|
|
Stranica: 7/21.
|
[ 505 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 01 tra 2012, 22:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: jesu li ovo autonomaši ili republikanci? ima ih ko pljeve. Nemam pojma, ali činjenica jest da "Naši" ne cijene ni jedne ni druge  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 01 tra 2012, 22:43 |
|
|
To su budući vaditelji repe u Padinskoj Skeli.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 01 tra 2012, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62841 Lokacija: DAZP HQ
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: jesu li ovo autonomaši ili republikanci? ima ih ko pljeve. Nemam pojma, ali činjenica jest da "Naši" ne cijene ni jedne ni druge  . što si siromašniji, to se više raspadaš. ne stanu li na noge u skoro vrijeme graničit ćemo s 30-tak kneževina. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zaviša
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 01 tra 2012, 23:00 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
To su sve gluposti, sad je dovoljno da recimo topličani raspišu referendum za ukidanje autonomne pokrajine vojvodine i on ima istu pravnu snagu kao deklaracija.
Kako su za deklaraciju glasali samo Srbi, sutra će Mađari i Hrvati da budu nacionalni izdajnici.
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:05 |
|
|
dudu je napisao/la: jesu li ovo autonomaši ili republikanci? ima ih ko pljeve. Na toj fotografiji ih ima oko 100-njak. Otprilike, toliko ih ima u cijeloj Vojvodini. Iako sam čovjek mira i tolerancije, da se ja pitam, namlatio bih ja to na mrtvo ime 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:07 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Boli me ona stvar šta se događa u Vojvodini , to je njihovo unutrašnje pitanje i nek sami to riješavaju . Nekako ne vjerujem da će se popravit položaj ionako malobrojnih Vojvođanskih Hrvata ako Vojvodina postane Republika,mogu samo fasovat od ovih organizacija kao "naši" i sličnih.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:09 |
|
|
dudu je napisao/la: jesu li ovo autonomaši ili republikanci? ima ih ko pljeve. Ima ih 2 vagona... ako je tu vise od 300 ljudi, rezem vene. Toliko su marginalni i besmisleni, greota ih je i sprdati.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:09 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Boli me ona stvar šta se događa u Vojvodini , to je njihovo unutrašnje pitanje i nek sami to riješavaju . Nekako ne vjerujem da će se popravit položaj ionako malobrojnih Vojvođanskih Hrvata ako Vojvodina postane Republika,mogu samo fasovat od ovih organizacija kao "naši" i sličnih. Ako se budu držali po strani od ovih isprdaka komunističkog režima, neće 
|
|
Vrh |
|
 |
Zaviša
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:14 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
mario_cro je napisao/la: Boli me ona stvar šta se događa u Vojvodini , to je njihovo unutrašnje pitanje i nek sami to riješavaju . Nekako ne vjerujem da će se popravit položaj ionako malobrojnih Vojvođanskih Hrvata ako Vojvodina postane Republika,mogu samo fasovat od ovih organizacija kao "naši" i sličnih. Hrvati nisu malobrojni a položaj im je isti kao i ostalima.
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:16 |
|
|
Jel' slika sveža ili su to LSV-ovi pozeri i "dan zastave"?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:18 |
|
|
Zamislite, među glavnim propagatorima Vojvodine kao republike je i jedan šupak porijeklom s Grmeča, zaboravio sam mu ime, neki bivši komunistički aparatčik, neka šonja koja bi u novonastaloj republici pucao na neke visoke uloge. Zamislite, Srbin sa Grmeča - vojvođanerski republikanac Ahm, kako bih mu se koščica nalomio 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Čitam komentare na 24sata.hr o ovoj vijesti ,nemaju veze sa vezom ,nego eto vesele što "komšiji crkla krava"... Pored toliko problema što imamo u vlastitom dvorištu ...ma... 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zamislite, među glavnim propagatorima Vojvodine kao republike je i jedan šupak porijeklom s Grmeča, zaboravio sam mu ime, neki bivši komunistički aparatčik, neka šonja koja bi u novonastaloj republici pucao na neke visoke uloge. Zamislite, Srbin sa Grmeča - vojvođanerski republikanac Ahm, kako bih mu se koščica nalomio  Vidi ove komentare http://www.nspm.rs/component/option,com ... mment57476
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:24 |
|
|
Ili drugi lik, takođe jedan od glavnih propagatora vojvođanerske republike, otac muslimanac, majka Srpkinja, iz Banja Luke je a studirao je novinarstvo u Novom Sadu gdje je i šturnuo zbog rata. Dinko Gruhonjić mu je ime, danas je predsjednik "Nezavisnog društva novinara Vojvodine" 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zamislite, među glavnim propagatorima Vojvodine kao republike je i jedan šupak porijeklom s Grmeča, zaboravio sam mu ime, neki bivši komunistički aparatčik, neka šonja koja bi u novonastaloj republici pucao na neke visoke uloge. Zamislite, Srbin sa Grmeča - vojvođanerski republikanac Ahm, kako bih mu se koščica nalomio  I Nenad Canak je dosao negde sa Korduna... Oni su svoju bitku izgubili jos 1988, od tad su postali statisticka greska, i bilo kakvo uzrujavanje oko ovoga im samo ide u korist, traze paznju, i najbolji lek je ignorancija...tad ce se udaviti u svom smradu. Ne znam sto se uopste iko bavi ovime na ozbiljan nacin...ja pozeleo da se malo zezam, ali ni to mi ne ide...kao da ismevas nekog bogalja...nema smisla...
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:30 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Zamislite, među glavnim propagatorima Vojvodine kao republike je i jedan šupak porijeklom s Grmeča, zaboravio sam mu ime, neki bivši komunistički aparatčik, neka šonja koja bi u novonastaloj republici pucao na neke visoke uloge. Zamislite, Srbin sa Grmeča - vojvođanerski republikanac Ahm, kako bih mu se koščica nalomio  I Nenad Canak je dosao negde sa Korduna... Oni su svoju bitku izgubili jos 1988, od tad su postali statisticka greska, i bilo kakvo uzrujavanje oko ovoga im samo ide u korist, traze paznju, i najbolji lek je ignorancija...tad ce se udaviti u svom smradu. Ne znam sto se uopste iko bavi ovime na ozbiljan nacin...ja pozeleo da se malo zezam, ali ni to mi ne ide...kao da ismevas nekog bogalja...nema smisla... Mislim da grešiš. Neko bi morao da robija zbog ovoga. Ili da bude izgažen do smrti.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:32 |
|
|
Možemo se mi njima i smijati a i želiti im da ih neko dobro izgazi, dvije radosti upkovane u jednu, kud ćeš bolje 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:33 |
|
|
Šta si ekstremna Tera? Igraju se deca.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Možemo se mi njima i smijati a i želiti im da ih neko dobro izgazi, dvije radosti upkovane u jednu, kud ćeš bolje  Nema leka do pendreka. Pa posle nek daruju organe u znak izvinjenja.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:34 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Šta si ekstremna Tera? Igraju se deca. Tako su se i komunistima smejali za vreme stare Jugoslavije pa vidi šta se posle izrodilo. To treba utući dok je još malo.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:37 |
|
|
teranova je napisao/la: Mislim da grešiš. Neko bi morao da robija zbog ovoga. Ili da bude izgažen do smrti.
Daj Tera... moze nas nekoliko da se okupi, i da izdamo proglas da je tvoja Karaburma, ili moj Vracar Republika... ima oni likovi u Vojvodini koji su na nekom imanju napravili novu Jugu... who gives a shit Koga oni predstavljaju, koje su to stranke, koliko je to ljudi... saka jada, neki isluzeni kurtoni koji bi opet da budu bar 2 sekunde u fokusu. Zasto se spustati na taj nivo, pustis ih da seru, pitas - dobro, jel ste sad zavrsili...ajde sad nazad na cvarke i kavurmu... Tako se to radi, odmah si ih zavezao...a ne da ih bijes, takve pojave najlakse sjebes tako sto ih gledas kao gomilu govana na sred puta, i smeskam im se. Ako ih shvatis ozbiljno, onda ce stvarno pomisliti da su nesto ozbiljno...iovako ionako, vec za mesec dana niko nece znati ni da su postojali. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Šta si ekstremna Tera? Igraju se deca. Djeca se igraju u pijesku, gospodine Brigada. Ovo nisu djeca, ovo je srpski ološ kojem treba na uranku pozavrtati uši, pozatvarati itd.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Šta si ekstremna Tera? Igraju se deca. Djeca se igraju u pijesku, gospodine Brigada. Ovo nisu djeca, ovo je srpski ološ kojem treba na uranku pozavrtati uši, pozatvarati itd. Ima puno naivnog sveta, nažalost. Kao da su se juče rodili. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Ima puno naivnog sveta, nažalost. Kao da su se juče rodili.  Ima. Kao, malo ih je, ko ih jebe itd. Te ideje se u korijenu sijeku a propagatorima odbijaju bubrezi u prdekani. Ovako, stiče se utisak da je Srbija najobičniji prdež od države u kojoj svaka šuša može tražiti šta hoće. Dok je žutih, biće tako. Skidajte ih, nema druge 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 00:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Ima puno naivnog sveta, nažalost. Kao da su se juče rodili.  Ima. Kao, malo ih je, ko ih jebe itd. Te ideje se u korijenu sijeku a propagatorima odbijaju bubrezi u prdekani. Ovako, stiče se utisak da je Srbija najobičnija prdekana od države u kojoj svaka šuša može tražiti šta hoće. Dok je žutih, biće tako. Skidajte ih, nema druge  To je ista bagra. Ko glasa za Tadića i DS, glasa i za ove vampire. Tačka.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|