa da nisu pomalo zarobljeni u 19. veku i da nisu guzicu prodali na drugu stranu... Mada, imaju gomilu pametnih stvari u svom programu. Ne možeš više napraviti dobru budućnost,ako smo usrali sadašnjost.Vratiti se u povijest,pa ponovno graditi bolji svijet,jer ovako ne ide...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 21:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ne možeš više napraviti dobru budućnost,ako smo usrali sadašnjost.Vratiti se u povijest,pa ponovno graditi bolji svijet,jer ovako ne ide... Ha, ali koji je to trenutak u kome se krenulo u pogrešnom smeru? Tj. u koje vreme treba da se resetuješ da bi gradio na zdravim osnovama? A opet, možda svi mi ovde samo paničimo bez potrebe...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 05 lis 2012, 22:08 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A opet, možda svi mi ovde samo paničimo bez potrebe... Nije panika u pitanju već stvarnost koja te okružuje. Poluretard iz EU kojem se šupak raširi na samu pomen beogradske parade, hoće da budeš kao on i da promocija iščašenja po beogradskim ulicama i skrnavljenje hiljadugodišnjih svetinja tvog naroda, bude ulaznica u društvo koje ti poluretard nudi. A ako nećeš, stiže kazna. Znači, stvari su kristalno jasne - "budi retard kao ja i primiću te u svoje društvo, a ako u mojoj retardiranosti vidiš problem i ne prihvatiš je za normalno i ne poželiš biti normalan na način na koji ti ja odredim da budeš, onda ćeš biti kažnjen".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|