|
|
Stranica: 45/259.
|
[ 6472 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 13:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 13:30 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: I meni na to lici. A tako ce da bude i u praksi.  Na kraju, po običaju, ostanete bez jaja i kmeka do neba 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 13:38 |
|
|
Koje obdanište , majko mila. Imam transfer neprijatnosti od svih vas, dragi dečaci u ranom pubertetu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 13:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61354 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Koje obdanište , majko mila. Imam transfer neprijatnosti od svih vas, dragi dečaci u ranom pubertetu. Ovo nisu djeca nego ubačeni agenti, cilj je u konačnici opravdati ulaganje u vojsku pred širim auditorijem, a ovakve infantilne rasprave se vode širom svemrežja što u konačnici rezultira ozbiljnim nabavkama koje nitko više ne preispituje. Zamišljam koliko je to sve teže u drugim zemljama gdje je neprijatelj fiktivan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 13:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: Plaće su 500e zbog 1389 i sukoba i 1396 kad smo satrli sa Osmanlijama kod Niko polja križare.
Zato smo frendovi sa Tur jer su poštenije. Napuni ćemo EU "inžinjerima i tehničarima"
Sadaka u Bajraktarima je u obećanju da nećemo mini Turke đenosidisati. Dobar trejd obećanje za realni ratni provijant.
Onda ste posljedično i strano tijelo u Europi.  Aj života ti provjeri koji je Stinger od ovih par novopridošlih "Srba".
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 14:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Koje obdanište , majko mila. Imam transfer neprijatnosti od svih vas, dragi dečaci u ranom pubertetu. Ovo nisu djeca nego ubačeni agenti, cilj je u konačnici opravdati ulaganje u vojsku pred širim auditorijem, a ovakve infantilne rasprave se vode širom svemrežja što u konačnici rezultira ozbiljnim nabavkama koje nitko više ne preispituje. Zamišljam koliko je to sve teže u drugim zemljama gdje je neprijatelj fiktivan. Nisam ni mislio da su fizička deca, nego mentalna deca. Koliko je među njima namernih provokatora, ne mogu da ocenim, ali sam siguran da ni blizu nisu svi, ima jako dobar broj mentalno zakinutih koji bez agende lupetaju ovo što lupetaju.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 15:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Mar-kan je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: I meni na to lici. A tako ce da bude i u praksi.  Na kraju, po običaju, ostanete bez jaja i kmeka do neba  Veliko dušan si glede karte i tog vrha, ko hilti moćan. Gledajte i učite susjedi subota gađanje na Pešteri BOJEVOM municijom. Od nedelje očekujem još ovakvih karti, skečeva i viceva. Srbija dobro napreduje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 19:30 |
|
|
Kim zakuni se Alahu da nijesi Musliman
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 20:52 |
|
|
KiM je Lojo 1/1 Opšta navala Muslimana koji glume Srbe. Šta hin se sad dešava u glavi boga pitaj. Usrali se zbog MŠ. Eno Merhametlije sa klix saznale da Srbija nabavlja dronove. Mene uhvatila depresija nakon 10 pročitanih komentara. Jadni... Možda bih i ja glumio Srbina/Hrvata da sam u njihovoj poziciji. Mogu misliti kakav je to očaj.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 06 lis 2020, 21:12 |
|
|
Na Pešteri SRB sve što ima izvozi i puca, da se čuje do Beča i Stambola.
ečki nemojte da se sprdačenje u Srbiji pokaže istiniti, o bosanskim bukvama.,
glede viceva o Muji, Hasi, Fati.
Da nisu vezani samo za zelene.
Već imam transfer blama.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 07 lis 2020, 16:06 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: dudu je napisao/la: Srbi ni časa ne čase.
Beograd -- Srpska državna delegacija otputovala je danas u Ankaru, gde će ugovoriti kupovinu više sistema borbenih bespilotnih letelica tipa “bajraktar”. Povelik ovaj turski dron  Moram priznati mislio sam kako se srbi podaju turcima, ipak kupovina ovih dronova je iz drugih pobuda. Zeli se imati tehnologiju koju lako mogu imati potencijalni protivnici na Kosovu i u BIH, ocito je namjera razviti sustave koji bi turske dronove ometali i eventualno otimali od siptara i bosnja u buducnosti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 07 lis 2020, 17:52 |
|
|
Na svaki par km, biti će jedan vojnik sa dron hunterom. To će biti veličine manjeg fotografskog drona sa radarom, sa malim odrazom. On će se brinuti za njega, fizički, puniti baterije, benzin i sl. Bitno je da leti na 4000 m.Taj dron hunter će biti povezan sa 50 drugih. U svakom trenutku će biti detektirani svi dronovi. Postojati će brzi dronovi koji će se hraniti tim informacijama, i sa strojnicama, zabijanjem će rušiti te dronove. Naravno prioritet će biti skuplji. Uglavnom nije to komplicirano kad se uhoda. Relativno jeftino se riješi detekcija i unistavanje sa jeftinim potrošnim dronovima... To je igra mačke i miša..
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 07 lis 2020, 19:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 07 lis 2020, 19:59 |
|
|
Jan precizno detektira da je najbolji PZO za ova čuda upravo lovačka avijacija.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 07 lis 2020, 20:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Moćan sustav, i do nabave će doći poštovani Jan. Odlično radite posao. Pokupili ste sve suvisle sugestije i komentare uz Vaše lobiranje za nabavu zrakoplova.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 07:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: KiM je Lojo 1/1 Opšta navala Muslimana koji glume Srbe. Šta hin se sad dešava u glavi boga pitaj. Usrali se zbog MŠ. Eno Merhametlije sa klix saznale da Srbija nabavlja dronove. Mene uhvatila depresija nakon 10 pročitanih komentara. Jadni... Možda bih i ja glumio Srbina/Hrvata da sam u njihovoj poziciji. Mogu misliti kakav je to očaj. KiM je pisao na ovom forumu pre nego što si ti čuo za njega. Ima milion YouTube kanala na kojima se snima i priča na besprekornom niškom akcentu. Tako si i Metemmu oterao, koji je 120 puta veći Srbin od tebe, i sad umesto njega, koji je čovek genije, imamo tebe pametnog. Molim te budi ljubazan i prestani da optužuješ ljude da su muslimani. Jednostavno prestani. Ajde za KiM-a me realno boli uvo, ali činjenica da je jedan Metemma otišao zbog tebe, a ti nam ostao tako pametan je nepravda kosmičkih razmera. Nemaš tri blage veze ko je musliman, a ko ne, ti koji si došao prekjuče, optužuješ ljude koji ovde pišu deset godina da su muslimani. Prestani, stvarno te najljubaznije molim.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 09:42 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: KiM je Lojo 1/1 Opšta navala Muslimana koji glume Srbe. Šta hin se sad dešava u glavi boga pitaj. Usrali se zbog MŠ. Eno Merhametlije sa klix saznale da Srbija nabavlja dronove. Mene uhvatila depresija nakon 10 pročitanih komentara. Jadni... Možda bih i ja glumio Srbina/Hrvata da sam u njihovoj poziciji. Mogu misliti kakav je to očaj. KiM je pisao na ovom forumu pre nego što si ti čuo za njega. Ima milion YouTube kanala na kojima se snima i priča na besprekornom niškom akcentu. Tako si i Metemmu oterao, koji je 120 puta veći Srbin od tebe, i sad umesto njega, koji je čovek genije, imamo tebe pametnog. Molim te budi ljubazan i prestani da optužuješ ljude da su muslimani. Jednostavno prestani. Ajde za KiM-a me realno boli uvo, ali činjenica da je jedan Metemma otišao zbog tebe, a ti nam ostao tako pametan je nepravda kosmičkih razmera. Nemaš tri blage veze ko je musliman, a ko ne, ti koji si došao prekjuče, optužuješ ljude koji ovde pišu deset godina da su muslimani. Prestani, stvarno te najljubaznije molim. A ja tebe po ko zna koji put molim da ne budeš svakom loncu poklopac pogotovo kad nemaš pojma o čemu se radi. K:M je napisao/la: RS je prezapadno i može se ispravi linija da se menja Prijedor i Bl za Dubrov do Neretve.
Čovjek koji napiše ovo iznad je Musliman. Može se zvati i Čedomir al on je Musliman.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 09:56 |
|
|
Nije musliman. Samo je malo blesav. Provereno i proverljivo da nije musliman. Pitaj moderatore, ako meni ne veruješ. Predlagao je i ranije ovakve gluposti. Čovek je pisao intenzivno ovde davno pre nego što si se ti pojavio. Zna mu se ime i prezime. Čovek je javna ličnost. Pitaj Robija koji je odgledao milion njegovih videa na YouTube, on će ti potvrditi. Prestani da ga optužuješ da je musliman, nije provereno. A za Metemmu, koji je pisao ovde od osnivanja foruma i otišao zbog tvog proganjanja da je musliman bih te zatukao motkom. Prestani da prozivaš ljude da su muslimani, molim te, praviš štetu tim svojim pokušajima da ispadneš pametan, pusti moderatore da to rade, molim te najlepše.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije musliman. Samo je malo blesav. Provereno i proverljivo da nije musliman. Pitaj moderatore, ako meni ne veruješ. Predlagao je i ranije ovakve gluposti. Čovek je pisao intenzivno ovde davno pre nego što si se ti pojavio. Zna mu se ime i prezime. Čovek je javna ličnost. Pitaj Robija koji je odgledao milion njegovih videa na YouTube, on će ti potvrditi. Prestani da ga optužuješ da je musliman, nije provereno. A za Metemmu, koji je pisao ovde od osnivanja foruma i otišao zbog tvog proganjanja da je musliman bih te zatukao motkom. Prestani da prozivaš ljude da su muslimani, molim te, praviš štetu tim svojim pokušajima da ispadneš pametan, pusti moderatore da to rade, molim te najlepše. Zatukao bi ti mene motkom jer si ispao glup. Kao što rekoh čovjek koji djeli RS je Musliman. I opet kao to rekoh nebitno je ime i prezime. Čedomir Jovanović je Musliman, Željko Komšić je Musliman. Po imenu rekao bi čovjek da nisu Musliman al jesu 1/1.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:07 |
|
|
A ako etikete deliš po razmišljanjima, ti si za mene, i ne samo za mene, ustaša 1/1.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A ako etikete deliš po razmišljanjima, ti si za mene, i ne samo za mene, ustaša 1/1. I sad bi se ja kao trebao isfurati pa tebe vrijeđati i omogućiti da ispišeš 3 stranice budalaština. Evo sad ću. Sačekaj samo malo da sastavim esej.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:31 |
|
|
Boli me kurac šta ćeš ti, ja ti samo kažem šta nemali broj ljudi misli o tebi. Tvoja reakcija me ne zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije musliman. Samo je malo blesav. Provereno i proverljivo da nije musliman. Pitaj moderatore, ako meni ne veruješ. Predlagao je i ranije ovakve gluposti. Sve se slažem, jedino diskutabilno je to "malo" blesav. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1213 of 2558 - 47.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A za Metemmu, koji je pisao ovde od osnivanja foruma i otišao zbog tvog proganjanja da je musliman bih te zatukao motkom. Prestani da prozivaš ljude da su muslimani, molim te, praviš štetu tim svojim pokušajima da ispadneš pametan, pusti moderatore da to rade, molim te najlepše. Metemma je sam sebe otjero pišući antisrpske probosanske postove. Išo je svojim pisanjem svim Srbima na onu stvar. Nimalo ne fali Srbima na forumu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 08 lis 2020, 10:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije musliman. Samo je malo blesav. Provereno i proverljivo da nije musliman. Pitaj moderatore, ako meni ne veruješ. Predlagao je i ranije ovakve gluposti. Sve se slažem, jedino diskutabilno je to "malo" blesav.  Osobne animozitete ostavite po strani. Pa nam "malo" to rasčlanite... prekomjernu silu koristite, kada diskutant nije "na vašem fonu, agendi". I brišete dosta. Ljp.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|