HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2025, 01:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6515 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 261  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojska Srbije
PostPostano: 08 lis 2020, 17:30 

Graničar18 je napisao/la:
podrinje je napisao/la:
Tih 2% može da ode kad hoće, i praktično gde hoće. Ne bih ja brinuo za njihovu sudbinu. Hrvati su snalažljiva, radišna sorta ljudi. A ti ostaj i ujedaj se sa Šiptarima, Bošnjacima i kakvim sve ne aždajama mladog meseca, združenim u jedan ekonomsko politički okvir. Koliko ste glupi pa ne vidite da je Mali Šengen samo novi mlinski kamen pod koji hoće da gurnu Srbiju...

Nameštena saobraćajka u kojoj niko nije kriv, a ti u gipsanom koritu.

Da. Ni ja ne vidim šta Srbi dobijaju MŠ sa mujama i šipcima ? Totalno sam skeptičan,i ni malo mi se to ne sviđa.

Mene ne brine šta nam u Berlinu spremaju (jer nikad nije dobro pa je providno ko kurvine gaće), već sa koliko entuzijazma se to prihvata među zabrinjavajućem broju Srba.

Alo bre ljudi, kakva unija sa Albanijom?! Teraj to u qurac... Ni udruženja filatelista ne spajati s njima, a ne ekonomije.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2020, 18:25 

novovrijeme je napisao/la:
Savez Srba i Hrvata protiv Muslimana je konačan ekser u kovčeg BiH.
Ja (i skoro svi srpski političari) dižemo ne jednu nego dvije ruke za to. I taj proces će se nastaviti. Bez obzira koliko pojedinim koji od drveta ne vide šumu sve to bilo nejasno i ispod časti. A pogotovo dotičnim osobama koji su zbog sujete u stanju

da podrže MUSLIMANA koji bi BL i PD dao Hrvatima (da bi bacio kost između Srba i Hrvata).

Takav je i dobar dio srpske opozicije, za šaku vlasti spremni su da kontriraju svemu pa i bazičnim interesima RS.

Al sve ovo je Muslimanima najjasnije. Zato ih hvata panika a tek će da ih hvata panika.

Molim cjenjene modove, da ovaj post NE B R I S U....suglasan sam, ako treba potpisacu i prihvatiti autentifikaciju.

Posto ste bas tko iz vicovi o Muji i Hasi, moram Vam se legitimizirati, da Vam spasim i onaj mali deficitarni, deo ugleda.

Jer vise je major Franjo Tudjman ucinio za Srbe (1941-1945), nego Vi. Koji bi u tudjem interesu, isli do "zadnjeg Srbina".

Dajem Vam izazov, da postavite Vasu sliku iz ratnih dana u uniformi VRS. Mada mislim da je pre ZNG, HV, HVO.

Ali nema veze, pokazacete Vase domoljublje, kad je bilo najteze. U mom selu momak bez uniforme, nije bio sposoban ozeniti se.

Uz to, te 1993 ratne godine...Ns...bio sam redovan student na sveucilistu, i dragovoljno sam se prijavio.

Jer sam smatrao za svetu duznost i obavezu, staviti se domovini, kada je najteze, uz duboki prezir ka rezimu KGB ZLObe.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 08 lis 2020, 19:51 

Ne znam koliko ti je pametno doxxat sam sebe na ovom forumu ili bilo kojem forumu ovih dana.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2020, 19:59 

K:M je napisao/la:
Posto ste bas tko iz vicovi o Muji i Hasi, moram Vam se legitimizirati, da Vam spasim i onaj mali deficitarni, deo ugleda.

Jer vise je major Franjo Tudjman ucinio za Srbe (1941-1945), nego Vi. Koji bi u tudjem interesu, isli do "zadnjeg Srbina".

Dajem Vam izazov, da postavite Vasu sliku iz ratnih dana u uniformi VRS. Mada mislim da je pre ZNG, HV, HVO.

Ali nema veze, pokazacete Vase domoljublje, kad je bilo najteze. U mom selu momak bez uniforme, nije bio sposoban ozeniti se.

Uz to, te 1993 ratne godine...Ns...bio sam redovan student na sveucilistu, i dragovoljno sam se prijavio.

Jer sam smatrao za svetu duznost i obavezu, staviti se domovini, kada je najteze, uz duboki prezir ka rezimu KGB ZLObe.

Nisam znao da je prva linija 1993.bila u Novom Sadu kod saniteta ? Opiši nam borbe ?

Vrh

PostPostano: 08 lis 2020, 21:33 

Ubrzano se naoružava Srbija, što mi nije drago.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2020, 03:54 

K:M je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Savez Srba i Hrvata protiv Muslimana je konačan ekser u kovčeg BiH.
Ja (i skoro svi srpski političari) dižemo ne jednu nego dvije ruke za to. I taj proces će se nastaviti. Bez obzira koliko pojedinim koji od drveta ne vide šumu sve to bilo nejasno i ispod časti. A pogotovo dotičnim osobama koji su zbog sujete u stanju

da podrže MUSLIMANA koji bi BL i PD dao Hrvatima (da bi bacio kost između Srba i Hrvata).

Takav je i dobar dio srpske opozicije, za šaku vlasti spremni su da kontriraju svemu pa i bazičnim interesima RS.

Al sve ovo je Muslimanima najjasnije. Zato ih hvata panika a tek će da ih hvata panika.

Molim cjenjene modove, da ovaj post NE B R I S U....suglasan sam, ako treba potpisacu i prihvatiti autentifikaciju.

Vidi ovog KiMa kako je bio lep covek kad je bio mlad.
Brate, da sam zensko, dao bih ti, bez okolisanja! :D
Ako se nisi dramaticno ugojio posle tridesetak godina, svaka cas'! :palacgore1

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 13:06 

Gleda li neko "Sadejstvo 2020"?

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 14:30 

podrinje je napisao/la:

Tih 2% može da ode kad hoće, i praktično gde hoće. Ne bih ja brinuo za njihovu sudbinu. Hrvati su snalažljiva, radišna sorta ljudi. A ti ostaj i ujedaj se sa Šiptarima, Bošnjacima i kakvim sve ne aždajama mladog meseca, združenim u jedan ekonomsko politički okvir. Koliko ste glupi pa ne vidite da je Mali Šengen samo novi mlinski kamen pod koji hoće da gurnu Srbiju...

Sto si toliki pesimista? Mozes li da mi objasnis zasto je to "mlinski kamen" ?
Sta ima lose u bescarinskoj uniji, da im trpamo svoje proizvode, ili o jedinstvenom trzistu rada, pa da uzimamo Sipce da nam prave gradove. To su dosad sve nacije skontale: Njemci su sila jer su dovlacili jeftinu radnu snagu da im gradi u drzavi. Rusi uzimaju tako iz bivseg SSSR-a, Francuzi iz bivsih kolonija.

Po tvome svako sirenje dominacije u istoriji je stetno, jer susreces druge etnicke grupe, pa se trpas u istu drzavu. Wtf.

Vama se ocigledno ne svidja ni ova zamaskirana Velika Srbija, ako ideja dolazi od Vucica.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 14:42 

Legionnaire je napisao/la:
podrinje je napisao/la:

Sta ima lose u bescarinskoj uniji, da im trpamo svoje proizvode, ili o jedinstvenom trzistu rada, pa da uzimamo Sipce da nam prave gradove. To su dosad sve nacije skontale: Njemci su sila jer su dovlacili jeftinu radnu snagu da im gradi u drzavi. Rusi uzimaju tako iz bivseg SSSR-a, Francuzi iz bivsih kolonija.

Po tvome svako sirenje dominacije u istoriji je stetno, jer susreces druge etnicke grupe, pa se trpas u istu drzavu. Wtf.

Vama se ocigledno ne svidja ni ova zamaskirana Velika Srbija, ako ideja dolazi od Vucica.

Konju bosanski, uključi mozak. Valjda ga imaš. Šta će nama albansko tržište? Koji su oni qurac na tržištu Evrope, kakva im je platežna moć? Nikakva. I šta mi imamo da prodajemo u Sarajevu što ne možemo prodati u Moskvi?

Mi već imamo vrlo povoljne aranžmane sa Ruskom Federacijom, zašto se ne koriste u punom kapacitetu drugo je pitanje.

Donacije EU takođe pristužu, možemo a i ne moramo postati članica. Bescarinska unija je drugo ime za četvrtu Jugoslaviju, određenim pravnim aktima tako labav savez lako se može pretvoriti u novu političku tamnicu srpskog naroda. Bescarinska unija sa Sarajevom i Tiranom je noga u vrata Srbiji.

Samostalna srpska država, daj Bože sa kraljem na čelu, ja drugo ništa nisam sklon da podržim. EU može ali NE bez Kosmeta u sastavu Srbije.

A vi regionalni entuzijasti slobodno prodajite kokice po Sarajevu i Tirani, ali samo za vaš ćef i džebanu!

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 14:57 

Bez vrijeđanja bilo koga, naročito Srba.

Svak ima svoje stajalište. Ja sam ZA mš=Dušanovo carstvo.
Stim da je Dušan držao Pelješac, Rat, Ston, Konavle.

Bez Dubrov i okolice. On je to sve prodao, ali NIJE NAPLATIO ZLATOM. Ima povelja o tome. Koliko odmah i još svake god 500 zlatnih dukata i brdo nekretnina za naslednike.

AV meni osobno mrzak, nije tvorac toga, već implementator tko Aca 1918 glede ujedinjenja. Niko se tu od lokalaca ne pita.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 21:04 

Sadejstvo 2020.
https://youtu.be/GDjpaqSNFE0

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 21:30 

podrinje je napisao/la:

Konju bosanski, uključi mozak. Valjda ga imaš. Šta će nama albansko tržište? Koji su oni qurac na tržištu Evrope, kakva im je platežna moć? Nikakva. I šta mi imamo da prodajemo u Sarajevu što ne možemo prodati u Moskvi?

Mi već imamo vrlo povoljne aranžmane sa Ruskom Federacijom, zašto se ne koriste u punom kapacitetu drugo je pitanje.

Donacije EU takođe pristužu, možemo a i ne moramo postati članica. Bescarinska unija je drugo ime za četvrtu Jugoslaviju, određenim pravnim aktima tako labav savez lako se može pretvoriti u novu političku tamnicu srpskog naroda. Bescarinska unija sa Sarajevom i Tiranom je noga u vrata Srbiji.

Samostalna srpska država, daj Bože sa kraljem na čelu, ja drugo ništa nisam sklon da podržim. EU može ali NE bez Kosmeta u sastavu Srbije.

A vi regionalni entuzijasti slobodno prodajite kokice po Sarajevu i Tirani, ali samo za vaš ćef i džebanu!

Vidim smeta ti prakticno ujedinjenje Srba u Srbiji, u CG, u RS i na tkz Kosovu u jednu drzavu. Pogotovo ako se uzme u obzir da imamo vlast i u CG, te entitetski veto u BiH. Kako ce tacno nova Jugoslavija postati tamnica srpskog naroda ? Kako ce tacno ugroziti srpski identitet ?

Albanci ce fino da rade i grade naselja po BG za male pare.

Ti stvarno vjerujes u povratak kralja i u ove baljezgarije Aleksija ? LOL. Lik se zahebava, ne uzimaj ga zaozbiljno.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2020, 23:27 

Ozbiljno je nase opredeljenje za monarhiju, a sta ce da bude, videcemo!

Meni koncept mini sengena izgleda dobro za Srbe u Regionu.
Bitno je da nema granica, a trgovina, uvoz, izvoz, to moze a i ne mora da bude dodatni benefit.

slika
Dobro je da Srpska, Crna Gora i Srbija mogu bez smetnje da pomognu Srbima u Klokotu ili Strpcu, ili Bosanskom Petrovcu!
Dobro je sto BiH prakticno postaje deo Srbije bez mogucnosti secesije. Cak ni Federaciju nece moci da izvuku bez srpskog pristanka.

Lose je sto sve to predvodi Vucic, i sto ne mozes verovati da ce MS uopste zaziveti.
Moze da se desi kao sa Zajednicom srpskih opstina na Kosmetu. Kao dobili smo ih, vodimo 5:0, a onda Siptari uspostavise granicu i ukinuse srpske institucije na Kosmetu, a dzukeletina Vucic je zaboravio da uopste spominje ZSO.

Tako i sad moze da se desi. Da kaze: eto, granice se ukidaju, nema veze sto cemo priznati Kosovo, bitno je da mozemo pomagati srpski narod tamo bez smetnji, bla, bla... I onda prizna Kosovo, a nesto se desi pa Siptari odustanu od MZ, s njima i Kosmic i Dzaferovic. I Makedonci.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 01:37 

aleksije radicevic je napisao/la:

Srbija će i u budućnosti bit Republika,a Vučić još dugo predsjednik. Ne brini.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 02:14 

aleksije radicevic je napisao/la:

Meni koncept mini sengena izgleda dobro za Srbe u Regionu.
Bitno je da nema granica, a trgovina, uvoz, izvoz, to moze a i ne mora da bude dodatni benefit.

slika
Dobro je da Srpska, Crna Gora i Srbija mogu bez smetnje da pomognu Srbima u Klokotu ili Strpcu, ili Bosanskom Petrovcu!
Dobro je sto BiH prakticno postaje deo Srbije bez mogucnosti secesije. Cak ni Federaciju nece moci da izvuku bez srpskog pristanka.

Lose je sto sve to predvodi Vucic, i sto ne mozes verovati da ce MS uopste zaziveti.
Moze da se desi kao sa Zajednicom srpskih opstina na Kosmetu. Kao dobili smo ih, vodimo 5:0, a onda Siptari uspostavise granicu i ukinuse srpske institucije na Kosmetu, a dzukeletina Vucic je zaboravio da uopste spominje ZSO.

Tako i sad moze da se desi. Da kaze: eto, granice se ukidaju, nema veze sto cemo priznati Kosovo, bitno je da mozemo pomagati srpski narod tamo bez smetnji, bla, bla... I onda prizna Kosovo, a nesto se desi pa Siptari odustanu od MZ, s njima i Kosmic i Dzaferovic. I Makedonci.

ZSO je bio USMENI dogovor na koji je ovaj naš genije pristao u Briselu. Zašto bi iko normalan, pa i Šiptari imali obavezu da poštuju to, ni ja ne bih poštovao na njihovom mestu. I tu nisu ništa oni krivi, nego genijalac koji je dozvolio da to bude dogovor u usmenoj formi.

A kada se nešto potpiše, neki ugovor, i to pod pokroviteljstvom i garancijom velikih sila, to je skroz druga tegla paradajza. Tu neće moći da se ponašaju kao sa ZSO jer će dobiti po ušima od svojih dobrotvora.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 02:23 

podrinje je napisao/la:

Vidim smeta ti prakticno ujedinjenje Srba u Srbiji, u CG, u RS i na tkz Kosovu u jednu drzavu. Pogotovo ako se uzme u obzir da imamo vlast i u CG, te entitetski veto u BiH. Kako ce tacno nova Jugoslavija postati tamnica srpskog naroda ? Kako ce tacno ugroziti srpski identitet ?

Albanci ce fino da rade i grade naselja po BG za male pare.

Ti stvarno vjerujes u povratak kralja i u ove baljezgarije Aleksija ? LOL. Lik se zahebava, ne uzimaj ga zaozbiljno.

To neće biti država, nego zona bescarinske trgovine i neometanog kretanja, ništa više od toga. Pa ne zna se ni da li će biti samo bescarinska zona ili carinska unija (razlika je što u bescarinskoj zoni nema carina između država članica, ali svaka pojedinačna država odlučuje kolike će da budu njene carine prema trećim zemljama van te zone. Carinska unija podrazumeva, uz bescarinsku trgovinu između država članica i zajedničku istu carinu prema zemljama van zone). Znači i to je predmet rasprave, a ti maštaš o nekoj državi. Država je politička organizacija, ovde će politika biti na minimumu, ako je uopšte i bude. Ne maštaj ni o kakvoj državi, to niko ne planira.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 15:12 

Demonstracija sile. :thumbup1

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 20:24 

Ne bih voleo da sam on the receiving end of (uključite ton) :scared :

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 20:29 

To što si vidio na videu ubije u prosjeku 5 osoba. (Ako padne u sam centar jednog grada sa civilima) Svi ljudi bi ležali u zaklonu ili na podu a to su bacači bez prodora rakete, za ubijanje ljudi na otvorenim površinama.
Glupo oružje zato ga Amerikanci uopće ne koriste. I skupo sa nikakvih učinkom. A dobro, unište se šasije od parkiranih vozila, budu prepuni rupa.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 20:48 

Amerikanci itekako koriste MLRS u zaustavljanju napredovanja neprijateljske pešadije. Odakle ti ideja da ga ne koriste?

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 21:03 

Koriste vrlo rijetko. Ne moraš biti bukvalac.

Za razliku od vas pričam iz iskustva. 2 punjenja tog sranja su padala direktno oko mene. Samo direktan pogodak rakete te može ubiti, eventualno metar dva dalje od tog. To je neučinkovito sve dok ti je glava iza bilo kakvog zida. Kao puščana zrna, kugle. Čovjek mora uspravno stajati na čistini da bi poginuo.

Prvih par raketa ako ubije nekog ubije, ostale neće jer se ljudi instinktivno bacaju na pod.

Rusi u Siriji to par puta koristili. Ni njima se ne baca toliki novac da ubiju par budala.
To je preskupo i za taj novac ne daje nikakve rezultate.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 21:27 

Te rakete su za meke ciljeve, pešadiju peške ili u ksmionima. U nečem oklopljenom su beskorisne.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 21:40 

Ruske su bile koliko se sjećam da ne googlam nekakvo punjenje koje razvija veliku toplinu, i ta vatra je ubijala plus što potroši kisik okolo, a ne geleri.

1387 of 2558 - 54.22%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 21:56 

To je TOS-1. Skroz druga vrsta eksploziva u raketi. Termobarično oružje, kad salvo toga pogodi neko područje, ni virusi ne prežive, horor od raketa. A evo šta su ludi Rusi radili sa njima u Siriji pre pet, šest godina. Ovakvog razaranja ni u ww2 nije bilo. I Rusi su jedini na svetu koji imaju takvo oružje.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2020, 22:40 

Rusi su više naoružanja tamo testirali nego Amerikanci. Mutavi Amerikanci se prihvatili aviona i helikoptera.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6515 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 261  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: