|
|
Stranica: 20/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:49 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
|
Hajde ljudi, smirite forumske strasti. Dok se vi svađate i vrijeđate, muslumanci gube glave u međusobnim obračunima. Po forumima objavljuju jedni drugima rat do istrebljenja. Moramo smisliti način kako da im pomognemo. Možda da jedni ostanu u Raškoj a druge da se uputi u Tursku???
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:50 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: obriši bar tu izdrkotinu s face kad već ideš pričati s ljudima.
I, ti, mene nesto kao savjetovao..Pucas ti ko lubenica izgleda, brale moj. p.s HVO je rekao kako je, i to uopce nije nas sukob, kojega neki prizeljkivaju. dobro li ti ne povezuješ.......rodila te majka. što sam te ja savjetovao, što sam to ja rekao pa da se držim savjeta i kako si ti to sve uspio povezati? slobodno uzmi dva tri dana da se uspiješ skoncentrirat.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:50 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 853 Lokacija: USORA! HRHB
|
PAUL_GASOL je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: A ti čekaš svaku priliku da se srbima uvučeš u pakšu.
evo upravo si dobio nagradu SHIT OF THE DAY na herceg bosna forumu čestitam Vrlo duhovito, tebi je ta nagrada pripala samom današnjom registracijom na ovom forumu. Nego zanima me tko stoji iza leđa ovim bošnjacima u dolini rijeke raške. Nije moguće da su se bez nečijeg blagoslova ovako okuražili, ne vjerujem da su vidjeli kako je to albancima na kosovu uspijelo pa eto sad će mo i mi. To je u stilu vidjela žaba gdje se konji kuju... Vjerovatno malo sarajevo stoji iza toga ali to nije dovoljno.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:54 |
|
|
Alex je napisao/la: G-recht je napisao/la:
Uf, e tu vec mislim da si se pomalo zajebo. Nije lako s njima kolo igrati, gori su ti oni Srbi od Srba, ima ih ko mrava, jak lobi i dijaspora, a Albanija u zajedju..pa i u Makedoniji imaju "pravo glasa", itd., a Srba sve manje i manje, drzava sve slabija, pa i vojska, kompleks izgubljenih ratova, siromastvo, itd. Ne bih se bas pouzdo u to, neces njih za dvaest godina (a do tad ce NATO sigurno jos uvijek biti numera) moci porediti sa OVK iz 98. i 99.
Najbolje je govoriti kroz primere. Evo da navedem albansku pobunu na jugu Srbije. Albanci su pored tona i tona oružja i municije, lobija, milijarda dolara, NATO-a i Američke poerške, dobili motkom po glavi. Smireni su za narednih 50 godina, eno ih sede po mesnim zajednicam sa Srbima i u srpskoj vladi. A kako to? Jednostavno, povoljne međunarodne okolnosti po Srbiju i superiorna vojno-policijska sila. Ne izgledaju mi ovi kao da ih je naoruzavao NATO uz milijarde i milijarde dolara. Tad su bili "partizani", gerila, ali sad imaju drzavu, strukture, pozadinu a sve ih je vise i vise. Dok Srbija vise nema onu vojnu silu bivse JNA vec demoralisanu i slabu vojsku. Njih u toj dolini ima desetak hiljada ali na Kosovu dva miliona, u Albaniji cetiri, ili pet miliona, imaju jak lobby, dijasporu, itd..Opet, nemam navijacki odnos prema tom konfliktu, ovo je samo moje licno misljenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:55 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Neretva73 je napisao/la:
I, ti, mene nesto kao savjetovao..Pucas ti ko lubenica izgleda, brale moj.
p.s HVO je rekao kako je, i to uopce nije nas sukob, kojega neki prizeljkivaju.
dobro li ti ne povezuješ.......rodila te majka. što sam te ja savjetovao, što sam to ja rekao pa da se držim savjeta i kako si ti to sve uspio povezati? slobodno uzmi dva tri dana da se uspiješ skoncentrirat. Jebeate led, koji si ti cudan lik..Pljujes ljudima sa tim tvojim izdrkotinama kao po faci, a sam od sebe si izgledas kao jedna obicna izdrkotina koja ocito svako malo izvrsi reinkarnaciju pod drugim nikom..Jer sa starim kao nece vise dolaziti na forum..Imas ti dosta problema sa sobom, koje tribas rijesiti.. Sretno,majka te rodila tako smirenoga 
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:56 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: najbolje da tebe pošaljemo  Ne g. Gasol. Ja se ne bih izravno miješao u međumuslimanske sukobe. Ako treba dati neki savjet, tu sam. Ja sam već predložio izlaz iz te krize, mislim da bi to rješenje zadovoljilo sve, i ove kojima su Srbija i Raška otadžbina i druge nemaju i ovima koji snuju o Turskoj i selđucima. Mislim da sam pravedan u prosudbi situacije na terenu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:56 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Hajde ljudi, smirite forumske strasti. Dok se vi svađate i vrijeđate, muslumanci gube glave u međusobnim obračunima. Po forumima objavljuju jedni drugima rat do istrebljenja. Moramo smisliti način kako da im pomognemo. Možda da jedni ostanu u Raškoj a druge da se uputi u Tursku??? Pa nemoj jeboga ti, uvijek genocidne metode (provlaci se to jos od nezavisnosti Srbije od Osmanskog carstva, za koju se izborise Rusi i Svabe)..grehota je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:58 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: evo upravo si dobio nagradu SHIT OF THE DAY na herceg bosna forumu čestitam Vrlo duhovito, tebi je ta nagrada pripala samom današnjom registracijom na ovom forumu. Nego zanima me tko stoji iza leđa ovim bošnjacima u dolini rijeke raške. Nije moguće da su se bez nečijeg blagoslova ovako okuražili, ne vjerujem da su vidjeli kako je to albancima na kosovu uspijelo pa eto sad će mo i mi. To je u stilu vidjela žaba gdje se konji kuju... Vjerovatno malo sarajevo stoji iza toga ali to nije dovoljno. kakvo pronicljivo dubokoumno sagledanje stvari 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:01 |
|
|
|
Sve ozbiljni analitičari!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:01 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: najbolje da tebe pošaljemo  Ne g. Gasol. Ja se ne bih izravno miješao u međumuslimanske sukobe. Ako treba dati neki savjet, tu sam. Ja sam već predložio izlaz iz te krize, mislim da bi to rješenje zadovoljilo sve, i ove kojima su Srbija i Raška otadžbina i druge nemaju i ovima koji snuju o Turskoj i selđucima. Mislim da sam pravedan u prosudbi situacije na terenu  g.Pohani patlidžan jedino rješenje ispravno je dao mislim jedan Srbin(ne sjećam se imena) a to je da su musli...i prihvatljivi jedino u manjini  ili deportacija braći u tursku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:04 |
|
|
|
trebalo bi buduću gej paradu iz beograda prebaciti u NPazar:kotrljanje:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:05 |
|
|
|
iđen ić pozd svima čuvajte nam jednu jedinu HB:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:05 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: teranova je napisao/la: Kako ih hrani jebote
Sigurno ne tako što čitav dan zuji po svemrežju. Dane, sta je to, svemjrezje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: trebalo bi buduću gej paradu iz beograda prebaciti u NPazar:kotrljanje: I Guču i Exit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:07 |
|
|
teranova je napisao/la: Sve ozbiljni analitičari! Nego, ostavite se ba vise svadje, hajmo preci na malo veseliju temu: KO CE VECERAS NAVIJATI ZA DOMOVINU A KO PROTIV NJE??? U devet pocinje tekma, France VS Bossena Ja bi reko da cemo ih rasturiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:07 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: ili deportacija braći u tursku  Nikakva deportacija ne dolazi u obzir. Nije ni ljudski ni demokratski a i opet bi počele priče o njihovih 10 đinosajda. Sve se to da riješiti na miran način. Valjda će i ovo vjerojatno uhićenje Zukorlića tome doprinijeti a ako neko od njih stvarno kani živjeti u Turskoj, onda neka tamo i ide, u Raškoj neće dobiti Tursku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:09 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: dobro li ti ne povezuješ.......rodila te majka. što sam te ja savjetovao, što sam to ja rekao pa da se držim savjeta i kako si ti to sve uspio povezati? slobodno uzmi dva tri dana da se uspiješ skoncentrirat.
Jebeate led, koji si ti cudan lik..Pljujes ljudima sa tim tvojim izdrkotinama kao po faci, a sam od sebe si izgledas kao jedna obicna izdrkotina koja ocito svako malo izvrsi reinkarnaciju pod drugim nikom..Jer sa starim kao nece vise dolaziti na forum..Imas ti dosta problema sa sobom, koje tribas rijesiti.. Sretno,majka te rodila tako smirenoga  a kakav si tek ti traumatiziran lik. ne sjećam se da sam ikad s tobom došao u dijalog, da sam te ikad kvotao, potpuno si mi nepoznat. a u zadnje vrijeme me slijediš ko kurva plaćeničku vojsku, sreše i žugaš iako te nitko ništa nije pitao niti se obazirao na tvoj ionako siromašan vokabular kao siromašan doprinos ikakvoj smislenijoj raspravi. po kome ja pljujem i s kim se konfrontiram ...jebiga, sve je u okviru jasnih kriterija. a ti očito, nezanimljiv i sporedan tražiš bilo kakvu priliku da te netko primijeti jer te se po pameti primijetilo nije. kako ja izgledam, pak, ti to ne znaš ali ako si željan vrlo lako možemo dogovoriti međusobno gledanje. samo reci.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:09 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: ili deportacija braći u tursku  Nikakva deportacija ne dolazi u obzir. Nije ni ljudski ni demokratski a i opet bi počele priče o njihovih 10 đinosajda. Sve se to da riješiti na miran način. Valjda će i ovo vjerojatno uhićenje Zukorlića tome doprinijeti a ako neko od njih stvarno kani živjeti u Turskoj, onda neka tamo i ide, u Raškoj neće dobiti Tursku  Ma jarane, ja kad kod udjem u neki srpski disco meni ko u Turskoj..sve tamne face, ruke se vrte po zraku uz orijentalne ritmove, na stolu slavenska verzija turske "Rakki"..itd.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:13 |
|
|
G-recht je napisao/la: teranova je napisao/la: Sve ozbiljni analitičari! Nego, ostavite se ba vise svadje, hajmo preci na malo veseliju temu: KO CE VECERAS NAVIJATI ZA DOMOVINU A KO PROTIV NJE??? U devet pocinje tekma, France VS Bossena Ja bi reko da cemo ih rasturiti. ja navijam za francusku igro sam je na tiketu 2 biće guženja na koševu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:14 |
|
|
teranova je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: trebalo bi buduću gej paradu iz beograda prebaciti u NPazar:kotrljanje: I Guču i Exit i čedu i cijeli ldp 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:15 |
|
|
G-recht je napisao/la: Ma jarane, ja kad kod udjem u neki srpski disco meni ko u Turskoj
Ne samo srpski, taj ogavni melos je prisutan svuda. Da mene pitate, ja bih to čeličnom metlom čistio, vjerujte mi na riječ 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:18 |
|
|
G-recht je napisao/la: Zepce Jugend je napisao/la: U jebote, mama radila kao kraljica trotoara za vrijeme rata? Ovo je vec vrijedno..  dozivotnog. Mislim..stvarno..! Pa kad se krivo izrazio, ja mislio pravu braću, kad ono, tu spadaju i Slovenci, i Srbi, i balije, i Crnogorci, vjerojatno i šiptari, heh, Jugoslavija bi bila i mala za svu njegovu braću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:31 |
|
|
G-recht je napisao/la: Onda mahnite koji put i po Bosni rosnoj.
Morate i vi u tom mahanju svoj obol dati. Konačno, zabranite reisu Ceriću da svako malo poziva na turska osvajanja. Nego, kad nam to igra domaja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:36 |
|
|
|
Srbija je preslaba, nakon Holuje posatala je prava preslaba starica koja ni do WC ne može otiči. Prije Holuje je bila pravo drčna, a sada..., mogu si mislit kisela lica na ulicama Beograda kada im opet granica bude u Zemunu. Ovo sa Sandžakom će im bit mila majka
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 16:39 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: G-recht je napisao/la: Onda mahnite koji put i po Bosni rosnoj.
Morate i vi u tom mahanju svoj obol dati. Konačno, zabranite reisu Ceriću da svako malo poziva na turska osvajanja. Nego, kad nam to igra domaja  U devet, u devet. A kako bozijem predstavniku nesto zabraniti..nedo bog, on ti je bolan ko macja guza, pravo zajeban..jos kad stavi one mafijaske cvikere, zajebo je one vase mafijase iz Zemuna.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|