|
|
Stranica: 6/16.
|
[ 381 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:13 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
Na argument da su komunisti ulaskom u gradove 1945 pobili oko 80.000 Srba ona to pravda, kao, organizacija nove drzave
Da nisi malo pretjerao Dzoni?
Tek tako pobijeni? Ne zajebavaj se.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:15 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pazi ti ovo govno JUL-ovsko koje je lizalo dupe Miri Markovic onomad...prvo da uopste ima emisiju u udarnom terminu...
Na stranu što je žena retardirana kao pojava..ona nema kapacitet da prati imalo intelektualnije izjave gostiju pa često ispada smešna i jadna (onda primeni taktiku agresivnog prekidanja i bahatog šatro "zezanja i ismevanja"), provokacije su joj na nivou seoskog pivopije a razina zaključaka je po pravilu za facepalm..:(.. Nego, važnije je to - što je ona autohtono oličenje onoga o čemu često ovde i Hrvati i Srbi pričaju kada pominju decu komunizma..one kojima se iz aviona vidi da im je ideološka ostrašćenost prenesena od roditelja, a da nikada neće prestati da mrze sve oko njih što ih podseća na to da se stanje u kome će biti privilegovani samo zbog svoje servilnosti i partijske knjižice nikad neće vratiti.. Kod ove šupljoglave persone, to se vidi iz aviona, i u drugim emisijama (ko zna da pažljivo prati priču)..ne mora da ima direktne veze sa ww2, kao što je bilo večeras.. Daj neki kratki rezime, da se nasmejemo bar 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:17 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Real gone je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Pazi ti ovo govno JUL-ovsko koje je lizalo dupe Miri Markovic onomad...prvo da uopste ima emisiju u udarnom terminu...
Na stranu što je žena retardirana kao pojava..ona nema kapacitet da prati imalo intelektualnije izjave gostiju pa često ispada smešna i jadna (onda primeni taktiku agresivnog prekidanja i bahatog šatro "zezanja i ismevanja"), provokacije su joj na nivou seoskog pivopije a razina zaključaka je po pravilu za facepalm..:(.. Nego, važnije je to - što je ona autohtono oličenje onoga o čemu često ovde i Hrvati i Srbi pričaju kada pominju decu komunizma..one kojima se iz aviona vidi da im je ideološka ostrašćenost prenesena od roditelja, a da nikada neće prestati da mrze sve oko njih što ih podseća na to da se stanje u kome će biti privilegovani samo zbog svoje servilnosti i partijske knjižice nikad neće vratiti.. Kod ove šupljoglave persone, to se vidi iz avoina, i u drugim emisijama (ko zna da pažljivo prati priču)..ne mora da ima direktne veze sa ww2, kao što je bilo večeras.. Daj neki kratki rezime, da se nasmejemo bar  Nije neki analiticar, ali nema nekih boljih novinarki kod vas, priznaces...Na temi politika, povijest.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:18 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Za njih je još uvek istina ono što su gledali u filmovima Veljka Bulajića. Smradine komunjarske, jbt, živim za to da im vidim leđa jednom zauvek. Cale me zove...koji obicno kulira takve emisije...kaze zamalo nije razbio tv upravljacem Pazi ti stepen inferiornosti intelekta da se ulizujes jednom retardu kakav je Slavko Goldstajn, sve mu sufliras i terciras... samo za to treba da dobije nogu u guzicu... Jel cemo mi vise da rasteramo taj komunisticki olosh, ili cemo i dalje da trpimo njihovo izivljavanje?! Na argument da su komunisti ulaskom u gradove 1945 pobili oko 80.000 Srba ona to pravda, kao, organizacija nove drzave Ne, nisu istine...nedao bog da se sretnemo na ulici... Keva mi javlja telefonom da je morala ćaleta da smiruje, ista stvar. Ne sme da gleda više to đubre od televizije ako misli da poživi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:19 |
|
|
totem je napisao/la: Na argument da su komunisti ulaskom u gradove 1945 pobili oko 80.000 Srba ona to pravda, kao, organizacija nove drzave
Tek tako pobijeni? Ne zajebavaj se. Moja baka je zivela tad u Beogradu... Nista nije preterano, omladinu, studente su poslali da ih pokose Nemci u ravnici Srema, a sve za koje je neko sapnuo da su sumnjivi su streljani po hitnom postupku... to je bio teror, koji je zataskan 50 godina...ali je ipak preteklo dovoljno informacija da ne ode u zaborav. Nasli su u podacima preko 34.000 ljudi sa imenom i prezimenom... i to je samo za period 1945-1946... gde je posle, Goli Otok i ostale pizdarije...  Vidim da si odusevljen njenim novinarskim vestinama  Cak i one sa B92 su keva za nju... ona je arhetip sta znaci biti ogranicen novinar...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer Viinog debilizma Postano: 23 ožu 2012, 00:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Sklonite ovog Vii-ja, ako boga znate. Babetino, ovo je hrvatski forum. Ako ne umiješ da čitaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:21 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Nitko nije rekao da su pravoslavci rušili katoličke crkve. Oni su ih pretvarali u pravoslavne. I zašto vam NDH služi kao obrambeni mehanizam? Imate i vi četnika Dražu. Nemoj meni drazu pominjati. Ja kao Srbin imam vecih uzora A koja je to crkva retvorena u pravoslavnu? Tražio si knjige, dobio si ih. Sad čitaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:22 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la: Na argument da su komunisti ulaskom u gradove 1945 pobili oko 80.000 Srba ona to pravda, kao, organizacija nove drzave
Tek tako pobijeni? Ne zajebavaj se. Moja baka je zivela tad u Beogradu... Nista nije preterano, omladinu, studente su poslali da ih pokose Nemci u ravnici Srema, a sve za koje je neko sapnuo da su sumnjivi su streljani po hitnom postupku... to je bio teror, koji je zataskan 50 godina...ali je ipak preteklo dovoljno informacija da ne ode u zaborav. Nasli su u podacimo preko 34.000 ljudi sa imenom i prezimenom... i to je samo za period 1945-1946... gde je posle, Goli Otok i ostale pizdarije...  Vidim da si odusevljen njenim novinarskim vestinama  Cak i one sa B92 su keva za nju... ona je arhetip sta znaci biti ogranicen novinar... Ma nisam njom odusevljen. Daleko od toga. Dobra koka, ako cemo o tome, ali toliko...Cinjenica je da je odskakala od gostiju, tu treba problem traziti. Voditelj-ica je konobar, gosti traze pice i cine atmosferu, ne ona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la: Na argument da su komunisti ulaskom u gradove 1945 pobili oko 80.000 Srba ona to pravda, kao, organizacija nove drzave
Tek tako pobijeni? Ne zajebavaj se. Moja baka je zivela tad u Beogradu... Nista nije preterano, omladinu, studente su poslali da ih pokose Nemci u ravnici Srema, a sve za koje je neko sapnuo da su sumnjivi su streljani po hitnom postupku... to je bio teror, koji je zataskan 50 godina...ali je ipak preteklo dovoljno informacija da ne ode u zaborav. Nasli su u podacima preko 34.000 ljudi sa imenom i prezimenom... i to je samo za period 1945-1946... gde je posle, Goli Otok i ostale pizdarije...  Vidim da si odusevljen njenim novinarskim vestinama  Cak i one sa B92 su keva za nju... ona je arhetip sta znaci biti ogranicen novinar... Meni je recimo dobra Antonela Riha (prešla sa B92 na RTS). Žena normalna, smirena, nije ideološki uspaljena. I da, brojevi nisu preterani, to je bilo to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
@Dzoni Dobra stara giba opasno utiče na tebe. @Totem Komisija Vlade Srbije je samo u prvoj godini rada (2010) popisala 18 000 žrtava komunističkog terora. Možda je 80000 preterano, ali svakako se radi o par desetina hiljada ubijenih. edit Sad sam se setio da pogledam izveštaj za 2011. Stigli su do 36000 (ali se deo imena ponavlja, pa je broj nešto manji).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer Viinog debilizma Postano: 23 ožu 2012, 00:24 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Sklonite ovog Vii-ja, ako boga znate. Babetino, ovo je hrvatski forum. Ako ne umiješ da čitaš. Ban
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:24 |
|
|
Vii je napisao/la: totem je napisao/la: Nemoj meni drazu pominjati. Ja kao Srbin imam vecih uzora A koja je to crkva retvorena u pravoslavnu? Tražio si knjige, dobio si ih. Sad čitaj. Imas knjige i knjige. Na tonima. I nigdje ne pise da su pravoslavci imali VIP status. Na pitanje sto sto su protjerani katolici, potrazi odgovor na drugu adresu. Procitaj nesto od mile budaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer Viinog debilizma Postano: 23 ožu 2012, 00:25 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Babetino, ovo je hrvatski forum. Ako ne umiješ da čitaš. Ban 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:25 |
|
|
Real gone je napisao/la: Na stranu što je žena retardirana kao pojava..ona nema kapacitet da prati imalo intelektualnije izjave gostiju pa često ispada smešna i jadna (onda primeni taktiku agresivnog prekidanja i bahatog šatro "zezanja i ismevanja"), provokacije su joj na nivou seoskog pivopije a razina zaključaka je po pravilu za facepalm..:(.. Nego, važnije je to - što je ona autohtono oličenje onoga o čemu često ovde i Hrvati i Srbi pričaju kada pominju decu komunizma..one kojima se iz aviona vidi da im je ideološka ostrašćenost prenesena od roditelja, a da nikada neće prestati da mrze sve oko njih što ih podseća na to da se stanje u kome će biti privilegovani samo zbog svoje servilnosti i partijske knjižice nikad neće vratiti.. Kod ove šupljoglave persone, to se vidi iz aviona, i u drugim emisijama (ko zna da pažljivo prati priču)..ne mora da ima direktne veze sa ww2, kao što je bilo večeras.. Daj neki kratki rezime, da se nasmejemo bar  Isto mislimo... Ja je pamtim jos iz 90-ih, clan JUL-a, vodila udarne dnevnike na TV Politika za vreme bombardovanja...najprovereniji kadar... Gosti su bili Slobodan Homen ispred drzave, istoricar Dimitrijevic, neka matora komunjara Despotovic koju prvi put vidim...i ukljucenje Goldstajna iz Zagreba... Ne mogu ukratko da ti prepricam, pogledaj na sajtu RTS-a, bice nocas ili sutra...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:26 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Tražio si knjige, dobio si ih. Sad čitaj. Imas knjige i knjige. Na tonima. I nigdje ne pise da su pravoslavci imali VIP status. Na pitanje sto sto su protjerani katolici, potrazi odgovor na drugu adresu. Procitaj nesto od mile budaka. Imam ja knjiga i bez Mile Budaka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:27 |
|
|
totem je napisao/la: Real gone je napisao/la: Na stranu što je žena retardirana kao pojava..ona nema kapacitet da prati imalo intelektualnije izjave gostiju pa često ispada smešna i jadna (onda primeni taktiku agresivnog prekidanja i bahatog šatro "zezanja i ismevanja"), provokacije su joj na nivou seoskog pivopije a razina zaključaka je po pravilu za facepalm..:(.. Nego, važnije je to - što je ona autohtono oličenje onoga o čemu često ovde i Hrvati i Srbi pričaju kada pominju decu komunizma..one kojima se iz aviona vidi da im je ideološka ostrašćenost prenesena od roditelja, a da nikada neće prestati da mrze sve oko njih što ih podseća na to da se stanje u kome će biti privilegovani samo zbog svoje servilnosti i partijske knjižice nikad neće vratiti.. Kod ove šupljoglave persone, to se vidi iz avoina, i u drugim emisijama (ko zna da pažljivo prati priču)..ne mora da ima direktne veze sa ww2, kao što je bilo večeras.. Daj neki kratki rezime, da se nasmejemo bar  Nije neki analiticar, ali nema nekih boljih novinarki kod vas, priznaces...Na temi politika, povijest. Skoro sve voditeljke sa B92, čak i ove retardirane pro-LDPovske su za nju marka. Onda recimo, jedna Bojana Lekić je, iako se povukla na marginalnu televiziju i sada je urednik bez autorskih emisija, neko kome ova može da bude eventualno kafe-kuvarica i peračica sudova. Na samom RTS-u (ukoliko samo to pratiš u Mk) ni nema političkih novinara koji nešto posebno vrede, bez obrzira na pol...ta televizija je nakon 2000. postala onako isprano-blago i uspavljujuće izdanje "neutralnosti" i tihe podrške trenutno-vladajućem režimu. Zato se kod njih jedino kulturnjaci i ekonomski novinari ističu kao solidni (emisije kao - "Oko", "TV lica", "Šta ja imam od toga" i sl.).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:28 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @Dzoni Dobra stara giba opasno utiče na tebe. @Totem Komisija Vlade Srbije je samo u prvoj godini rada (2010) popisala 18 000 žrtava komunističkog terora. Možda je 80000 preterano, ali svakako se radi o par desetina hiljada ubijenih. Ima zrtava. Koliko su nezavisne expertize, pitanje je. Evo, recimo, kako su reagirale cetnicke formacije pri ulasku u partizansko selo? Pa nedicevci, Kragujevac, Kraljevo...Pricamo iskljucivo o zbivanjima u srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Gosti su bili Slobodan Homen ispred drzave, istoricar Dimitrijevic, neka matora komunjara Despotovic koju prvi put vidim...i ukljucenje Goldstajna iz Zagreba...
Ne mogu ukratko da ti prepricam, pogledaj na sajtu RTS-a, bice nocas ili sutra... Dimitrijević u svakoj čorbi mirođija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:30 |
|
|
Vii je napisao/la: totem je napisao/la:
Imas knjige i knjige. Na tonima. I nigdje ne pise da su pravoslavci imali VIP status. Na pitanje sto sto su protjerani katolici, potrazi odgovor na drugu adresu. Procitaj nesto od mile budaka.
Imam ja knjiga i bez Mile Budaka.  Mrak si. Nemam rijeci na tvoje demante.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @Dzoni Dobra stara giba opasno utiče na tebe. Jebes gibu Ocekivao sam malo razumniju emisiju(ako apstrahujem voditeljku)... konkretna rasprava o cetnicima, sto manje ideoloski obojena, da vidimo kako je to nastalo, koje su dobre strane, koje lose...progovoriti i o zlocinima... sve su to boje koje treba sadrzati kvalitetna rasprava... Ovo se pretvorilo u crvenu propagandu, 2012. godine mi slusamo o partizanima kao "pravim"  izletele neke spodobe koje lice na penzionerski boracki zbor, rastezu proteze kako su nekad bili heroji...neki Despotovic 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:33 |
|
|
totem je napisao/la: Ima zrtava. Koliko su nezavisne expertize, pitanje je. Evo, recimo, kako su reagirale cetnicke formacije pri ulasku u partizansko selo? Pa nedicevci, Kragujevac, Kraljevo...Pricamo iskljucivo o zbivanjima u srbiji. Komisija je dosad najozbiljnije sastavljena. Nemam razloga da sumnjam u nju, za razliku od neki manjih ranijih pokušaja koji su bili neozbiljni. Bavi se tajnim grobnicama nastalim nakon 12. septembra 1944. Čisto da budem jasan, radi se o popisu svih ubijenih. Dakle i o saradnicima okupatora, pripadnicima nemačke nacionalne manjine, belogardejcima itd... sve do običnih srpskih seljaka i inteligencije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: @Dzoni Dobra stara giba opasno utiče na tebe. Jebes gibu Ocekivao sam malo razumniju emisiju(ako apstrahujem voditeljku)... konkretna rasprava o cetnicima, sto manje ideoloski obojena, da vidimo kako je to nastalo, koje su dobre strane, koje lose...progovoriti i o zlocinima... sve su to boje koje treba sadrzati kvalitetna rasprava... Ovo se pretvorilo u crvenu propagandu, 2012. godine mi slusamo o partizanima kao "pravim"  izletele neke spodobe koje lice na penzionerski boracki zbor, rastezu proteze kako su nekad bili heroji...neki Despotovic  Partizani su toliko voleli Srbe i Srbiju, ubilo se. Čudi me da nismo dobili još dve tri autonomne pokrajine... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:35 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Imam ja knjiga i bez Mile Budaka.  Mrak si. Nemam rijeci na tvoje demante. Nije se ni sumnjalo da čitate Jovana Peina. Samo tako, u nove pobjede. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:37 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Imam ja knjiga i bez Mile Budaka.  Mrak si. Nemam rijeci na tvoje demante. Nemoj da budeš grub prema Vii, otkako joj je lukavi latinski admin  namestio anketu koja meri IQ forumaša, u kojoj je pobedila..ima potrebu da pročita bar naslove svih knjiga ovog sveta.. Eto, može da počne od najlakših, Budakovih. Obrazovanje uvek treba podržati, ha ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 23 ožu 2012, 00:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jebes gibu Ocekivao sam malo razumniju emisiju(ako apstrahujem voditeljku)... konkretna rasprava o cetnicima, sto manje ideoloski obojena, da vidimo kako je to nastalo, koje su dobre strane, koje lose...progovoriti i o zlocinima... sve su to boje koje treba sadrzati kvalitetna rasprava... Ovo se pretvorilo u crvenu propagandu, 2012. godine mi slusamo o partizanima kao "pravim"  izletele neke spodobe koje lice na penzionerski boracki zbor, rastezu proteze kako su nekad bili heroji...neki Despotovic  Za tog Despotovića nikad čuo. A i ti svašta očekuješ. Ozbiljnu raspravu na rts-u. Nažalost toga nema. Ili imamo ovu crvenu priču, ili imamo imbecilne pokušaje revizije ( četnici bili najbolji, najbrojniji, najsposobniji...samo se svet zaverio protiv njih i spustio komuniste iz svemira međ' naivne srpske seljake). Homen i Dimitrijević, posebno ovaj drugi, debelo naginju na četničku stranu, ali nisu baš toliko ekstremni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|