HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 srp 2025, 06:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1136 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tadic-Nikolic Final Countdown
PostPostano: 01 lip 2012, 03:12 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Glava je napisao/la:
Evo, cisto za test: da li je Pajtic a) lopov? Ili b) mali lopov? Ili c) megalopov?
Ja znam tacan odgovor

Pošten čovek? :zubati

Meni je on truo lik kao pojava i govornik...

Al da je lopov...nista nisam cuo. Ne iskljucujem da nije, ali manir ovih sa niskim celom je da po defaultu onog ko im se ne svidja optuze da je lopov, sa nikakvim, ili oskudnim dokazima...

A kad istim predocis koliko ljudi sa imenom i prezimenom, i clanstvom u stranci su krali u Kolubari...nemoj to, to bre nas covek, voli Srbiju...kraducka, ali to je znak spretnosti i inteligencije...

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:14 

Glava nam je tesno povezan sa odborom Nove Srbije pa je informisan. Mi smo ipak sitne ribe. :zubati

DzoniBG je napisao/la:
Meni je on truo lik kao pojava i govornik...

Al da je lopov...nista nisam cuo. Ne iskljucujem da nije, ali manir ovih sa niskim celom je da po defaultu onog ko im se ne svidja optuze da je lopov, sa nikakvim, ili oskudnim dokazima...

A kad istim predocis koliko ljudi sa imenom i prezimenom, i clanstvom u stranci su krali u Kolubari...nemoj to, to bre nas covek, voli Srbiju...kraducka, ali to je znak spretnosti i inteligencije...

Što reče Koštunica: "To je moj kućni prijatelj, nema šanse da je krao". :zubati

A Pajtić i mene nervira. Posebna priča što svuda uvaljuje tablu sa svojim imenom. Omiljena mesta, mostići i studentski domovi.

Pokrajinski DS ima svakakvih figura...

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:14 

Peconi i ostale štetočine haraju po celoj Vojvodini..što pominješ samo NS..

Ne volim ni ja Pajtića, pa ne mogu za to da te zezam brutalnije, jbg :zubati

Inače, tvrdoglav si ko mazga, a napišeš jedan od deset postova bez metafizičkog muljanja. No dobro, bolje i jedan, nego nijedan. :D

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:18 

Dobro bre, prestanite da editujete postove.. :D

Ispada sad da smo se svo troje dogovorili da ne volimo Pajtića :zubati

Glavo, vidiš da nismo baš toliki narodni neprijatelji :wub

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:18 

Glava je napisao/la:
Hoces da se javno zameram tako sujetnom tipu? :D
Da li znas da je smenio nacelnika (iz DSa) koji se zamerio njegovoj zeni i doveo coveka iz Sr. Mitrovice na njegovo mesto. Zapravo, tast je kriv, jer voli da prima posete izvan vremena koje je za to odredjeno
Jedan u nizu koji se zamerio njegovoj zeni
Zaboravio je da mu je taj pomogao da se mesto oko table sa zlatnim slovima promptno obezbedi da neko ne bi uslikao jednu tablu sa zlatnim slovima, posle bruke oko ove table sa "drumsko-betonskim" mostom:
slika

A novac? Da li znas koliko su novca stukli u klinicki centar? :zubati proveri!
Oprema u KC?
Rafinerija, bazdarenja? :zubati auuuuuu
Zavod za izgradnju grada? Mileeeee
Borovica? Beton, asfalti
Peconi?
......

Koliko su mostova u NS imali u planu? sta im im ti mostovi, a Zezeljev koji jeste potreban do nedavno nikako da krene?

E moj dobri decko, mozda te cak i ne informisu, poverovacu... :blushing

Pre nego sto si postao ovo, pisao sam da mi je truo lik ovako...

Ne zivim u Vojvodini i ne znam, ali ljudi koji tamo zive mu veruju.

Niko nije budala pa da ne zna koliko se drpa u javnim nabavkama, projektima gde ima love...to je sistemska greska koja se pojavljuje i u mnogo organizovanijim drzavama...

Ja te pitam, daj mi dokaz da Bojan Pajtic je licno negde nesto ukrao, ili naredio nekome da se ugradi negde pa se utalio za lovu...

Jel imas neki dokaz, ugovor, kopiju, ogromnu porast licnog bogatstva od kad je na funkciji... ako nemas, zajebi ove price...

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:19 

Real gone je napisao/la:
Glava je napisao/la:
Vecina nema foru sta je "reforme". Rec toliko ekploatisana, slicno kao genocid, koristi se u svakoj prigodnoj prilici.
Kao pojedinac iz perspektive posmatraca nemam vremena ni da komentarisem Dinkica, Cankove lopove i ostale poznate i nepoznate.
Glavni su Zuti, oni su na celu, i bili i jesu. Izneverana ocekivanja su blag opis. Sto je jos gore, i dans su "in denial" u vezi svojih megapljackasa i sporadicnog sistematskog isisavanja. Ne samo to, i dalje se plasiraju kao kljucni ljudi novog-starog tima koji ce nas povesti u svetlu buducnost

Evo, cisto za test: da li je Pajtic a) lopov? Ili b) mali lopov? Ili c) megalopov?
Ja znam tacan odgovor

Evo ja priznajem da (u skladu sa mojim, od tebe već dijagnostikovanim, skromnim znanjem :D ) ne znam tačan odgovor...

Lakše bi mi bilo da formulišemo pitanje u Veljinoj formi..

Prijatelju Žuti, jel ti:

a) malo kraduckaš

b) mnogo kraduckaš

c) natežeš babu

:zubati

Sto si se ti nasla uvredjena? Pa Rusi bi se trebali vredjati kad ispalis nesto bezveze, a ti bas i ne.
Velja je za njih, ako nista drugo, duhovit. Evo javno kazem, da su bar duhoviti odao bi im priznanje, ali ovako nista. Mogu recimo da izvucem pozitivno sto Tadic dlican pozer. Petrovic ima dobru bradu, Sutanovac je dobro spreman na svadju... to su neke pozitivne stvari

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:20 

Real gone je napisao/la:

Jesmo, jesmo. Žuta banda. :smajl016

Džoni nas vodio na piće od para sa izbora. Da je pakovao džakove bolje, bilo bi i za večeru.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:22 

Fan ovakvog imbecila mi prica ko krade :smijeh

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:27 

Glava je napisao/la:

Sto si se ti nasla uvredjena? Pa Rusi bi se trebali vredjati kad ispalis nesto bezveze, a ti bas i ne.
Velja je za njih, ako nista drugo, duhovit. Evo javno kazem, da su bar duhoviti odao bi im priznanje, ali ovako nista. Mogu recimo da izvucem pozitivno sto Tadic dlican pozer. Petrovic ima dobru bradu, Sutanovac je dobro spreman na svadju... to su neke pozitivne stvari

Dođi Glavo malo u EU da te upoznam sa raznim ruskim doseljenicima i turistima...ako od njih 20, bar jedan zna gde je tačno Srbija (a da ne pomene prvo Bugarsku, i da ne pita jel smo mi beše ono pravoslavni, kao i oni..), onda mi drobi ove priče o važnosti poznavanja i nepoznavanja :)

Ovo o duhovitosti je pretpostavljam sarkazam, šteta samo što ima ljudi koji stvarno padaju na to.
Jes, duhovit je, možda čak dva nivoa iznad Kursadžija.
Blago nama.

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:33 

Real gone je napisao/la:

Džoni nas vodio na piće od para sa izbora. Da je pakovao džakove bolje, bilo bi i za večeru.

=))

Pa stvarno nije u redu..

Kad Glava dođe na vlast, omrsićemo se domaćinski :001_tongue

Glavo, šalim se malo..
nema ljutnje :)
:winkiss

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:35 

DzoniBG je napisao/la:
Pre nego sto si postao ovo, pisao sam da mi je truo lik ovako...

Ne zivim u Vojvodini i ne znam, ali ljudi koji tamo zive mu veruju.

Niko nije budala pa da ne zna koliko se drpa u javnim nabavkama, projektima gde ima love...to je sistemska greska koja se pojavljuje i u mnogo organizovanijim drzavama...

Ja te pitam, daj mi dokaz da Bojan Pajtic je licno negde nesto ukrao, ili naredio nekome da se ugradi negde pa se utalio za lovu...

Jel imas neki dokaz, ugovor, kopiju, ogromnu porast licnog bogatstva od kad je na funkciji... ako nemas, zajebi ove price...

Stvar postaje komicna, od pojedinca preko interneta ocekujes dokaz (ugovor ili kopiju??), a u very istom postu spominjes da su naivni koji misle da se ne drpa u nabavkama... pa mislim......

Ali ovo je lep primer, na pocetku je sve bilo bajno, pre izbora i super bajno, a sad je faza relativizacije u kojoj onaj koji ukaze na ocite stvari bude stavljen u situaciju da se eksponira.
Pa druze, ti (figurativno ti, jer si zut) treba da ispitas ocitu stvar, j...no ocitu stvar o kojoj mozes cuti sa vise strana. Ti imas (ili treba da imas) mehanizme i poziciju u sistemu. Nigde i nikad pojedinac to nije mogao uraditi , a time sto upires prst u pojedinca iz mase govori o tvojim smernicama.
Mogu samo zakljuciti da je situacija toliko trula da svaki ozbiljan covek mora debelo da se zabrine za sebe.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:40 

Real gone je napisao/la:
Dođi Glavo malo u EU da te upoznam sa raznim ruskim doseljenicima i turistima...ako od njih 20, bar jedan zna gde je tačno Srbija (a da ne pomene prvo Bugarsku, i da ne pita jel smo mi beše ono pravoslavni, kao i oni..), onda mi drobi ove priče o važnosti poznavanja i nepoznavanja :)

:zubati Tati pricas kako se deca prave

Ja sam ziveo i u Rusiji i u jos nekim zemljama bivseg SSSR, kao i u Nemackoj.
Govorim tecno ruski, a i nemacki.
O (nemcima) imigrantima iz Kazahstana i Rusije bi ti mogao divaniti do sutra, tako da si se ovim bas...

Postoje razni ljudi, svuda. Ali cu ti reci da cak i u Moskvi bilo je situacija kada taksista nije hteio da naplati voznju jer sam iz Srbije.

Rest my case

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:42 

Citat:
Izetbegović: Sa Tomom Nikolićem nastavak pomirenja u regionu

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da očekuje da će sa Tomislavom Nikolićem kao predsednikom Srbije "stvari nastaviti da se kreću u smeru pomirenja u regionu, popravljanju međudržavnih odnosa i zajedničkog puta ka Evropskoj uniji".

Izetbegović je rekao da, ukoliko Nikolić nastavi da šalje pomirljive poruke i "počne da deluje onako kako govori", da će ga Predsedništvo BiH verovatno uskoro pozvati u posetu Sarajevu.

"Nikolić je čovek koji je menjao svoje stavove. Kad pogledate ono što je govorio pre 20, pa i pre deset godina, i uporedite s današnjim stavovima, shvatite da to nije isti čovek. Međutim, da li je samo promenjena retorika ili su istinski promenjeni njegovi stavovi, to ćemo videti u vremenu koje dolazi i u odnosu na to ćemo se i mi postavljati prema Nikoliću", poručio je Izetbegović u izjavi agenciji Anadolija.

"Tadić je još politički jak i biće vrlo uticajan premijer", smatra Bakir Izetbegović.
On je kazao da je još rano da bi se predvidelo da li će Nikolićev odnos prema BiH biti bolji ili lošiji u odnosu na Tadićevu eru.

Izetbegović je pozdravio Nikolićeve izjave da je "Republika Srpska deo BiH" i da "probleme u BiH treba međusobno da rešavaju ovdašnji narodi" kao i "da bi rado posetio Sarajevo".

Izetbegović je podsetio da je Tadić dobio značajnu podršku na predsedničkim izborima, iako ga je Nikolić pobedio.

"I Tadić i Nikolić su imali političku agendu baziranu na pomirenju u regionu i evropskom putu Srbije. Tu postoji konsenzus u glasačkom telu. Sudeći prema podršci glasača Tadiću i Nikoliću, 90 posto Srbijanaca je za to", istakao je Izetbegović za tursku agenciju.

Izetbegović je zaključio da od novog predsednika Srbije ne očekuje nikakve poteze koji bi vodili ka destabilizaciji BiH.

Bakire Srbine!

Kako samo vole da kažu "Srbijanac". :zubati

Da li postoji još neki sličan primer?

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:44 

Glava je napisao/la:
Stvar postaje komicna, od pojedinca preko interneta ocekujes dokaz (ugovor ili kopiju??), a u very istom postu spominjes da su naivni koji misle da se ne drpa u nabavkama... pa mislim......

Ali ovo je lep primer, na pocetku je sve bilo bajno, pre izbora i super bajno, a sad je faza relativizacije u kojoj onaj koji ukaze na ocite stvari bude stavljen u situaciju da se eksponira.
Pa druze, ti (figurativno ti, jer si zut) treba da ispitas ocitu stvar, j...no ocitu stvar o kojoj mozes cuti sa vise strana. Ti imas (ili treba da imas) mehanizme i poziciju u sistemu. Nigde i nikad pojedinac to nije mogao uraditi , a time sto upires prst u pojedinca iz mase govori o tvojim smernicama.
Mogu samo zakljuciti da je situacija toliko trula da svaki ozbiljan covek mora debelo da se zabrine za sebe.

Ok, nemas nikakav dokaz... a ja mogu da ti iskopam sta su radili Kostunicini i Veljini ljudi u Kolubari... al ti slovo o tome ne pises, to se valjda podrazumeva, kad te domacin drpa...normalna stvar...

Ja sam u predjasnjem razgovoru naveo pricu koliko Radujko ne vodi dobro Telekom...to znam...

Glava, jos prosli put sam rekao da je razgovor sa tobom uzaludan, veceras sam opet opipao sa kakvom siromasnom politickom logikom raspolazes, i to mi je sasvim dovoljno, ne bi isao dalje...

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:45 

Real gone je napisao/la:

=))

Pa stvarno nije u redu..

Glavo, šalim se malo..

Treba da se salis, nego sta. Daj Boze da vam sala u kojoj Zuti figuriraju kao neutralni likovi ne izadje na nos

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:46 

Glava je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

:zubati Tati pricas kako se deca prave

Ja sam ziveo i u Rusiji i u jos nekim zemljama bivseg SSSR, kao i u Nemackoj.
Govorim tecno ruski, a i nemacki.
O (nemcima) imigrantima iz Kazahstana i Rusije bi ti mogao divaniti do sutra, tako da si se ovim bas...

Postoje razni ljudi, svuda. Ali cu ti reci da cak i u Moskvi bilo je situacija kada taksista nije hteio da naplati voznju jer sam iz Srbije.

Rest my case

Nisam ja mislila na pol. imigrante Glavo, ali dobro, drago mi je da ima i takvih primera (ja sam već počela da ih merim u promilima:)..
Odlično, možemo nekad onda da pišemo i na ta dva jezika :)), a veruj mi, niko srećniji od mene, da se deklarativna podrška i tapšanje po ramenu u budućnosti malo konkretizuje ;)

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:48 

Bakire Srbine!

Kako samo vole da kažu "Srbijanac". :zubati

Da li postoji još neki sličan primer?

Kako su svi bosnjacki politicari omeksali, od Zlaje do Bakira... nigde ni jedna ruzna rec :001_unsure

Ima primera, jel nisi cuo da ljudi u Francuskoj su Francuzijanci :001_tongue

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:52 

DzoniBG je napisao/la:

Kako su svi bosnjacki politicari omeksali, od Zlaje do Bakira... nigde ni jedna ruzna rec :001_unsure

Pa otkako su se Bosanci posvađali sa Hrvatima i Hrvatijancima, nešto su se Bošnjačke i Bosanske vođe profinile prema Srbima i Srbijancima.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:52 

Glava je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

=))

Pa stvarno nije u redu..

Glavo, šalim se malo..

Treba da se salis, nego sta. Daj Boze da vam sala u kojoj Zuti figuriraju kao neutralni likovi ne izadje na nos

Ajajaaj, al si zadrt...ko da si iz Severne CG :P

Nasmej se malo čoveče, nismo na sa`rani.

Dobićeš trajno zakrečenje probavnog trakta koliko se nerviraš zbog žutih. A oni, ni mnogo bolji, al sigurno ni lošiji od mnogih drugih.

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:53 

DzoniBG je napisao/la:
Ok, nemas nikakav dokaz... a ja mogu da ti iskopam sta su radili Kostunicini i Veljini ljudi u Kolubari... al ti slovo o tome ne pises, to se valjda podrazumeva, kad te domacin drpa...normalna stvar...

Ja sam u predjasnjem razgovoru naveo pricu koliko Radujko ne vodi dobro Telekom...to znam...

Glava, jos prosli put sam rekao da je razgovor sa tobom uzaludan, veceras sam opet opipao sa kakvom siromasnom politickom logikom raspolazes, i to mi je sasvim dovoljno, ne bi isao dalje...

Opet ti kazem, zaboravi Velju u ovoj prici. Velju uzmi za salu i to je to. Vidis da vas pustam da se zabavljate da sam Veljin fan (na neki nacin i jesam, ne tako kako vi mislite)

Oke, kazes "siromasna politicka logika". Moguce. Samo, vidis, nisi u poziciji da ocenis. Sta stoji iza tebe sto mozes spomenuti da bi se deklarisao kao neko ko vlada bogatom politickom logikom? Drustvo u kom si ti nije referenca jer ima samo katastrofalne rezultate na apsolutnoj skali. Mozda ima nesto drugo.
Ne postoji ni injerentna, pretpostavljena pamet, a osim toga sta ti je dosapnulo da je tvoja bogata. Jesi primetio da je uopste do sad nisam ocenjivao?
Moj dobar drug je sin pokojnog bibliotekara u SANU, on je imao slicaj sindrom.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 03:54 

DzoniBG je napisao/la:

Pa otkako su se Bosanci posvađali sa Hrvatima i Hrvatijancima, nešto su se Bošnjačke i Bosanske vođe profinile prema Srbima i Srbijancima.

:sega

Vas dvojica niste normalni..
Već pola sata pokušavam da odem na spavanje :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 04:02 

Real gone je napisao/la:
Vas dvojica niste normalni..
Već pola sata pokušavam da odem na spavanje :zubati

Nisi jedina. Treba ustati.

@Glava

Zar nije jednostavnije pisati tako da te ceo svet razume? Ti ili nešto filozofiraš ili gađaš po žutoj bandi ili kombinuješ to dvoje. Od silnog pisanja, jedino je jasno da DS ne mirišeš. A to je slab rezultat za toliko postova.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 04:08 

@Glava

Zar nije jednostavnije pisati tako da te ceo svet razume? Ti ili nešto filozofiraš ili gađaš po žutoj bandi ili kombinuješ to dvoje. Od silnog pisanja, jedino je jasno da DS ne mirišeš. A to je slab rezultat za toliko postova.

Pa vidi ovako, da pisem kao ti bio bi slican tebi :zubati a to je definitivno los rezultat

Meni je malo smesno sto te to nervira. Pa jebga @jagnjeca nije ni svakom namenjeno da sve razume. Nekad iz najasnog izrazavanja covek izvuce ono sto mu treba. Tako i saznas sta ga tangira, a onda se on iznervira :D

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 12:00 

Samo ne znam ko se nervira...

Vrh

PostPostano: 02 lip 2012, 14:20 

Trebali bi neku novu temu o Tomi. Čovjek se pokazuje kao opak igrač.

Nikolić: Neću ići u Srebrenicu, tamo se nije dogodio genocid

http://www.vecernji.hr/vijesti/nikolic- ... nak-416559

http://www.zabranjeni.url/izetbegovic-osud ... -/1031903/

žestok početak nema šta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1136 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: