|
|
Stranica: 37/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:51 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:53 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Dzonika, kamo tebe na protestima? Jesi zauzeo neku kvotu i kako je bilo? Super da si svratio na forum.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:54 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta se dešava tačno u Srbiji? Vidim Vučko se povukao? Koliko je to protesanata bilo? U biti Vučko je zelio da eksplataciju litija dodijeli jednoj od vodećih svjetskih firmi na tom polju?
Navodno i 200.000 Semberaca bi se moralo iseliti zbog toga. Pa ne baš toliko.. :) Ukratko borili smo se za čist vazduh i čiste reke. I dobili to što smo tražili. P.S. Pod mi, mislim na Džonija i Tankosića, ja sam bio za zagadjenje.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:55 |
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta se dešava tačno u Srbiji? Vidim Vučko se povukao? Koliko je to protesanata bilo? U biti Vučko je zelio da eksplataciju litija dodijeli jednoj od vodećih svjetskih firmi na tom polju?
Navodno i 200.000 Semberaca bi se moralo iseliti zbog toga. Pa ne baš toliko.. :) Ukratko borili smo se za čist vazduh i čiste reke. I dobili to što smo tražili. P.S. Pod mi mislim na Džonija i Tankosića, ja sam bio za zagadjenje. Navodno bi eksplatacija donijela veliku zaradu. Koliko?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Navodno bi eksplatacija donijela veliku zaradu. Koliko? Mnogo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 21:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dzonika, kamo tebe na protestima? Jesi zauzeo neku kvotu i kako je bilo? Super da si svratio na forum. Oj Sarajko, prati malo "radnju fabule"  Sve je vec napisano ovde...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:00 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Prvo ovo: https://twitter.com/bobvuja/status/1468 ... gr%5EtweetPa onda kapitulacija, uz ovakvo buncanje: https://nova.rs/vesti/politika/skandalo ... laniranog/To je taj lider kome se svi dive... obican sibicar, lazov i prevarant... kako li lako popusta kad ga pritisnu velike sile... zamislite koliko je puta ovako ispao cava iza zatvorenih vrata... Drug Tito je rekao da su studenti u pravu. Jel ti malo neukusno i oporo zbog ovoga danas... malo bar... Kladis se na pogresnog konja... Tito, onakav hohstapler je bio mag za ovog wannabe navijaca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:01 |
|
|
|
O čemu se ovde radi, ne pratim uopće, može li u 2 rečenice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta se dešava tačno u Srbiji? Vidim Vučko se povukao? Koliko je to protesanata bilo? U biti Vučko je zelio da eksplataciju litija dodijeli jednoj od vodećih svjetskih firmi na tom polju?
Navodno i 200.000 Semberaca bi se moralo iseliti zbog toga. Pa ne baš toliko.. :) Ukratko borili smo se za čist vazduh i čiste reke. I dobili to što smo tražili. P.S. Pod mi, mislim na Džonija i Tankosića, ja sam bio za zagadjenje. Tek si nedavno stigao na forum. Cijenim da si veći dio dana imao neki zadatak iz centrale sns-a? O čemu se radilo? Zastrašivanje bakica od vrata do vrata? Koliko si sendviča pojeo, pričaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dzonika, kamo tebe na protestima? Jesi zauzeo neku kvotu i kako je bilo? Super da si svratio na forum. Oj Sarajko, prati malo "radnju fabule"  Sve je vec napisano ovde... Evo vratiću postove. Baš me zanima koja je to lova posrijedi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:02 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jel ti malo neukusno i oporo zbog ovoga danas... malo bar...
Kladis se na pogresnog konja... Tito, onakav hohstapler je bio mag za ovog wannabe navijaca...
Ja se ne kladim. Vodim se isključivo brojkama i matematikom. Kladjenje je za studente.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Navodno bi eksplatacija donijela veliku zaradu. Koliko? Mnogo. Crnjak je malo da banana drzavice, nastale raspadom Juge, postaju poput afričkih pripizdina mjesta za eksploataciju. I stanovništvo moderni robovi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tek si nedavno stigao na forum. Cijenim da si veći dio dana imao neki zadatak iz centrale sns-a? O čemu se radilo? Zastrašivanje bakica od vrata do vrata? Koliko si sendviča pojeo, pričaj. Danas sam uradio selfi sa feš mašinom u reci Jadar. Sutra ću to da postavim na instagram. Saro, hoćeš da se zapratimo na insta.. ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Crnjak je malo da banana drzavice, nastale raspadom Juge, postaju poput afričkih pripizdina mjesta za eksploataciju. I stanovništvo moderni robovi. Gledaj Sarice, Crnjak je da nepismeni i zatucani Arapi, koji se radjaju sa puškama, izgrade Dubaji. Upropastili se. A Srbija ima prelepu i svetu reku Jadar. Tu se krstimo. Krsti nas pop izmedju dve mrtve krave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Crnjak je malo da banana drzavice, nastale raspadom Juge, postaju poput afričkih pripizdina mjesta za eksploataciju. I stanovništvo moderni robovi. Gledaj Sarice, Crnjak je da nepismeni i zatucanin Arapi, koji se radjaju sa puškama, izgrade Dubaji. Upropastili se. A Srbija ima prelepu i svetu reku Jadar. Tu se krstimo. Krsti nas pop izmedju dve mrtve krave. Pa neće vječno nafta biti, ono što je danas. Mada kuzim tvoj stav. U potpunosti. Nemamo mi na Balkanu toliko opcija izvaditi se iz gabule i zato zagovaraš tu eksplataciju? Zgrabiti priliku treba.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:11 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Ja se ne kladim. Vodim se isključivo brojkama i matematikom.
Kladjenje je za studente.. :)
Ako je u pitanju interes i neka lova od SNSa onda te razumem, ne opravdavam, ali razumem... Ako nije... onda je to mnogo veci problem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Ja se ne kladim. Vodim se isključivo brojkama i matematikom.
Kladjenje je za studente.. :)
Ako je u pitanju interes i neka lova od SNSa onda te razumem, ne opravdavam, ali razumem... Ako nije... onda je to mnogo veci problem... Ti si Dzonika povlaštena kasta u Srbiji. Od majmuna još. Zato tebe brinu stvari o kojima prosječni Srbin nema luksuz razmišljati. Kao zaštita okoliša i uništavanje. Tek mozda će moći ljudi o tome kad im plaće narastu na 1000 eura.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako je u pitanju interes i neka lova od SNSa onda te razumem, ne opravdavam, ali razumem...
Ako nije... onda je to mnogo veci problem... Naravno da je interes. Radim za tri sendviča dnevno. U početku su to bile podriguše, a sada ide i pirotski kačkavalj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tek mozda će moći ljudi o tome kad im plaće narastu na 1000 eura. Pa ti si skroz moj tip.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:17 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Cini mi se da ovaj Vucko masta da ga neko ubije
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si Dzonika povlaštena kasta u Srbiji. Od majmuna još. Zato tebe brinu stvari o kojima prosječni Srbin nema luksuz razmišljati. Kao zaštita okoliša i uništavanje. Tek mozda će moći ljudi o tome kad im plaće narastu na 1000 eura.
Mene brine poludeli covek na celu ove drzave, odatle sve krece...i zavrsava...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:18 |
|
|
Grobar je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tek mozda će moći ljudi o tome kad im plaće narastu na 1000 eura. Pa ti si skroz moj tip.. :) Moraš razumjeti Dzonija, on je na jednoj većoj razini od prosjeka i to rodjenjem privilegovan. Ne uzdize on to i ne potencira previše, ali razmišljanje mu je takodjer u rangu ljudi koji imaju preko 1000 eura u Srbiji mjesečno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:18 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mene brine poludeli covek na celu ove drzave, odatle sve krece...i zavrsava...
Pa rekao vam je drug Tito da ste u pravu. Šta sad ne valja..? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 08 pro 2021, 22:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moraš razumjeti Dzonija, on je na jednoj većoj razini od prosjeka i to rodjenjem privilegovan. Ne uzdize on to i ne potencira previše, ali razmišljanje mu je takodjer u rangu ljudi koji imaju preko 1009 eura u Srbiji mjesečno. Razmišljanje mu je u rangu hipika na Vudstoku. Samo ne verujem da bi njima Sloba bio šarmantna lafčina. Njemu jeste.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|