|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 195 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:27 |
|
|
Dobro ti kažeš, samo putOvi i mostEvi i priča o nabijanju GDP-a, a u stvarnosti muda od labuda.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Megatron je napisao/la: Dobro ti kažeš, samo putOvi i mostEvi i priča o nabijanju GDP-a, a u stvarnosti muda od labuda. Tom pričom on anestezira javnost .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:30 |
|
|
Pa to samo debili puše. Prepoznaće se pojedinci na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:31 |
|
|
Megatron je napisao/la: U svim režimskim medijima (dakle skoro svim medijima) već dugo samo piče članci kao da ih piše hašim tači, te nema drugog izbora, te šta se mora mora se, te treba spasiti šta se spasiti može, te napašće nas NATO ako ne pristanemo i sve ostale laži, ali opet samo očigledni botovi sendvičari poput laganinija podržavaju smrada, skoro svi komentari su kako je vučić *** i izdajnik. ..laganini je najpametniji na forumu pogledaj tuflacino kd sam otvorio temu doknste se kleli u vucka kkondobro balansira i slicne gluposti..sve dodje na moje prije il kasnije..zato..zato sto znam..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:33 |
|
|
..otvorio temu 12.05.2022..
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:34 |
|
|
Megatron je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Nista ga sad nisu pritisli, ovaj plan traje vec duze vremena, sama finalizacija kako ce priznati Kosovo i uvesti sankcije Rusiji. Inace zbog Kosova su ga i doveli na vlast.
Neki ce sad tek progledati sa kakvom bitangom imamo posla...a neki nece nikad. Pa dugo ih je ljigavac zavlačio ali sad su ga baš pritisli i za Kosovo i za ovo, njima ne odgovara da se povlače paralele između Kosova i Krima/DNR/LNR, ako Srbija prizna Kosovo onda je to teže, a za sankcije je pitanje kakve sankcije će uvesti, ako uvede iste kao EU neka nam zavrnu gas slobodno, nismo ga ni zaslužili. Naravno, sve to je samo nastavak izdajničke politike od Tadića na ovamo, a što se tiče njegovih debilnih glasača, kad je neko kreten koji ne vidi kakav je on izdajnik ili pak podržava njegovu izdaju, tu jednostavno nema leka. On je tempirao nekakvo mitsko povećanje penzija da se poklopi sa ovom izdajom još jednom u nizu, kupuje penzionere ispranog mozga kao i svaka vlast što je radila. Nemam riječi jednostavno za ljude koji ga podržavaju, mozga bez. I pre nego što neko od njegovih botova sendvičara kaže da nema izbora, to uopšte nije tačno, posebno u kontekstu rata koji se vodi u CIAkrajini. Šta mogu da nam urade? Da nas napadnu jako teško, napeli su se iz petnih žila da opreme nosonju pa im slabo ide, a i ispali bi najveći licemeri na svetu da oni napadaju suverenu zemlju kojoj otimaju teritoriju dok podržavaju drugu suverenu zemlju kojoj neko otima teritoriju, ceo svet bi ih video kao papke. Da nam uvedu sankcije, prvo nemaju za šta, a drugo sami bi sebe sjebali jer su njihove banke i firme ovde uložile, a ako im to propadne i firme opet postanu domaće to je samo plus za nas. Da nam uvedu vize? Slobodno, jebe mi se za putovanja u EU. Ovde nije ucenjena Srbija nego je on lično ucenjen, doveli su ga na vlast da prizna Kosovo i završi im šta god još treba gratis, i on kao gnjida sve njihove prohteve ispunjava, a oni njega zauzvrat puštaju da krade i da omogućava dzugima da kradu, bratu Andreju, kumu Nikoli Petroviću i mnogim drugim ***. Ukratko, sendvičari, da bog da završili na crnačkoj kari. Nema se tu sta dodati, sve je jasno kao dan...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:35 |
|
|
laganini je napisao/la: ..laganini je najpametniji na forumu pogledaj tuflacino kd sam otvorio temu doknste se kleli u vucka kkondobro balansira i slicne gluposti..sve dodje na moje prije il kasnije..zato..zato sto znam.. Ajde šta kukaš ko neka baba, kad je bila tema da li je laganini najpametniji na forumu glasao sam za.
|
|
Vrh |
|
|
srb
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:36 |
|
|
teško vucicu sa ovakvim narodom
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 22:37 |
|
|
Megatron je napisao/la: laganini je napisao/la: ..laganini je najpametniji na forumu pogledaj tuflacino kd sam otvorio temu doknste se kleli u vucka kkondobro balansira i slicne gluposti..sve dodje na moje prije il kasnije..zato..zato sto znam.. Ajde šta kukaš ko neka baba, kad je bila tema da li je laganini najpametniji na forumu glasao sam za. ..niks nije loše malo pojacat ego..
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:09 |
|
|
Megatron je napisao/la: Pa to samo debili puše. Prepoznaće se pojedinci na forumu. Da . Oni bi da svi imamo uzde da gledamo samo pravo nikako ni levo ni desno tj da ne sme nikakva odluka d se preispituje .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:12 |
|
|
Slabo vi kapirate sta, a pogotovo Rusiju
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:17 |
|
|
Evo ga jedan. Jel ukusan sendvič?
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:34 |
|
|
Bocan-Harcenko: pokazalo se da umete da se oduprete pritiscima...
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:39 |
|
|
Hiljadu će se izgovora za vođu naći.
Postoji mogućnost i da neće biti nikakvih sankcija, da mu niko to i ne traži, nego će ljigavko da kaže jeste priznali smo Kosovo ali smo se odupreli uvođenju sankcija, nisam potpuni luzer nego samo polovičan. Bumo videli.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:41 |
|
|
Brale, koga boli *** za sankcije Rusiji? Ko se bude bunio kupice zube ulici. Drzavni interes je na prvom mestu. Kosovo niko nece priznati
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:44 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: :D
Slabo vi kapirate sta, a pogotovo Rusiju Kako je na frontu ?
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:46 |
|
|
Ti si decko 98. o cemu ti fantaziras? Da si se prosetao da izbacis smece, bolje bio informisan... da poznajes ikog ko je isao dole. Ti rusis Vucica na interneru Vas ce neko slusati hahaah
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:46 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Brale, koga boli *** za sankcije Rusiji? Ko se bude bunio kupice zube ulici. Drzavni interes je na prvom mestu. Kosovo niko nece priznati Zato je i unajmio pretorijansku gardu tj 5k specijalaca .
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:48 |
|
|
Hahaha pretorijanska garda su brigada i zandarmi... tih 5k su snage za brzo reagovanje
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:51 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ti si decko 98. o cemu ti fantaziras? Da si se prosetao da izbacis smece, bolje bio informisan... da poznajes ikog ko je isao dole. Ti rusis Vucica na interneru Vas ce neko slusati hahaah Eto ti siEnformisan ,najavljivao si rat u avgustu ,pa u septembru ,oktobru i novembru ,pride godina ništa se nije desilo . Biće da ti je izvor malo zamućen . Ja ništa ne fantaziram .
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 11 vel 2023, 23:56 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Brale, koga boli *** za sankcije Rusiji? Ko se bude bunio kupice zube ulici. Drzavni interes je na prvom mestu. Kosovo niko nece priznati Jel ukusan sendvič?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 12 vel 2023, 00:00 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ti si decko 98. o cemu ti fantaziras? Da si se prosetao da izbacis smece, bolje bio informisan... da poznajes ikog ko je isao dole. Ti rusis Vucica na interneru Vas ce neko slusati hahaah Otići dole ,pa kao da je neki podvig otići dole .
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 12 vel 2023, 00:01 |
|
|
Zašto je pristao da se Srbima na Kosovu ukinu srpske tablice? Jel to bilo u državnom interesu? Čemu ona šarada sa disklejmerima i nalepnicama?
Što nije zabranjen saobraćaj kroz Srbiju svima sa kosovskim tablicama dok šiptari ne prihvate da ostanu naše? Da nije možda zato što je izdajnik i zato što su mu muda u procepu?
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 12 vel 2023, 00:04 |
|
|
Pa to ti kaze Storare, ja sam rekao bice rata 2022. ne u leto... i zaista je bilo frke.... posto si generalno neinformisan, da poznajes barem nekog, ne bi postavljao takva glupa pitanja..
@megatron ja nisam vucicev, niti glasam za SNS... apolitican sam. Samo vam kazem sta ce biti...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vučić - briselski "ćato" Postano: 12 vel 2023, 00:07 |
|
|
Ako nisi njegov kako ti se nekad ne omakne da ga izkritikuješ ,nego samo pohvale .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|