|
|
Stranica: 22/64.
|
[ 1580 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 21:48 |
|
|
Upad u kuću katoličkog župnika u Hrtkovcima
Dvojica mladih nasilnika upali su danas u dvorište kuće župnika rimokatoličke crkve Ivana Živkovića u selu Hrtkovci kod Rume i uz uvrede otkinuli registarsku tablicu sa njegovog automobila.
Župnik Živković je agenciji Beta ispričao da su dvojica nasilnika imala navijačke šalove oko vrata, da su upali u dvorište kuće, a potom i u garažu, odakle su sa automobila otkinuli prednju tablicu sa hrvatskim registarskim oznakama.
Dodao je da je slučaj prijavio policiji, koja je izvršila uviđaj na licu mesta. Policajci su kazali da znaju ko su prestupnici, kazao je Živković.
On je naveo da su danas u Hrtkovcima održane demonstracije zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.
- Sedam godina već živim ovde i nikakvih problema do danas nisam imao - rekao je župnik.
Selo Hrtkovci tokom devedesetih godina prošlog veka postalo je simbol za etničko čišćenje Hrvata iz Srema.
Pred Haškim tribunalom vodi se proces protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, koji je između ostalog optužen i za etničko čišćenje Hrvata iz Vojvodine.
blic.rs
Na žalost, bio sam u pravu.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:10 |
|
|
Bio si u pravu da je moguće da tvoje slavljenje Oluje natjera nekog da pomisli svašta o Hrvatima Vojvodine? Ako uporedio ovaj incident s Olujom koju ti slaviš, ovo je ništa.
Naravno, sve osude za incident, nadam se da će policija i sud brzo reagovati i oštro kazniti stoku za ovu svinjariju. Nije im Srem Hrvatska da prave ovakve stvari.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:15 |
|
|
Sumnjam da srpski navijači svraćaju na HB, i prate moj nalog (priznajem da nisam bog zna kakav forumaš). Bez obzira na to, djetinjasti argumenti s tvoje strane. Ovo bi se desilo svakako, jer je presuda bila okidač a ne reakcije nekog, na nekom forumu... Mislim... duuh! Da su svi slavili na forumu mnogo stvari se ne bi ni desilo. Ali to je već... should have, would have. It's beyond me, amigo. A da mi je milo za presudu, pa razumije se.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bogami, danas u JL najava novih država u Europi, Katalonija...nema RS i HB...ali ima Vojvodina. E moj Nikoliću, nije ti to trebalo...
Koliko puta ste vi Srbi dosad rekli: Pa neće valjda... A ono hoće.
Nejasni ste mi...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:35 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Upad u kuću katoličkog župnika u Hrtkovcima
Dvojica mladih nasilnika upali su danas u dvorište kuće župnika rimokatoličke crkve Ivana Živkovića u selu Hrtkovci kod Rume i uz uvrede otkinuli registarsku tablicu sa njegovog automobila.
Župnik Živković je agenciji Beta ispričao da su dvojica nasilnika imala navijačke šalove oko vrata, da su upali u dvorište kuće, a potom i u garažu, odakle su sa automobila otkinuli prednju tablicu sa hrvatskim registarskim oznakama.
Dodao je da je slučaj prijavio policiji, koja je izvršila uviđaj na licu mesta. Policajci su kazali da znaju ko su prestupnici, kazao je Živković.
On je naveo da su danas u Hrtkovcima održane demonstracije zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.
- Sedam godina već živim ovde i nikakvih problema do danas nisam imao - rekao je župnik.
Selo Hrtkovci tokom devedesetih godina prošlog veka postalo je simbol za etničko čišćenje Hrvata iz Srema.
Pred Haškim tribunalom vodi se proces protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, koji je između ostalog optužen i za etničko čišćenje Hrvata iz Vojvodine.
blic.rs
Na žalost, bio sam u pravu. Svako ko je ovo uradio, trebalo bi mu sajlom podvezati muda, i najaviti pevanje soprana kroz par godina u crkvenom horu... Prolazio sam kroz Hrtkovce nekoliko puta, cim se izdvojis sa autoputa prema Sapcu...klasicno vojvodjansko selo, ne bi ni pomislio da je tu 1991 seseljeva bratija divljala i proterivala ljude... Ako zbog icega, onda bar zbog Hrtkovaca ne bi ni trepnuo da Seselj bude na mardelju do kraja zivota...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:41 |
|
|
Župnik je imao sreće u neku ruku...
Prošlo je bez kung fua.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:45 |
|
|
Hrvatska glasila ovdje su bila prilično štura oko Haške presude, ali džaba...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:49 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Upad u kuću katoličkog župnika u Hrtkovcima
blic.rs
Na žalost, bio sam u pravu. Svako ko je ovo uradio, trebalo bi mu sajlom podvezati muda, i najaviti pevanje soprana kroz par godina u crkvenom horu... Prolazio sam kroz Hrtkovce nekoliko puta, cim se izdvojis sa autoputa prema Sapcu...klasicno vojvodjansko selo, ne bi ni pomislio da je tu 1991 seseljeva bratija divljala i proterivala ljude... Ako zbog icega, onda bar zbog Hrtkovaca ne bi ni trepnuo da Seselj bude na mardelju do kraja zivota... Ima tamo jako puno srednjobosanskih Hrvata, moj djed bio preselio poslije rata, i vratio se u Bosnu, ali se moj stric oženio od tamo. U Zagrebu sam ih isto upoznao jako puno. Od njih sam pokupio uvredu: barski šarane. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bogami, danas u JL najava novih država u Europi, Katalonija...nema RS i HB...ali ima Vojvodina. E moj Nikoliću, nije ti to trebalo...
Nejasni ste mi... Nema RS i HB... i posle se Ministar pita zašto propadaju tiskani mediji... Ne znam šta da radimo, evo pisaću mejl predsjedniku Nikoliću da se izvinjava, postalo je opasno, JL najavljuje nezavisnu Vojvodinu...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:52 |
|
|
Da me netko uvrijedi sa barski šarane, prvo bi pomislio da je gay ! 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:53 |
|
|
Kako je Junuzu samo drago. JL mu čuva islamBosnu i cepa mrsku Srbiju. 
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 22:54 |
|
|
Metemma je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bogami, danas u JL najava novih država u Europi, Katalonija...nema RS i HB...ali ima Vojvodina. E moj Nikoliću, nije ti to trebalo...
Nejasni ste mi... Nema RS i HB... i posle se Ministar pita zašto propadaju tiskani mediji... Ne znam šta da radimo, evo pisaću mejl predsjedniku Nikoliću da se izvinjava, postalo je opasno, JL najavljuje nezavisnu Vojvodinu... Pa to guraju globalisti.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:01 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kako je Junuzu samo drago. JL mu čuva islamBosnu i cepa mrsku Srbiju.  Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju. A što se tiče BiH, davno sam rekao da je podjela oduvijek bila najbolje rješenje, šteta što su Srbi imali više oružja od drugih, vjerojatno bi se lijepo podijelili i svako sebi, bez rata.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju. Statistika često greši.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Kako je Junuzu samo drago. JL mu čuva islamBosnu i cepa mrsku Srbiju.  Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju. A što se tiče BiH, davno sam rekao da je podjela oduvijek bila najbolje rješenje, šteta što su Srbi imali više oružja od drugih, vjerojatno bi se lijepo podijelili i svako sebi, bez rata. Ma što bi delili BiH, kada ona prirodno treba da pripadne novoj multietnićkoj Hrvatskoj, isto kao i Vojvodina zbog svoje srednjeeuropske uljudbe, a i Crna Gora zbog svoje mediteranske, Slovenija kao Alpska Hrvatska se podrazumeva, razume se. I kad mi Srbijanci budemo videli tu srednjeupropsku idilu, tražićemo obnovu Jugoslavije, naravno ovaj put pod imenom Hrvatska i sa glavnim gradom u Zagrebu. Pa nećete nas valjda odbiti, pa braća smo, majku mu... Kakav lik, majko mila.  (ovo se ne odnosi samo na ovaj post, nego čitam postove ovog stručnjaka već duže vreme).
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:14 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju. Statistika često greši. Ja vidim iz postova da vama to nije jasno. Očito nije slučaj obostran. Vas mi zanimamo, i što se događa kod nas, i ko je na vlasti, i koliko smo ove godine zaradili od turizma, je li nam crkla krava, koliko smo se zadužili... E nas ti to za Srbiju sve zaboli. Osim rijetkih, a i njih je sve manje. A lepa vam je zemlja, vi ne valjate, uglavnom, ti si mi simpa. Evo odgledao sam ovaj filmić baš sa uživanjem: http://www.prekoramena.com/t.item.445/s ... iklom.html
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju.
A što se tiče BiH, davno sam rekao da je podjela oduvijek bila najbolje rješenje, šteta što su Srbi imali više oružja od drugih, vjerojatno bi se lijepo podijelili i svako sebi, bez rata.
Ma što bi delili BiH, kada ona prirodno treba da pripadne novoj multietnićkoj Hrvatskoj, isto kao i Vojvodina zbog svoje srednjeeuropske uljudbe, a i Crna Gora zbog svoje mediteranske, Slovenija kao Alpska Hrvatska se podrazumeva, razume se. I kad mi Srbijanci budemo videli tu srednjeupropsku idilu, tražićemo obnovu Jugoslavije, naravno ovaj put pod imenom Hrvatska i sa glavnim gradom u Zagrebu. Pa nećete nas valjda odbiti, pa braća smo, majku mu... Kakav lik, majko mila.  (ovo se ne odnosi samo na ovaj post, nego čitam postove ovog stručnjaka već duže vreme). Ta se ne bi raspala... 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vidim iz postova da vama to nije jasno. Očito nije slučaj obostran. Vas mi zanimamo, i što se događa kod nas, i ko je na vlasti, i koliko smo ove godine zaradili od turizma, je li nam crkla krava, koliko smo se zadužili... Baš naprotiv, slučaj je obostran. Naravno, postoje tu i teme koje su prirodno iznimka. Ja recimo o današnjoj RH nemam blage veze. I ne zanima me nešto posebno, osim prava Srba. I Cavtata.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:23 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Iskreno, jebe mi se za Srbiju, najmanje 96% Hrvata se jebe za Srbiju.
A što se tiče BiH, davno sam rekao da je podjela oduvijek bila najbolje rješenje, šteta što su Srbi imali više oružja od drugih, vjerojatno bi se lijepo podijelili i svako sebi, bez rata.
Ma što bi delili BiH, kada ona prirodno treba da pripadne novoj multietnićkoj Hrvatskoj, isto kao i Vojvodina zbog svoje srednjeeuropske uljudbe, a i Crna Gora zbog svoje mediteranske, Slovenija kao Alpska Hrvatska se podrazumeva, razume se. I kad mi Srbijanci budemo videli tu srednjeupropsku idilu, tražićemo obnovu Jugoslavije, naravno ovaj put pod imenom Hrvatska i sa glavnim gradom u Zagrebu. Pa nećete nas valjda odbiti, pa braća smo, majku mu... Kakav lik, majko mila.  (ovo se ne odnosi samo na ovaj post, nego čitam postove ovog stručnjaka već duže vreme). Ne mogu svi na Guču. Niti žele.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:24 |
|
|
Metemma je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vidim iz postova da vama to nije jasno. Očito nije slučaj obostran. Vas mi zanimamo, i što se događa kod nas, i ko je na vlasti, i koliko smo ove godine zaradili od turizma, je li nam crkla krava, koliko smo se zadužili... Baš naprotiv, slučaj je obostran. Naravno, postoje tu i teme koje su prirodno iznimka. Ja recimo o današnjoj RH nemam blage veze. I ne zanima me nešto posebno, osim prava Srba. I Cavtata. Da, sjećam se kad smo o tom pričali na srpskim forumima... 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:28 |
|
|
Ovo je bh. forum.
Dobro ako mi ne vjeruješ, eto, samo me Hrvatska zanima, o njoj mislim i samo o njoj čitam i gledam na tvu :)
Zanima me u nekoj normalnoj mjeri, kao npr. kad poredimo neka zakonska, ekonomska, pravna rješenja, proces pristupanju EU, kad se desi neka zanimljivost koju bih čitao i da se radi o Bugarskoj ili Omanu... ali ne laskaj si.
Pogledaj recimo moje upise na temama o RH na ovom forumu...
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:31 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ovo je bh. forum.
Je li Krajinaforce hrvatski forum? 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:32 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Ne mogu svi na Guču. Niti žele. Ajde pokušaj da iskuliraš, ako želiš. Post je u potpunosti ciničan, i nema nikakve veze ni sa čim, osim sa @Junuz Đipalom i njegovim veleumnim mislima. Ni ja nisam nikad bio u Guči, niti mi se nešto ide tamo.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vidim iz postova da vama to nije jasno. Očito nije slučaj obostran. Vas mi zanimamo, i što se događa kod nas, i ko je na vlasti, i koliko smo ove godine zaradili od turizma, je li nam crkla krava, koliko smo se zadužili...
E nas ti to za Srbiju sve zaboli. Osim rijetkih, a i njih je sve manje.
A lepa vam je zemlja, vi ne valjate, uglavnom, ti si mi simpa. Evo odgledao sam ovaj filmić baš sa uživanjem: Zanimljivo, ja sam stekao potpuno drugačiji utisak. Nešto i ne vidim da na teme o Hrvatskoj Srbi zalaze preterano. Sa druge strane, u Srbiji se sve prati. Izbori su se opasno pratili npr. Ti između ostalih, svako malo pa udri po Srbijancima. Da nije BH forum, i to kvalitetan za razliku od mnogih drugih, verujem da bi Srba bilo možda 2-3.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 stu 2012, 23:34 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Ne mogu svi na Guču. Niti žele. Ajde pokušaj da iskuliraš, ako želiš. Post je u potpunosti ciničan, i nema nikakve veze ni sa čim, osim sa @Junuz Đipalom i njegovim veleumnim mislima. Ni ja nisam nikad bio u Guči, niti mi se nešto ide tamo. Ja sam boldao to što je meni bitno.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|