|
|
Stranica: 130/1355.
|
[ 33853 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:11 |
|
|
Nebitno je šta su.
Možeš da budeš iznad toga a i ne moraš... jaka stvar.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:17 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Kod Stankovića gostuje Kosta Popović, uglednji beogradski odvjetnik koji je za vrijeme svoje karijere branio Tuđmana, Paragu, Andriju Artukovica, Šeksa te ostale poznate ličnosti, bio je žestoki oponent srpske politike 91 te je zbog slobe emigriro u ameriku, kakvo je mišljenje o njemu u samoj srbiji?
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:21 |
|
|
Da neko jebe srbima mater jer provociraju (ili onima sto provociraju vasim znakovljem) drugacije bi zborio, zar ne??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:22 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Živa pizdurina je taj kolarov. Cuj smeta mu zastava. Provokacija? Oni njemu siptarsku zastavu, on njima pickaranje...u cemu je problem?!
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:27 |
|
|
Znaci ti dignes srpsku zastavu ja te ispickaram, ja dobar ti supcina??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:33 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Da neko jebe srbima mater jer provociraju (ili onima sto provociraju vasim znakovljem) drugacije bi zborio, zar ne?? Vjerovatno. Kad je navijanje u pitanju, nisam nepristrasan, skroz sam navijački nastrojen.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:36 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Kod Stankovića gostuje Kosta Popović, uglednji beogradski odvjetnik koji je za vrijeme svoje karijere branio Tuđmana, Paragu, Andriju Artukovica, Šeksa te ostale poznate ličnosti, bio je žestoki oponent srpske politike 91 te je zbog slobe emigriro u ameriku, kakvo je mišljenje o njemu u samoj srbiji? Nije Kosta, nego Srdja Popovic... matoro prdalo, bivsi muz Vesne Pesic, titov pionir... Slusam ga sad sta on svira... ocekivao, tip je iskomplesiran, a i za to sto govori dobija lovu. HRT u starom dobrom maniru dovodi pljuvace da bi svojoj publici milovala obraz. Njemu smeta i Novak Djokovic... dotle ide, naslovi u novinama da je npr pokorio Kinu, osvetnik Nista tu nije iznenadjujuce, HRT je klasicno propagandno smece koje godinama unazad kako god moze truje i pljuje po Srbima. To vam je drzavna televizija sto jos uvecava blam. Samo nastavite da zabavljate puk ovakvim sarlatanima...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:38 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Znaci ti dignes srpsku zastavu ja te ispickaram, ja dobar ti supcina?? O cemu ti pricas... Ne igra protiv Albanije, ti ljudi su dosli namerno da ga provociraju...verovatno je pala verbalna samarcina...i to je ok. Ne znam sta je problem...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:38 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Kod Stankovića gostuje Kosta Popović, uglednji beogradski odvjetnik koji je za vrijeme svoje karijere branio Tuđmana, Paragu, Andriju Artukovica, Šeksa te ostale poznate ličnosti, bio je žestoki oponent srpske politike 91 te je zbog slobe emigriro u ameriku, kakvo je mišljenje o njemu u samoj srbiji? Sreo sam ga u Beogradu prošle godine, i danas mi je žao što ga nisam bar dvaput zapuco štocom...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:43 |
|
|
Metemma je napisao/la: Sreo sam ga u Beogradu prošle godine, i danas mi je žao što ga nisam bar dvaput zapuco štocom... U mom notesu spada u rang bitangi poput Jove Kapicica... Ispod casti tuci ih je, samo onako...jedna slajmara iz dna dushe po sred face...da mu se sliva dugo niz raspalu brnjicu...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:45 |
|
|
Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas?
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:46 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: Kod Stankovića gostuje Kosta Popović, uglednji beogradski odvjetnik koji je za vrijeme svoje karijere branio Tuđmana, Paragu, Andriju Artukovica, Šeksa te ostale poznate ličnosti, bio je žestoki oponent srpske politike 91 te je zbog slobe emigriro u ameriku, kakvo je mišljenje o njemu u samoj srbiji? Nije Kosta, nego Srdja Popovic... matoro prdalo, bivsi muz Vesne Pesic, titov pionir... Slusam ga sad sta on svira... ocekivao, tip je iskomplesiran, a i za to sto govori dobija lovu. HRT u starom dobrom maniru dovodi pljuvace da bi svojoj publici milovala obraz. Njemu smeta i Novak Djokovic... dotle ide, naslovi u novinama da je npr pokorio Kinu, osvetnik Nista tu nije iznenadjujuce, HRT je klasicno propagandno smece koje godinama unazad kako god moze truje i pljuje po Srbima. To vam je drzavna televizija sto jos uvecava blam. Samo nastavite da zabavljate puk ovakvim sarlatanima... Lupaš bez veze, stankovićeva emisija je takvog koncepta da mu trebaju senzacionalistički gosti, on prije svega "truje" i "pljuje" po samoj hrvatskoj, posebice po hrvatskoj desnici i katoličkoj crkvi, u hrvatskoj mu spočitavaju da je srbenda i četnik a ti ga optuzujes da riga vatru po srbima , a ove tvoje izjave da je HRT propagandno smeće me podsjeća na izjave vaših rukovodioca u razdoblju od 91-95 koji su sličnim izrazima opsisivali hrvatsku nacionalnu kucu, a sto se popovica tice vidi se iz aviona da je tipicni izdana titine partije
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:47 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas? Lol, bili ste puni takvih prekodrinskih *** poslije nedavnih presuda pa vam nisu smetali...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:50 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas? Lol, bili ste puni takvih prekodrinskih *** poslije nedavnih presuda pa vam nisu smetali... A Pusić, Nobilo i ostala *** iz našeg helsinškog odbora su im sigurno jedini glas razuma iz ustašoidne hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:54 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas? Sistematski se uzgajaju, uz veliku pomoć raznoraznih USAIDa za poljoprivredu... http://www.blic.rs/Vesti/Politika/35685 ... ostranstva"Naši" traže oznaku "strani agent" za NVO koje se finansiraju iz inostranstva Tanjug | 07. 12. 2012. - 13:11h 18:58h | Komentara: 104 Pokret SNP "Naši" predlaže da se usvoji zakon koji bi za nevladine organizacije (NVO) finansirane iz inostranstva uveo oznaku "strani agent". Fondi Për Të Drejtën Humanitare donatori: http://www.hlc-rdc.org/?page_id=14397
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:55 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas? Pa koliko njih ima 10, 50, ajde i 100... nije tesko platiti toliko ljudi sa strane da seru u medijima...ja ne verujem da i on sam veruje u to sto govori... Evo sad slusam, njemu je Paraga decko... kao, nepravedno optuzen, namesteni mu dokazi... Neka ih, da vide ljudi ovde sta znaci biti ordinarno ***... on moze da zabavlja ljude na HRT-u, ali ovde sa tom pricom moze samo da hoda na ulici u strahu da ga neko ne sutne u dupe... povlacim predhodni post, mislim da bi ga i ja sutnuo, onako, golmanski kad isupcava loptu... doduse, ne sad kad je klizavo, nego kad malo otopli, da se istetura ko pijanac...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:55 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: volvoks je napisao/la: Lol, bili ste puni takvih prekodrinskih *** poslije nedavnih presuda pa vam nisu smetali... A Pusić, Nobilo i ostala *** iz našeg helsinškog odbora su im sigurno jedini glas razuma iz ustašoidne hrvatske Sve su to dvoličnjaci, nema poštenog Hrvata do pok. Stipe Šuvara
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:58 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Lupaš bez veze, stankovićeva emisija je takvog koncepta da mu trebaju senzacionalistički gosti, on prije svega "truje" i "pljuje" po samoj hrvatskoj, posebice po hrvatskoj desnici i katoličkoj crkvi, u hrvatskoj mu spočitavaju da je srbenda i četnik a ti ga optuzujes da riga vatru po srbima , a ove tvoje izjave da je HRT propagandno smeće me podsjeća na izjave vaših rukovodioca u razdoblju od 91-95 koji su sličnim izrazima opsisivali hrvatsku nacionalnu kucu, a sto se popovica tice vidi se iz aviona da je tipicni izdana titine partije Ti vasi unutrasnji obracuni izmedju levice i desnica, Tudjmanove politike...to me ne zanima u ovoj prici... ja kazem da svakog gosta koga dovedu odavde, tipovan je od starta da se uklopi u neki politicki sablon...ili da pljuje svoj narod, ili neki poput Pejina da pojacaju stereotipe o zlim cetnicima... Ne znam kakva je BHT, ali HRT je najvece smece od drzavne televizije koje sam ispratio, ne racunajuci ratni RTS, i bilo koju drugu drzavnu TV u ratu....
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:59 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh Srđa, hodajuća definicija "dno dna". Jbg, kako se ovakva komunistilčko-autošovinistička goveda množe samo kod nas? Pa koliko njih ima 10, 50, ajde i 100... nije tesko platiti toliko ljudi sa strane da seru u medijima...ja ne verujem da i on sam veruje u to sto govori... Evo sad slusam, njemu je Paraga decko... kao, nepravedno optuzen, namesteni mu dokazi... Neka ih, da vide ljudi ovde sta znaci biti ordinarno ***... on moze da zabavlja ljude na HRT-u, ali ovde sa tom pricom moze samo da hoda na ulici u strahu da ga neko ne sutne u dupe... povlacim predhodni post, mislim da bi ga i ja sutnuo, onako, golmanski kad isupcava loptu... doduse, ne sad kad je klizavo, nego kad malo otopli, da se istetura ko pijanac... Glavno da si ti uvjereni antikomunist, ali ti ne smeta kad dečka od 18 godina strpaju na par godina u zatvor zbog neke smiješne peticije Molim te nemoj dzoni...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 15:59 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: volvoks je napisao/la: Lol, bili ste puni takvih prekodrinskih *** poslije nedavnih presuda pa vam nisu smetali... A Pusić, Nobilo i ostala *** iz našeg helsinškog odbora su im sigurno jedini glas razuma iz ustašoidne hrvatske Ne znam jel' vaš helsinški odbor objavljuje bisere tipa: "Da li je ubijeno 100, 200 ili 500 srpskih civila, nebitno je, jer to nije zločin, zato što..." A mi takvih organizacija imamo i za izvoz.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 16:02 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: A Pusić, Nobilo i ostala *** iz našeg helsinškog odbora su im sigurno jedini glas razuma iz ustašoidne hrvatske Ne znam jel' vaš helsinški odbor objavljuje bisere tipa: "Da li je ubijeno 100, 200 ili 500 srpskih civila, nebitno je, jer to nije zločin, zato što..." A mi takvih organizacija imamo i za izvoz. Nemoj ni ti, o Aleksandri Zec i šest staraca iz Grubora slušamo triput više nogo o svim masakrima nad Hrvatima(iskljucujuci Vukovar...)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 16:05 |
|
|
volvoks je napisao/la: Glavno da si ti uvjereni antikomunist, ali ti ne smeta kad dečka od 18 godina strpaju na par godina u zatvor zbog neke smiješne peticije Molim te nemoj dzoni... To je periferno pitanje... on ovakvom pricom njega predstavlja kao nevinasce koje je voljom nekih zlikovaca zavrsio u zatvoru... To moze da prodje nekom ko ne zna ko je Dobroslav Paraga, sta je sve izjavljivao i radio... najokoreliji ustasa sa stavovima takvim da ga treba corkirati da ne bi mutio vodu... Sve sto je posle toga radio jasno govori da je preventivno sklonjen da ne bi radio ono sto je posle radio...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 16:07 |
|
|
volvoks je napisao/la: Nemoj ni ti, o Aleksandri Zec i šest staraca iz Grubora slušamo triput više nogo o svim masakrima nad Hrvatima(iskljucujuci Vukovar...) Pa samo o tome i slušate. Mada nešto ne vidim po vašim medijima da je tako. Ali stvarno me zanima kako bi se u normalnoj zemlji posmatrala osoba, navodni liberal, intelektualac, kojoj ubistva civila nisu zločini. A samo njihovo pominjanje je nastavak "velikosrbijanske zločinačke politike". Ne daj Bože da neko pomene Srbe iz Sarajeva ili istočnobosanskih sela. Ili civile stradale u bombardovanju. To je onda "licemerno". Tu se razne žene u crnom, helsinški odbori, komiteti za ljudska prava, fondovi, peščanici, građanski intelektualci i sl. ne oglašavaju.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 16:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: volvoks je napisao/la: Nemoj ni ti, o Aleksandri Zec i šest staraca iz Grubora slušamo triput više nogo o svim masakrima nad Hrvatima(iskljucujuci Vukovar...) Pa samo o tome i slušate. Mada nešto ne vidim po vašim medijima da je tako. A o čemu bi još trebali slušati?? Nego kako je, i koje ti medije pratiš?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 16 pro 2012, 16:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: HRT u starom dobrom maniru dovodi pljuvace da bi svojoj publici milovala obraz. Nista tu nije iznenadjujuce, HRT je klasicno propagandno smece koje godinama unazad kako god moze truje i pljuje po Srbima. To vam je drzavna televizija sto jos uvecava blam. Samo nastavite da zabavljate puk ovakvim sarlatanima... Fulao si ceo fudbal.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|