HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 sij 2025, 01:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33853 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 16 pro 2012, 16:21 

DzoniBG je napisao/la:
ali HRT je najvece smece od drzavne televizije koje sam ispratio

A ja mislio da ima nešto al ponijele ga emocije. :laugh

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:22 

DzoniBG je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Glavno da si ti uvjereni antikomunist, ali ti ne smeta kad dečka od 18 godina strpaju na par godina u zatvor zbog neke smiješne peticije :kava
Molim te nemoj dzoni...

To je periferno pitanje... on ovakvom pricom njega predstavlja kao nevinasce koje je voljom nekih zlikovaca zavrsio u zatvoru...

To moze da prodje nekom ko ne zna ko je Dobroslav Paraga, sta je sve izjavljivao i radio... najokoreliji ustasa sa stavovima takvim da ga treba corkirati da ne bi mutio vodu...

Sve sto je posle toga radio jasno govori da je preventivno sklonjen da ne bi radio ono sto je posle radio...

Tako se može reći i da je tvoj deda preventivno sklonjen...
Kako imaš obraza srati po komunistima kad je u pitanju Srbija, bez obzira na to koliko su dobroga napravili, a u Hrvatskoj ćeš podržavati i najmračnije epizode tog režima..,

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:22 

volvoks je napisao/la:
A o čemu bi još trebali slušati??

Pa sudeći po činjenici da pitaš, o mnogo čemu.

Ali Hrvatska me ne zanima toliko. Zanima me Srbija. A u Srbiji plaćeničke organizacije vršljaju nesmanjenom žestinom.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:26 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Ali Hrvatska me ne zanima toliko. Zanima me Srbija. A u Srbiji plaćeničke organizacije vršljaju nesmanjenom žestinom.

Sori kaj ne znam za svaki masakr nad Srbima koji smo počinili, ali za utjehu, ne znam ni za većinu onih nad Hrvatima, pogotovo onima veličine Grubora...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:30 

DzoniBG je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Glavno da si ti uvjereni antikomunist, ali ti ne smeta kad dečka od 18 godina strpaju na par godina u zatvor zbog neke smiješne peticije :kava
Molim te nemoj dzoni...

To je periferno pitanje... on ovakvom pricom njega predstavlja kao nevinasce koje je voljom nekih zlikovaca zavrsio u zatvoru...

To moze da prodje nekom ko ne zna ko je Dobroslav Paraga, sta je sve izjavljivao i radio... najokoreliji ustasa sa stavovima takvim da ga treba corkirati da ne bi mutio vodu...
Sve sto je posle toga radio jasno govori da je preventivno sklonjen da ne bi radio ono sto je posle radio...

Nadam se da isto mišljenje imaš i o Nikolicu, Karadjicu, Mladicu, drazi mihajlovicu te o cjelokupnom četničkom pokretu

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:47 

volvoks je napisao/la:
Kako imaš obraza srati po komunistima kad je u pitanju Srbija, bez obzira na to koliko su dobroga napravili, a u Hrvatskoj ćeš podržavati i najmračnije epizode tog režima..,

Nemoj mi te spinove...

Ja jasno osudjujem sve komunisticke zlocine posle rata, ukljucujuci i Bleiburg...jer su ljudi ubijani bez suda, ili na montiranim sudjenjima...

To nema veze sa Paragom, koga ovaj vashljivko brani, predstavljajuci ga kao nevinasce... to je covek koji je kasnije osnovao HOS, produzenu ruku ustaske ideologije da je granica na Drini... isticao se kao glavni propagator najgnusnijih sovinistickih izjava prema Srbima, morao i Tudjman posle da ga skloni...

I umesto da tu svoju pricu ubaci u celokupni kontekst onoga sto je Paraga radio, on ga predstavi kao dobrog decka koga su komunisti proganjali...pa to je smesno...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:56 

TG-B.B.B je napisao/la:

Nadam se da isto mišljenje imaš i o Nikolicu, Karadjicu, Mladicu, drazi mihajlovicu te o cjelokupnom četničkom pokretu

Za mene cetnici i ustase nisu isto...kao i za tebe npr...

O razlicitim likovima koje si nabrojao imam razlicite stavove, ne mogu ih staviti pod istu kapu sve, mogao bi i o svakom pojedinacno sta mislim, ali to nije tema ovde...

HRT je ispostava levicarsko-komunisticko-jugonostalgicarske elite...a to je po meni gora sorta Hrvata od ultra-desnicara...oni su barem iskreni, znas u kojim vodama brode, i to je tako...

Ovi drugi su banalni i bedni u svojim sablonima... agresija, Srebrenica, katarza, Hag... za unutrasnju scenu protiv Tudjmana, Herceg Bosne, HDZ-a... iste teze godinama... ima tu malo i cvecarenja, nikad nece nagaziti neke Muslimane, to su jbg zrtve, ako moze malo bosanskog humora da se sprdamo sa njima, status jadnika i ocajnika koje treba zaliti, a iza ledja im se smejati...

Tako to otprilike izgleda :neznam

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 16:59 

DzoniBG je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Nemoj mi te spinove...

Ja jasno osudjujem sve komunisticke zlocine posle rata, ukljucujuci i Bleiburg...jer su ljudi ubijani bez suda, ili na montiranim sudjenjima...

To nema veze sa Paragom, koga ovaj vashljivko brani, predstavljajuci ga kao nevinasce... to je covek koji je kasnije osnovao HOS, produzenu ruku ustaske ideologije da je granica na Drini... isticao se kao glavni propagator najgnusnijih sovinistickih izjava prema Srbima, morao i Tudjman posle da ga skloni...

I umesto da tu svoju pricu ubaci u celokupni kontekst onoga sto je Paraga radio, on ga predstavi kao dobrog decka koga su komunisti proganjali...pa to je smesno...

Iskreno, ja ne vidim razliku između ta dva slučaja, oboje su proglašeni narodnim neprijateljima zbog nekakvih nevažnih gluposti...
Citat:
Osnovnu školu i gimnaziju pohađao je u Zagrebu, gdje upisuje studij prava i laičke teologije. Godine 1980. Uhićen je zbog potpisivanja peticije za amnestiju političkih zatvorenika, te osuđen na četiri godine zatvora. Kaznu je odslužio u Lepoglavi i na Golom otoku, gdje prolazi sve vidove torture represivnog jugoslavenskog režima.

Inače ne volim HOS, smatram da je bio opasan za Hrvatsku u tim trenutcima, ali reci mi koliko su zločina počinili, za koliko stratišta su odgovorne te najcrnje ustaše??

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:07 

volvoks je napisao/la:

Evo ti sad na Prvoj kod Ivanovica...Prljavo Kazaliste...

Svi smo raja, cool decki, Ne zovi mama doktora... to su oni sto su se zaklinjali da nikad nece pevati u Srbiji... prosle nedelje Mesic, sad Prljavci, Druzina Pomirenja in full throttle... koga mi sve primamo kao domacini, pa bio je i onaj smrda Merlin prosle godine...

Oliver Dragojevic i Miso Kovac su ostali ljudi...rekli su da nece dolaziti, i toga se drze...molim, posteno...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:13 

volvoks je napisao/la:
Inače ne volim HOS, smatram da je bio opasan za Hrvatsku u tim trenutcima, ali reci mi koliko su zločina počinili, za koliko stratišta su odgovorne te najcrnje ustaše??

Da su imali vecu silu, da im je dopusteno da ostvare svoje snove, imali bi krv do kolena... pandan seseljevim radikalima, ko zacrta neke idiotske granice, taj se nece libiti da seje smrt oko sebe, samo je pitanje koliku efektivu ima... Paragini preci su imali mnogo vecu moc 1941, pa znamo sta je ostalo iza njih, i zato ne prihvatam argument da je osudjen neki dobrocudni zaneseni klinac, jer kasnije se jako dobro vidi u sta se to izrodilo...

Ne branim verbalni delikt, i svakakve gluposti zbog kojih su ljudi cak i u to vreme robijali, ukljucujuci i Seselja, Aliju i mnoge druge, osudjujem stavljanje Parage jedino u kontekst u koji ga je Popovic maliciozno stavio...zaobilazeci da kaze ko je ustvari taj covek...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:17 

DzoniBG je napisao/la:
Evo ti sad na Prvoj kod Ivanovica...Prljavo Kazaliste...

Svi smo raja, cool decki, Ne zovi mama doktora... to su oni sto su se zaklinjali da nikad nece pevati u Srbiji... prosle nedelje Mesic, sad Prljavci, Druzina Pomirenja in full throttle... koga mi sve primamo kao domacini, pa bio je i onaj smrda Merlin prosle godine...

Oliver Dragojevic i Miso Kovac su ostali ljudi...rekli su da nece dolaziti, i toga se drze...molim, posteno...

A šta smo ono rekli za srpske novinare?

I btw, Prva "srpska" TV... kojoj se program sastoji od dovođenja hrvatskih pevača i političara i prikazivanja turskih serija.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:22 

A šta smo ono rekli za srpske novinare?

Pricali smo prosle nedelje, rekao sam da mi je i neka lazna prijateljska nota bolja od Stankovicevih inforbiro metoda... ali ovo je prevrsilo vise svaki ukus, vidi se da bas na silu guraju nesto sto ne ide, Zapadni Balkan i Pomirenje su retke biljke koje stalno treba zalivati tako sto tutkas lovu toliko da jedan voditelj napravi restoran u centru grada, koji mu ironicno izgori pre par dana...

Neko to od gore vidi sve...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:28 

Baš me zanima kad bi napravili analizu televizija sa nacionalnom frekvencijom i npr. njihovih serija, kakav bi rezultat dobili.

Koliko turskih, koliko indijskih, koliko južnoameričkih, koliko hrvatskih, koliko crnogorskih, koliko američkih, koliko jugoslovenskih/srpskih repriznih i koliko srpskih novih?

A onda, koliko sati reality programa, a koliko obrazovnog programa?

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:40 

Baš me zanima kad bi napravili analizu televizija sa nacionalnom frekvencijom i npr. njihovih serija, kakav bi rezultat dobili.

Koliko turskih, koliko indijskih, koliko južnoameričkih, koliko hrvatskih, koliko crnogorskih, koliko američkih, koliko jugoslovenskih/srpskih repriznih i koliko srpskih novih?

A onda, koliko sati reality programa, a koliko obrazovnog programa?

Zato sto nasa javna scena jos nije izlecena od megalomanskog pristupa da budemo nekakvi predvodnici Regije, kao nastavak obicaja iz bivse Juge... pa onda prolazi svakakvo djubre, oni sto su ti srali po glavi ti se smeskaju za kintu i nekakav koncertic u areni... pustamo hrvatske sapunjare, sad su krenuli sa crnogorskom pjenom do mora, jos nasi uleteli lovu sa produkcijom... Turci gaze sa Sulejmanom u udarnom terminu...Pink vrti mozak svima u okruzenju sa svojim prostackim emisijama...

Ljudima to pocinje sve vise da se gadi... dokle vise...juce sam uhvatio na RTS emisiju o Topoli... sjajna stvar, istorijat mesta, Radoje Domanovic, slikarska kolonija, seoski turizam, organska hrana, firma za reciklazu... selo Zagorica pored u kome je Karadjordje proveo najveci deo zivota...

Upravljac je keva za poplavu govana, odbijam to sto mi ponude, uvek ima alternative...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:48 

Baš to. Počeo sam da gledam poljoprivredne emisije da odmorim mozak. Vredni ljudi, zemlja, biljke, životinje, mehanizacija. :zubati

Bez pevaljki, bez fensi hipster reči, bez šljokica, bez obaveznog gosta iz regiona. Televizija će pojesti i ovo malo zdravog razuma što je preostalo u narodu.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:49 

DzoniBG je napisao/la:
Zato sto nasa javna scena jos nije izlecena od megalomanskog pristupa da budemo nekakvi predvodnici Regije, kao nastavak obicaja iz bivse Juge... pa onda prolazi svakakvo djubre, oni sto su ti srali po glavi ti se smeskaju za kintu i nekakav koncertic u areni... pustamo hrvatske sapunjare, sad su krenuli sa crnogorskom pjenom do mora, jos nasi uleteli lovu sa produkcijom... Turci gaze sa Sulejmanom u udarnom terminu...Pink vrti mozak svima u okruzenju sa svojim prostackim emisijama...

Ljudima to pocinje sve vise da se gadi... dokle vise...juce sam uhvatio na RTS emisiju o Topoli... sjajna stvar, istorijat mesta, Radoje Domanovic, slikarska kolonija, seoski turizam, organska hrana, firma za reciklazu... selo Zagorica pored u kome je Karadjordje proveo najveci deo zivota...

Upravljac je keva za poplavu govana, odbijam to sto mi ponude, uvek ima alternative...

Pa imaš i na hrvatskim programima srpskih sapunica, o meksičkim, brazilskim i turskim da ne govorimo. A oko koncerata se bezveze pijeniš, što sad ako su promjenili mišljenje, barem njihovi fanovi neće morati ići u inozemstvo, a ostalih nije briga. I mene je jako smetalo kad je Prosinečki postao trener Zvezde, danas me baš briga. Jedino me živcira kad se preserava s tri prsta, ekavicom i srpskim naglaskom, kad omaložava Dinamo itd.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 17:59 

Baš to. Počeo sam da gledam poljoprivredne emisije da odmorim mozak. Vredni ljudi, zemlja, biljke, životinje, mehanizacija. :zubati

Bez pevaljki, bez fensi hipster reči, bez šljokica, bez obaveznog gosta iz regiona. Televizija će pojesti i ovo malo zdravog razuma što je preostalo u narodu.

Bitno je da ima izbora... osecam unutrasnji otpor kod ljudi sve vise, svako ko je imalo svestan, nece da bude rob kreatora javnog mnenja i dobrovoljnih ponudjaca katarze, sredstva za pranje i poliranje posle koga instant postanes kompletan idiot.

Ima toliko toga pozitivnog da se nauci... od same prirode, zivota na selu, drugih kultura, probojima u nauci i tehnologiji, putopisima kroz neke egzoticne zemlje...

Sve je na izvolte...ali ako si panj pa ti je Sulejman bolji od toga... dobrovoljni skok u mentalni bunar...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 18:06 

Divlja svinja5 je napisao/la:

Pa imaš i na hrvatskim programima srpskih sapunica, o meksičkim, brazilskim i turskim da ne govorimo. A oko koncerata se bezveze pijeniš, što sad ako su promjenili mišljenje, barem njihovi fanovi neće morati ići u inozemstvo, a ostalih nije briga. I mene je jako smetalo kad je Prosinečki postao trener Zvezde, danas me baš briga. Jedino me živcira kad se preserava s tri prsta, ekavicom i srpskim naglaskom, kad omaložava Dinamo itd.

Ja ne kazem da je drugacije kod vas, globalizacija kroz prizmu medija znaci ponuditi lepezu fekalija, pa ce se uvek neko upecati...

Meni je Prljavo kazaliste korektan bend, odrastao sam uz njihove stvari...ne pricam o tome, nego o tome da ce za jebenu lovu zgaziti svoje reci, i doci u komercijalnu emisiju gde ce se praviti da je sve ok, da su oni uvek ovde hteli da dodju, dobri koncerti, atmosvera, bla bla... to je fora da se uzme lova, nista drugo...

Nisu oni bili jugosi da im to lezi, bili su u ono vreme hrvatski mainstream bend koji je kao takav zastupao tezu o Srbima takvu, da im je bilo ispod casti da ovde drze koncert...sad te casti vise nema, to je ono - kad mi kazes patriotizam, ja pitam koliko to kosta... :neznam

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 18:07 

@program televizija u Srbiji

Stvarno ne znam čime se bavi RRA. Takva količina neukusa i štetnih uticaja... a oni ljudi 'lade jaja.

Citat:
Večeras o Platformi o Kosovu

Beograd -- Umesto u ponedeljak, tekst Platforme o Kosovu večeras će ponovo biti tema razgovora državnog vrha, odnosno šefova stranaka vladajuće koalicije, saznaje B92.

Mesto sastanka je promenjeno, jer umesto na Adnrićevom vencu, državni vrh se sastaje u vili Bokeljka, jednoj od rezidencija Vlade Srbije.

U Predsedništvu navode da je Platforma spremna i da bi trebalo da bude predstavljena u drugoj polovini sledeće nedelje. To je potvrdio i premijer Ivica Dačić. Kako će izgledati sama Platforma to se najmanje zna. Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je ona realistična i na opasku da Platforma kasni rekao je da neke strvari o Kosovu kasne i 100 godina. Srbi sa Kosova kažu da će njihovi interesi biti pravdeno zastupljeni.

Kako B92 saznaje na večerašnjem sastanku biće reči i o nesuglasicama u vladajućoj koaliciji, a pozvani su i neki direktori javnih preduzeća jer postoji nezadovoljstvo kako rade.

Da li je moguće, mitska platforma!?

slika

Već vidim. "Pristajemo na sva bolna rešenja, sa kojima ova vlada nema apsolutno nikakve veze, jer je sve kriva bivša vlada... osim članova sadašnje vlade koji su bili članovi bivše vlade."

A bold... Bajatović, Mrka?

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 18:17 

Platforma o Kosovu je samo niz instrukcija politicarima i medijima kako da sto bolje zabashure stvarnu situaciju, i predstave kao korak u dobrom pravcu...a sta bi drugo i bilo...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 18:21 

Istina. Za bilo kakvo "povoljno" rešenje je kasno bar 5-6 godina. Gle sad kad krenu da spinuju kao nenormalni. Samo kad se usaglase šta će da pište pred narodom.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 18:48 

DzoniBG je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Da su imali vecu silu, da im je dopusteno da ostvare svoje snove, imali bi krv do kolena... pandan seseljevim radikalima, ko zacrta neke idiotske granice, taj se nece libiti da seje smrt oko sebe, samo je pitanje koliku efektivu ima... Paragini preci su imali mnogo vecu moc 1941, pa znamo sta je ostalo iza njih, i zato ne prihvatam argument da je osudjen neki dobrocudni zaneseni klinac, jer kasnije se jako dobro vidi u sta se to izrodilo...

Ne branim verbalni delikt, i svakakve gluposti zbog kojih su ljudi cak i u to vreme robijali, ukljucujuci i Seselja, Aliju i mnoge druge, osudjujem stavljanje Parage jedino u kontekst u koji ga je Popovic maliciozno stavio...zaobilazeci da kaze ko je ustvari taj covek...

Ali ono za što je on strpan u zatvor nema veze s ustaštvom, uhićen je i osuđen zbog potpisa na dokumentu koji zahtijeva osnovna ljudska prava...
Tebi je to u redu zbog onoga što je kasnije radio( pričao gluposti...) , ali komunjare nisu imale vremenske strojeve da to predvide...
To je stvarno licemjerno od tebe, komunisti su fuj kad ubijaju beogradsku "inteligenciju" i rade Srbiju od tri dijela, ali su super kad zatvaraju malo desnije hrvate zbog jednog hebenog potpisa...
A i pitanje je bi li počeo bulazniti s ustaštvom da nije proveo godine u kojima se ponajviše formira politička misao na Golom otoku :kava

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 19:06 

DzoniBG je napisao/la:

Ako se ne varam, višemandatni predsjednik opštine je iz stranke Naša Srbija Velje Ilića :zubati

Platforma, departizacija... baci departizaciju da se igramo, da se igramo...

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 19:13 

DzoniBG je napisao/la:
Ti vasi unutrasnji obracuni izmedju levice i desnica, Tudjmanove politike...to me ne zanima u ovoj prici... ja kazem da svakog gosta koga dovedu odavde, tipovan je od starta da se uklopi u neki politicki sablon...ili da pljuje svoj narod, ili neki poput Pejina da pojacaju stereotipe o zlim cetnicima...

Ne znam kakva je BHT, ali HRT je najvece smece od drzavne televizije koje sam ispratio, ne racunajuci ratni RTS, i bilo koju drugu drzavnu TV u ratu....

Meni je isto dolazak Peina bio dno dna HRT-a ,mislim ako su već htijeli povjesničara iz Srbije u emisiji ,mogli su pozvat Predraga Markovića ili Čedu Antića.

Jbt to je kao kod bi RTS pozvao Ljubu Ćesića Rojsa da brani Hrvate na RTS-u... :ucelo

Vrh

PostPostano: 16 pro 2012, 19:18 

Kad pozovu jedne nije dobro, kad druge opet nije dobro. Tko bi vam udovoljio?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33853 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: