|
|
Stranica: 6/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:53 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić Muftija Zukorlić je prije svega političar a tek onda vjerski prvak. Slušajući njegove govore, najmanje je vjere i da nema ahmediju na glavi, mislio bih da se radi o još jednom sanđaćkom političaru.
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Irma je napisao/la: I meni je pun k... vas srbalija. Cvilite za srbima a mrzite dijsporu (tacnije zrtve progona tih istih cetnika za kojima patis). Spremas li se u posjetu Batka u pritvor?
Jeste mrzim takvu dijasporu ,kojoj je najveci argument ljubavi prema Bosni CD Halida Beslica i Westendorpova krpetina okacena na retrovizor polovnog BMW-a...dje ste bili kad je gorilo ,ha patriote moje ...sikter U svakom slucaju bolje volit Halida Beslica nego cetnike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:54 |
|
|
teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić nije zaslužio ovoliko postova i ovoliku svađu. Ja završavam učešće na temi što i drugima želim. Muftija je koliko mi se čini jedini čovjek koji pokušava nešto na javan način, napraviti za Sandžak.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:54 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
dane-croatia je napisao/la: Brate, moraš znati da ovu razpravu čitaju brojni četnici i komunjare, ter se naslađuju u našoj neslozi. Neki put čovjeku znače i podpore iz Švedske...
nasoj, a :)
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:55 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
zapovjednik je napisao/la: smirite se niste srbi. Zapovednik-Moze li mi neko prevest ovu rijec jer je iz nekog stranog jezika ,Teranova je napisala tu rijec. Free sandzak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:55 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić Muftija Zukorlić je prije svega političar a tek onda vjerski prvak. Slušajući njegove govore, najmanje je vjere i da nema ahmediju na glavi, mislio bih da se radi o još jednom sanđaćkom političaru. Ali sigurno nikad ne će u politici nadmašiti i najapolitičnijeg pravoslavnog popa, koji često za vrieme mise niti ne spomenu Boga.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:56 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
dane-croatia je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Jeste mrzim takvu dijasporu ,kojoj je najveci argument ljubavi prema Bosni CD Halida Beslica i Westendorpova krpetina okacena na retrovizor polovnog BMW-a...dje ste bili kad je gorilo ,ha patriote moje ...sikter Brate, moraš znati da ovu razpravu čitaju brojni četnici i komunjare, ter se naslađuju u našoj neslozi. Neki put čovjeku znače i podpore iz Švedske... Lipi brate ,u totalnom si zajebu,zaboravi dijasporu serem se ja na njihovu potporu,i to kad se dobro najedem kalje,a posto kalja uvijek nadrazi moj crijevni peristaltik onda se istovarim i do 600 gr ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:58 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Brate, moraš znati da ovu razpravu čitaju brojni četnici i komunjare, ter se naslađuju u našoj neslozi. Neki put čovjeku znače i podpore iz Švedske...
nasoj, a :) Tako je, a tu pod nas, spada i svaki Hercegovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 14:59 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić nije zaslužio ovoliko postova i ovoliku svađu. Ja završavam učešće na temi što i drugima želim. Muftija je koliko mi se čini jedini čovjek koji pokušava nešto na javan način, napraviti za Sandžak. U tome i jeste stvar. Neprijatelji su uvijek gledali imame i muftije kao neke zaostale ljude koji se nebi trebali razumjeti u politiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:00 |
|
|
|
Evo i mene.. đe gori ? Kakva je frka ? Opet tootem pravi sranja ?
Ma riješavati sanđak što prije ! U jeba te... riješite se jednog Kosova i albanske iredente, dobijete drugu i to u kolijevci srpstva !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:00 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
dane-croatia je napisao/la: Ali sigurno nikad ne će u politici nadmašiti i najapolitičnijeg pravoslavnog popa, koji često za vrieme mise niti ne spomenu Boga.
Griješite g. Dane. Za vrijeme liturgije, govori se samo o Bogu. Bezbroj puta sam bio na liturgiji i u crkvi i nikad nisam čuo bilo kakav politički govor u crkvi, ni prije liturgije, ni za vrijme nje niti poslije nje. Koliko ste vi puta bili na pravoslavnoj liturgiji ili crkvi da biste posvjedočili to o čemu pišete?
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:02 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
dane-croatia je napisao/la: Neretva73 je napisao/la: nasoj, a :)
Tako je, a tu pod nas, spada i svaki Hercegovac. HAHAHAHA, a ti si sad.. i Hercegovac, Hrvat..OK Da vas nema, ovakvi na forumima..tribalo bi vas izmisliti off.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:03 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: teranova je napisao/la: Muftija Zukorlić Muftija Zukorlić je prije svega političar a tek onda vjerski prvak. Slušajući njegove govore, najmanje je vjere i da nema ahmediju na glavi, mislio bih da se radi o još jednom sanđaćkom političaru. to je to ,otprilike. brada bi da mjenja ahmediju za fotelju,pa malo diže tenzije. kakva autonomija ,kakvi bakrači.. zlatni_ljiljan je napisao/la: VRATITE NAM SARAJEVSKE SRBE ,VRACAMO VAM SANDZAKLIJE i SIPTARE!!!! ko da se vraća? pa sva ti je bratija tu, samo treba malo bolje razgledat po sarajevskim šumarcima i šumama..
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:03 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ali sigurno nikad ne će u politici nadmašiti i najapolitičnijeg pravoslavnog popa, koji često za vrieme mise niti ne spomenu Boga.
Griješite g. Dane. Za vrijeme liturgije, govori se samo o Bogu. Bezbroj puta sam bio na liturgiji i u crkvi i nikad nisam čuo bilo kakav politički govor u crkvi, ni prije liturgije, ni za vrijme nje niti poslije nje. Koliko ste vi puta bili na pravoslavnoj liturgiji ili crkvi da biste posvjedočili to o čemu pišete? Ali nije iskljuceno da se ta liturgija cesto odvija na bespravno sagradjenoj crkvi, na zemlji nekog Bosnjaka, ili nekada na mjestu gdje je bio neki islamski objekat, ili se kadkad blagosljava neko ko nakon par sati strelja par hiljada ljudi itd itd. Sve sama najsvetija svetost, nema sta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:04 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Neretva73 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Tako je, a tu pod nas, spada i svaki Hercegovac.
HAHAHAHA, a ti si sad.. i Hercegovac, Hrvat..OK Da vas nema, ovakvi na forumima..tribalo bi vas izmisliti off. Dane je kosmopolit. Svuda se pronalazi. Sjebali su temu u of u tri pm
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:04 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Irma je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Lipi brate ,u totalnom si zajebu,zaboravi dijasporu serem se ja na njihovu potporu,i to kad se dobro najedem kalje,a posto kalja uvijek nadrazi moj crijevni peristaltik onda se istovarim i do 600 gr ...
Serem se i ja na takve "patriote". Daj bolan odskakutaj i zajashi svog rutavog Murata,odsedlaj ga dobro i smanji dozivljaj...dosadna si
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:05 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: Evo i mene.. đe gori ? Kakva je frka ? Opet tootem pravi sranja ?
Ma riješavati sanđak što prije ! U jeba te... riješite se jednog Kosova i albanske iredente, dobijete drugu i to u kolijevci srpstva ! Dosta vise te spike o nekakvim "kolijevkama srpstva". Dosta ba mitova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:05 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Irma je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la: Griješite g. Dane. Za vrijeme liturgije, govori se samo o Bogu. Bezbroj puta sam bio na liturgiji i u crkvi i nikad nisam čuo bilo kakav politički govor u crkvi, ni prije liturgije, ni za vrijme nje niti poslije nje. Koliko ste vi puta bili na pravoslavnoj liturgiji ili crkvi da biste posvjedočili to o čemu pišete? Ali nije iskljuceno da se ta liturgija cesto odvija na bespravno sagradjenoj crkvi, na zemlji nekog Bosnjaka, ili nekada na mjestu gdje je bio neki islamski objekat, ili se kadkad blagosljava neko ko nakon par sati strelja par hiljada ljudi itd itd. Sve sama najsvetija svetost, nema sta. A tvojim predcima nije smetalo da klanjaju pet stoljeca po dzamijama koje su sagradjene na temeljima crkvi. Opet vasa demagogija.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:06 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Irma je napisao/la:
Serem se i ja na takve "patriote".
Daj bolan odskakutaj i zajashi svog rutavog Murata,odsedlaj ga dobro i smanji dozivljaj...dosadna si A ti sanjaj svog voljenog Batka. Sigurno zalis sto nisi bio predmet njegovog izivljavanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:07 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Tako je, a tu pod nas, spada i svaki Hercegovac.
HAHAHAHA, a ti si sad.. i Hercegovac, Hrvat..OK Da vas nema, ovakvi na forumima..tribalo bi vas izmisliti off. Nisam ja Hercegovac, već sam rekao da se Sandžak tiče sviju nas koji se osjećamo kano Hrvati, pak tako i Hercegovce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:07 |
|
|
|
Zukorlić se oglasio u svezi vakufske zemlje što je pak vjerska stvar
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Irma je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Muftija je koliko mi se čini jedini čovjek koji pokušava nešto na javan način, napraviti za Sandžak.
U tome i jeste stvar. Neprijatelji su uvijek gledali imame i muftije kao neke zaostale ljude koji se nebi trebali razumjeti u politiku. Jalov posao. Dozvolili ste da vam muftije komanduju, da vas manipulišu i vode svoju politiku preko vaših leđa. Predstavljate sebe kao anacionalnu religijsku skupinu ljudi, tučete se međusobno zbog vrtića... Kada neko sa zapada bude video da ispred kordona policije stoje imami, pomisliće da ste verski fanatici i teroristi. Samo potvrđujete njihove predrasude u vašu štetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:08 |
|
|
totem je napisao/la: Irma je napisao/la: Ali nije iskljuceno da se ta liturgija cesto odvija na bespravno sagradjenoj crkvi, na zemlji nekog Bosnjaka, ili nekada na mjestu gdje je bio neki islamski objekat, ili se kadkad blagosljava neko ko nakon par sati strelja par hiljada ljudi itd itd. Sve sama najsvetija svetost, nema sta.
A tvojim predcima nije smetalo da klanjaju pet stoljeca po dzamijama koje su sagradjene na temeljima crkvi. Opet vasa demagogija. Toga jeste bilo u srednjem vijeku, ali takodje i nasilnog pokrstavanja, i svega. Ja govorim o "modernim" i "casnim " Srbima prije samo 20-ak godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:09 |
|
|
totem je napisao/la: Irma je napisao/la: Ali nije iskljuceno da se ta liturgija cesto odvija na bespravno sagradjenoj crkvi, na zemlji nekog Bosnjaka, ili nekada na mjestu gdje je bio neki islamski objekat, ili se kadkad blagosljava neko ko nakon par sati strelja par hiljada ljudi itd itd. Sve sama najsvetija svetost, nema sta.
A tvojim predcima nije smetalo da klanjaju pet stoljeca po dzamijama koje su sagradjene na temeljima crkvi. Opet vasa demagogija. Gdje su to preci klanjali na temeljima crkava? I šta tebe briga za nečije pretke?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:09 |
|
|
Irma je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: Evo i mene.. đe gori ? Kakva je frka ? Opet tootem pravi sranja ?
Ma riješavati sanđak što prije ! U jeba te... riješite se jednog Kosova i albanske iredente, dobijete drugu i to u kolijevci srpstva ! Dosta vise te spike o nekakvim "kolijevkama srpstva". Dosta ba mitova. Da nije možda kolijevka bošnjaštva ? Dosta tebe
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|