|
|
Stranica: 119/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 15:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 15:54 |
|
|
@Balansero, Dzoni Usvojeno. Sa Manjače krenuli su vuci.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 16:05 |
|
|
doc je napisao/la: VIDEO Izbornik Srbije usred utakmice vukao igračicu Norveške http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/vi ... nak-483725Ajmo malo u optimističnijem tonu. U jebote opet "svetska" urota protiv Srba
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 16:07 |
|
|
trebao je za dupence da je stipne...promasio je...
Jao, komentara ispod clanka, kakvi pacenici...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 17:42 |
|
|
Citat: Kenya to receive Serbian armoured vehicles
Kenya and Bangladesh will be the first recipients of armoured vehicles produced by a new factory in Serbia. It is believed that the two countries will receive the locally developed Lazar BVT mine-resistant, ambush protected vehicle.
Da li je moguće da su uspeli da uvale Lazara nekome?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 18:36 |
|
|
Čedomir Antić na RTRS. Pravo u centar. O Hagu, o Kosovu i Metohiji, o srpskoj državi, o EU.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 18:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Citat: Kenya to receive Serbian armoured vehicles
Kenya and Bangladesh will be the first recipients of armoured vehicles produced by a new factory in Serbia. It is believed that the two countries will receive the locally developed Lazar BVT mine-resistant, ambush protected vehicle.
Da li je moguće da su uspeli da uvale Lazara nekome? Ne seri da prodajemo Lazara u dve zemlje . Onim lopovima iz SDPR-a treba dodeliti počasne penzije kao zaslužnim građanima, ako je ova vest tačna. Gde si to pročitao?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 20:46 |
|
|
Aleksandar Tijanić, šef RTS-a: 'Hrvatska s duplo manje stanovnika prikupi 180 milijuna eura za HRT, a Srbija 40!' http://www.zabranjeni.url/ravnatelj-radio- ... -/1070829/Bože mili ako je to točno. U svijetlu promjene načina pretplate kod nas gdje će i oni koji nemaju tv primjenik morati plaćati HRT-u.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 20:51 |
|
|
HRT ima drastično bolji program. Ako je za utjehu.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 20:52 |
|
|
Stara srpska poslovica kaže: Tijaniću ne veruj nikada.
Kakav mu je program, dobro da neko i ovih 40 miliona plati.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 23:51 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bio sam ti jutros u komsiluku, u Djurdjevu...rusinsko selo... Rusini - 23,30%. DzoniBG je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ma znam ja da vi necete jedni na druge, ledja si cuvate .. Niste vi Hrvati Zajebavamo se sad malo...al stvarno, udariti na Jaganjca da je cetnik, sto je iz tvoje i vase perspektive sve najgore... losa fora... Nisam mu advokat, al samo ti kazem da ga ne prozivas bezveze... Jagnje, kakve su ovo tvrdnje da nisi četnik? Demantuj ovo pod hitno!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 06 pro 2012, 23:53 |
|
|
doc je napisao/la: Aleksandar Tijanić, šef RTS-a: 'Hrvatska s duplo manje stanovnika prikupi 180 milijuna eura za HRT, a Srbija 40!' http://www.zabranjeni.url/ravnatelj-radio- ... -/1070829/Bože mili ako je to točno. U svijetlu promjene načina pretplate kod nas gdje će i oni koji nemaju tv primjenik morati plaćati HRT-u. 40????????? Za ovo julovsko govedo? Sramota!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 02:21 |
|
|
Nama kažeš. Mi smo 2011. platili 190 milijuna eura HRT-u!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 02:29 |
|
|
doc je napisao/la: Nama kažeš. Mi smo 2011. platili 190 milijuna eura HRT-u! Al' nisi primoran da gledaš imbecilne emisije i 1299 reprizu loše domaće serije. Ili (uglavnom) još gore, novu domaću ljubavnu seriju.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 02:38 |
|
|
Zapravo jedno godinu dana nisam imao digitalnog signala tako da sam malo što gledao dok nisam kablovsku instalirao. Zato sam mogao vrijeme provoditi s vama dobrim ljudima. Evo danas sam prvi put pogledao Dnevnik RTS-a i emisiju o Srbima na Kosovu. Ljudi bili 3 godine u zatvoru pa ih oslobodili, nisu krivi. Osim ako bratac ne laže.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 02:46 |
|
|
Kakva je vaša procjena RTS-a i HRT-a? Vi koji malo pratite.
HRT nije loš. Imaju dosta specijaliziranih emisija, neke su jako dobre, neke moraju kao javna televizija gurati, dosta ima jakih stranih serija i filmova, dokumentarni program nije loš, neke zabavne emisije nisu loše koje su opet kao javna tv mogu dopustiti, poput Ples sa zvijezdama/Zvijezde pjevaju (ja ne gledam al se mnogima to sviđa).
Informativni program im je jako pao i izgubili su kredibilitet i to da se u pola osam sjedilo pred Dnevnikom, Nova TV ima po meni bolji Dnevnik, nekad je bio jak obrazovni i dječji program, to je oslabilo, crtića uopće više nema, a to je šteta, HRT je imao sporta ko u priči i samo tudumi poput njih nisu osnovali Sportski kanal koji je mogao biti najjači u regiji, jer su imali i više nego su mogli prikazati, a redakcija im se sad raspala.
I domaća produkcija im je kriminalna. Tu ima samo gledljivih serija.
Ali ovo s pretplatom šta je previše je previše. Sad će svi morati plaćati porez imali tv ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 02:49 |
|
|
HRT je dosta ozbiljniji. Mada i njega sada slabije gledam. RTS je prosto kriminalan.
Iskreno, u zadnje vreme je RTV, u neuslovnim uslovima u kakvim radi, uspeo da sklopi dosta bolji program od RTS-a. Bar što se tiče raznih informativnih, dokumentarnih, obrazovnih i sl emisija.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 03:03 |
|
|
doc je napisao/la: Kakva je vaša procjena RTS-a i HRT-a? Vi koji malo pratite.
HRT nije loš. Imaju dosta specijaliziranih emisija, neke su jako dobre, neke moraju kao javna televizija gurati, dosta ima jakih stranih serija i filmova, dokumentarni program nije loš, neke zabavne emisije nisu loše koje su opet kao javna tv mogu dopustiti, poput Ples sa zvijezdama/Zvijezde pjevaju (ja ne gledam al se mnogima to sviđa).
Informativni program im je jako pao i izgubili su kredibilitet i to da se u pola osam sjedilo pred Dnevnikom, Nova TV ima po meni bolji Dnevnik, nekad je bio jak obrazovni i dječji program, to je oslabilo, crtića uopće više nema, a to je šteta, HRT je imao sporta ko u priči i samo tudumi poput njih nisu osnovali Sportski kanal koji je mogao biti najjači u regiji, jer su imali i više nego su mogli prikazati, a redakcija im se sad raspala.
I domaća produkcija im je kriminalna. Tu ima samo gledljivih serija.
Ali ovo s pretplatom šta je previše je previše. Sad će svi morati plaćati porez imali tv ili ne. U Srbiji su otišli i korak dalje, ako imaš struju (brojilo) plaćaš i TV pretplatu. E sad ti vidi koliko je ljudi oslobođeno... možda u vodenici Save Savanovića nema brojila pa vampir gleda dnevnik za dž, dok siše krv svojim žrtvama. Ali ostali moraju plaćati po važećem zakonu. Nedavno je RTS tužio čitavo selo za neplaćenu pretplatu, koje skoro dvadeset godina nema signal i ne može ih gledati.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 03:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
doc je napisao/la: Kakva je vaša procjena RTS-a i HRT-a? Vi koji malo pratite.
Što se tiče satelitskog programa, HRT je kriminalan. Naplaćuju pretplatu, a nisu imali skoro nikakav originalan sadržaj, samo neke reprize, tako da je HRT za inozemstvo puno lošiji od onog što vi imate doma. Moji starci su sebi otkazali pretplatu (ja je nisam imao kod sebe jer me zanima samo hrvatska repka, a to ima na Setanti). Sada stari cijeli dan gleda RTS (besplatno, i puno bolji sadržaj), tako da ga zajebavam da sada zna puno više o Beogradu i Kosovu (i o tome stalno priča, dosađuje sa nekim marginalnim tipovima iz srpske politike za koje ni ja nisam čuo), nego o Hrvatskoj (o BiH da ne govorimo). Dobar primjer kako TV oblikuje opću (ne)zainteresiranost ili (ne)informiranost starijih generacija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 17:57 |
|
|
Krenulo je! Po;etak radova u Srbiji oko 20. decembra.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 18:07 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 19:16 |
|
|
I Mrka neku pametnu povremeno izbaci. Mape južnog toka:
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 19:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 23:23 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Argumentiraj zašto je fašistička. A realno, većina vas u Srbiji ni ne želi Kosovo, ako može da se podijeli, a ako ne...
Kako drugačije nazvati ideju koja je od samog početka sprovođena putem nasilja i podrške "velikog brata" (Turska imperija, imperijalistička Austro-Ugarska i Nemačka, fašistička Italija, komunistička partija, islamistički pokreti, NATO)? Ideju zasnovanu na istom procesu koji se desio u Albaniji (nađi mi manjine i njihova prava u istoj) i koji se upravo dešava u Makedoniji? Čak ni groblja ne preživljavaju. I da, realno, većina u Srbiji ne želi Kosovo tj.Albance jer ne postoji način da se integrišu. I zato će ovaj put projekat proći, barem na neko vreme. U ovom trenutku, je otimanje Kosova možda i i prerušeni blagoslov za Srbiju. Ali da se odmaknemo malo od uskog posmatranja problema... Albanci će pre ili kasnije postati svojim susedima ono što su Hrvatima, Bošnjacima i Albancima bili Srbi. Isto će tako pre ili kasnije izgubiti podršku koju sad imaju. I isto će tako pre ili kasnije biti svedeni na staro stanje. Ne znam da li stvarno očekuješ procvat blagostanja i demokratije sad kad su potisnuli zle "ć"etnike... Slučaj Kosovo je otvaranje jednog pitanja, ne njegovo zatvaranje.Ili ti ga o Velikoj Srbiji se više ni ne priča puno. Sad je in Velika Albanija
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 07 pro 2012, 23:28 |
|
|
sokoli je napisao/la: I ja se potpuno sllazhem sa divljom svinjom.U nikom sllucaju ne smijemo dozvoliti da se srbi masovno sele sa kosova da se gledaju slike selidbe srba i tih tuzhnih slika dece koji se sele traktorima i svim i svacim.Treba teritorijallne i substancijallne autonomije za srbe u kosovo.Al isto trebamo to za allbance u preshevsku dolinu i u makedoniju.Ako se manjinama daju prava to u svakom sllucaju ne ugrozhava nijednu drzhavu nego naprotiv ojaca demokratske norme u tim drzhavama.Pa na kraju krajeva civilizirana evropa to i ocekuje od nas prije nego nas primi u njihovim civiliziranim redovima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|