|
|
Stranica: 5/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:29 |
|
|
|
pusti ih oni su jugoslaveni oni ne vole Srbiju oni su za Jugoslaviju.Kad mi neko kaze zasto niste ostali u Srboslaviji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:31 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: pusti ih oni su jugoslaveni oni ne vole Srbiju oni su za Jugoslavijusvi u Srbiju.Kad mi neko kaze zasto niste ostali u Srboslaviji. Preporučujem ti Ginko forte u kapsulama, počeo mozak da ti trokira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:33 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: VRATITE NAM SARAJEVSKE SRBE ,VRACAMO VAM SANDZAKLIJE i SIPTARE!!!! To govori samo u svoje ime!! Trebaju ti sarajevski Srbi koji su te 4 god gadjali s brda i sakatili ljude?? Eno vratio ti se V.V Batko u Sarajevo, jesi li presretan sada? Lijes li suze radosnice? Promjeni taj nick, nemas prava na njega!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:33 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Irma je napisao/la: Ne podvaljuj
Ne podvaljujem već vi niste spremni pogledati istini u oči, gospođice Irmice. Uostalom, o toj raspolućenosti identiteta najviše pišu upravo muslimanci, čitate li njihove forume i rasprave na tu temu? Naravno da čitate i tih stvari ste svjesniji više i od mene jer vas lično tangiraju ali zato mene optužujete da podvaljujem. Sramota, gospođice Irmice. Nemojte me razočaravati više, nisam vam ja kriv što je tome tako 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:36 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
zapovjednik je napisao/la: free sandzak free Srpska
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:36 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: free sandzak Raška oblast is already free, for your information, mister Zapovednik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
|
|
pohana jetrica je napisao/la: U suštini, svi sukobi i razmirice u sanđaku su sukobi između samih muslimanaca. Dosta su podijeljeni, postoje "Bošnjaci", Muslimani, muslimani a i sve više Srba muslimana baš kao i u Crnoj Gori gdje je raslojavanje još izraženije pojavom Crnogoraca muslimana. Ništa bolje nije ni u tzv. biH, čak je i gore jer ovde imamo razne varijacije na temu, pa imamamo i Bosance, Bosance i Hercegovce i ko zna šta još. Znači, sve je to nedozrelost jedne populacije koja vijekovima nije imala identitet osim islamskog pa je među takvima i za očeivati ovu raspolućenost u identitetu. Varijacije na temu to da, ima to ali i te varijacije kao i neke druge varijacije koje si spomeno Muhamedaga jesu u okviru jedne države Bosne i Hercegovine, pa bujrum nek varira kako se kome varira. Sutra isto tako ima da bude i u Sandžaku: stotinu varijacija ali samo jedan jedinstveni Sandžak.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Irma je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: VRATITE NAM SARAJEVSKE SRBE ,VRACAMO VAM SANDZAKLIJE i SIPTARE!!!! To govori samo u svoje ime!! Trebaju ti sarajevski Srbi koji su te 4 god gadjali s brda i sakatili ljude?? Eno vratio ti se V.V Batko u Sarajevo, jesi li presretan sada? Lijes li suze radosnice? Promjeni taj nick, nemas prava na njega! Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:40 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Irma je napisao/la: Ne podvaljuj
Ne podvaljujem već vi niste spremni pogledati istini u oči, gospođice Irmice. Uostalom, o toj raspolućenosti identiteta najviše pišu upravo muslimanci, čitate li njihove forume i rasprave na tu temu? Naravno da čitate i tih stvari ste svjesniji više i od mene jer vas lično tangiraju ali zato mene optužujete da podvaljujem. Sramota, gospođice Irmice. Nemojte me razočaravati više, nisam vam ja kriv što je tome tako  O kojoj istini govorimo? Gosp.Zukorlic fino dao intervju i bez dlake na jeziku iznjeo probleme Sandzaka. Kod njih isto stanje ko i kod nas, samo sto je kod nas politicki vrh u pitanju a kod njih IZ. Zasto IZ, zato sto je Beograd sav politicki vrh davno potkupio, a IZ nisu uspjeli. Podvale o sukobu identiteta su ovde samo zamazivanje ociju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Irma je napisao/la:
To govori samo u svoje ime!! Trebaju ti sarajevski Srbi koji su te 4 god gadjali s brda i sakatili ljude?? Eno vratio ti se V.V Batko u Sarajevo, jesi li presretan sada? Lijes li suze radosnice? Promjeni taj nick, nemas prava na njega!
Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance... Upozorenje za ovo, kako te nije stid ovako napadat curu 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
|
|
|
smirite se niste srbi.
Zapovednik-Moze li mi neko prevest ovu rijec jer je iz nekog stranog jezika ,Teranova je napisala tu rijec.
Free sandzak
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Kum Bečo je napisao/la: stotinu varijacija ali samo jedan jedinstveni Sandžak. Na koji sanđak mislite, gospodine Bećo? Mislite li na nekoliko sanđaćkih mahala sa muslimanskom većinom ili na cijelu Rašku, i onaj dio u Srbiji i onaj u Crnoj Gori?
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance...
Upozorenje za ovo, kako te nije stid ovako napadat curu  Cuj cura!Sta je haveru da nisi zagorio?Ona ce mene prozivati ,mene koji sam sa 17 godina uzeo pusku i branio svoju kucu,dok su takvi plandovali po Skandinaviji....sikter
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:42 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Irma je napisao/la:
To govori samo u svoje ime!! Trebaju ti sarajevski Srbi koji su te 4 god gadjali s brda i sakatili ljude?? Eno vratio ti se V.V Batko u Sarajevo, jesi li presretan sada? Lijes li suze radosnice? Promjeni taj nick, nemas prava na njega!
Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance... I meni je pun k... vas srbalija. Cvilite za srbima a mrzite dijsporu (tacnije zrtve progona tih istih cetnika za kojima patis). Spremas li se u posjetu Batka u pritvor?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:44 |
|
|
|
Ja ne mrzim ni Srbe niHrvate niJevreje a kamoli dijasporu i Sandzak cak ih volim ko i nas u Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Upozorenje za ovo, kako te nije stid ovako napadat curu  Cuj cura!Sta je haveru da nisi zagorio?Ona ce mene prozivati ,mene koji sam sa 17 godina uzeo pusku i branio svoju kucu,dok su takvi plandovali po Skandinaviji....sikter Koliko god ostra bila diskusija, jos niko osim tebe nije krenuo sa psovanjem, dakle smiri dozivljaj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:45 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: smirite se niste srbi.
Zapovednik-Moze li mi neko prevest ovu rijec jer je iz nekog stranog jezika ,Teranova je napisala tu rijec.
Free sandzak Da li si ti govorni automat? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:46 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Upozorenje za ovo, kako te nije stid ovako napadat curu  Cuj cura!Sta je haveru da nisi zagorio?Ona ce mene prozivati ,mene koji sam sa 17 godina uzeo pusku i branio svoju kucu,dok su takvi plandovali po Skandinaviji....sikter Ja ja, mi otisli nako malo turisticki u Skandinaviju. Mozda bi ti bilo draze da me raznjela granata s brda tih tvoji sarajevskih srba??!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:47 |
|
|
Irma je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance...
I meni je pun k... vas srbalija. Cvilite za srbima a mrzite dijsporu (tacnije zrtve progona tih istih cetnika za kojima patis). Spremas li se u posjetu Batka u pritvor? Jeste mrzim takvu dijasporu ,kojoj je najveci argument ljubavi prema Bosni CD Halida Beslica i Westendorpova krpetina okacena na retrovizor polovnog BMW-a...dje ste bili kad je gorilo ,ha patriote moje ...sikter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:48 |
|
|
|
Pa kada bi, recimo izdvojio zapadnu Hercegovinu iz konteksta cijele BiH, prvo što bi uvidio jeste da je to pasivan kraj gdje iz kamena viri nekoliko crkvica i nekoliko svijetlećih reklama. Dakle, provincija ko svaka provincija sa svojim problemima i problem Sandžaka jeste ta provincijalna zaostalost, a službeni Beograd koji j jedini u mogućnosti u Sandžak ne ulaž ni jednog dinara već nekih 90 godina a taj teritorij smatra svojim. U svoju voljenu Rašku ne polažu ništa.
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:48 |
|
|
|
Muftija Zukorlić nije zaslužio ovoliko postova i ovoliku svađu. Ja završavam učešće na temi što i drugima želim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Shipu mi kar swedjanko ,ti ces da mi kazes koji cu nick da imam ,skini se sa Swedske socijale fukaro bijedna,licemjerna pun mi je qurac bosnjackih patriota sa pristojne distance...
Upozorenje za ovo, kako te nije stid ovako napadat curu  Zar tek sad kontas o kakvoj se sirovini radi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:51 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Jeste mrzim takvu dijasporu ,kojoj je najveci argument ljubavi prema Bosni CD Halida Beslica i Westendorpova krpetina okacena na retrovizor polovnog BMW-a...dje ste bili kad je gorilo ,ha patriote moje ...sikter Brate, moraš znati da ovu razpravu čitaju brojni četnici i komunjare, ter se naslađuju u našoj neslozi. Neki put čovjeku znače i podpore iz Švedske...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:51 |
|
|
teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić nije zaslužio ovoliko postova i ovoliku svađu. Ja završavam učešće na temi što i drugima želim. Ja mislim da je itekako zasluzio. Mene je fascinirao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|