HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 sij 2026, 03:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 675 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća

Za koga navijate?
Bošnjake Sandžaka 35%  35%  [ 24 ]
službeni Beograd 65%  65%  [ 44 ]
Ukupno glasova : 68
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru!
PostPostano: 07 ruj 2010, 15:49 

Hajde ljudi, smirite forumske strasti. Dok se vi svađate i vrijeđate, muslumanci gube glave u međusobnim obračunima. Po forumima objavljuju jedni drugima rat do istrebljenja. Moramo smisliti način kako da im pomognemo. Možda da jedni ostanu u Raškoj a druge da se uputi u Tursku???

Vrh

Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru!
PostPostano: 07 ruj 2010, 15:50 

Neretva73 je napisao/la:
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la:

obriši bar tu izdrkotinu s face kad već ideš pričati s ljudima.

I, ti, mene nesto kao savjetovao..Pucas ti ko lubenica izgleda, brale moj.

p.s HVO je rekao kako je, i to uopce nije nas sukob, kojega
neki prizeljkivaju.

dobro li ti ne povezuješ.......rodila te majka.
što sam te ja savjetovao, što sam to ja rekao pa da se držim savjeta i kako si ti to sve uspio povezati?
slobodno uzmi dva tri dana da se uspiješ skoncentrirat.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:50 

PAUL_GASOL je napisao/la:
HVO-110 je napisao/la:

A ti čekaš svaku priliku da se srbima uvučeš u pakšu.

evo upravo si dobio nagradu SHIT OF THE DAY na herceg bosna forumu
čestitam

Vrlo duhovito, tebi je ta nagrada pripala samom današnjom registracijom na ovom forumu.

Nego zanima me tko stoji iza leđa ovim bošnjacima u dolini rijeke raške.
Nije moguće da su se bez nečijeg blagoslova ovako okuražili, ne vjerujem da su vidjeli kako je to albancima na kosovu uspijelo pa eto sad će mo i mi.
To je u stilu vidjela žaba gdje se konji kuju...
Vjerovatno malo sarajevo stoji iza toga ali to nije dovoljno.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:54 

Alex je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Uf, e tu vec mislim da si se pomalo zajebo. Nije lako s njima kolo igrati, gori su ti oni Srbi od Srba, ima ih ko mrava, jak lobi i dijaspora, a Albanija u zajedju..pa i u Makedoniji imaju "pravo glasa", itd., a Srba sve manje i manje, drzava sve slabija, pa i vojska, kompleks izgubljenih ratova, siromastvo, itd. Ne bih se bas pouzdo u to, neces njih za dvaest godina (a do tad ce NATO sigurno jos uvijek biti numera) moci porediti sa OVK iz 98. i 99.

Najbolje je govoriti kroz primere. Evo da navedem albansku pobunu na jugu Srbije. Albanci su pored tona i tona oružja i municije, lobija, milijarda dolara, NATO-a i Američke poerške, dobili motkom po glavi. Smireni su za narednih 50 godina, eno ih sede po mesnim zajednicam sa Srbima i u srpskoj vladi. A kako to? Jednostavno, povoljne međunarodne okolnosti po Srbiju i superiorna vojno-policijska sila.

Ne izgledaju mi ovi kao da ih je naoruzavao NATO uz milijarde i milijarde dolara.

Tad su bili "partizani", gerila, ali sad imaju drzavu, strukture, pozadinu a sve ih je vise i vise. Dok Srbija vise nema onu vojnu silu bivse JNA vec demoralisanu i slabu vojsku. Njih u toj dolini ima desetak hiljada ali na Kosovu dva miliona, u Albaniji cetiri, ili pet miliona, imaju jak lobby, dijasporu, itd..Opet, nemam navijacki odnos prema tom konfliktu, ovo je samo moje licno misljenje.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:55 

Neretva73 je napisao/la:

I, ti, mene nesto kao savjetovao..Pucas ti ko lubenica izgleda, brale moj.

p.s HVO je rekao kako je, i to uopce nije nas sukob, kojega
neki prizeljkivaju.

što sam te ja savjetovao, što sam to ja rekao pa da se držim savjeta i kako si ti to sve uspio povezati?

Jebeate led, koji si ti cudan lik..Pljujes ljudima sa tim tvojim
izdrkotinama kao po faci, a sam od sebe si izgledas kao jedna obicna izdrkotina
koja ocito svako malo izvrsi reinkarnaciju pod drugim nikom..Jer sa starim
kao nece vise dolaziti na forum..Imas ti dosta problema sa sobom, koje tribas rijesiti..
Sretno,majka te rodila tako smirenoga :pepam

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:56 

najbolje da tebe pošaljemo :aleale

Ne g. Gasol. Ja se ne bih izravno miješao u međumuslimanske sukobe. Ako treba dati neki savjet, tu sam. Ja sam već predložio izlaz iz te krize, mislim da bi to rješenje zadovoljilo sve, i ove kojima su Srbija i Raška otadžbina i druge nemaju i ovima koji snuju o Turskoj i selđucima. Mislim da sam pravedan u prosudbi situacije na terenu :rolleyes

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:56 

pohana jetrica je napisao/la:
Hajde ljudi, smirite forumske strasti. Dok se vi svađate i vrijeđate, muslumanci gube glave u međusobnim obračunima. Po forumima objavljuju jedni drugima rat do istrebljenja. Moramo smisliti način kako da im pomognemo. Možda da jedni ostanu u Raškoj a druge da se uputi u Tursku???

Pa nemoj jeboga ti, uvijek genocidne metode (provlaci se to jos od nezavisnosti Srbije od Osmanskog carstva, za koju se izborise Rusi i Svabe)..grehota je.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 15:58 

HVO-110 je napisao/la:
evo upravo si dobio nagradu SHIT OF THE DAY na herceg bosna forumu
čestitam

Vrlo duhovito, tebi je ta nagrada pripala samom današnjom registracijom na ovom forumu.

Nego zanima me tko stoji iza leđa ovim bošnjacima u dolini rijeke raške.
Nije moguće da su se bez nečijeg blagoslova ovako okuražili, ne vjerujem da su vidjeli kako je to albancima na kosovu uspijelo pa eto sad će mo i mi.
To je u stilu vidjela žaba gdje se konji kuju...
Vjerovatno malo sarajevo stoji iza toga ali to nije dovoljno.

kakvo pronicljivo dubokoumno sagledanje stvari :smijeh

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:01 

Sve ozbiljni analitičari!

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:01 

najbolje da tebe pošaljemo :aleale

Ne g. Gasol. Ja se ne bih izravno miješao u međumuslimanske sukobe. Ako treba dati neki savjet, tu sam. Ja sam već predložio izlaz iz te krize, mislim da bi to rješenje zadovoljilo sve, i ove kojima su Srbija i Raška otadžbina i druge nemaju i ovima koji snuju o Turskoj i selđucima. Mislim da sam pravedan u prosudbi situacije na terenu :rolleyes

g.Pohani patlidžan jedino rješenje ispravno je dao mislim jedan Srbin(ne sjećam se imena)
a to je da su musli...i prihvatljivi jedino u manjini :clap ili deportacija braći u tursku :oops

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:04 

trebalo bi buduću gej paradu iz beograda prebaciti u NPazar:kotrljanje:

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:05 

iđen ić
pozd svima
čuvajte nam jednu jedinu HB:)

Vrh

dane-croatia je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Kako ih hrani jebote

Sigurno ne tako što čitav dan zuji po svemrežju.

Dane, sta je to, svemjrezje?

Vrh

I Guču i Exit

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:07 

teranova je napisao/la:

:laugh :laugh :laugh

Nego, ostavite se ba vise svadje, hajmo preci na malo veseliju temu: KO CE VECERAS NAVIJATI ZA DOMOVINU A KO PROTIV NJE??? U devet pocinje tekma, France VS Bossena

Ja bi reko da cemo ih rasturiti.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:07 

ili deportacija braći u tursku :oops

Nikakva deportacija ne dolazi u obzir. Nije ni ljudski ni demokratski a i opet bi počele priče o njihovih 10 đinosajda. Sve se to da riješiti na miran način. Valjda će i ovo vjerojatno uhićenje Zukorlića tome doprinijeti a ako neko od njih stvarno kani živjeti u Turskoj, onda neka tamo i ide, u Raškoj neće dobiti Tursku :rolleyes

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:09 

Neretva73 je napisao/la:

Jebeate led, koji si ti cudan lik..Pljujes ljudima sa tim tvojim
izdrkotinama kao po faci, a sam od sebe si izgledas kao jedna obicna izdrkotina
koja ocito svako malo izvrsi reinkarnaciju pod drugim nikom..Jer sa starim
kao nece vise dolaziti na forum..Imas ti dosta problema sa sobom, koje tribas rijesiti..
Sretno,majka te rodila tako smirenoga :pepam

a kakav si tek ti traumatiziran lik.
ne sjećam se da sam ikad s tobom došao u dijalog, da sam te ikad kvotao, potpuno si mi nepoznat.
a u zadnje vrijeme me slijediš ko kurva plaćeničku vojsku, sreše i žugaš iako te nitko ništa nije pitao niti se obazirao na tvoj ionako siromašan vokabular kao siromašan doprinos ikakvoj smislenijoj raspravi.
po kome ja pljujem i s kim se konfrontiram ...jebiga, sve je u okviru jasnih kriterija.
a ti očito, nezanimljiv i sporedan tražiš bilo kakvu priliku da te netko primijeti jer te se po pameti primijetilo nije.
kako ja izgledam, pak, ti to ne znaš ali ako si željan vrlo lako možemo dogovoriti međusobno gledanje.
samo reci.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:09 

ili deportacija braći u tursku :oops

Nikakva deportacija ne dolazi u obzir. Nije ni ljudski ni demokratski a i opet bi počele priče o njihovih 10 đinosajda. Sve se to da riješiti na miran način. Valjda će i ovo vjerojatno uhićenje Zukorlića tome doprinijeti a ako neko od njih stvarno kani živjeti u Turskoj, onda neka tamo i ide, u Raškoj neće dobiti Tursku :rolleyes

Ma jarane, ja kad kod udjem u neki srpski disco meni ko u Turskoj..sve tamne face, ruke se vrte po zraku uz orijentalne ritmove, na stolu slavenska verzija turske "Rakki"..itd.. :D

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:13 

G-recht je napisao/la:
teranova je napisao/la:

:laugh :laugh :laugh

Nego, ostavite se ba vise svadje, hajmo preci na malo veseliju temu: KO CE VECERAS NAVIJATI ZA DOMOVINU A KO PROTIV NJE??? U devet pocinje tekma, France VS Bossena

Ja bi reko da cemo ih rasturiti.

ja navijam za francusku
igro sam je na tiketu 2
biće guženja na koševu

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:14 

teranova je napisao/la:

I Guču i Exit

i čedu i cijeli ldp :zrinjski

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:15 

G-recht je napisao/la:

Ma jarane, ja kad kod udjem u neki srpski disco meni ko u Turskoj

Ne samo srpski, taj ogavni melos je prisutan svuda.
Da mene pitate, ja bih to čeličnom metlom čistio, vjerujte mi na riječ :rolleyes

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:18 

G-recht je napisao/la:
Zepce Jugend je napisao/la:
U jebote, mama radila kao kraljica trotoara za vrijeme rata?

Ovo je vec vrijedno.. :ban dozivotnog. Mislim..stvarno..!

Pa kad se krivo izrazio, ja mislio pravu braću, kad ono, tu spadaju i Slovenci, i Srbi, i balije, i Crnogorci, vjerojatno i šiptari, heh, Jugoslavija bi bila i mala za svu njegovu braću.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:31 

G-recht je napisao/la:

Onda mahnite koji put i po Bosni rosnoj.

Morate i vi u tom mahanju svoj obol dati. Konačno, zabranite reisu Ceriću da svako malo poziva na turska osvajanja.
Nego, kad nam to igra domaja :D

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:36 

Srbija je preslaba, nakon Holuje posatala je prava preslaba starica koja ni do WC ne može otiči. Prije Holuje je bila pravo drčna, a sada..., mogu si mislit kisela lica na ulicama Beograda kada im opet granica bude u Zemunu. Ovo sa Sandžakom će im bit mila majka

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2010, 16:39 

G-recht je napisao/la:

Onda mahnite koji put i po Bosni rosnoj.

Morate i vi u tom mahanju svoj obol dati. Konačno, zabranite reisu Ceriću da svako malo poziva na turska osvajanja.
Nego, kad nam to igra domaja :D

U devet, u devet. :bihzastava

A kako bozijem predstavniku nesto zabraniti..nedo bog, on ti je bolan ko macja guza, pravo zajeban..jos kad stavi one mafijaske cvikere, zajebo je one vase mafijase iz Zemuna.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 675 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: