|
|
Stranica: 16/23.
|
[ 570 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 00:07 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Dosli su bas pod tim imenom....ali nastanili se daleko od Srba... tako da o njima ti nece pricati da su nastali od Srba... Mada se danas i kod njih uveliko zastupa teorija da su zapravo starosedeoci Veneti...  A Moze biti da su nastali od ceskih i moravskih Slovena, jer nije poznat jedan raniji plemensi savez Sovenaca. Moze... a sto ne bi moglo... Bas u tome je stvar... sto ima puno teorija koje najcesce zapocinju sa.... "moze" i "nije poznato" ... p.s. nego jel ti imas neki problem sa tipkovnicom... vidim da ti u zadnje vrijeme cesto "guta " neka slova (k, l, t...)... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonislav
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 09:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Prvo, tekst je prilično zamagljen u delu koji se odnosi na navedenu tvdnju. Drugo sama tvrdnja je van pameti jer svi Sloveni su došljaci na Balkan, a ne samo "Srbi i Bugari". Nisu valjda makedonski Sloveni starosedeoci Balkana, kao Grci npr. Treće, makedonski Sloveni ne mogu biti stariji od Srba i Hrvata jer su Srbi i Hrvati bili poznati i pre velike seobe Slovena. Dakle Srbi i Hrvati se spominju kao stanovnici pradomovine Slovena, dok se Makedonci ne spominju. Osim ako makednoska mitomanija nije izmislila neke dnjeparske, karpatske ili baltičke Makedonce. E, pošto su od Slovena na Balkan pod svojim imenom došli Slovenci, Hrvati i Srbi onda je za pretpostaviti da su drugi slovenski narodi: Bošnjaci, Crnogorci i Makedonci nastali su od ovih pridošlih.  Bila je hrpa drugih Slavena na Balkanu, samo se njihova plemenska imena nisu očuvala. Za razliku od Hrvata i Srba, etničko ime današnjih Makedonaca i Bošnjaka uvjetovano je imenom regije koju su naselili njihovi preci; drugim riječima, bez Makedonije nema Makedonaca, bez Bosne nema Bošnjaka, ali bez Hrvatske i Srbije ima Hrvata i Srba. U tome pogledu Makedonci su slični Amerikancima, Australcima, Kanađanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonislav
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 09:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: slovenci? pod kojim su oni imenom došli? Slovenac je reč vrlo slična reči Sloven. Kao i Slovak. Slovaci Slovačku zovu Slovensko ili Slovenská republika. I Srbi i Hrvati Slovence zovu Slovencima. Ali vi Hrvati pravite pridev slovenski od imena Slovenac, dok mi Srbi pridev slovenski pravimo od imena Sloven. Od imenice Slovenac naš pridev je slovenački. Pretpostavljam da su Slovenci došli jednostavno pod imenom: Sloveni, a kasnije je došla i ta mala izmena.  Naziv "Slovenac" kao etničko ime jednog naroda(Slovenaca) javlja se prvi put 1550. godine. Slovenci su potomci ranijih Karniolaca,Karantanaca i ostalih alpskih Slavena.Može se reći da se radi o etničkim skupinama iz kojih se u 16.st. počelo razvijati ono što će biti današnji slovenski narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 17:12 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
bonislav je napisao/la: Bila je hrpa drugih Slavena na Balkanu, samo se njihova plemenska imena nisu očuvala. Za razliku od Hrvata i Srba, etničko ime današnjih Makedonaca i Bošnjaka uvjetovano je imenom regije koju su naselili njihovi preci; drugim riječima, bez Makedonije nema Makedonaca, bez Bosne nema Bošnjaka, ali bez Hrvatske i Srbije ima Hrvata i Srba. U tome pogledu Makedonci su slični Amerikancima, Australcima, Kanađanima. Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 18:37 |
|
|
|
polako tek smo na 16. stranici. samo dok obradimno srpsku mitomaniju trebat će nam oko 350-400 str. i to samo podataka a di još rasprava.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 19:40 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: bonislav je napisao/la: Bila je hrpa drugih Slavena na Balkanu, samo se njihova plemenska imena nisu očuvala. Za razliku od Hrvata i Srba, etničko ime današnjih Makedonaca i Bošnjaka uvjetovano je imenom regije koju su naselili njihovi preci; drugim riječima, bez Makedonije nema Makedonaca, bez Bosne nema Bošnjaka, ali bez Hrvatske i Srbije ima Hrvata i Srba. U tome pogledu Makedonci su slični Amerikancima, Australcima, Kanađanima. Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim.  ajde reci malo tko si ti? vidim pišeš na hrvatskom jeziku a srbin si i to ne onaj koji je to što je i iz svoje kože ne može, nego onaj koji se valjad bogu moli da kiša padne u srbiji a vjerojatno živi tu. pa gdje živiš srbine? izgledaš mi kao jedan od onih koji živi u nekom hrvatskom gradu gdje se srbi mogu na prste izbrojati, vjerojatno glumi građanina i liberala, grozi se nacionalizma a u sebi srbuje li srbuje. i još ovo zvezda, olimpiakos, pa gdje se kriješ mali gnome? zašto uopće živiš u hrvatskoj, seli u smrdiju ionako te samo zanma stanje tamo. jesu li te tukli možda? jesi li ikada cvilio kad bi te netko uhvatio za vrat jer si srbnuo nešto nehotice? šta kad se nađeš u političkoj priči među nekim tko te ne bi štedio da znaš tko si? pušiš li kurac sugovorniku ili se trudiš izbjeći temu? zašto ja ne naletim na takve, velikosrpčiće koji srbuju potiho u mom dvorištu, koji zagađuju zrak koji ja udišem, koji žele prilagoditi moju zemlju sebi i svom sustavu vrijednosti? gdje se kriješ jazavče srpski?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 20:10 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim.  Oooo gde si ljuti Šta ima na Indexu, dosadilo? Pa kad nema nas ldp-ovaca, nego sve sami troleri.. Nešto ti tu nisi dobro video, Slovenci su bili numero uno (zbog očekivane zainteresovanosti ka diskusiji o njima  ), dakle vrati se na prvu stranu ukoliko imaš zamerke, a Crnogorci i Hrvati nisu još došli na red, jer Makedonikusi imaju bonus-vreme za pravo na žalbu, pošto su "najtolerantniji" narod na ovim prostorima, pa im treba uzvratiti na toj blagonaklononosti.. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 20:13 |
|
|
caporegime je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim.  ajde reci malo tko si ti? vidim pišeš na hrvatskom jeziku a srbin si i to ne onaj koji je to što je i iz svoje kože ne može, nego onaj koji se valjad bogu moli da kiša padne u srbiji a vjerojatno živi tu. pa gdje živiš srbine? izgledaš mi kao jedan od onih koji živi u nekom hrvatskom gradu gdje se srbi mogu na prste izbrojati, vjerojatno glumi građanina i liberala, grozi se nacionalizma a u sebi srbuje li srbuje. i još ovo zvezda, olimpiakos, pa gdje se kriješ mali gnome? zašto uopće živiš u hrvatskoj, seli u smrdiju ionako te samo zanma stanje tamo. jesu li te tukli možda? jesi li ikada cvilio kad bi te netko uhvatio za vrat jer si srbnuo nešto nehotice? šta kad se nađeš u političkoj priči među nekim tko te ne bi štedio da znaš tko si? pušiš li kurac sugovorniku ili se trudiš izbjeći temu? zašto ja ne naletim na takve, velikosrpčiće koji srbuju potiho u mom dvorištu, koji zagađuju zrak koji ja udišem, koji žele prilagoditi moju zemlju sebi i svom sustavu vrijednosti? gdje se kriješ jazavče srpski? kakva su ovo prostačenja? aj otperjaj sa teme ili skrati jezik, čuj on nekog proziva, a sam je sklon internet-iživljavanju.. radije pozovi Corta na kafu, možda promeniš mišljenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24880 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Real gone je napisao/la: radije pozovi Corta na kafu, možda promeniš mišljenje. Pa da mu Corto priča o Crvenoj Zvezdi i smradovima Partizanovcima. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 20:24 |
|
|
lider30 je napisao/la: Real gone je napisao/la: radije pozovi Corta na kafu, možda promeniš mišljenje. Pa da mu Corto priča o Crvenoj Zvezdi  huh, u pravu si... to niko normalan ne bi izdržao. Citat: i smradovima Partizanovcima.  oduvek sam ja tvrdila da se vi hercegoFci potajno divite Ciganijadi (delijama). Dok za Partizan navija samo prava gospoda, Tovari, plus bonus u vidu neo-Orjune.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 21:04 |
|
|
Real gone je napisao/la: caporegime je napisao/la: ajde reci malo tko si ti? vidim pišeš na hrvatskom jeziku a srbin si i to ne onaj koji je to što je i iz svoje kože ne može, nego onaj koji se valjad bogu moli da kiša padne u srbiji a vjerojatno živi tu. pa gdje živiš srbine? izgledaš mi kao jedan od onih koji živi u nekom hrvatskom gradu gdje se srbi mogu na prste izbrojati, vjerojatno glumi građanina i liberala, grozi se nacionalizma a u sebi srbuje li srbuje. i još ovo zvezda, olimpiakos, pa gdje se kriješ mali gnome? zašto uopće živiš u hrvatskoj, seli u smrdiju ionako te samo zanma stanje tamo. jesu li te tukli možda? jesi li ikada cvilio kad bi te netko uhvatio za vrat jer si srbnuo nešto nehotice? šta kad se nađeš u političkoj priči među nekim tko te ne bi štedio da znaš tko si? pušiš li kurac sugovorniku ili se trudiš izbjeći temu? zašto ja ne naletim na takve, velikosrpčiće koji srbuju potiho u mom dvorištu, koji zagađuju zrak koji ja udišem, koji žele prilagoditi moju zemlju sebi i svom sustavu vrijednosti? gdje se kriješ jazavče srpski?
kakva su ovo prostačenja? aj otperjaj sa teme ili skrati jezik, čuj on nekog proziva, a sam je sklon internet-iživljavanju.. radije pozovi Corta na kafu, možda promeniš mišljenje. ti ćeš mene tjerati s hrvatskog foruma? da skratim jezik? pa vi ste došli nama a ne mi vama prema tome malo poštovanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:08 |
|
|
caporegime je napisao/la: .... pa gdje se kriješ mali gnome? .... seli u smrdiju .... pušiš li kurac sugovorniku .... gdje se kriješ jazavče srpski? Nastoj molim u buduće ne koristiti ovakve kvalifikacije. Forum Herceg-Bosne je ozbiljno mjesto Međumreže gdje se raspravlja snagom argumenta a ne besciljnim psovanjem.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1435 of 2558 - 56.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:11 |
|
|
Real gone je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim.  Oooo gde si ljuti Šta ima na Indexu, dosadilo? Pa kad nema nas ldp-ovaca, nego sve sami troleri.. Nešto ti tu nisi dobro video, Slovenci su bili numero uno (zbog očekivane zainteresovanosti ka diskusiji o njima  ), dakle vrati se na prvu stranu ukoliko imaš zamerke, a Crnogorci i Hrvati nisu još došli na red, jer Makedonikusi imaju bonus-vreme za pravo na žalbu, pošto su "najtolerantniji" narod na ovim prostorima, pa im treba uzvratiti na toj blagonaklononosti..  Real gone je napisao/la: :smajl006 oduvek sam ja tvrdila da se vi hercegoFci potajno divite Ciganijadi (delijama). Dok za Partizan navija samo prava gospoda, Tovari, plus bonus u vidu neo-Orjune..  Nije ni cudo sto nije video... kad konstantno trolas temu...  umjesto da napises jos neki studiozan copypast post... Nego evo... vratimo se temi... Iako nisi odgovorila na moju molbu da mi prevedes onaj citat, a vidim da zbog nas cekaju drugi na red.... evo mi se odricemo bonus-vrjemena.... pa onda daj napisi neki studiozan post o Hrvatima... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nastoj molim ubuduće ne koristiti ovakve kvalifikacije. Forum Herceg-Bosne je ozbiljno mjesto Međumreže gdje se raspravlja snagom argumenta a ne besciljnim psovanjem. Mala sugestija... Usput mozes bar pobrisati upis... i odgovore na isti... jer stvarno je neukusno da i dalje stoji taj upis...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:21 |
|
|
Real gone je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sve stoji, samo bi dodao također da bez Crne Gore nema Crnogoraca. p.s. Ili sam ja nešto propustio, ili su obrađeni svi osim Slovenaca i Crnogoraca po pitanju mitova. Albance nećemo računati.  Pa bi molio cijenjenu postavljačicu teme da kad nađe vremena napiše nešto o Slovencima i Crnogorcima. Poglavito ovim potonjim.  Oooo gde si ljuti Šta ima na Indexu, dosadilo? Pa kad nema nas ldp-ovaca, nego sve sami troleri.. Nešto ti tu nisi dobro video, Slovenci su bili numero uno (zbog očekivane zainteresovanosti ka diskusiji o njima  ), dakle vrati se na prvu stranu ukoliko imaš zamerke, a Crnogorci i Hrvati nisu još došli na red, jer Makedonikusi imaju bonus-vreme za pravo na žalbu, pošto su "najtolerantniji" narod na ovim prostorima, pa im treba uzvratiti na toj blagonaklononosti..  Moja pogreška, mislio sam da Slovenci nisu obrađeni. Imam samo jednu molbu, da idući na redu budu Crnogorci, jer ako kreneš obrađivati Hrvate, raspravi neće biti kraja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:32 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Moja pogreška, mislio sam da Slovenci nisu obrađeni. Imam samo jednu molbu, da idući na redu budu Crnogorci, jer ako kreneš obrađivati Hrvate, raspravi neće biti kraja.  Ajde... mozda ce tvoju molbu ipak razmotriti i uzeti u obzir... moju jos nije... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 29 kol 2009, 22:36 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Moja pogreška, mislio sam da Slovenci nisu obrađeni. Imam samo jednu molbu, da idući na redu budu Crnogorci, jer ako kreneš obrađivati Hrvate, raspravi neće biti kraja.  Ajde... mozda ce tvoju molbu ipak razmotriti i uzeti u obzir... moju jos nije...  Možda i hoće. Evo ti uvod s wiki o Marku: Citat: King Marko (Bulgarian: Крали Марко, Krali Marko; Macedonian: Крале Марко, Krale Marko; Serbian: Краљевић Марко, Kraljević Marko) was a Serbian feudal ruler in Macedonia from 1371-1395. Marko is venerated as a national hero by the Serbs, Bulgarians and Macedonians and is also the protagonist of many Serbian, Macedonian and Bulgarian epic poems. Folklore came to remember him as a respected protector and savior of the Christians during the period of early Ottoman Turkish occupation in the Balkans. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 10:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: caporegime je napisao/la: .... pa gdje se kriješ mali gnome? .... seli u smrdiju .... pušiš li kurac sugovorniku .... gdje se kriješ jazavče srpski? Nastoj molim u buduće ne koristiti ovakve kvalifikacije. Forum Herceg-Bosne je ozbiljno mjesto Međumreže gdje se raspravlja snagom argumenta a ne besciljnim psovanjem. vidim da sam uznemirio duhove. neki se bune, neki me dobronamjerno upozoravaju. samo odkad je to forma bitnija od sadržaja? zar se mene mora upozoravati na reakciju a netko zlonamjeran konstantno provocira, iskazuje netrpeljivost, prema mom narodu sve pod maskom mirnog sugovornika??? netko tko, kako se to može iščitati dežura po drugim forumima gdje se crkvu proglašava zločinačkom organizacijom, tuđmana ratnim zločincem, oluju zločinom, domoljube ustašoidima. tako valjeda i mali srbin tamo thompsona naziva tupsonom i tvrdi a smo krnjavih zubi, kockoglavi trogloditi okupljeni oko vatre. onda takav dođe ovdje sa zvezdom i olimpiakosom, pravoslavnom braćom, tko ne ide na utakmice ni ne zna da svaki put takvi imaju "program" koji dotakne i hrvate, samo podjebava a ništa konstruktivno nije rekao. i da takav može ovdje slobodno liječiti srpske komplekse, davati si oduška za sve što me može javno reći, silovati sve prisutne sa svojom besramnošću??? ja to nikad nisam trpio pa neću niti ovdje. ovdje sam došao na poziv, i odmah se registrirao, potječem iz herceg-bosne, žena mi je iz herceg bosne, rat nas je itekako dotakao i poslije svega neću trpiti, neći nikakve jazavce koji iskorištavaju situaciju i lagano prosipaju svoju pakost i mržnju prema mom narodu pa ma kako se taj ponašao i pazio na formalni red. ako to vas ovdje ne vrijeđa i ne izaziva reakciju onda mi je stvarno žao. previše se kod nas pokušta takvima, zato nam je cijela zemlja u banani. vidim da se i na ovom forumu dotičete medijskog pritiska koji u hrvatskoj vlada i pitate se kako je to moguće, e pa moguće je jer vidim da nitko ne poznaje mentalni sklop takvih. da se u početku oštrije reagiralo, ne bi bilo ni matije babića ni denisa kuljiša a kako s nije rezultat imate i dana. i da. ovo je st ozbiljan forum. neka mi netko napiše nešto neargumentirano što sam napisao. ja samo reagiram na tuđe ispade i to kako reagiram neće nitko promijeniti, rađe me izbaci odavde ionako se naši uvijek za dobrobit njihovih rješavaju naših, nije to samo na forumu. nećiu prešutim malom srpčetu,on mrzi ovu zemlju a živi u njoj i to vjerojatno tamo gdje srba ima za na prste izbrojat. da je slučajno u moći pa taj bi ko vukovarski srbi nakon što su mjesecima živjeli s hrvatima u podrumima drukao sve i slao pred zid. nisam vidio da piše argumentirani, samo loše prikriven bijes jer ne može zauzdat četnika u sebi. ja mu ponavljam, gdje se kriješ mali, volio bih te osobno upoznati? dragi moji moderatori, nećete pogriješiti ako se VI aktivnije uključite u micanje onih zbog kojih i mi nismo tamo gdje bi trebali biti i koji se ovdje nalaze ne od konstruktivne rasprave nego od bijesa i mržnje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 10:03 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Real gone je napisao/la: Oooo gde si ljuti Šta ima na Indexu, dosadilo? Pa kad nema nas ldp-ovaca, nego sve sami troleri.. Nešto ti tu nisi dobro video, Slovenci su bili numero uno (zbog očekivane zainteresovanosti ka diskusiji o njima  ), dakle vrati se na prvu stranu ukoliko imaš zamerke, a Crnogorci i Hrvati nisu još došli na red, jer Makedonikusi imaju bonus-vreme za pravo na žalbu, pošto su "najtolerantniji" narod na ovim prostorima, pa im treba uzvratiti na toj blagonaklononosti..  Moja pogreška, mislio sam da Slovenci nisu obrađeni. Imam samo jednu molbu, da idući na redu budu Crnogorci, jer ako kreneš obrađivati Hrvate, raspravi neće biti kraja.  em si jazavac em plagiraš....em si srpski kompleksaš. u japanu kad ljudi dođu do takve spoznaje uhvate se mača i ....harakiri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 11:29 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ovi direkt napadi na čovjeka stvarno nemaju smisla, čemu onda uopće diskusije 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 12:38 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ovi direkt napadi na čovjeka stvarno nemaju smisla, čemu onda uopće diskusije  griješiš, ovo nisu napadi na čovjeka. ovo su napadi na ono što on predstavlja a vjerujem da ćeš se složiti da ono što taj čovjek dubuko u sebi predstavlja je srž zla koje je sve nas pogodilo. ne mogu vjerovati da još niste naučili iz bliske prošlosti da se neprijatelja ne razoružava tako da mu se objašnjava da je u krivu. misliš li da ćeš mu pojasniti istinu pa da će on svjestan svoje pogreške priznati istu? neće jer je on takav upravo zato jer sve zna ono što mu ti govoriš i to upravo želi. on je finalni proizvod onoga protiv čega se vjerujem mi svi borimo. i treba mu dokazati da je kao finalni proizvod konkretno on, loš proizvod da kao takav nema šanse. sve ostalo je zabluda. ima i drugih srba na ovom forumu, drukčijih, dira ih li itko? diram li ih ja? zar će se i ovaj forum pretvoriti u sprdačinu gdje će raznorazni četnici uživati u svoj svojoj raskoši i podjebavanju i provociranju a oni koji ih ušutkaju (a pogledaj, dao sam nekoliko postova koji su se konkretno odnosili na konkretne izrečene4 stvari, sa podacima i činjenicama, je li me tko demantirao?) su nepoželjni. odi na srpske forume, nemoraš biti bezobrazan, samo im daj podatke i logično objasni sve ono od čega mentalno bježe, da nisu junaci, da su najviše zločina radili, da su prvi počeli, da su mitomani....pa trajat ćeš ko šibica na kiši. šta misliš da na našim forumima srbi dežuraju zato jer nešto pametno mogu reći? ne nego zato jer mogu pričati gluposti bez ikakve sankcije. a ako sam ja remetilački faktor pa zabranite mi pristup, pobogu, ionako nam ne mogu ništa ni srbi ni muslimani koliko naši domaći jazavci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 12:49 |
|
|
|
Pa ne mogu govoriti u ime moderatora i vlasnika ali osobno smatram da je popularan i masovan forum odlično oružje u promoviranju ideje Herceg Bosne. Ako bi došlo do isključivanja korisnika po nacionalnoj i ideološkoj liniji onda bi se vrlo brzo pretvorio u forum polu-zatvorenog tipa koji bi brzo umro jer bi se svi slagali i tapšali po ramenima. A ovdje ipak ima minimuma ispod kojih se ne ide, tko god je izrekao namjerne laži, propagandu ili vrijeđao hrvatski narod je vrlo brzo odlepršao.
Istina je da je Cort0 ima mitomanske ispade ali nema tu ništa što se ne može poraziti argumentima.
Ja nisam specijalist za davnu povijest, ali primjera radi, uživam u rušenju anti-hrvatskih mitova o događajima nakon 1991, mitomani mi izlaganjem mitova samo čine uslugu jer se to lako ruši i diskreditira za cijelu publiku.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 13:03 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Pa ne mogu govoriti u ime moderatora i vlasnika ali osobno smatram da je popularan i masovan forum odlično oružje u promoviranju ideje Herceg Bosne. Ako bi došlo do isključivanja korisnika po nacionalnoj i ideološkoj liniji onda bi se vrlo brzo pretvorio u forum polu-zatvorenog tipa koji bi brzo umro jer bi se svi slagali i tapšali po ramenima. A ovdje ipak ima minimuma ispod kojih se ne ide, tko god je izrekao namjerne laži, propagandu ili vrijeđao hrvatski narod je vrlo brzo odlepršao.
Istina je da je Cort0 ima mitomanske ispade ali nema tu ništa što se ne može poraziti argumentima.
Ja nisam specijalist za davnu povijest, ali primjera radi, uživam u rušenju anti-hrvatskih mitova o događajima nakon 1991, mitomani mi izlaganjem mitova samo čine uslugu jer se to lako ruši i diskreditira za cijelu publiku. misliš li da ćeš malog srbina uvjeriti u nešto? i da je on ovdje zato da možda podrži ideju herceg bosne? ja mislim da se ta ideja mora raširiti među hrvatima a kako će ti hrvati doći, to podržati kad vide da se toleriraju provokatori i bacači udica,? ima ovdje puno normalnih ljudi ostalih nacija ali kad ti netko dođe s potpiom Orthodox brothersa taj nije došao tu učiti nego nešto drugo. još kad je taj iz RH onda vidiš da je psihički slučaj jer sve da se velika srbija stvori njegovo mjesto stanovanja neće biti u njoj. a on i dalje gleda na istok i nada se kiši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 13:12 |
|
|
caporegime je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Pa ne mogu govoriti u ime moderatora i vlasnika ali osobno smatram da je popularan i masovan forum odlično oružje u promoviranju ideje Herceg Bosne. Ako bi došlo do isključivanja korisnika po nacionalnoj i ideološkoj liniji onda bi se vrlo brzo pretvorio u forum polu-zatvorenog tipa koji bi brzo umro jer bi se svi slagali i tapšali po ramenima. A ovdje ipak ima minimuma ispod kojih se ne ide, tko god je izrekao namjerne laži, propagandu ili vrijeđao hrvatski narod je vrlo brzo odlepršao.
Ja nisam specijalist za davnu povijest, ali primjera radi, uživam u rušenju anti-hrvatskih mitova o događajima nakon 1991, mitomani mi izlaganjem mitova samo čine uslugu jer se to lako ruši i diskreditira za cijelu publiku. misliš li da ćeš malog srbina uvjeriti u nešto? i da je on ovdje zato da možda podrži ideju herceg bosne? ja mislim da se ta ideja mora raširiti među hrvatima a kako će ti hrvati doći, to podržati kad vide da se toleriraju provokatori i bacači udica,? ima ovdje puno normalnih ljudi ostalih nacija ali kad ti netko dođe s potpiom Orthodox brothersa taj nije došao tu učiti nego nešto drugo. još kad je taj iz RH onda vidiš da je psihički slučaj jer sve da se velika srbija stvori njegovo mjesto stanovanja neće biti u njoj. a on i dalje gleda na istok i nada se kiši. Nikad nisam ni probao nekoga uvjeriti u nešto jer je vrlo rijetko da neki zagriženi nacionalist promjeni stavove. Ja im volim poraziti argumente, pogotovo glede popularnih mitova, a posjetioci takvo što iznimno cijene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Nacionalni mitovi i obrazovanje u Ex-Yu Postano: 30 kol 2009, 13:35 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: caporegime je napisao/la: misliš li da ćeš malog srbina uvjeriti u nešto? i da je on ovdje zato da možda podrži ideju herceg bosne? ja mislim da se ta ideja mora raširiti među hrvatima a kako će ti hrvati doći, to podržati kad vide da se toleriraju provokatori i bacači udica,? ima ovdje puno normalnih ljudi ostalih nacija ali kad ti netko dođe s potpiom Orthodox brothersa taj nije došao tu učiti nego nešto drugo. još kad je taj iz RH onda vidiš da je psihički slučaj jer sve da se velika srbija stvori njegovo mjesto stanovanja neće biti u njoj. a on i dalje gleda na istok i nada se kiši.
Nikad nisam ni probao nekoga uvjeriti u nešto jer je vrlo rijetko da neki zagriženi nacionalist promjeni stavove. Ja im volim poraziti argumente, pogotovo glede popularnih mitova, a posjetioci takvo što iznimno cijene. naravno da im možeš poraziti argumente kad žive u mentalnom poremećenoj stvarsnosti. ali to će ih dirati i uzbuđivati kao da malom cigiću kažeš da je prljav i neodgojen i da očekuješ da ga ta konstatacija natjera na promjenu. prije će doći do kraja svijeta nego što će srbi početi racionalno razmišljati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|