|
|
Stranica: 10/21.
|
[ 505 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:19 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ma bolan radit ću na carini  Pa da, to ja i kažem. Carina između Srpske i Federacije u Goraždu. Ali bolje da vidiš jel imaju otvoreno mesto u Sarajevu na carini. Veći grad, više provoda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Viđi stvarno Neće taj dogodine viditi ni TV kanala na hrvatskom jeziku, a nekmoli Drinu  Dobiće jednu Drinu bez filtera u vidu poslednje želje pred fajront. Vidi njih, odma me mrtve žele, lijepo vam kažem na Drini ću bit poslovno! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:20 |
|
|
|
Dodje granicar, zatrolao temu, i dobio podrsku...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:21 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: teranova je napisao/la: Dobiće jednu Drinu bez filtera u vidu poslednje želje pred fajront.
Vidi njih, odma me mrtve žele, lijepo vam kažem na Drini ću bit poslovno!  I ravnogorci su tu poslovno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:23 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Ma bolan radit ću na carini  Pa da, to ja i kažem. Carina između Srpske i Federacije u Goraždu. Ali bolje da vidiš jel imaju otvoreno mesto u Sarajevu na carini. Veći grad, više provoda.  Jagnje velike stvari se spremaju, čak je Đoković izjavio da su RS i Srbija ko jedna država, kažem ti povjerljivih izvora uskoro će se Srpska otcjepit , pa će ti stvarno bit carina na Drini( Goraždu između ostalog), a meni je tu posao zagarantiran. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:25 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Jagnje velike stvari se spremaju, čak je Đoković izjavio da su RS i Srbija ko jedna država, kažem ti povjerljivih izvora uskoro će se Srpska otcjepit , pa će ti stvarno bit carina na Drini( Goraždu između ostalog), a meni je tu posao zagarantiran.  Nema tu između ostalog. Samo Goražde ima. A ako je Novak rek'o, Tadić i Dodo moraju da slušaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:25 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Dodje granicar, zatrolao temu, i dobio podrsku... Moderacija ionako ništa ne radi na ovom forumu, i svaka je tema zatrolana i zachetana... tako da mi ništa nemogu hahah 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:26 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Vojvodina je dobila svoje neke izvorne nadleznosti, jedan deo od drzavnog budzeta, odredjenu autonomiju u kulturi, imaju svoje pokrajinske organe koji se "igraju" autonomije jer ni jednu ozbiljnu odluku ne mogu doneti samostalno bez saglasnosti republike...i to je plafon koji su dobili, preko toga niko im osim LDP-a nece dati, a LDP nikad nece biti u vlasti, tako da je prica manje vise gotova...
Koje izvorne nadležnosti, gospodine Džoni? One koji su im dali komunisti koji su i danas najveći pobornici ideje o republici? Zašto im je to dato? Šta će im tzv. VANU, šta će im bilo kakve posebnosti u odnosu na Srbe u Srbiji ako Vojvodinu danas naseljava blizu 80% Srba? Zbog Mađara, Hrvata, Slovaka? Ta se prava na kulturnu autonomiju trebaju dati njima a prava Srba u Vojvodini upotpunosti izjednačiti sa pravima Srba u ostalim dijelovima Srbije. Ako Srbi u Nišu ili Kraljevu nemaju kulturnu ili bilo kakvu drugu autonomiju, zašto bi je imali Srbi u Vojvodini? Zar ne kužite da je ta priča o autonomiji Vojvodine u suštini antisrpska jer se na taj način jedni Srbi postavljaju u položaj različit od položaja ostalih Srba i iz te činjenice, vremenom se i rađaju ideje o republici, što je najcrnje i najjadnije, upravo najviše među samim Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:31 |
|
|
|
Ne brini Dinara, ove priče su verovatno dosta ozbiljnije od same teme o kojoj se do malopre pisalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:31 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Dodje granicar, zatrolao temu, i dobio podrsku... Moderacija ionako ništa ne radi na ovom forumu, i svaka je tema zatrolana i zachetana... tako da mi ništa nemogu hahah  Malo smo se zabavili a sad idi na temu o hrkanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:34 |
|
|
|
Ajde, ajde šta ste tako negativni i ozbiljni u 3 ujutro, razveselite se malo sutra počinje novi radni tjedan, a ja odoh popit još jednu i neću vam više smetat i trolat!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:35 |
|
|
|
Ma trolaj, neozbiljna je tema.
Čoveče, kad se ovoliko piše o LSV i prilepcima, zamislite koliko bi kolege Hrvati trebali da pišu od IDS-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Koje izvorne nadležnosti, gospodine Džoni? One koji su im dali komunisti koji su i danas najveći pobornici ideje o republici? Zašto im je to dato? Šta će im tzv. VANU, šta će im bilo kakve posebnosti u odnosu na Srbe u Srbiji ako Vojvodinu danas naseljava blizu 80% Srba? Zbog Mađara, Hrvata, Slovaka? Ta se prava na kulturnu autonomiju trebaju dati njima a prava Srba u Vojvodini upotpunosti izjednačiti sa pravima Srba u ostalim dijelovima Srbije. Ako Srbi u Nišu ili Kraljevu nemaju kulturnu ili bilo kakvu drugu autonomiju, zašto bi je imali Srbi u Vojvodini? Zar ne kužite da je ta priča o autonomiji Vojvodine u suštini antisrpska jer se na taj način jedni Srbi postavljaju u položaj različit od položaja ostalih Srba i iz te činjenice, vremenom se i rađaju ideje o republici, što je najcrnje i najjadnije, upravo najviše među samim Srbima. Agatone, otvorio si mnogo vaznih tema, dobar slagvort za buducu diskusiju... Moram na hrkanje, sutra se rano ustaje, nastavljamo sledeci put.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 01:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Koje izvorne nadležnosti, gospodine Džoni? One koji su im dali komunisti koji su i danas najveći pobornici ideje o republici? Zašto im je to dato? Šta će im tzv. VANU, šta će im bilo kakve posebnosti u odnosu na Srbe u Srbiji ako Vojvodinu danas naseljava blizu 80% Srba? Zbog Mađara, Hrvata, Slovaka? Ta se prava na kulturnu autonomiju trebaju dati njima a prava Srba u Vojvodini upotpunosti izjednačiti sa pravima Srba u ostalim dijelovima Srbije. Ako Srbi u Nišu ili Kraljevu nemaju kulturnu ili bilo kakvu drugu autonomiju, zašto bi je imali Srbi u Vojvodini? Zar ne kužite da je ta priča o autonomiji Vojvodine u suštini antisrpska jer se na taj način jedni Srbi postavljaju u položaj različit od položaja ostalih Srba i iz te činjenice, vremenom se i rađaju ideje o republici, što je najcrnje i najjadnije, upravo najviše među samim Srbima. Aga, sad već preteruješ. Nit' je Srba u Vojvodini 80% (broj je između 65 i 70), nit su to neke strašne nadležnosti. Sve je na nivou recimo jedne hrvatske županije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 02:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Kako mozes to da uporedjujes sa ovim matorim slaninarima?! Šta bi značilo ovo matorim? DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Slažem se da je neuporedivo. Država Srbija se ne može porediti sa hrpom pedera. Ako ti taj balavac predstavlja drzavu Srbiju, onda jbg... Da policija nije momacki izdrzala sve udare, i jos nije ni uzvratila, imali bi krvoprolice u Beogradu tog dana... i to izazvano bas od tog Obradovica, i njemu slicnih luzera... ja sam bio na ulici tada, krenuli su od hrama, gledao ih ja, balavurdija izvela vozaca trole i onda vozilo gurali prema pandurima... svi neke sipke i kamenje drze... Mislim da si tu u krivu. Policija vam je problem ko i ti obrazi...imate jednu od najprljavijih policija spram vlastitog naroda. Pa ovako sa strane neki se uzrujavaju bezveze. Osim što je štetno ne prepoznati neke procese. Regionalizacija je ponajprije želja ljudi da vladaju sami sobom u poslovima koji se tiču njih samih. Pri tome bi i ja htio da u Hrvatskoj postoji (uskoro i hoće vjerojatno) županija Slavonija, Dalmacija. Da se to malo okrupni i da dobe više love da mogu financirati projekte koji su im važni, školstvo, zdravstvo, ceste, plinovodi, navodnjavanje...šta ljudima na tom prostoru treba. A oni u Osijeku znaju bolje šta im treba nego mi u Zagrebu. Kao što i ljudi u Petrijevcima, Ladimirevcima ili Kneževim Vinogradima bolje znaju šta im treba nego ljudi u Osijeku. To ljudi žele. Bolji život. Zašto ne prepoznati to i biti vizionar i voditi nešto što ima budućnost. I samim time neutralizirati štetočine (gledano sa srpske strane). Neide vam Vojvodina nigdje. Ali da zbog sebe ponajprije kao i mi zbog sebe morate razmisliti o regionalizaciji, morate. jer je to pametno.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 07:48 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Aga, sad već preteruješ. Nit' je Srba u Vojvodini 80% (broj je između 65 i 70), nit su to neke strašne nadležnosti. Sve je na nivou recimo jedne hrvatske županije.
Ako ih nema danas, biće ih na sljedećem popisu. Vojvodina se konstantno naseljava Srbima dok procenat nesrba stalno opada. Znam dosta likova iz Banja Luke koji žive i školuju se u Novom Sadu i misle ostati tamo a nisu učestvovali na posljednjem popisu. Koliko je takvih koje ne znam, iz Srpske, Crne Gore i ostatka Srbije? Šta treba, da u Vojvodini jednog dana bude 100% Srba da bi glupi Srbi shvatili da im ta komunistička uvala ne treba jer koji će im kurac autonomija u odnosu na ostale Srbe koji tu autonomiju nemaju. Po čemu su to kao Srbi iz Vojvodine specifični da uživaju bilo kakav status posebnosti u odnosu na Srbe iz ostalih krajeva Srbije? To ako sami vojvođanski Srbi ne kapiraju ili čak ako većina njih i misli da su nešto posebno pa iz te navodne posebnosti crpe ideju za ostankom komunističke autonomaške tvorevine koja služi kao humus za ideje o republici i/ili odvajanju od Srbije koja se rađa među njima, onda eto im i autonomija i republika, neka se odvajaju, neka biraju sebi puteve, zaboli me patka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 07:53 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Sve je na nivou recimo jedne hrvatske županije. Imaju li hrvatske županije Akademije znanosti i umjetnosti, imaju li Sabor, imaju li Vladu, imaju li primisli o svojoj policiji...? Nemaju prika, to samo ima u mlohavoj Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 08:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88925 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Par videa za prilog temi:
Moram priznat, čudi me da su u DS dali ovoliko samouprave Vojvodini. Ovako meni sa strane gledajući to izgleda: Umjesto da im daju više para, ovi im dali sve simbole državnosti (Vlada, skupština sa zakonodavnim ovlastima, zastava, Vojvođanska Akadamija znanosti i umjetnosti, samo ustav fali) koji se čine mnogo "opasniji". Te stvari doslovno hrane separatizam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:23 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Nebi reka, mozda coviku dojadilo da ga i tu smidu srbi napadati, pa iz inata pokrenija ultra srbina, ili da demonstrira kako je njemu tamo, ako se glasno izjasni ko je, i sto je.  Ljut je, šta vam je radio! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ima. Kao, malo ih je, ko ih jebe itd. Te ideje se u korijenu sijeku a propagatorima odbijaju bubrezi u prdekani. Ovako, stiče se utisak da je Srbija najobičnija prdekana od države u kojoj svaka šuša može tražiti šta hoće. Dok je žutih, biće tako. Skidajte ih, nema druge  Ajde idi tuci ih... Te neke starkelje, raspale njuske. To kao da uzmes da bijes preprodavce na pijaci, oni sto valjaju robu ispod tezge... oni krse neki zakon...a ovi cak ni to ne rade. Kako mozes nekom da zabranis da ima neko misljenje?! To je njihov politicki stav, debilan je, ali na to imaju pravo... ili da zavedemo diktaturu, pa da sudimo za verbalni delikt. Valjda smo se borili za to da i svaki degen ima prava da propagira nesto... dokle god ne ugrozava nekog drugog. Ovo su benigne pojave, dokazani luzeri. Zasto imate toliki strah da ce neko da odvaja Vojvodinu... to je toliko sigurno nasa zemlja, cudim se zasto nasedate na ove pizdarije... Iz svih ovih komentara zapravo shvaćam koliko je su pravoslavci slicni muslimanima odnosno cetnistvo islamskom fanatizmu. Sve drugo i drugacije od naseg treba eliminirati. Na tebe se ne odnosi DZONI
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:30 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: To je ista bagra. Ko glasa za Tadića i DS, glasa i za ove vampire. Tačka.  trebat ce nam nova tema samo za izbore da ne trolamo ovu. Moram malo stat u Tadicevu obranu s obzirom na dane okolnosti ucinio je sto je mogao. Bas me zanima sto bi vrli radikali i tomini uradili da su bili zadnjih 5 godina na vlasti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ajde idi tuci ih...
Te neke starkelje, raspale njuske. To kao da uzmes da bijes preprodavce na pijaci, oni sto valjaju robu ispod tezge... oni krse neki zakon...a ovi cak ni to ne rade.
Kako mozes nekom da zabranis da ima neko misljenje?! To je njihov politicki stav, debilan je, ali na to imaju pravo... ili da zavedemo diktaturu, pa da sudimo za verbalni delikt.
Valjda smo se borili za to da i svaki degen ima prava da propagira nesto... dokle god ne ugrozava nekog drugog. Ovo su benigne pojave, dokazani luzeri.
Zasto imate toliki strah da ce neko da odvaja Vojvodinu... to je toliko sigurno nasa zemlja, cudim se zasto nasedate na ove pizdarije... Čuj, idi tuci ih Tako i nastaju pokreti za odvajanja, za ocjepljenja, pustiš ih da seru godinama, da truje rulju i na kraju, poslije 20-30 godina, umjesto današnjih 1000 pristalica, dobiješ 100 000, i njih 300 000 ni tamo ni ovamo, od kojih uz daljnje trovanje barem pola dobijaš na svoju stranu. To su antidržavne ideje i takve ideje ili satireš u startu ili ne cmizdriš kad ti se Srbija stvarno i svede na BG pašaluk, kako to vole reći oni koji je ne vole. Pustiti ih a onda udariti po kuknjavi, e jebiga, ne ide  Izvuko si zanimljivu paralelu sa komunistima. Iako nije bas sumjerljiva skroz opet ima tu nesto Agat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:32 |
|
|
PCM je napisao/la: Bitno da je iskreno. Iz srca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Vlast je odgovorna za sve što se u državi dešava. Ovo je skandal na koji niko nije odreagovao. Šta to govori, nešto pozitivno možda?
Ma koja vlast Gospođice Teranova, to nije vlast, to su EU frikovi koji veze nemaju ni s narodom ni sa državom. Rušite govna, moja topla preporuka  a Toma Grobar ce vas odvest u Uniju sa Rusijom i Bjelorusijom? Aga Aga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 09:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ma koja vlast Gospođice Teranova, to nije vlast, to su EU frikovi koji veze nemaju ni s narodom ni sa državom. Rušite govna, moja topla preporuka  Govna, nego šta! Bogami, rušićemo ih i olovkom i drukčije ako pokušaju da pokradu izbore, čega se već mnogi plaše. ?? prvi put cujem. Krada izbora 2012. u Europi? sumnjam
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|