|
|
Stranica: 1334/1354.
|
[ 33827 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hanma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2023, 23:32 |
|
|
Raspadnu se ovi imbecili blokatori, mater im destruktivnu, Citat: Jeremić razriješio Aleksića i Izvršni odbor Narodne stranke
Na zasjedanju Narodne stranke Vuk Jeremić je razriješio Izvršni odbor, zajedno sa Miroslavom Aleksićem, kao i pokrajinski odbor i cijelu omladinu.
Po svemu sudeći, izgleda da se sprema ozbiljan haos u ovoj stranci, jer su na ivici tuče, piše „Informer“.
Podsjetimo, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je da će se kandidovati za predsjednika partije ukoliko odbori iz Srbije budu to od njega tražili.
Time je dokazao ono što se već nedeljama unazad vidi – da Narodna stranka puca po svim šavovima.
Potpuno rasulo vlada u Narodnoj stranci Vuka Jeremića!
Borba za „presto“ je u toku, članovi partije zauzimaju strane, a potpredsjednik stranke Aleksić je krenuo javno u rušenje aktuelnog šefa partije.
https://borba.me/jeremic-razrijesio-ale ... e-stranke/
|
|
Vrh |
|
|
Hanma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 srp 2023, 23:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 srp 2023, 12:33 |
|
|
Hanma je napisao/la: Raspadnu se ovi imbecili blokatori, mater im destruktivnu, Citat: Jeremić razriješio Aleksića i Izvršni odbor Narodne stranke
Na zasjedanju Narodne stranke Vuk Jeremić je razriješio Izvršni odbor, zajedno sa Miroslavom Aleksićem, kao i pokrajinski odbor i cijelu omladinu.
Po svemu sudeći, izgleda da se sprema ozbiljan haos u ovoj stranci, jer su na ivici tuče, piše „Informer“.
Podsjetimo, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je da će se kandidovati za predsjednika partije ukoliko odbori iz Srbije budu to od njega tražili.
Time je dokazao ono što se već nedeljama unazad vidi – da Narodna stranka puca po svim šavovima.
Potpuno rasulo vlada u Narodnoj stranci Vuka Jeremića!
Borba za „presto“ je u toku, članovi partije zauzimaju strane, a potpredsjednik stranke Aleksić je krenuo javno u rušenje aktuelnog šefa partije.
https://borba.me/jeremic-razrijesio-ale ... e-stranke/Bravo za Jeremića .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 srp 2023, 14:11 |
|
|
jesam ja povata da je vučić izvalio da srbija ima 38 milijuna tona zlata
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 srp 2023, 14:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 srp 2023, 14:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 srp 2023, 14:42 |
|
|
Imota je napisao/la: jesam ja povata da je vučić izvalio da srbija ima 38 milijuna tona zlata Malo ga je ponijelo,ipak je zlato u pitanju,ko ga ne bi.?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 srp 2023, 17:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 21 srp 2023, 08:17 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Imota je napisao/la: milijuna tona...
milijuna
tona
milijuna jbg, ko radi taj i greši (s tim što on ne radi) Da je malo falio al milijun puta uvećat
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 srp 2023, 13:32 |
|
|
Vučić je usepo da zaplaši Mirotzića da ne dođe u Partizan . Jer je obećao mezimici osvajanje EL , s Mirotom kod nas bi ima bilo teže da osvoje EL.
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 12:43 |
|
|
sera je napisao/la: Vučić je usepo da zaplaši Mirotzića da ne dođe u Partizan . Jer je obećao mezimici osvajanje EL , s Mirotom kod nas bi ima bilo teže da osvoje EL. Šta treba da kažu TSC, Čuka, Voša, koji su dobili skupa 0 dinara od Vučića, dok vam taj isti Vučić u basketu napravio celu ekipu i ulio milione evra. Ja ne znam šta oće Grobari, bukvalno im je životna misija postala da kmeče i ebu mater svima oko sebe.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 14:52 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: sera je napisao/la: Vučić je usepo da zaplaši Mirotzića da ne dođe u Partizan . Jer je obećao mezimici osvajanje EL , s Mirotom kod nas bi ima bilo teže da osvoje EL. Šta treba da kažu TSC, Čuka, Voša, koji su dobili skupa 0 dinara od Vučića, dok vam taj isti Vučić u basketu napravio celu ekipu i ulio milione evra. Ja ne znam šta oće Grobari, bukvalno im je životna misija postala da kmeče i ebu mater svima oko sebe. Odakle Ćokiju 12 miliona evra za pojačanja , jel to šiknula nafta u Železniku ? Kojim to svima ? Kmeče ? Izgleda da su kod vas moral i poštenje hirurški odstranjeni . Zabaravio si ponoćni krizni menadžemt . Šta španski novinari lažu ? Mezimica je lakmus papir da se vidi ko je opozicija .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:33 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: sera je napisao/la: Vučić je usepo da zaplaši Mirotzića da ne dođe u Partizan . Jer je obećao mezimici osvajanje EL , s Mirotom kod nas bi ima bilo teže da osvoje EL. Šta treba da kažu TSC, Čuka, Voša, koji su dobili skupa 0 dinara od Vučića, dok vam taj isti Vučić u basketu napravio celu ekipu i ulio milione evra. Ja ne znam šta oće Grobari, bukvalno im je životna misija postala da kmeče i ebu mater svima oko sebe. Znaci OK je da Av cera Mirotica? I da nisam partizanovac, opet bi mi bilo drago da srpski basket dobije na kvalitetu dolaskom Mirotica. Ali av, buduci debilcina, vidi to sasvim drugacije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:43 |
|
|
sera je napisao/la: Odakle Ćokiju 12 miliona evra za pojačanja , jel to šiknula nafta u Železniku ? Kojim to svima ? Kmeče ? Izgleda da su kod vas moral i poštenje hirurški odstranjeni . Zabaravio si ponoćni krizni menadžemt . Šta španski novinari lažu ? Mezimica je lakmus papir da se vidi ko je opozicija . Da nema AVa Partizan bi se ugasio zbog dugova za 2 dana Zvezda bi i nekako preživela zbog para za LŠ, a kada bi se to istrošilo / pokralo i tu bi bio katanac. Sve u svemu isto sr*nje, s tim što Cigani prihvataju svoj privilegovani, parazitski položaj, dok Grobari kmeče konstantno zbog kompleksa neuspešnosti.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:44 |
|
|
[facebook][/facebook] aleksije radicevic je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Šta treba da kažu TSC, Čuka, Voša, koji su dobili skupa 0 dinara od Vučića, dok vam taj isti Vučić u basketu napravio celu ekipu i ulio milione evra.
Ja ne znam šta oće Grobari, bukvalno im je životna misija postala da kmeče i ebu mater svima oko sebe. Znaci OK je da Av cera Mirotica? I da nisam partizanovac, opet bi mi bilo drago da srpski basket dobije na kvalitetu dolaskom Mirotica. Ali av, buduci debilcina, vidi to sasvim drugacije. Panteri su u nekom svom matriksu ( kao muslimani ) da je država sao njihova . I da je Partizan preživeo isključivo njihovom milošću .
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Znaci OK je da Av cera Mirotica? I da nisam partizanovac, opet bi mi bilo drago da srpski basket dobije na kvalitetu dolaskom Mirotica. Ali av, buduci debilcina, vidi to sasvim drugacije. Kako je to AV oterao Mirotića? Bukvalno teoretičari ravne zemlje ne izmišljaju takve stvari
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:48 |
|
|
sera je napisao/la: Panteri su u nekom svom matriksu ( kao muslimani ) da je država sao njihova . I da je Partizan preživeo isključivo njihovom milošću . Grobarsko kmečanje podseća na kmečanje o hunitarnoj Jel vam i za Dijabatea, Asana, Real u Evroligi, Šerif u LK isto kriv Vučić? Ili za Vazuru i Vuletića? Odgovornost na minimumu, samozavaravanje je postala nova realnost. Uglavnom daj bože da se blizanci ugase jednog dana, jedino čemu lepo doprinose jeste što donose one bodove za Evropu u fudbalu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:50 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Znaci OK je da Av cera Mirotica? I da nisam partizanovac, opet bi mi bilo drago da srpski basket dobije na kvalitetu dolaskom Mirotica. Ali av, buduci debilcina, vidi to sasvim drugacije. Kako je to AV oterao Vučića? Bukvalno teoretičari ravne zemlje ne izmišljaju takve stvari Pa ako nije, neka izvini... Ali ti kazes: dao vam je ovo, dao vam, ono... Vosi i Cuki nista... Samo jos fali da dodas: toliko vam je dao, a vi se nesto bunite sto vam je oterao Mirotu. Sitnicari. Tako sam razumeo.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Samo jos fali da dodas: toliko vam je dao, a vi se nesto bunite sto vam je oterao Mirotu. Sitnicari. Tako sam razumeo. Upravo to Glume šatro neku opoziciju, dok iza ugla ližu Vučkova jaja i mole ga da udeli kintu s obzirom da od Evropskih takmičenja i prodaje igrača zarade 5 dinara i jednu kiflu. Prodali ste jednog od najboljih igrača golmana ebenoj Dunajskoj Stredi, o čemu pričamo uopšte.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:54 |
|
|
Kako je Partizan uopšte bio na mestu da dovede jednog od najskupljih igrača u Evropi samo na osnovu top 8 Evrolige? Da nisu možda donacije Grobara ili zarada od prodaje?
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 18:59 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: sera je napisao/la: Panteri su u nekom svom matriksu ( kao muslimani ) da je država sao njihova . I da je Partizan preživeo isključivo njihovom milošću . Grobarsko kmečanje podseća na kmečanje o hunitarnoj Jel vam i za Dijabatea, Asana, Real u Evroligi, Šerif u LK isto kriv Vučić? Ili za Vazuru i Vuletića? Odgovornost na minimumu, samozavaravanje je postala nova realnost. Uglavnom daj bože da se blizanci ugase jednog dana, jedino čemu lepo doprinose jeste što donose one bodove za Evropu u fudbalu. Pa on je postavio Vučelu i Gmaza da sabotitaju klub, Kad to nije bilo dovoljno doveo je i Kralj koji ni Mačvu nije mogao voditi i svog ličnog advokata . Prepariran iznutra .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 19:00 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Kako je Partizan uopšte bio na mestu da dovede jednog od najskupljih igrača u Evropi samo na osnovu top 8 Evrolige? Da nisu možda donacije Grobara ili zarada od prodaje? Zar uspesi Partizana u Evroligi nisu od nacionalnog znacaja, pa shodno tome zasto je problem da drzava pomogne kad zatreba?
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 19:06 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Samo jos fali da dodas: toliko vam je dao, a vi se nesto bunite sto vam je oterao Mirotu. Sitnicari. Tako sam razumeo. Upravo to Glume šatro neku opoziciju, dok iza ugla ližu Vučkova jaja i mole ga da udeli kintu s obzirom da od Evropskih takmičenja i prodaje igrača zarade 5 dinara i jednu kiflu. Prodali ste jednog od najboljih igrača golmana ebenoj Dunajskoj Stredi, o čemu pričamo uopšte. A jeli ko je skupljao bodeo prošle sezone . Da niste možda vi s poslednjeg mesta grupe LE . Nije istina da je Pop najbolji igrač u Partizanu Mi bar nemamo fiktivne transfere s Rusijom 2 potezna kombina Vučiić -Putin . Lepi skupilo se vise nego za kiflu . U čemu se ti tačnio razlikuješ od Vučića ? Obojica ste ponikli na šipci . Pa i Mali je priznao da je više salivenu u SD CZV nego u Partizan U omeru 6;1 A neće biti da vas toliko više ima .
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 19:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Kako je Partizan uopšte bio na mestu da dovede jednog od najskupljih igrača u Evropi samo na osnovu top 8 Evrolige? Da nisu možda donacije Grobara ili zarada od prodaje? Zar uspesi Partizana u Evroligi nisu od nacionalnog znacaja, pa shodno tome zasto je problem da drzava pomogne kad zatreba? Mezimica je prošle sezone kad su Rusi diskvalifikovani bila 11-a i sve jedno je dobila novac od grada Beograda za "uspešno predstavlanjanje" Srbije u EL . A Partizan koji je bio 6 -ti po tom osnovu nije dobio ni cvonjka . Ponašaju se kao muslimani , misle da je državni budžet njihov , pa da oni nešto udeljuju Partizanu .
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 srp 2023, 19:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Kako je Partizan uopšte bio na mestu da dovede jednog od najskupljih igrača u Evropi samo na osnovu top 8 Evrolige? Da nisu možda donacije Grobara ili zarada od prodaje? Vaše frakcije zatomljava , naše podstiče . Vama pravi krizni menadžment u ponoć. A koga ste to vi prodali kad imate za ovolika dovođenja .?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|