|
|
Stranica: 1405/1426.
|
[ 35645 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 14:51 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Ja u Srbiji nisam cuo ni za jedan profesionalni podcast vezano za fudbal, dok za kosarku ima takvih. FudbalStar TV, Miljanov korner, Stefan Milićević, IM analiza, Marjan Mijajlović (mada on je jugoslavenština, prati više Bejha fudbal iz nekog razloga). Crnivuk je napisao/la: Sada smo u 3x3 na basketu osvojili svetsko prvenstvo i pobedili Ameriku, o tome se prica jako.
Ljudi ostajali do pola noci, skoro do ujutru budni da prate Jokica.
Nije samo Euroliga da se prati, moji prijatelji recimo sada mi daleko cesce govore da kupuju domace karte nego za fudbal.
Fudbalski stadioni u najjacoj ligi nam se masovono prazne, dok nemas dovoljno mesta za kosarsku, gledaoci samo rastu. jbg ja imam potpuno obrnuto iskustvo, kada se igra Evropa na Marakani BG poludi Uglavnom i jedan i drugi su megapopularni, ne znam da li ima tačka u svetu gde su toliko opsednuti sa dva sporta. To što nemamo rezultate u fudbalu je zbog toga što nemamo timski duh i kult repke, a ne zato što nas ne zanima. Evo sada u klupskom fudbalu imamo zapažene rezultate zadnjih par godina. Argentina definitivno. Mislim u fudbalu bilo klupskom bilo reprezentativnom nema šanse da im parirate na bilo koji način, bilo na terenu bilo na tribinama. Svojevrsni luđaci. Ista je stvar i za košarku, naravno Srbija je tu za koplje ispred na terenu, ali oni kad igraju za reprezentaciju kao da igra 12 Ginobilija. Istina je da su ovi dugo potrajali (Ginobili, Scola i kompanija), pa su sad odjednom na ledu, nema ko da ih zamjeni. Al gledano u skoriju prošlost, definitivno zemlja u kojoj je ludnica i za fudbalom i košarkom. E sad Španci...oni su na terenu neprikosnoveni, al ne tako aktivni na tribinama. Onako, više su mlaki. Tu više Talijani dolaze do izražaja, s tim da se oni u košarci lože jedino na to da Srbiju skinu nešto kao Srbi na Amere.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 19:37 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mucenik je onaj kome su svapski nacisti umorili oca, Milana Kalabica, na zverski nacin, u logoru Banjica. Mucenik je onaj kome su komunisticki zlikovci ubili sina od 15 godina, Milana Kalabica. I jos su u svojoj monstruoznosti isli dotle da takvom coveku pripisuju zlocine i da mu izfabrikuju navodnu izdaju djenerala Mihailovica. Ali proslo je vase. Srbija zna sta je i kako je bilo.
Taj "mučenik" je odgovoran za ubijanje beba od 5 mjeseci,silovanje i klanje žena itd.Na kraju je izdo i svog komandanta,kolko god se trudili sad uljepšat njegovu biografiju to Srbija isto zna. Naravno da znaju i Srbija i Srpska, a sve vise i Crna Gora. Zato i rade sve suprotno od ovog sto ti baljezgas.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 22:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Taj "mučenik" je odgovoran za ubijanje beba od 5 mjeseci,silovanje i klanje žena itd.Na kraju je izdo i svog komandanta,kolko god se trudili sad uljepšat njegovu biografiju to Srbija isto zna. Naravno da znaju i Srbija i Srpska, a sve vise i Crna Gora. Zato i rade sve suprotno od ovog sto ti baljezgas. Aco bre,jesam li ti ikad pričo kako mi se đed sliko s Dražom ? https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... TGgqacLV2M
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 22:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Naravno da znaju i Srbija i Srpska, a sve vise i Crna Gora. Zato i rade sve suprotno od ovog sto ti baljezgas. Aco bre,jesam li ti ikad pričo kako mi se đed sliko s Dražom ? https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... TGgqacLV2MMa ne. Pricao si o didu iz hrvatskog dela tvoje familije, da se slikao sa vojvodom Urosem.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 22:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aco bre,jesam li ti ikad pričo kako mi se đed sliko s Dražom ? https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... TGgqacLV2MMa ne. Pricao si o didu iz hrvatskog dela tvoje familije, da se slikao sa vojvodom Urosem. Ne postoji hrvatski dEo u mojoj familiji. Inače lEpa slika,sve antifašisti. Kad će rehabilitovat Uroša?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 23:43 |
|
|
Nove snage dolaze u Srbiju, vrijeme za novu Evropsku Srbiju
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 23:44 |
|
|
Na koje, tj.cije snage misliš?
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 23:45 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Na koje, tj.cije snage misliš? Balsa i Marinika
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 23:47 |
|
|
Pa nek' je uzdravlje!
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 lip 2023, 23:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Pa nek' je uzdravlje! Samo da se oslabi i oburda ovaj monstrum Vucic, onda Srbija pada u ruke evropskijeh snaga koje ce dati smrtonosni udarac srpskom fanatizmu Onda mozemo mi Crnogorci da udjemo u EU i pravimo satelit od Srbije (prostor za jeftinu radnu snagu i kupce nasih proizvoda).
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 27 lip 2023, 00:02 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Pa nek' je uzdravlje! našla krpa zakrpu
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 27 lip 2023, 00:03 |
|
|
Danilo_Velji je napisao/la: Onda mozemo mi Crnogorci da udjemo u EU i pravimo satelit od Srbije (prostor za jeftinu radnu snagu i kupce nasih proizvoda). Kojih vaših proizvoda? Vutru nabavljam isključivo kolumbijsku
|
|
Vrh |
|
|
Danilo_Velji
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 27 lip 2023, 00:07 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Danilo_Velji je napisao/la: Onda mozemo mi Crnogorci da udjemo u EU i pravimo satelit od Srbije (prostor za jeftinu radnu snagu i kupce nasih proizvoda). Kojih vaših proizvoda? Vutru nabavljam isključivo kolumbijsku Sve zivo, sve fabrike u Srbiji ce nasa finansijski snaznija drzava pokupovat pa sve sto kupite ce ici nama u dzep.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 lip 2023, 10:06 |
|
|
Citat: Legendarni nogometni trener Ljupko Petrović (76) izazvao je saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda, a potom je prebačen u bolnicu. Njemu su konstatovane lakše tjelesne povrede. https://www.klix.ba/sport/nogomet/legen ... /230630030Ljupko lud, pijan ili dementan?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 srp 2023, 19:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Vidjela sam curu i momka iz Beograda sa audijem u Barci. Išla ja kupovati za prijatelje neke stvari i posjetiti stadion, kad lik se parkira ispred. Vidim BG. On je Alžirac pola, a cura je beogradjanka. Uglavnom popili smo pice i ugodno procaskali. Da ne bude ja vaka i onakva. Ne volim Srbe.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 02 srp 2023, 00:10 |
|
|
Jel si pojela sendvič sa slaninom? U zadnje vreme je to trend, sendviči gde nabiješ tuce mesnatih priloga, haram sendvič što bi se reklo na jeziku bošnjačkog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 15:37 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ma kakva slanina. Ovu vasu iz Begeša lik preveo na islam. Neće cura u KFC da naruči ništa. Kaže samo HFC dolazi u obzir. Ono halal i ti bakrači. To je INN. Hebo čvarke i slaninu na plus 40. To samo može degenerik jesti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 15:43 |
|
|
Zavisi, ako si neki Piroćanac ili tako neki bugarski cigo, šta oni znaju šta je in.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 15:47 |
|
|
Ma samo se kompletan debil u Spaniji može šopati slaninom. Ljudima dva najpoznatija nacionalna jela su od ribe i morskih plodova.
Šta zna krkan šta je INN.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 15:48 |
|
|
Šta će BG table u Španiji? Jesu li ti ljudi u tvojim snovima čuli za avion?
I kave veze dogadjanje u Španiji ima sa Srbijom?
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 16:02 |
|
|
Lik došao u Spaniju autom. Djir mu.
Kako nema veze? Neću da mi se spočitava neuljudnost prema Srbima! Neka ostane zapisano!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 16:05 |
|
|
A lepo. Šta kaže, jel se penje Audi uz Alpe kao uz masnu banderu? Ili je išao okolo?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 16:09 |
|
|
Ljudi put uzeli totalno kul. Kaže sve polako. Voze koliko im se da, onda fino odmaraju gdje im se dopada. Bas mi se dopalo sto su opušteni onako. Kažu da su vozili i do Francuske prije korone. Na isti način.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 16:10 |
|
|
Baš divno. Jel' dizel audi?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 srp 2023, 20:40 |
|
|
Eto vidis Sajo, ima i njih dobrih. Eto ovaj Grobar npr., iz neba se vidi da je raja i da nebi ni muhu zgazio.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|