HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 stu 2024, 15:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1309 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji..
PostPostano: 09 pro 2021, 01:28 

Daaa, Milan Božić. kako ne.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:30 

Drug Tito je rekao da su studenti u pravu..

slika

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:30 

DzoniBG je napisao/la:
teranova je napisao/la:
Danas spazim Bojana Dimitrijevića (nekada SPO kadar) na B92, nisam ga videla sto godina. Priča o onom ukidanju imena Božić u EU
Uzmem da ga proguglam i vidim da je u SNS od 2008.
Šok.

Dal se secas Bozica, onog matematicara...u kakvu se taj gnjidu bio pretvorio...pa onaj karikatursta iz Sapca, zaboravih mu ime...

Samo to da posmatramo, Vucic je prigrlio uz sebe na levoj strani smrdljivka Cedu, koji je pritom i savetnik Komsica, raspalog debelog Canka... pa Trivanku koja je namestala generala Obradovica da je napastvovao...Gorana Vesica, Malog, Zoranu Mihajlovic koja je bila clanica Trilaterale, Joksimovicku koja mu vodi evropske integracije, Gordanu Comic koja je ministarka... Gangulu Sapica koga je Sefik dobro istamburao na olimpijadi...

...pa sve do Vuka Draskovica koji je pisao Ruskog konzula, a danas mrzi Ruse kao da mu je deda bio SS-ovac... e to je ta bratija na vlasti...

To ti je dokaz da je vlast jedina ideologija koju poznaju.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:33 

Ima i ljudi koji su otišli a nisu bili ni najmanje ugroženi. Kolega sa faksa - kućerina u Zemunu, stan u Krunskoj...Otišao onako, da mu guzica vidi put.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:36 

Da ih umirim da ostanu kući u subotu, a padaće i kiša.. :)

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:37 

K..M je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Hitler je izvukao Nemce iz najvece krize, napravio im je hiljade kilometara autoputeva, zaposlio sve i podigao im standard... odusevljeni su bili, dok im RAF nije to sve srusio, a Rusi okacili crvenu zastavu na Rajhstag...

Neko ko je iselio stotine hiljada mladih obrazovanih da rade u Svabiji i drugim zemljama, ko laze ko pas koliko imamo mrtvih od korone dok siri zarazu na svojim skupovima... to je taj spasioc...

Kraj ce mu biti jako ruzan, zavrsice gore od Milosevica... tek onda cete shvatiti, a mozda ni tad...

Tito je prvi iseljavao, i svi drugi.

Srbija zadnjih 5 g ima NAJBOLJI STANDARD U POVJESTI.

Uzmeš statistike auta, mašina, turista...ima bede i biće je.

Ne kužite da se ljudima hebe za sve te anomalije.
Ako imaju za 10 dana paradajz turizma u Paraliji.
Golf 4 20 g star za 2 k eura i gole đabe kurabe po TV.

Ti si suviše elitan.

Narod je STOKA SITNA ZUBA 4/5.

Tito jeste iseljavao, 70-ih je vec stotina hiljada zapalila u Nemacku i Francusku, sto samo govori o laznoj idili o kojoj nam danas pricaju stovaoci Broza...

Ali tad smo imali pozitivan prirodni prirastaj, mogli smo da zamenimo i nadomestimo manjak...

Danas godisnje gubimo samo zbog negativnog prirodnog prirastaja desetine hiljada ljudi...plus oni sto nam odu trbuhom za kruhom... od popisa do popisa padamo katastrofalno, za 30 godina, upolovicemo se...

Ne smemo da izgubimo vise niti jednog coveka, ako mislimo da opstanemo... a danas, uz ovakvu vlast, cemu da se nada neko mlad koji je zavrsio fakultet, a koji nece da se uclani u sektu... pre par dana sam video red ispred nemacke ambasade...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:39 

Grobar je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Moja komsinica, devojka je dosla iz provincije, zavrsila ovde medicinu, i odmah otisla u Nemacku...to je samo jedan najblizi primer, a znam ih stotine...

Došao sam i ja iz provincije, diplomirao Telekomunikacije i sad ovde prisluškujem Mariniku, a znam ih stotine.. :)

Jel je lezba?

Džoni ne kuži da su ljudi oportuni, pičke i kurtoni koji za crkavicu se svakom guze.

To je pre 130 g pisao Radoje Domanović koncem 19.st. I sve je isto i u 21. stoljeću.
Samo na forumu..hr ima publiku koju šopa crnjakom i ovi mu plješću i gasiraju ga da još i još i još ŠLAJFUJE.
LEGITIMNO, ali nezdravo....kratko sam osobno bio takav fanatik.

Danas sam SUROVI PRAGMATIK....keš nema ALTERNATIVU. ....nova vila i najnoviji model džipa.
Ma nek ide život i PIŠAJ PO SIROTINJI. Tko će joj ugoditi i namiriti.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:41 

DzoniBG je napisao/la:

Ne smemo da izgubimo vise niti jednog coveka, ako mislimo da opstanemo... a danas, uz ovakvu vlast, cemu da se nada neko mlad koji je zavrsio fakultet, a koji nece da se uclani u sektu... pre par dana sam video red ispred nemacke ambasade...

LOL..

Kod nas nema redova ispred ambasada još od vraćanja crvenih pasoša.

Ne treba ti više viza Džoni, odeš na tri meseca samo sa našim pasošem i samo se ne vratiš..

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:43 

Grobar je napisao/la:

LOL..

Ne treba ti više viza Džoni, odeš na tri meseca samo sa našim pasošem i samo se ne vratiš..

Treba ti radna dozvola... da ne ides kao turista, pa ostanes na crno... to rade neki, pa ih posle deportuju nazad...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:44 

DzoniBG je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Tito je prvi iseljavao, i svi drugi.

Srbija zadnjih 5 g ima NAJBOLJI STANDARD U POVJESTI.

Uzmeš statistike auta, mašina, turista...ima bede i biće je.

Ne kužite da se ljudima hebe za sve te anomalije.
Ako imaju za 10 dana paradajz turizma u Paraliji.
Golf 4 20 g star za 2 k eura i gole đabe kurabe po TV.

Ti si suviše elitan.

Narod je STOKA SITNA ZUBA 4/5.

Tito jeste iseljavao, 70-ih je vec stotina hiljada zapalila u Nemacku i Francusku, sto samo govori o laznoj idili o kojoj nam danas pricaju stovaoci Broza...

Ali tad smo imali pozitivan prirodni prirastaj, mogli smo da zamenimo i nadomestimo manjak...

Danas godisnje gubimo samo zbog negativnog prirodnog prirastaja desetine hiljada ljudi...plus oni sto nam odu trbuhom za kruhom... od popisa do popisa padamo katastrofalno, za 30 godina, upolovicemo se...

Bila je Srb i sa 100 k u ropstvu pod Osmanlijama.

Pre 143 g pre južnih krajeva 1.2 mil sa 10% Vlaha.
Jug je imao 0.65 mil i bio NAJGUŠĆE NASELJEN.

Imala Srb i 8 mil..bez KiM nebitno..živeće i sa 2 mil. Tko Slo ili Mkd.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:44 

DzoniBG je napisao/la:
Grobar je napisao/la:

LOL..

Treba ti radna dozvola... da ne ides kao turista, pa ostanes na crno... to rade neki, pa ih posle deportuju nazad...

Radna dozvola se ne dobija u ambasadi.
A posebno za Nemačku više ne treba.
Ne takijaj više, neće ti proći.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:48 

DzoniBG je napisao/la:
a danas, uz ovakvu vlast,

Matematika kaže sledeće...

Citat:
Broj penzionera i broj zaposlenih u Srbiji pre 10 godina je bio gotovo izjednačen, bilo 1,6 miliona, penzionera, dok je broj zaposlenih bio veći za samo 169.000. I tada su ekonomsiti upozoravali da zaposleni neće moći da zarade dovoljno da bi podmirili potrebe Fonda PIO za isplatu penzija. Reformama koje su sprovedene u protekloj deceniji, kojima je produžen radni vek, ali i jačanjem ekonomije, statistika je značajno popravljena. Prema poslednjim podacima Republičkog fonda PIO iz juna ove godine, u Srbiji trenutno ima 1.673.119 penzionera i 2.747.172 radnika.

https://www.euronews.rs/

Dakle,
Pre deset godina
-Broj penzionera 1,6 miliona
-Broj radnika 1,77 miliona

Danas
-Broj penzionera 1,67 miliona
-Broj radnika 2,74 miliona

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:48 

K..M je napisao/la:
Bila je Srb i sa 100 k u ropstvu pod Osmanlijama.

Pre 143 g pre južnih krajeva 1.2 mil sa 10% Vlaha.
Jug je imao 0.65 mil i bio NAJGUŠĆE NASELJEN.

Imao i 8 mil....živeće i sa 2 mil. Tko Slo ili Mkd.

Posle ww1 smo imali drugi najveci natalitet u Evropi, danas smo pri dnu, a to u poredjenju sa nacijama koje su takodje negativne... da imamo natalitet bar ko Crna Gora... mada su i oni skliznuli u minus...

Malobrojne nacije su slabe, mala trzista, nezanimljive... neke mogu da opstanu ako su stabilne ili imaju neki svoj stih, turizam npr... treba ti radna snaga, ili ces da je uvozis, a to ima svoju cenu... neki to mogu da priuste, mi ne mozemo ovde... do sad se krpimo nekako, ali trend je jako los...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:50 

DzoniBG je napisao/la:
Malobrojne nacije su slabe, mala trzista, nezanimljive... neke mogu da opstanu ako su stabilne ili imaju neki svoj stih, turizam npr... treba ti radna snaga, ili ces da je uvozis, a to ima svoju cenu... neki to mogu da priuste, mi ne mozemo ovde... do sad se krpimo nekako, ali trend je jako los...

Ili ako imaju naftu budućnosti, Npr..

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 01:57 

DzoniBG je napisao/la:
Da je Srbija isla po mojim direktivama, Srbija bi izbegla rat 90-ih, kada smo izgubili i raselili preko milion ljudi, kada smo bili ispred mnogih istocnoevropskih drzava koje su danas za nas pojam..

Zar nisi govorio o Slobi da je šarmantna lafčina, par stranica unazad.. ?

DzoBG je napisao/la:
Bilo ko, stavio bi i ovog Grobara ovde, iako se ne slazemo... cak i Sloba da ustane iz groba, ne bi bio ovako blamantan...Sloba je bar imao licno dostojanstvo, bio je lav, sarmantan... napravio je gomilu sranja, ali te od njegovog ponasanja nije bilo sramota bar...

Saberi se, ovde botuje prva ekipa iz SNS-a.
A mi ne zaboravljamo.. :)

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:01 

Grobar je napisao/la:

Privatno je bio mnogo normalniji i trezveniji, nije se brukao kao ovaj dripac svaki dan pred kamerama...samo je u tom smislu bilo poredenje... politicki je bio analfabeta, frajer nije shvatio da je pao Berlinski Zid, a vladao je diktatorski...

To da je privatno bio sarmantan i zanimljiv ti je posvedocio i voljeni Vuk Draskovic koji je 1997. godine bio kod njega na audijenciji... ali to si zaboravio...

To je cak pisao i Ricard Holbruk koji je pregovarao sa njime... pa i Hrvoje Sarinic, koji je u ime Tudjmana pregovarao ovde za vreme rata... ali to nije vazno, to je samo fusnota...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:02 

Rusi su Srbiju gurnuli u rat 90.ih. i snabdevali RH oružjem da produlje rat i onemoguće BILO KAD INTEGRIRANJE.

Versajski poredak je njima i Njemcima smetao.

Da bi im kupili 10 g vremena.

Kadijević i Svinjoševići su tamo pobegli.
Bolesnik tada je imao 22 g. I bio je ništa.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:06 

DzoniBG je napisao/la:
Grobar je napisao/la:

Privatno je bio mnogo normalniji i trezveniji, nije se brukao kao ovaj dripac svaki dan pred kamerama...samo je u tom smislu bilo poredenje... politicki je bio analfabeta, frajer nije shvatio da je pao Berlinski Zid, a vladao je diktatorski...

To da je privatno bio sarmantan i zanimljiv ti je posvedocio i voljeni Vuk Draskovic koji je 1997. godine bio kod njega na audijenciji... ali to si zaboravio...

To je cak pisao i Ricard Holbruk koji je pregovarao sa njime... pa i Hrvoje Sarinic, koji je u ime Tudjmana pregovarao ovde za vreme rata... ali to nije vazno, to je samo fusnota...

Takija za takijom..

Kod Slobe na audijenciji je bio Djindjić, dok smo mi sa Vukom gadjali grudvama pandure 96-te.. :palacgore1

A posle je i bojkotovao izbore i crtao glasačima magareće uši na plakatama (još tada bi Zloba pao, i nebi bilo ni bombardovanja).
To je tvoja 97-ma.. :palacgore1

Zato ga narod nije ni voleo, pa su gurnuli Koštunicu ispred sebe, a on ušao na mala vrata u vlast, kao SBB na naše tržište.

Sećam se ja svega Džoni..

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:06 

K..M je napisao/la:
Rusi su Srbiju gurnuli u rat 90.ih. i snabdevali RH oružjem da produlje rat i onemoguće BILO KAD INTEGRIRANJE.

Versajski poredak je njima i Njemcima smetao.

Da bi im kupili 10 g vremena.

Kadijević i Svinjoševići su tamo pobegli.
Bolesnik tada je imao 22 g. I bio je ništa.

U Rusiji je bio raspad tad, seti se da je Milosevic podrzavao pobunu komunista protiv Jeljcina... Rusija 90-ih je bila uzas, stanje i gore nego u Srbiji tada...

Bolesnik je bio mlad, ali je ucio od mentora koji je bio u prajmu... pa je posle zaseo u fotelju ministra informisanja za vreme rata na Kosovu...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:09 

Grobar je napisao/la:

Takija za takijom..

Kod Slobe na audijenciji je bio Djindjić, dok smo mi sa Vukom gadjali grudvama pandure 96-te.. :palacgore1

A posle je i bojkotovao izbore i crtao glasačima magareće uši na plakatama (još tada bi Zloba pao, i nebi bilo ni bombardovanja).
To ke tvoja 97-ma.. :palacgore1

Zato ga narod nije ni voleo, pa su gurnuli Koštunicu ispred sebe, a on ušao na mala vrata u vlast, kao SBB na naše tržište.

Sećam se ja svega Džoni..

Takija je ovo sto ti radis... lose spinujes, Vuk Draskovic,covek koji je 1993. premlacen skoro na mrtvo, 1997. mu izlazi iz rezidencije zadivljen... ulazi mu u vladu za vreme bombardovanja i biva ministar inostranih poslova...

Pusti Djindjica, on je izvukao dzokera Kostunicu, dok je Draskovic za te izbore kandidovao Snaucera Mihajlovica, cicinog unuka, i tako pokusao da razjebe rusenje Milosevica...

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:11 

DzoniBG je napisao/la:
Takija je ovo sto ti radis... lose spinujes, Vuk Draskovic,covek koji je 1993. premlacen skoro na mrtvo, 1997. mu izlazi iz rezidencije zadivljen... ulazi mu u vladu za vreme bombardovanja i biva ministar inostranih poslova...

Pusti Djindjica, on je izvukao dzokera Kostunicu, dok je Draskovic za te izbore kandidovao Snaucera Mihajlovica, cicinog unuka, i tako pokusao da razjebe rusenje Milosevica...

Djindjićev bojkot izbora 97-me..

slika

Pa gde si mene našao, ja sam svaki dan bio 96-te na protestima, nisam čekao peti oktobar Džoni.. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:13 

Magareće uši za narod.. :)
Još tada je Zloba bio pečen da padne.

Ali je Djindjić prvo napravio dil sa njim 96-te na lokalu, da se stane sa jakim protestima, a zatim i bojkotovao 97-me izbore..

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:14 

ZLOba je bio mentol. Psihički puknut.
Vodio nas maloumnik kome su se oba roditelja ubila.

Bilo je bar 2 mafij ubojstva dnevno u Srb, hiperinfl.

Izdao je jadne Srbe u RSK i poslao ih sa kesama i na traktorima i SOTONISTA ih gurao na KiM.

Krao je izbore i uhvaćen je, naručio nam O/U.

AV JOŠ NIJE IZDAO, ima neki rezultat.

Svaki narod ima vlast KAKVU ZASLUŽUJE.
Oni su preslika nas...većine....njegova sranja su bar 20 x manja....TV ispiranje i blatoidi su zlo, uz isporuku Srba sa severa u Kosove sustav.

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:15 

DzoniBG je napisao/la:
Tako kako ti danas se divis Vucicu, tada se masa zaludjenih divila Milosevicu... pa jos i gore... posle kad su se otreznili, sve je bilo gotovo...

Pa ti se diviš Slobi.
Jbt-e nazvao si ga šarmantnom lafčinom..

LOL..
LOL..
LOL..

Vrh

PostPostano: 09 pro 2021, 02:17 

Grobar je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Djindjićev bojkot izbora 97-me..

slika

Pa gde si mene našao, ja sam svaki dan bio 96-te na protestima, nisam čekao peti oktobar Džoni.. :palacgore1

I ja sam bio svaki dan, Novu smo proslavili na ulicama... mogu svake proteste da ti opisem do detalja... jel se secas posle bombardovanja na Preobrazenje 1999. godine kad su miting pravili zajedno Vuk i Djindjic, pa su se posvadjali, Vuk nije hteo na binu, pa su vikali jadnom Spasoju Krunicu - Spasoje, zovi ga :klanjam

Tu je puklo, dolazi oktobar, Ibarska magistrala...pa veliki miting u martu 2000. godine, pa uzimanje Studija B u maju... letnje zatisje malo, i krajem jula Djindjic dogovara deal sa Kostunicom, dok Vuk gura potpunog luzera, da usere celu opoziciju...

Tu je popusio, i vise nikad se nije vratio...do ulaska u pakt sa Vucicem... finalna bruka jednog zivotnog luzera...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1309 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: