|
|
Stranica: 1004/1375.
|
[ 34351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 srp 2021, 23:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: De si, Granicarko, 100 godina? Je li znas onu Cecinu o tebi "Balvane moj, kad dodjes tiiii...?"  Kompleksnije razmisljanje ti je npr. kad iz vise izvora uzimas informacije da formiras svoje misljenje. "Lizanje" nije ako s nekim kulturno razgovaras. Kulturan covek i sa neistomisljenikom razgovara kulturno, dok bi ti da urlices, grokces ili kako se vec oglasavas...  I poslastica za tebe: https://www.imdb.com/title/tt12769908/?ref_=ttmi_ttSnima se film: "Heroji Halijarda"!  Valjda znas o cemu se radi.  Ti si negdje čuo izraz kompleksnije i sad ga upotrebljavaš i neprekidno ponavljaš,mada ne znaš šta taj izraz znači. Tek kad skineš blato s opanaka postoji šansa da shvatiš značenje rječi kompleksnije. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 srp 2021, 23:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: De si, Granicarko, 100 godina? Je li znas onu Cecinu o tebi "Balvane moj, kad dodjes tiiii...?"  Kompleksnije razmisljanje ti je npr. kad iz vise izvora uzimas informacije da formiras svoje misljenje. "Lizanje" nije ako s nekim kulturno razgovaras. Kulturan covek i sa neistomisljenikom razgovara kulturno, dok bi ti da urlices, grokces ili kako se vec oglasavas...  I poslastica za tebe: https://www.imdb.com/title/tt12769908/?ref_=ttmi_ttSnima se film: "Heroji Halijarda"!  Valjda znas o cemu se radi.  Ti si negdje čuo izraz kompleksnije i sad ga upotrebljavaš i neprekidno ponavljaš,mada ne znaš šta taj izraz znači. Tek kad skineš blato s opanaka postoji šansa da shvatiš značenje rječi kompleksnije.  Granicarko, jesi li citao polemiku izmedju Nikolasa Lumana i Jirgena Habermasa o Lumanovom konceptu "uredjene kompleksnosti"?  To je za Lumana drugo ime za sistem primeren multikulturnim drustvima, dok je za Habermasa taj koncept kriptototalitaran! Sta ti mislis? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 srp 2021, 23:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, jesi li citao polemiku izmedju Nikolasa Lumana i Jirgena Habermasa o Lumanovom konceptu "uredjene kompleksnosti"?  To je za Lumana drugo ime za sistem primeren multikulturnim drustvima, dok je za Habermasa taj koncept kriptototalitaran! Sta ti mislis?  Ja samo znam da si se ti više puta (ne jednom) ulizivo muslimanima na forumu,i da još uvijek sanjaš dogovore i pomirenja s njima. Onda kad te Srbi na forumu prozovu zbog tih gluposti,ti se braniš da je to kompleksnije razmišljanje. Ne to nije nilakvo kompleksnije razmišljanje,nego naivno i antisrpsko razmišljanje. I nemoj više da se braniš bezveznim izrazima kojima ne znaš značenje,nego fino napiši dragi moji Srbi oprostite mi što ponekad pišem gluposti usljed nedostatka kompleksnijih misli u mozgu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 srp 2021, 23:52 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, jesi li citao polemiku izmedju Nikolasa Lumana i Jirgena Habermasa o Lumanovom konceptu "uredjene kompleksnosti"?  To je za Lumana drugo ime za sistem primeren multikulturnim drustvima, dok je za Habermasa taj koncept kriptototalitaran! Sta ti mislis?  Ja samo znam da si se ti više puta (ne jednom) ulizivo muslimanima na forumu,i da još uvijek sanjaš dogovore i pomirenja s njima. Onda kad te Srbi na forumu prozovu zbog tih gluposti,ti se braniš da je to kompleksnije razmišljanje. Ne to nije nilakvo kompleksnije razmišljanje,nego naivno i antisrpsko razmišljanje. I nemoj više da se braniš bezveznim izrazima kojima ne znaš značenje,nego fino napiši dragi moji Srbi oprostite mi što ponekad pišem gluposti usljed nedostatka kompleksnijih misli u mozgu.  Granicarko, ti si podao kao i svaki komunjara, i samo ismisljas razloge da napadas nekog ko je antikomunista! Postavio sam ti link sa teme u kojoj sam kritikovao islam, sto znaci da se bas i ne ulizujem muslimanima. Ti si to lepo isekao u svom odgovoru meni. i A opet ti kazem, i sa muslimanima treba kulturno razgovarati, sto ne mora znaciti da se slazes s njima. Kao sto pracenje raznih medija, ne znaci slaganje sa porukama koje ti mediji sugerisu. Sve ti je to jedan kompleksniji ili slozeniji pristup svetu oko sebe! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 00:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A opet ti kazem, i sa muslimanima treba kulturno razgovarati, sto ne mora znaciti da se slazes s njima. Kao sto pracenje raznih medija, ne znaci slaganje sa porukama koje ti mediji sugerisu. Sve ti je to jedan kompleksniji ili slozeniji pristup svetu oko sebe!  Sa islamistima i zmijama nema kulturnih razgovora. Jedina moguća komunikacija je s takvima preko nišana i kašikarom. Ja znam da ti više voliš parade,paradne uniforme,slikanje i sl.,ali se ponekad problemi moraju riješit na drugi način. To je isto jedan kompleksniji i složeniji pristup svEtu oko tebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 07:06 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 11:05 |
|
|
|
Ne bih hteo da ovo zvuči kao nekakvo pujdanje učesnika na temi, ne držim nikome stranu, ali slobodno nastavite sa međusobnim optužbama.
Malo dinamike i sučeljavanja stavova na temi neće škoditi. Ubi nas ovo jednoumlje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 12:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Sa mujagama samo oštro treba , ako si popustljiv tu je kraj upadaš u klopku , dok ti shvatiš da 0ni nisu divna stvorenja već je kasno .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 14:49 |
|
|
storarare je napisao/la: Sa mujagama samo oštro treba , ako si popustljiv tu je kraj upadaš u klopku , dok ti shvatiš da 0ni nisu divna stvorenja već je kasno . Nisu ni ovi drugi nešto fundamentalno drugačiji, svima postavke počinju od lične sujete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2021, 14:57 |
|
|
Citat: Većina izdavača protiv Sajma knjiga u septembruBila bi to manifestacija bez dovoljno publike, bez dovoljno novih naslova i izdavača, bez ekonomskog opravdanja za izdavače Udruženje izdavača i knjižara Srbije, Udruženje profesionalnih izdavača Srbije i Samostalni izdavači složni su povodom toga da Međunarodni beogradski sajam knjiga ne bi trebalo da bude održan od 11. do 19. septembra. U zvaničnom saopštenju upućenom Odboru za organizaciju Sajma knjiga, Sekretarijatu za kulturu grada Breograda, kao i Ministarstvu kulture i informisanja ukazali su na to da većinski deo izdavača smatra da nije moguće uspešno organizovati Sajam knjiga pod tim uslovima. https://www.politika.rs/sr/clanak/48347 ... -septembru Ni prošle godine nije održan, izgleda ni ove jeseni neće. Šteta... Ništa kao opuštajuće lutanje po štandovima u potrazi za retkim naslovima i bagatelnoj ceni knjiga na sajamskom popustu. Mogao bih ceo dan da šipčim od hale do hale. Al što su za parkiranje nezgodni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 srp 2021, 05:53 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
storarare je napisao/la: Vratili se blizanci, nastavli po starom tj da naprednjače . Hvalite Novaka a rekao je da će da razmisli da li će igrati na OI. Samo za Gicka... Đoković najavio odlazak na Olimpijske igre VIDEOhttps://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=1890950.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 srp 2021, 17:06 |
|
|
|
Kraljica srpskih roštiljada potegla vezice, ukrađen je dokumentarac o njenu ličnos i sad više narod ne može da se informiše.
Ljudi, pa mi smo u totalan medijski mrak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 srp 2021, 18:16 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Kraljica srpskih roštiljada potegla vezice, ukrađen je dokumentarac o njenu ličnos i sad više narod ne može da se informiše.
Ljudi, pa mi smo u totalan medijski mrak. Ukrala iz arhive N1?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 srp 2021, 18:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Kraljica srpskih roštiljada potegla vezice, ukrađen je dokumentarac o njenu ličnos i sad više narod ne može da se informiše.
Ljudi, pa mi smo u totalan medijski mrak. Ukrala iz arhive N1? Ma to se ja malo šegačim sa celom pričom. Nije ukrađena naravno, naterani su da je skinu sa tubeta, za N1 ne znam. Verovatno i tamo. Evo, čitam već najavljuju da ovo nije kraj, kažu vratićemo dokumentarac. Ajde, nek se dešava nešto, to je najbitnije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 srp 2021, 08:07 |
|
|
Citat: https://www.scmp.com/week-asia/politics/article/3140551/pakistan-zambia-how-does-china-pick-its-ironclad-friends Tekst ne može da se pročita do kraja, traže način plaćanja za nastavak. Što postuješ takve linkove na temi? Low quality content. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 srp 2021, 20:43 |
|
|
|
Pa ovo ti je raseljavanje Novog Pazara, posle cete Vi.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 srp 2021, 09:09 |
|
|
|
Znači snima se "Zarđala žlica 2", ništa vi naučili niste iz devedesetih. Očigledno.
Čak su vam i glavni glumci manje više isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 srp 2021, 19:44 |
|
|
Citat: Olivera Zekić: Vulin je prikazao fotografije edukativnog karaktera Ministar unutrušnjih poslova Aleksandar Vulin sinoć je gostujući u Hit tvitu na televiziji Pink pokazao jezive fotografije žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka, čime je ponovo zgrožena javnost u Srbiji. Kada je slične fotografije prvi put pokazao lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić, javnost je tražila hitnu reakciju Regulatornog tela za elektronske medije, ali je ona izostala. Na pitanje da li će REM ovoga puta reagovati, predsednica Saveta tog tela Olivera Zekić kaže za Danas da se pre jeseni to neće znati, kao i da su prema njenom mišljenju, prikazane fotografije “edukativnog karaktera”. – REM je na redovnoj letnjoj pauzi, što zapravo znači da nemamo redovna zasedanja do jeseni. Da li ćemo kao Savet reagovati, zavisi od izveštaja Službe za nadzor i analizu. Što se mog ličnog stava tiče, on je nepromenjen i glasi – kao što nikad ne bih zabranila i sankcionisala emitovanje scena stravičnih ratnih zločina, bilo da su počinjeni Jasenovcu, Bratuncu ili na Kosovu, tako nikad ne bih zabranila ni prikazivanje ovih fotografija, jer široka javnost mora da bude upoznata sa aktuelnom situacijom u zemlji i opravdanošću borbe protiv kriminala – ističe Zekić. Prema njenom mišljenju, fotografije su edukativnog karaktera “i treba i da uznemire i opomenu, kako bi svi shvatili koliko je neophodno boriti se protiv toga”. Država je malo stala preko leta. Ljudi se kupaju, šta hoćete? Odsečene glave na televiziji sa nacionalnom frekvencijom? Pa šta?! Vidiš joj facu i momentalno znaš gde realno živiš (ako je TO predsednica REM-a). Nek nam je Bog svima u pomoći. Ovo je brale Meksiko. A ne domaćinska Srbija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 srp 2021, 21:57 |
|
|
Citat: Imenovanje Šaulićevog sina za konzula – uništavanje srpske diplomatijeDrskost koju ova vlast pokazuje imenovanjem čoveka bez ikakvog diplomatskog iskustva, kamoli znanja neophodnih da bi obavljao konzularne poslove, podriva i potkopava ovo odgovorno zanimanje koje postoji unazad već dva veka, komentariše za Danas Srećko Đukić, diplomata i bivši ambasador, vest da je Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača narodne muzike Šabana Šaulića, viđen da bude novi generalni konzul Srbije u Cirihu. https://www.danas.rs/politika/imenovanj ... plomatije/ Svakoga dana sve i više u svakom pogledu napredujem. Ko preživi, pričaće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 13:08 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vuc ... ne-usluge/Toliko o tome da je Velja Nevolja delovao samostalno Tim činom je vožd hteo da kriminalizuje Partizan , i da samim tim dobije opravdanja za gašenje istog . Tako vožd pokazuje svoje srpstvo , ne na kosovu , već što silji k**** nad Parizanom .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 17:37 |
|
|
storarare je napisao/la: https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ Toliko o tome da je Velja Nevolja delovao samostalno Tim činom je vožd hteo da kriminalizuje Partizan , i da samim tim dobije opravdanja za gašenje istog . Tako vožd pokazuje svoje srpstvo , ne na kosovu , već što silji k**** nad Parizanom . Ne ide PFK nigde, smiri sise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 17:43 |
|
|
storarare je napisao/la: https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ Toliko o tome da je Velja Nevolja delovao samostalno Tim činom je vožd hteo da kriminalizuje Partizan , i da samim tim dobije opravdanja za gašenje istog . Tako vožd pokazuje svoje srpstvo , ne na kosovu , već što silji k**** nad Parizanom . Vucic je kriv za zlocine Velje nevolje, on je Veljin tvorac i inspirator. Vucic je zbog uzvika na tribinama spreman da mlade ljudi posalje u smrt, tako da je svako lud ko misli da ce cuvati Kosovo ako njegovo dupe zbog toga dodje u pitanje. Beograd po obicaju cuti i ceka da mu Cacak dodje i srusi zlikovca sa vlasti! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 17:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: storarare je napisao/la: https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ Toliko o tome da je Velja Nevolja delovao samostalno Tim činom je vožd hteo da kriminalizuje Partizan , i da samim tim dobije opravdanja za gašenje istog . Tako vožd pokazuje svoje srpstvo , ne na kosovu , već što silji k**** nad Parizanom . Vucic je kriv za zlocine Velje nevolje, on je Veljin tvorac i inspirator. Vucic je zbog uzvika na tribinama spreman da mlade ljudi posalje u smrt, tako da je svako lud ko misli da ce cuvati Kosovo ako njegovo dupe zbog toga dodje u pitanje. Beograd po obicaju cuti i ceka da mu Cacak dodje i srusi zlikovca sa vlasti!  Evo ministri iz sata u sat ustaju u odbranu našeg tate, kao meksički talas na tekmi stoleća. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 17:58 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vucic je kriv za zlocine Velje nevolje, on je Veljin tvorac i inspirator. Vucic je zbog uzvika na tribinama spreman da mlade ljudi posalje u smrt, tako da je svako lud ko misli da ce cuvati Kosovo ako njegovo dupe zbog toga dodje u pitanje. Beograd po obicaju cuti i ceka da mu Cacak dodje i srusi zlikovca sa vlasti!  Evo ministri iz sata u sat ustaju u odbranu našeg tate, kao meksički talas na tekmi stoleća.  Ministri su najgori sljam Srbije, od njih je to ocekivano. Ali sta radi narod dok im monstum ubija decu, to je enigma!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2021, 18:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Evo ministri iz sata u sat ustaju u odbranu našeg tate, kao meksički talas na tekmi stoleća.  Ministri su najgori sljam Srbije, od njih je to ocekivano. Ali sta radi narod dok im monstum ubija decu, to je enigma! Ovaj narod je po svemu sudeći rešio da crkne, da se ne bori za budućnost svoje dece i očuvanje sopstvenog integriteta. U skladu s tim, i ja mu želim ostvarenje svih autodestruktivnih ambicija koje više ni ne krije. Proganjaće vas Principov ustanički duh dok ste živi, jazavci uštrojeni... Ni ja vas više ne poznajem. Bežite od mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|