|
|
Stranica: 874/1374.
|
[ 34346 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 srp 2020, 01:03 |
|
|
Prinčevski par pre dva dana ispred Novog dvora. Uz komentar: "Свуда пођи, својој кући дођи..."  Još samo Vučića treba frljiti sa balkona. Konačno je neko rekao direktno: Vučić na duši nosi ljude koji danas umiru od korone. A umiru i mladi, bez ikakve druge bolesti. Sve zato da jedan ludak, baraba i zlikovac izvede svoju predstavu sa izborima. https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logoĐido, svaka čast! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 srp 2020, 05:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Prinčevski par pre dva dana ispred Novog dvora. Uz komentar: "Свуда пођи, својој кући дођи..."  Još samo Vučića treba frljiti sa balkona. Konačno je neko rekao direktno: Vučić na duši nosi ljude koji danas umiru od korone. A umiru i mladi, bez ikakve druge bolesti. Sve zato da jedan ludak, baraba i zlikovac izvede svoju predstavu sa izborima. https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logoĐido, svaka čast!  Kad bi Srbija opet dobila kralja i kraljicu, tebi bi bilo osigurano jedno radno mjesto na dvoru...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 srp 2020, 07:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Prinčevski par pre dva dana ispred Novog dvora. Uz komentar: "Свуда пођи, својој кући дођи..."  Još samo Vučića treba frljiti sa balkona. Konačno je neko rekao direktno: Vučić na duši nosi ljude koji danas umiru od korone. A umiru i mladi, bez ikakve druge bolesti. Sve zato da jedan ludak, baraba i zlikovac izvede svoju predstavu sa izborima. https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logoĐido, svaka čast!  Ostade Poks u opoziciji, a vi se deco slikajte...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 05:19 |
|
|
Citat: RIK objavio ukupne rezultate izbora – u parlament ušlo 7 lista
Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas Izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za narodne poslanike Narodne skupštine prema kome je u parlament ušlo sedam izbornih lista.
Najviše glasova osvojila je izborna lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu” – 1.953.998 glasova, odnosno 60,65 odsto od broja birača koji su glasali, tj. 188 mandata.
Prema izveštaju usvojenom na 172. sednici RIK-a, izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma” osvojila je 334.333 glasova, odnosno 10,38 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno 32 mandata.
Izborna lista „Aleksandar Šapić – Pobeda za Srbiju” osvojila je 123.393 glasova, odnosno 3,83 odsto od broja birača koji su glasali, to jest 11 mandata, prenosi Tanjug.
Izborna lista „Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor” osvojila je 71.893 glasova, odnosno 2,23 odsto od broja birača koji su glasali, što je 9 mandata.
Izborna lista „Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM)” osvojila je 32.170 glasova, odnosno jedan odsto od broja birača koji su glasali, odnosno četiri mandata.
U parlament je ušle su i izborne liste „Albanska demokratska alternativa – Ujedinjena dolina” koja je osvojila 26.437 glasova, odnosno 0,82 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno tri mandata, i „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin” koja je osvojila 24.676 glasova, odnosno 0,77 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno tri mandata.
Pravo glasa na izborima održanim 21. juna 2020. godine i 1. jula 2020. godine imalo je 6.584.376 birača upisanih u birački spisak, a svoje biračko pravo na 8.433 biračka mesta ostvarilo je 3.221.908 birača. Tri poslanika za šiptariju, dva Mađarima, a za krunu ni jedan... Manjine nisu deprimirane kad treba da uguraju svoje ljude a mi jesmo? E Srbi moji, tako se dedovina ne čuva. A možda je ovo i realan broj monarhista u Srbiji u 2020. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 14:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46195 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bivši borac Armije BiH osuđen na deset godina zatvora.
Sud u Beogradu osudio je Huseina Mujanovića na deset godina zatvora zbog premlaćivanja Srba u zatvoru kojeg je prema optužnici tijekom rata vodila Armija Bosne i Hercegovine (ABiH) u blizini Sarajeva.
Pohvale za pravosuđe Srbije koje radi svoj posao za razliku od hrvatskog.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 17:05 |
|
|
podrinje je napisao/la: Citat: RIK objavio ukupne rezultate izbora – u parlament ušlo 7 lista
Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas Izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za narodne poslanike Narodne skupštine prema kome je u parlament ušlo sedam izbornih lista.
Najviše glasova osvojila je izborna lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu” – 1.953.998 glasova, odnosno 60,65 odsto od broja birača koji su glasali, tj. 188 mandata.
Prema izveštaju usvojenom na 172. sednici RIK-a, izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma” osvojila je 334.333 glasova, odnosno 10,38 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno 32 mandata.
Izborna lista „Aleksandar Šapić – Pobeda za Srbiju” osvojila je 123.393 glasova, odnosno 3,83 odsto od broja birača koji su glasali, to jest 11 mandata, prenosi Tanjug.
Izborna lista „Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor” osvojila je 71.893 glasova, odnosno 2,23 odsto od broja birača koji su glasali, što je 9 mandata.
Izborna lista „Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM)” osvojila je 32.170 glasova, odnosno jedan odsto od broja birača koji su glasali, odnosno četiri mandata.
U parlament je ušle su i izborne liste „Albanska demokratska alternativa – Ujedinjena dolina” koja je osvojila 26.437 glasova, odnosno 0,82 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno tri mandata, i „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin” koja je osvojila 24.676 glasova, odnosno 0,77 odsto od broja birača koji su glasali, odnosno tri mandata.
Pravo glasa na izborima održanim 21. juna 2020. godine i 1. jula 2020. godine imalo je 6.584.376 birača upisanih u birački spisak, a svoje biračko pravo na 8.433 biračka mesta ostvarilo je 3.221.908 birača. Tri poslanika za šiptariju, dva Mađarima, a za krunu ni jedan... Manjine nisu deprimirane kad treba da uguraju svoje ljude a mi jesmo? E Srbi moji, tako se dedovina ne čuva. A možda je ovo i realan broj monarhista u Srbiji u 2020.  Ma daj. Nije POKS jedina monarhistička snaga u zemlji. Tu je na prvom mestu SPC. A monarhista ima u svim partijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 18:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: podrinje je napisao/la: Tri poslanika za šiptariju, dva Mađarima, a za krunu ni jedan... Manjine nisu deprimirane kad treba da uguraju svoje ljude a mi jesmo? E Srbi moji, tako se dedovina ne čuva. A možda je ovo i realan broj monarhista u Srbiji u 2020.  Ma daj. Nije POKS jedina monarhistička snaga u zemlji. Tu je na prvom mestu SPC. A monarhista ima u svim partijama. SPC na čelu s kim, aleksije dete? Miroslavom? Pa taj se ne odvaja od vođe, proglasio ga je poslatim od Boga... Niže sveštenstvo je druga priča, verujem u njihovu iskrenost, ali oni mogu samo da izađu na izbore, kao ti ili ja, pa opet ne dobismo ni jednog poslanika. Bedak, iskreno razočaran sam apatijom u zemlji ali mora se uzeti u obzir i ogromna količina psihološkog terora koji se obrušio na narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 19:33 |
|
|
podrinje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma daj. Nije POKS jedina monarhistička snaga u zemlji. Tu je na prvom mestu SPC. A monarhista ima u svim partijama.
SPC na čelu s kim, aleksije dete? Miroslavom? Pa taj se ne odvaja od vođe, proglasio ga je poslatim od Boga... Niže sveštenstvo je druga priča, verujem u njihovu iskrenost, ali oni mogu samo da izađu na izbore, kao ti ili ja, pa opet ne dobismo ni jednog poslanika. Bedak, iskreno razočaran sam apatijom u zemlji ali mora se uzeti u obzir i ogromna količina psihološkog terora koji se obrušio na narod. Što se tiće apatije i kod nas je ista priča. Izlaznost na izborima nam je bila i manja nego kod vas. Ljudi ne vide mogučnost promjene nakon par razočaravajučih izbornih ciklusa i onda odustanu posve, zato i vladaju nad nama ovakvi likovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 19:42 |
|
|
weasel je napisao/la: podrinje je napisao/la: SPC na čelu s kim, aleksije dete? Miroslavom? Pa taj se ne odvaja od vođe, proglasio ga je poslatim od Boga... Niže sveštenstvo je druga priča, verujem u njihovu iskrenost, ali oni mogu samo da izađu na izbore, kao ti ili ja, pa opet ne dobismo ni jednog poslanika. Bedak, iskreno razočaran sam apatijom u zemlji ali mora se uzeti u obzir i ogromna količina psihološkog terora koji se obrušio na narod. Što se tiće apatije i kod nas je ista priča. Izlaznost na izborima nam je bila i manja nego kod vas. Ljudi ne vide mogučnost promjene nakon par razočaravajučih izbornih ciklusa i onda odustanu posve, zato i vladaju nad nama ovakvi likovi. Da, videh danas, par procenata čak manja izlaznost nego u Srbiji. Ipak mislim da je plus što ni jedna politička opcija ne može sama da formira apsolutnu vlast. Tu još možemo da govorimo o nekom političkom životu... Vrlo vrlo loša strategija i onako traljave opozicije u Srbiji nagovarati ljude da sede kući na dan izbora. Tu smo gde smo sada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 23:06 |
|
|
podrinje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma daj. Nije POKS jedina monarhistička snaga u zemlji. Tu je na prvom mestu SPC. A monarhista ima u svim partijama.
SPC na čelu s kim, aleksije dete? Miroslavom? Pa taj se ne odvaja od vođe, proglasio ga je poslatim od Boga... Niže sveštenstvo je druga priča, verujem u njihovu iskrenost, ali oni mogu samo da izađu na izbore, kao ti ili ja, pa opet ne dobismo ni jednog poslanika. Bedak, iskreno razočaran sam apatijom u zemlji ali mora se uzeti u obzir i ogromna količina psihološkog terora koji se obrušio na narod. Pa nije Miroslav SPC, obrati pažnju na vladike. A pitanje je šta Miroslav misli, sve mi se čini da je on u Crkvi zadužen za specijalni rat protiv Vučića. Javno mu povlađuje, a opet dovlači mu Lavrova i Putinove poruke u trenutku kad to AV-u najmanje odgovara. http://www.nspm.rs/hronika/rik-objavio- ... alphabet=lIpak nije izašlo 50%, a i ovo što su prikazali, maksimalno su frizirali da ispadne toliko. Znači, iz apatije može da se izrodi i revolt, strpljenja molim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 srp 2020, 23:10 |
|
|
Citat: Branko Stefanović, otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, umro od koronavirusa
http://www.nspm.rs/hronika/novosti-bran ... alphabet=lPrvi komentar čitaoca na vest: "Мислите ли исто што и ја?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 01:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Bivši borac Armije BiH osuđen na deset godina zatvora.
Sud u Beogradu osudio je Huseina Mujanovića na deset godina zatvora zbog premlaćivanja Srba u zatvoru kojeg je prema optužnici tijekom rata vodila Armija Bosne i Hercegovine (ABiH) u blizini Sarajeva.
Pohvale za pravosuđe Srbije koje radi svoj posao za razliku od hrvatskog. 400 komentara na Avazu. Kada su Srbe hapsili i osuđivali za ratne zločine nije bilo 5 srpskih kometatora. Oni su ubijeđeni da samo postoji njihova istina i da su samo oni stradali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 05:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 05:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: podrinje je napisao/la: SPC na čelu s kim, aleksije dete? Miroslavom? Pa taj se ne odvaja od vođe, proglasio ga je poslatim od Boga... Niže sveštenstvo je druga priča, verujem u njihovu iskrenost, ali oni mogu samo da izađu na izbore, kao ti ili ja, pa opet ne dobismo ni jednog poslanika. Bedak, iskreno razočaran sam apatijom u zemlji ali mora se uzeti u obzir i ogromna količina psihološkog terora koji se obrušio na narod. Pa nije Miroslav SPC, obrati pažnju na vladike. A pitanje je šta Miroslav misli, sve mi se čini da je on u Crkvi zadužen za specijalni rat protiv Vučića. Javno mu povlađuje, a opet dovlači mu Lavrova i Putinove poruke u trenutku kad to AV-u najmanje odgovara. http://www.nspm.rs/hronika/rik-objavio- ... alphabet=lIpak nije izašlo 50%, a i ovo što su prikazali, maksimalno su frizirali da ispadne toliko. Znači, iz apatije može da se izrodi i revolt, strpljenja molim.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 21:16 |
|
|
Narod ušao u Skupštinu. Ako nisam nešto pobrkao oko direktnog prenosa - upravo sada! Direktan prenos: https://www.youtube.com/watch?v=gygw3sa ... e=emb_logoStudenjak je krenuo ka centru grada, ali ne znam jesu li stigli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
 |
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 21:18 |
|
|
|
Kao što rekoh, bata Podrinje, iz apatije se lako izrodi revolt. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 21:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 21:34 |
|
|
weasel je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Hrvatska izgleda krije broj novozaraženih u Dalmaciji da joj ne bi propala turistička sezona. Tamo je po svemu sudeći izgleda dosta teško stanje.
A ti si u Dalmaciji pa znaš, bio sam prije koji dan tamo i sezona ide Business as usual samo sa primjetno manje gostiju. Evo ja sam u Dalmaciji već nekoliko dana, da iskoristim more dok nam opet nije onemogućen ulaz. Sve je prekrasno, čista petica, i nisam sreo nikog tko kašlje ili kiše. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:16 |
|
|
|
Bilo bi mi žao da niste u toku.
LIve.
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krkson
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:30 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2019, 11:12 Postovi: 200 Lokacija: Hercegovački Zid
|
Citat: Okupljeni zvižde, lupaju u šerpe i skandiraju "Kosovo je srce Srbije", "Vučiću lopove"... Nekoliko demonstranata je bacalo baklje, mnogi koriste pištaljke i u potpunosti je obustavljeno saobraćanje nekoliko trolejbuskih linija. Citat: Tokom javljanja uživo reportera na ulicama Beograda su se mogle čuti i četničke pjesme i veličanje ratnog zločinca Draže Mihailovića i druge ratne numere. Zadruga.
_________________ Eto, to prokleto hrvatsko srce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:33 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:36 |
|
|
novem je napisao/la: https://youtu.be/6Z4mT2DhBxE?t=599 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:38 |
|
|
novem je napisao/la: https://youtu.be/6Z4mT2DhBxE?t=599  moj najdraži pshopat.
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63911 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Šta je ovo i koji je ovo nivo? Za zlatnu malinu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 srp 2020, 22:46 |
|
|
|
Pokušavam ovo zamisliti u Hrvatskoj... Zamislite Plenkovića u ovakvom modu...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|