|
|
Stranica: 8/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:44 |
|
|
|
Pa jel ima netko iz tog kraja da zna situaciju iz prve ruke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:46 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Irma je napisao/la:
Eto to je srpska taktika, omalozavanje drugih. Sta se ti imas smijat jado jadni, pa iz vase ANUS, pardon SANU (srpske akademije nauke i umjetnosti) kuhinjre su ispali samo koljaci i nemoralne ubice. Gospođice Irmice, ne smijem se ja "intelektualcima sanđaka" jer ih, kao i svuda, ima i tamo. Smijem se vama i vašim argumentima P.S. Pišite nam malo o nasilnom pokrštavanju sanđaklija. Šta kažu ti "intelektualci"  Sta ima ja da pisem, savko neka trazi informacije za sebe. Ima na Bosnjaci.net
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Pa jel ima netko iz tog kraja da zna situaciju iz prve ruke? Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:49 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Irma je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa jel ima netko iz tog kraja da zna situaciju iz prve ruke? Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic? Pa sto bona odma ne rece? Pa ako tako kaze efendija onda jasna stvar.. 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:53 |
|
|
totem je napisao/la: Irma je napisao/la: Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic?
Pa sto bona odma ne rece? Pa ako tako kaze efendija onda jasna stvar..  Pa jasna je stvar da je Sandzak napustilo i dalje napusta ogroman broj ljudi (Bosnjaka). Jasna je stvar da ne zele da su ti ljudi povezani medjusobno, jasna je stvar da ne ulazu u infrastrukturu nikako, da zaposljavaju Srbe u mjestim agdje je 80% Bosnjaka, da im u skolama djeca moraju uciti o svetom Savi itd itd. Znaci samo sto o tome progovori muftija, ne treba se to uzimat zaozbiljno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:53 |
|
|
Irma je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa jel ima netko iz tog kraja da zna situaciju iz prve ruke? Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic? To ime meni znači isto kao Kunta Kinte...Nemam šta vjerovati ili ne,samo način na koji taj gospon pokušava nešto neminovno vodi ka krvoproliću.On bi toga trebao biti svjestan kao intelektualac i načitan čovjek. Moje mišljenje je-Srbija neće dozvoliti niti pod razno da se razmaše dotični gospodin,jer svježe su im rane sa Kosovom.Ne ulazim tko je u pravu jer ne poznajem situaciju,zato i pitam ima li tko iz tog kraja pa da nam opiše što se dole dešava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Irma je napisao/la: Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic?
To ime meni znači isto kao Kunta Kinte...Nemam šta vjerovati ili ne,samo način na koji taj gospon pokušava nešto neminovno vodi ka krvoproliću.On bi toga trebao biti svjestan kao intelektualac i načitan čovjek. Moje mišljenje je-Srbija neće dozvoliti niti pod razno da se razmaše dotični gospodin,jer svježe su im rane sa Kosovom.Ne ulazim tko je u pravu jer ne poznajem situaciju,zato i pitam ima li tko iz tog kraja pa da nam opiše što se dole dešava. Ja im zelim srecu, podrzavam ih i da dobiju autonomiju, i ujedinjenje Sandzaka na koji imaju pravo i zasluzuju to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Irma je napisao/la: Znaci vi ne vjerujte u ono sto kaze gosp.Zukorlic?
To ime meni znači isto kao Kunta Kinte...Nemam šta vjerovati ili ne,samo način na koji taj gospon pokušava nešto neminovno vodi ka krvoproliću.On bi toga trebao biti svjestan kao intelektualac i načitan čovjek.Moje mišljenje je-Srbija neće dozvoliti niti pod razno da se razmaše dotični gospodin,jer svježe su im rane sa Kosovom.Ne ulazim tko je u pravu jer ne poznajem situaciju,zato i pitam ima li tko iz tog kraja pa da nam opiše što se dole dešava. Pa biće da mu je to i cilj... a ono sa tkz. vakufskom zemljom samo jeftin povod
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 15:59 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Irma je napisao/la: totem je napisao/la: Pa sto bona odma ne rece? Pa ako tako kaze efendija onda jasna stvar..  Pa jasna je stvar da je Sandzak napustilo i dalje napusta ogroman broj ljudi (Bosnjaka). Jasna je stvar da ne zele da su ti ljudi povezani medjusobno, jasna je stvar da ne ulazu u infrastrukturu nikako, da zaposljavaju Srbe u mjestim agdje je 80% Bosnjaka, da im u skolama djeca moraju uciti o svetom Savi itd itd. Znaci samo sto o tome progovori muftija, ne treba se to uzimat zaozbiljno? Da napustaju Sndzak da, istina. To za zaposljavanje ne znam, ali lako moguce je. Mene zanima ona zabluda o nasilnom pokrstavanju u koju su i Bosnjaci, koji su izmislili tu laz poceli da vjeruju u nju. Da vam nisu i djecu odvodili. U arkanaove tigre. Dobra paralela, zar ne? Zamislite da se to desi. E kada zamislite, mozda cete shvatiti kako je bilo krscanima kada su im djecu odvodili, a nisu mogli nista uciniti. Zato sam rekao da vam je ceh za placanje jos uvijek povelik.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 16:07 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Mar-kan je napisao/la: zato i pitam ima li tko iz tog kraja pa da nam opiše što se dole dešava. Dovoljno je otići na sanđaćke forume, tamo ljudi pišu o tome i tamo se može vidjeti o čemu se radi. Uglavnom, rasulo među muslimancima, borba za vlast pojedinih stranaka, nikakvog sukoba sa lokalnim Srbima nema. Jedni druge optužuju da su krivi za sve, upadaju u džamije jedni drugima i slično. Policija je stalno između njih a bilo je čak i ubistava među suprotstavljenim stranama. Uglavno to je to a da bi se situacija dodatno uzburkala, ovi optužuju ove da su srpski špijuni a ovi drugi njih da su cerićevci i da je zbog te veze sa Šeherom, sanđaklija sve manje u Raškoj i da se sele u Šeher da bi povećali procenat muslimanaca u tzv. biH. To su optužbe a koliko su u pravu jedni ili drugi, ostavimo njima da o tome razmišljaju 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 16:10 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: zato i pitam ima li tko iz tog kraja pa da nam opiše što se dole dešava. Dovoljno je otići na sanđaćke forume, tamo ljudi pišu o tome i tamo se može vidjeti o čemu se radi. Uglavnom, rasulo među muslimancima, borba za vlast pojedinih stranaka, nikakvog sukoba sa lokalnim Srbima nema. Jedni druge optužuju da su krivi za sve, upadaju u džamije jedni drugima i slično. Policija je stalno između njih a bilo je čak i ubistava među suprotstavljenim stranama. Uglavno to je to a da bi se situacija dodatno uzburkala, ovi optužuju ove da su srpski špijuni a ovi drugi njih da su cerićevci i da je zbog te veze sa Šeherom, sanđaklija sve manje u Raškoj i da se sele u Šeher da bi povećali procenat muslimanaca u tzv. biH. To su optužbe a koliko su u pravu jedni ili drugi, ostavimo njima da o tome razmišljaju  Zar imaju neke razlike u vjeri pa imaju dvije vrste đamija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 16:15 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
i_jopet je napisao/la: Zar imaju neke razlike u vjeri pa imaju dvije vrste đamija?
Nije u pitanju razlika u vjeri, ona je jedna. Tamo postoje dvije IZ, jedna je "IZ u Srbiji", druga je "IZ Srbije". Ova prva je sa sjedištem u N. Pazaru i odana je Ceriću dok je ova druga sa sjedištem u Beogradu i imaju svog muftiju. Jedan drugog ne priznaju pa otud i ti sukobi na relaciji onih koji pripadaju različitim IZ.
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 16:45 |
|
|
|
Pa šta onda?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:02 |
|
|
Irma je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la: Griješite g. Dane. Za vrijeme liturgije, govori se samo o Bogu. Bezbroj puta sam bio na liturgiji i u crkvi i nikad nisam čuo bilo kakav politički govor u crkvi, ni prije liturgije, ni za vrijme nje niti poslije nje. Koliko ste vi puta bili na pravoslavnoj liturgiji ili crkvi da biste posvjedočili to o čemu pišete? Ali nije iskljuceno da se ta liturgija cesto odvija na bespravno sagradjenoj crkvi, na zemlji nekog Bosnjaka, ili nekada na mjestu gdje je bio neki islamski objekat, ili se kadkad blagosljava neko ko nakon par sati strelja par hiljada ljudi itd itd. Sve sama najsvetija svetost, nema sta. Vi imate srama govoriti da je neka crkva sagrađena na zemlji nekog balije?! Na čemu ste vi radili džamije, u biti ne ti, ti si nitko i ništa, obična fukara iz Švedske, koja džamiju vidi samo na slikama babinog upaljača.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:41 |
|
|
|
A de mi reci majstore na cemu su pravljena ona naselja suskovo i bobanovo.Ti si pravi multietnicar to ti moram priznat jer tvoj otac se borio sa srbima protiv Bosnjaka u Zepcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:42 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
|
Svasta Kako mozete da birate stranu. To je ono malo kobejagi nepromisljeno. Ja navijam za sirotinju i neduzne na obadvije strane. A hodje i politicari koji to uzrokuju nek malo razmisle zar im nije dovoljno krvi prethodnih godina pa zele jos. Cini mi se da je se to nekome dopalo kako je se u bosni odvijalo i kako su se ljudi bogatili u bosni pa vele da probaju i tamo. Jadan obican narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:48 |
|
|
josi je napisao/la: Svasta Kako mozete da birate stranu. To je ono malo kobejagi nepromisljeno. Ja navijam za sirotinju i neduzne na obadvije strane. A hodje i politicari koji to uzrokuju nek malo razmisle zar im nije dovoljno krvi prethodnih godina pa zele jos. Cini mi se da je se to nekome dopalo kako je se u bosni odvijalo i kako su se ljudi bogatili u bosni pa vele da probaju i tamo. Jadan obican narod. Neće ovdije biti krvi, jedini cilj ovoga je po meni da još jedian dio muslimana odseli prema Sarajevu i zapadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:56 |
|
|
i_jopet je napisao/la: josi je napisao/la: Svasta Kako mozete da birate stranu. To je ono malo kobejagi nepromisljeno. Ja navijam za sirotinju i neduzne na obadvije strane. A hodje i politicari koji to uzrokuju nek malo razmisle zar im nije dovoljno krvi prethodnih godina pa zele jos. Cini mi se da je se to nekome dopalo kako je se u bosni odvijalo i kako su se ljudi bogatili u bosni pa vele da probaju i tamo. Jadan obican narod. Neće ovdije biti krvi, jedini cilj ovoga je po meni da još jedian dio muslimana odseli prema Sarajevu i zapadu. E što su se selili, selili su se. Više ne!
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 17:56 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: A de mi reci majstore na cemu su pravljena ona naselja suskovo i bobanovo. . Na krvi i suzama protjeranih Hrvata središnje bosne...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 18:01 |
|
|
|
Kako su Hrvati postali vecina u Vitezu,Novom Travniku,Mostaru,Stocu,Prozoru,Zepcu,Livnu.Jajce je bilo temeljito ocisceno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 18:03 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Kako su Hrvati postali vecina u Vitezu,Novom Travniku,Mostaru,Stocu,Prozoru,Zepcu,Livnu.Jajce je bilo temeljito ocisceno. Daj molim te pokrijte se ušima po tome pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 19:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63478 Lokacija: DAZP HQ
|
zapovjednik je napisao/la: Kako su Hrvati postali vecina u Vitezu,Novom Travniku,Mostaru,Stocu,Prozoru,Zepcu,Livnu.Jajce je bilo temeljito ocisceno. panju, Jajce su Srbi očistili, a Hrvati oslobodili.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 20:25 |
|
|
I?? Ko vodi u Sandzaku?? 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 20:43 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: A de mi reci majstore na cemu su pravljena ona naselja suskovo i bobanovo.Ti si pravi multietnicar to ti moram priznat jer tvoj otac se borio sa srbima protiv Bosnjaka u Zepcu. Pogane jedan, možete biti presretni što je ostao i jedan balija u Žepču nakon onoga što ste vi naumili tamo, i šepurili se po gradu prije nego je i počeo sukob, i posebno nakon onoga što ste naumili na željezničkom kolodvoru kada je došla i hrpa balija iz Zenice da nešto pokušaju, nakon onoga što ste htjeli napraviti na sv. Ivana, nakon onoga što ste napravili u Kiseljaku. Ni jedan goli kamen u tom dijelu Bosne vam neće nikada zaboraviti, a svega mi, ni oprostiti! Stoko pogana, ti se meni našao nešto tu pričati o kraju za koji nemaš pojma, i tu za neke Srbe u Žepču. Fuj mamlaze jedan nepodojeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 05 ruj 2010, 20:50 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
nemoj da se nerviras zepce, jos ce tebi dati kazneni poen i izbaciti te sa foruma. mozda je to i namjera postojanja ovakvog nika koji se seta ovuda i pljuje po svemu sto je Hrvatsko, na balav nacin..
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|