|
|
Stranica: 44/261.
|
[ 6515 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Grobar je napisao/la: Mig 21 i srpski metak.. To je vrhunac hrvatske tehnologije..  Tebi se zuri popusiti na ovom forumu?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hahahaha..
Brate @K:M reci mi zašto su se hrvati ovoliko usrali baš od turskih dronova, imamo mi svašta-nešto..:) NIsmo se usrali, samo nam zao gledati kako se opet turcite
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:08 |
|
|
Grunf je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma jel? A vi ste počinili agresiju i UZP? Malo vas jebu Muslimani koliko vi jebete sami sebe.
Je li nas MZ bombardirala? Nije, prema tome mi ništa krivo nismo počinili, osim što smo branili svoje. I RS i Srbiju je MZ bombardirala. Pa što vam onda presudiše UZP i agresiju na Muslimane? Jer vas vole? Srbija nizašta nije osuđena, bukvalno ništa. Kad ti je već totet papir iz Haga oružje sa kojim mašeš. Mi u RS jesmo al što ono naš narod kaže od koga je super je, da se ponosimo i hvalimo po svijetu kao pioniri u borbi protiv Islamofašizma. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grunf je napisao/la: Je li nas MZ bombardirala? Nije, prema tome mi ništa krivo nismo počinili, osim što smo branili svoje. I RS i Srbiju je MZ bombardirala.
Pa što vam onda presudiše UZP i agresiju na Muslimane? Jer vas vole? Srbija nizašta nije osuđena, bukvalno ništa. Kad ti je već totet papir iz Haga oružje sa kojim mašeš. Mi u RS jesmo al što ono naš narod kaže od koga je super je, da se ponosimo i hvalimo po svijetu kao pioniri u borbi protiv Islamofašizma.  UZP je presudjen sestorici, ne narodu i vojsci. Gdje smo osudjeni za agresiju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa što vam onda presudiše UZP i agresiju na Muslimane? Jer vas vole? Srbija nizašta nije osuđena, bukvalno ništa. Kad ti je već totet papir iz Haga oružje sa kojim mašeš. Mi u RS jesmo al što ono naš narod kaže od koga je super je, da se ponosimo i hvalimo po svijetu kao pioniri u borbi protiv Islamofašizma.  UZP je presudjen sestorici, ne narodu i vojsci. Gdje smo osudjeni za agresiju? https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/h ... o-20171129Jedino vas srpski veto u Predsjedništvu štiti od tužbe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:12 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Hahahaha..
Brate @K:M reci mi zašto su se hrvati ovoliko usrali baš od turskih dronova, imamo mi svašta-nešto..:) Još pamte Nikopolj 1396 i satrte križare od tadašnje Vojske Srbije teškog oklopnog konjištva Stefana Lazarević. Kažu S glupi a Latini lukavi... Ovaj posle 7 g od osecanja ocu glave udao sestru Oliver i sa pickom i vojskom smo hebali zapadnjake i doselili nas daleko na zapad, kao danas migranti što naseljavaju po RH.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:13 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Jedva čekam da stignu bayraktari.. :) Kineske dronove već imamo, samo još da naštancamo naše Pegaze i ne moramo uopšte da izlazimo kad je hladno.. :) Kao u video igrici, umrežimo se svi lepo medjusobno i sprdamo zaostalu nejač. Gadjaćemo ih paradajzevima po glavi, da nas Hag osudi maksimalno za herbicid nad paradajzem... 
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: UZP je presudjen sestorici, ne narodu i vojsci. Gdje smo osudjeni za agresiju? https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/h ... o-20171129Jedino vas srpski veto u Predsjedništvu štiti od tužbe. To sto je UZP u dijelu presude protumacen kao osuda za agresiju, nije nas problem niti nas se uopce tice. Rijec agresija se olako koristi u javnom diskursu, iako vecina ako ne i svi koji mlate agresijom ne mogu i ne znaju tocno reci sto je agresija. Srpski veto je jer se stiti Srbija od tuzbi za "agresiju". I tako mi osudjeni za UZP i "agresiju" udjesmo u NATO i EU, vi koji niste i koji ste se branili od agresije gurnuti ste u zagrljaj Erdogana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:19 |
|
|
Pa ko kaže da su EU i NATO pravedni? Znamo mi jako dobro sa kim imamo posla.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ko kaže da su EU i NATO pravedni? Znamo mi jako dobro sa kim imamo posla..  Da znate XD , baci oko na facebook grupe "idemo u njemacku", vidjeti ces s kim srpska mladez zeli imati posla. Ajde begaj, trolas ovdje na forumu, sad cu te prijaviti. A ja kada prijavim slijediti ti ban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:23 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/h ... o-20171129Jedino vas srpski veto u Predsjedništvu štiti od tužbe. To sto je UZP u dijelu presude protumacen kao osuda za agresiju, nije nas problem niti nas se uopce tice. Rijec agresija se olako koristi u javnom diskursu, iako vecina ako ne i svi koji mlate agresijom ne mogu i ne znaju tocno reci sto je agresija. Srpski veto je jer se stiti Srbija od tuzbi za "agresiju". I tako mi osudjeni za UZP i "agresiju" udjesmo u NATO i EU, vi koji niste i koji ste se branili od agresije gurnuti ste u zagrljaj Erdogana. Kakvog Ergodana? Erdogan je samo jedan od mnogih kojima imponuje da budu u društvu Srbije. Srbija kupuje naouružanje od, pazi sad: Rusije, Kine, Francuske, Turske... uskoro i od Amerike. Dakle bukvalno od svih. Mislim da smo po tom jedinstveni u svijetu. Mi u NATO možemo sutra al nećemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: To sto je UZP u dijelu presude protumacen kao osuda za agresiju, nije nas problem niti nas se uopce tice. Rijec agresija se olako koristi u javnom diskursu, iako vecina ako ne i svi koji mlate agresijom ne mogu i ne znaju tocno reci sto je agresija. Srpski veto je jer se stiti Srbija od tuzbi za "agresiju".
I tako mi osudjeni za UZP i "agresiju" udjesmo u NATO i EU, vi koji niste i koji ste se branili od agresije gurnuti ste u zagrljaj Erdogana.
Kakvog Ergodana? Erdogan je samo jedan od mnogih kojima imponuje da budu u društvu Srbije. Srbija kupuje naouružanje od, pazi sad: Rusije, Kine, Francuske, Turske... uskoro i od Amerike. Dakle bukvalno od svih. Mislim da smo po tom jedinstveni u svijetu. Mi u NATO možemo sutra al nećemo. Srbija je uz BiH i Albaniju turska interesna sfera na balkanu. Od tuda interes turske drzave da investira u Srbiju. Nista niste naucili iz povijesti. Na isti nacin su vas turci naguzili prije par stoljeca, milodarima vlastodrscima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:27 |
|
|
Srbija stvara Mini-Šengen i svoju sopstvenu interesnu sferu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:30 |
|
|
Grobar je napisao/la: Srbija stvara Mini-Šengen i svoju sopstvenu interesnu sferu..  Arapskim i turskim kreditima  , je li tako turcine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: Arapskim i turskim kreditima  , je li tako turcine? Nije bitno čije su pare i Tito je od svih uzimao, bitna je kreacija. Vratimo mi to njima u metkovima.. Ali pogledaj ovu lepotu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:37 |
|
|
Grobar je napisao/la: DrMag je napisao/la: Arapskim i turskim kreditima  , je li tako turcine? Nije bitno čije su pare i Tito je od svih uzimao, bitna je kreacija. Vratimo mi to njima u metkovima.. Ali pogledaj ovu lepotu..  S obzirom na albanski natalitet i srpski mortalitet, na toj karti ce za 60 godina pola zitelja biti albanci ili ti muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakvog Ergodana? Erdogan je samo jedan od mnogih kojima imponuje da budu u društvu Srbije. Srbija kupuje naouružanje od, pazi sad: Rusije, Kine, Francuske, Turske... uskoro i od Amerike. Dakle bukvalno od svih. Mislim da smo po tom jedinstveni u svijetu. Mi u NATO možemo sutra al nećemo.
Srbija je uz BiH i Albaniju turska interesna sfera na balkanu. Od tuda interes turske drzave da investira u Srbiju. Nista niste naucili iz povijesti. Na isti nacin su vas turci naguzili prije par stoljeca, milodarima vlastodrscima Najviše još uvijek, tačnije ubjedljivo najviše investira EU. Al potrudićemo se da i od ostalih izmuzemo pare. Tako je to kad si bitan pa si interesna sfera mnogih na svim stranama svijeta. Najgore je kad si nebitan pa sjediš sa strane i gledaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:39 |
|
|
Albanaci su demografski prsli više nego Slavonija.. Ima ih 2 miliona u Albaniji i 800 hiljada na Kosovu.. Ali tu smo mi da im izdamo srpski pasoš i pomognemo im da to ide malo bolje.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Srbija je uz BiH i Albaniju turska interesna sfera na balkanu. Od tuda interes turske drzave da investira u Srbiju. Nista niste naucili iz povijesti. Na isti nacin su vas turci naguzili prije par stoljeca, milodarima vlastodrscima
Najviše još uvijek, tačnije ubjedljivo najviše investira EU. Al potrudićemo se da i od ostalih izmuzemo pare. Tako je to kad si bitan pa si interesna sfera mnogih na svim stranama svijeta. Najgore je kad si nebitan pa sjediš sa strane i gledaš. Olako to uzimas. Onaj ko investira i daje kredite ocekuje i povrat novca. Drzave koje ne vracaju kredite u krvi se raspadaju ili ih bombardiraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:48 |
|
|
Srbija sa time nema problema. Naše rate ulaze u okvir budžeta a budžetski izdaci su nam svake godine manji od budžetskih prihoda. Suficit imamo svake godine. To vi vidite šta ćete sa 40 milijardi duga. Imate 1,2 miliona penzionera i 3,8 miliona stanovnika.. :) Navuko vas Vučić kao mlade majmune sa 10 besplatnih Migova da ulupate još 2 milijarde u aviaciju kojih nemate.. A Bejbi bum penzioneri vam samo pristižu.. : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:52 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: DrMag je napisao/la: Arapskim i turskim kreditima  , je li tako turcine? Nije bitno čije su pare i Tito je od svih uzimao, bitna je kreacija. Vratimo mi to njima u metkovima.. Ali pogledaj ovu lepotu..  Da li vas ovo asocira na se. X straga sr penetrira u Bih. Ako se pogleda šira slika vidi se sva anoreksija susjeda, te opravdan strah, tako ja tumačim pojačano interesiranje za S silu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: Srbija sa time nema problema. Naše rate ulaze u okvir budžeta a budžetski izdaci su nam svake godine manji od budžetskih prihoda. Suficit imamo svake godine. To vi vidite šta ćete sa 40 milijardi duga. Imate 1,2 miliona penzionera i 3,8 miliona stanovnika.. :) Navuko vas Vučić kao mlade.majmune sa 10 besplatnih Migova da ulupate još 2 milijarde u aviaciju kojih nemate.. A Bejbi bum penzioneri vam samo pristižu.. :  Turcine, prirodno si glup. Vasi "besplatni" migovi su nabavljani kada je postalo jasno da hrvatska nece ugasiti RZ. Nakon sto je uklonjen svaki otpor onih koji su lobirali za gasenje HRZ, vise se ne govori o bacanju novca, nego se otvoreno govori "imamo" novca za nove avione. I ne mi ne nabavljamo avione zbog vas, nego zbog nas i jacanja partnerskih pozicija unutar EU / NATO. Vucic i Vulin od kada su na vlasti svakodnevno kmece hrvatskaovo, hrvatska ono,... i odmah trce da nabave i oni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 10:58 |
|
|
K:M je napisao/la: Grunf je napisao/la: Bombardirali su vas jer ste bili nenormalni i počinili genocid nad 3 naroda i jer ste krenuli u čišćenje 2 milijuna ljudi što su zadnji put napravili Turci nad Armencima, a ne zbog predizborne kampanje.
I umjesto da iz toga izvučete pouku da ne pokušavate opet raditi takve bolesne zločinačke pothvate, vi ste izvukli pouku da trebate opet to napraviti, ali uz više PZO-a.
Baš ste primjer inteligencije. I onda se pitate kak to da imate 500 eura plaće...
Plaće su 500e zbog 1389 i sukoba i 1396 kad smo satrli sa Osmanlijama kod Niko polja križare. Zato smo frendovi sa Tur jer su poštenije. Napuni ćemo EU "inžinjerima i tehničarima" Sadaka u Bajraktarima je u obećanju da nećemo mini Turke đenosidisati. Dobar trejd obećanje za realni ratni provijant. Onda ste posljedično i strano tijelo u Europi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 11:03 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Da li vas ovo asocira na se. X straga sr penetrira u Bih. Ako se pogleda šira slika vidi se sva anoreksija susjeda, te opravdan strah, tako ja tumačim pojačano interesiranje za S silu. Da u pravu si. Ako se još bolje zagleda, može se primetiti da se ova punokrvna plava boja Mini-Šengena graniči sa bledo-belom bojom Hrvatske i to tačno tamo gde je Hrvatska demografski prazna do daske.. Eto, samo još jedno zapažanje.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 12:42 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Da li vas ovo asocira na se. X straga sr penetrira u Bih. Ako se pogleda šira slika vidi se sva anoreksija susjeda, te opravdan strah, tako ja tumačim pojačano interesiranje za S silu. I meni na to lici. A tako ce da bude i u praksi. 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|