HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 lip 2026, 20:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zona Zamfirova
PostPostano: 03 kol 2013, 00:37 

Ti se malo izgubija...na jednu stranu potvrdjujes Agu koji jadan srcano tvrdi da nema oslona na Hrvate, a meni pricas nesto o Srbima iza kutka. Ono znas, budi malo fer.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 00:40 

puntar2.0 je napisao/la:
Ti se malo izgubija...na jednu stranu potvrdjujes Agu koji jadan srcano tvrdi da nema oslona na Hrvate, a meni pricas nesto o Srbima iza kutka. Ono znas, budi malo fer.

Sad ispada da moram biti ili 100% za punu saradnju i ljubav sa Hrvatskom ili sve suprotno od toga.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 00:41 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:
Ih, prava komedija...pa hocemo li reci da sjor Aga kao i tvoja malenkost ne smekaju bas Hrvate, ali kod vas to kao normalno, a kad ja generalno ne smekan bas Srbeke, to je ono nesto pokvareno...jeli ti vidis komediju u tvojin bajkama? Kao drugo, navedi mi post di trazin ukidanje RS.

Ma da, ja sam poznati hrvatomrzac. Voja Šešelj, Ratko i ja kad sednemo, sve pršti... :zubati

Ne smeta meni što ti ne šmekaš Srbeke, već to što Srbeke vidiš u svakoj senci i iza svakog ćoška kako snevaju kakve nepodopštine.

SDB je napisao/la:
Ne znam gdje ste u mojim postovima vidjeli rasno-velikodržavne fantazije. :neznam Uostalom, ja ne tvrdim da su moje teze samorazumljive na prvu, tu ipak treba malo uključiti mozak.

Praštajte što mozak ne uključujem.

Ne, rasno-velikodržavne fantazije su bile upućene sa drugih adresa, mada i vi gospodine SDB imate neke ideje o ulozi Hrvatske, koje su vama prirodne, a nama drugima baš i ne. Ili mi se čini. :zubati

Ma gospodin Junuz više voli svoje Bosance (uključujući sve konstitutivne narode) nego bilo kojeg Hrvata iz RH...

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 00:44 

Ne moras ti nista biti, ali ne drzi meni pridike o tome kako san ja kao Srbosjek, nesto se prica o ukidanju RS, mislin ono, dajte, ne glumatajte. Ako ti kazes jedno, a ne ubacis psovku kao ja, a u sustini se misli isto, nisi ti izpa nesto bolji, slobodoumniji, kako hoces.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 00:47 

puntar2.0 je napisao/la:
Ne moras ti nista biti, ali ne drzi meni pridike o tome kako san ja kao Srbosjek, nesto se prica o ukidanju RS, mislin ono, dajte, ne glumatajte. Ako ti kazes jedno, a ne ubacis psovku kao ja, a u sustini se misli isto, nisi ti izpa nesto bolji, slobodoumniji, kako hoces.

Nije ovo stvar oko ispadanja boljim, slobodoumnijim ili nešto treće. Jednostavno mislim da imaš dosta ekstremnije stavove od mene po tom srpsko-hrvatskom pitanju.

SDB je napisao/la:
Ma gospodin Junuz više voli svoje Bosance (uključujući sve konstitutivne narode) nego bilo kojeg Hrvata iz RH...

Junuz je san svakog paranoičnog srpskog ultradesničara. Živ primerak jugo-ustaše i lečenog titinog pionira.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 00:51 

Au contraire, tu je fora, objasni mi, u cemu je tu moj vid ekstremniji, ako izostavimo da se o hrvatsko-srpskin odnosima i ritko kada izjasnis. Zar nisi ti napustija forum tu, kad su ljudi slavili povratak Gotovine i Markaca. Zbog cega, sto te nije briga za njih, ili?

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 01:00 

puntar2.0 je napisao/la:
Au contraire, tu je fora, objasni mi, u cemu je tu moj vid ekstremniji, ako izostavimo da se o hrvatsko-srpskin odnosima i ritko kada izjasnis. Zar nisi ti napustija forum tu, kad su ljudi slavili povratak Gotovine i Markaca. Zbog cega, sto te nije briga za njih, ili?

U tome što u svakoj temu nekako uspeš da uloviš kako zli Srbeki oštre četničku kamu, da se tako izrazim. Nekad i mene iznenadiš. :zubati

A što se tiče nepravedno oslobođenih :nanana đenerala, ne znam šta je trebalo... Da proslavim sa ekipom ili da idem i gubim vreme na objašnjavanja i svađu sa 95% foruma? :neznam

Potpuno besmisleno. Razumem poziciju i osećanja Hrvata, delom se ne slažem sa tim, ne mogu da utičem na promenu, u krajnjem slučaju, nešto me i ne interesuje previše.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 09:01 

Nije ovo stvar oko ispadanja boljim, slobodoumnijim ili nešto treće. Jednostavno mislim da imaš dosta ekstremnije stavove od mene po tom srpsko-hrvatskom pitanju.

SDB je napisao/la:

Junuz je san svakog paranoičnog srpskog ultradesničara. Živ primerak jugo-ustaše i lečenog titinog pionira.

Konstatcija SDB-a stoji, donekle. Ipak i među Bosancima imam favorite... :D

A ne znam zašto bih ja bio san nekog desničara. Baš sam meHak.

Mene zanima što to Aga npr. ima gledat prema istoku kad tamo nema ništa. Niti su vam što dali. Prečani su samo najebali zbog tog prekomjernog srbovanja.

Evo baš čitam jučer o Surdulici koju je Bečo stavio, izbjeglice iz Krajine nastradale u bombardiranju NATO-a na krajnjem jugu Srbije. Znam takvih primjera bezbroj. Što im je to trebalo. Radi osvajanja Banja Luke koja je tek nakon zemljotresa postala srpska?!

A sve to da bi se priljepilo ovim Zamfircima s kojim neki moj susjed Srbin nema nikakve veze.

Ne negiram Srbe, ne ukidam RS, samo mislim da je Srbija takva kakva jest nikakav cilj bilo kome. Nije ni bila. Zapadni srbeki su počašćeni prilikom da zajedno s Hrvatima i Bošnjacima izgrade bolji svijet od onog koji će Srbija ikad bit i mislim da bi jednostavno oni sami trebali podignut bedeme na Drini.

Srbe se inače ne smije napadat i "protjerivat" unatoč svemu. Nisu više opasnost a i nema ih tako puno preko Drine.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 10:50 

A kad ih bude tako puno preko Drine i kad opet bude opravdano protjerivati ih, da se i tu udruže sa Bošnjacima i Hrvatima i sami sebe protjeraju ili da opet mole da im pomognu istočnjaci?

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:06 

Hajde ne kmeci sad i ti, koliko ste se uzivili u ulozi zrtve, ono dodje ti za povratiti. Kolektivno zaboravljate da ste RSK ocistili od Hrvata, a RS od svega ne-srpskog, to kao u samoobrani. U koje ste dobre dusice.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:13 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Zapadni srbeki su počašćeni prilikom da zajedno s Hrvatima i Bošnjacima izgrade bolji svijet od onog koji će Srbija ikad bit i mislim da bi jednostavno oni sami trebali podignut bedeme na Drini.

A mi se evo kolektivno kenjamo na tu čast i kenjaćemo sve dok postoji tzv. biH.

Nego, gospodin Junuz nije sav svoj, mame mi :D

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:18 

Agathonikos je napisao/la:
Zapadni srbeki su počašćeni prilikom da zajedno s Hrvatima i Bošnjacima izgrade bolji svijet od onog koji će Srbija ikad bit i mislim da bi jednostavno oni sami trebali podignut bedeme na Drini.

A mi se evo kolektivno kenjamo na tu čast i kenjaćemo sve dok postoji tzv. biH.

Nego, gospodin Junuz nije sav svoj, mame mi :D

:aleale :smijeh

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:22 

I kao taj ljakse sa tim nadimkom je krucijalan dokaz da mi volimo ovo parardržavno govno od tzv. biH?
A, gospodine Puntar :D

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:24 

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:29 

.... ....

Ne znam kakvi ovo kompleksi sve govore, ali moram reći da strašno.

Što ti ne ostade da gradiš bolju budućnost, već si odbegao kod zegejaca sa kojima osim vire nemaš apsolutno nikakve veze? :neznam

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:29 

Agathonikos je napisao/la:
I kao taj ljakse sa tim nadimkom je krucijalan dokaz da mi volimo ovo parardržavno govno od tzv. biH?
A, gospodine Puntar :D

Ma kakvi, sjor Aga, sjor Zoka mi je urnebesno smisan, pa kazen da ga malo pridstavin siroj forumskoj publici. :zubati Ono bezveze, znate.
Znan ja da ti ne volis tu drzavu, i ja ti ne govorin da je volis.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:35 

Konstatcija SDB-a stoji, donekle. Ipak i među Bosancima imam favorite... :D

A ne znam zašto bih ja bio san nekog desničara. Baš sam meHak.

Mene zanima što to Aga npr. ima gledat prema istoku kad tamo nema ništa. Niti su vam što dali. Prečani su samo najebali zbog tog prekomjernog srbovanja.

Evo baš čitam jučer o Surdulici koju je Bečo stavio, izbjeglice iz Krajine nastradale u bombardiranju NATO-a na krajnjem jugu Srbije. Znam takvih primjera bezbroj. Što im je to trebalo. Radi osvajanja Banja Luke koja je tek nakon zemljotresa postala srpska?!

A sve to da bi se priljepilo ovim Zamfircima s kojim neki moj susjed Srbin nema nikakve veze.

Ne negiram Srbe, ne ukidam RS, samo mislim da je Srbija takva kakva jest nikakav cilj bilo kome. Nije ni bila. Zapadni srbeki su počašćeni prilikom da zajedno s Hrvatima i Bošnjacima izgrade bolji svijet od onog koji će Srbija ikad bit i mislim da bi jednostavno oni sami trebali podignut bedeme na Drini.

Srbe se inače ne smije napadat i "protjerivat" unatoč svemu. Nisu više opasnost a i nema ih tako puno preko Drine.

Zajednički život sa vama i muhamedancima je naša najveća nesreća i prokletstvo. I hvala dragom Bogu što nam je dao priliku da vas se otarasimo sa tla Srpske za sva vremena.

A što se tiče bedema, pa upravo jedan se gradi na Savi, Uni i Dinari. Nikad ovoliko čvrsta granica između Hrvatske i BiH nije bila u zadnjih 130 godina nije bila. :001_smile

Ovaj SDB govori o bliskosti Krajišnika sa Zagrebom. =)) Pa kad bi nekim slučajem Krajišnicima sijale oči od silne "ljubavi" prema vama, cijeli zapad Srpske - od Kozare do Sijekovca, od Mrkonjića preko Drakulića do Gradiške, kao i pola Vojvodine i pola Beograda bi bili Las Vegas. :kava

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 11:36 

puntar2.0 je napisao/la:
Hajde ne kmeci sad i ti, koliko ste se uzivili u ulozi zrtve, ono dodje ti za povratiti. Kolektivno zaboravljate da ste RSK ocistili od Hrvata, a RS od svega ne-srpskog, to kao u samoobrani. U koje ste dobre dusice.

Primjećujem da pokoji bitan detalj izostavljaš iz opisa događaja. Kao da pričaš o meču između Rokija Balboe i Apolo Krida, a pričaš samo kako je Krid udarao Balbou.

Samo kažem gospodinu Junuzu da su nam možda "egzotični istočnjaci" po nečemu bliži od braće Hrvata i muslimana. Zamisli da ja tebe počnjem da ubjeđujem da ti je bolje da praviš državu s nama braćom iste dinarske rase i balkanske krvi nego s onim perecima poluSlovencima :zubati

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:13 

Ti kad lupaš, baš lupaš. :zubati

Čovjek zaista ima svoj film , no ja otvoreno tvdim da su Srbi s lijeve obale Morave prema zapadu etnički bliži Srbima u Hrvatskoj i BiH nego susjedi Hrvati i Muslimani. Ko je ikad čuo govor Banijca i Ere sa Zlatibora zna šta govorim.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:14 

Ja već vidim kako je jadnom Metu kad mora da se zaputi na istok.

Pred put baci poslednji pogled na vitke gotske minarete Sarajburga iz pravca kojih dopiru nežni renesansni tonovi i mirisi srednje ojrope. Od Roterdama do Krakova je poznato da je od Sarajburga napredniji, čistiji i uljudniji samo velegrad Zen'cow.

Ipak, posao je posao i gospodin Met kreće na istok. Što se više bliži, situacija je gora. Već kod Rogatice nebo postaje tamnije, kod Ustiprače sreće ljude koji žive u stalnom strahu od upada barbara, kod Višegrada je još gore... Iz daljine dopiru potresi i vide se vatre Mount Zlatibora, gde je Frodo-Franjo išao da baci prsten.

Malo potresen prizorom, Met nastavlja. Ubrzo izbija na obalu reke kojoj se jedva vidi kraj sa druge strane. Nakon 12 časova provere, prolaska kroz utvređeni pojas, električnu ogradu i jarak sa krokodilima, te pozdrava zabrinutih carinika na čelu sa slavnim Bornom Junuzec-Đipalovinčićem, čiji su preci Hrvati već 1016 generacija, prelazi na drugu stranu. Do linije razdvajanja ostao je samo tanak granični pojas na kome su se ukopale dobro naoružane trupe krilnika Bećira Stipe Kumberga...

Met nesigurno korača stranim predelima. Granica na Dol-Mokrojgori je posednuta grupom zloglasnih četnika, ratnog emira Nemanje, sa turbanima na glavi i alkama u nosu. Ne govore strane jezike, pa se Met sa njima sporazumeva putem znakova. Nakon što im je dao mito i uspeo da ih ubedi da ga ne nabiju na ražanj i pojedu za večeru, Met prelazi granicu. Nebo postaje još tamnije, puteva nema, šume su na sve strane, a u vazduhu se oseća strahovit nedostatak padeža i tisućljetne uljudbe. Met tek sada shvata šta je veliki pesnik Zmago Volvokšec mislio kada je u svojoj poznatoj poemi "Tamo gdje Kinezi sele tekstilnu proizvodnju" rekao da je Srbistan drugi svet.

Prekinut u mislima od strane plemena turciziranih ljudoždera iz veštac-sela Kremne, Met se jače zaogrće kaputom i brzim, nervoznim korakom kreće ka sledećoj stanici... zloglasnom Minas Užicu.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:15 

Lijeva obala Morave, ako govorimo o Velikoj, i može biti samo ka zapadu :zubati

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:19 

ZlatkoZG je napisao/la:
Čovjek zaista ima svoj film...

Šta te to čudi s obzirom da čovek veze sa vezom nema. Verovatno mu je kakav gedža skinuo žensku ili tako šta, pa su ostale posledice.

Ne valjaju Srbijanci, ne valjaju Hercegovci, ne valjaju zebre. Eto samo silna uljudba srednjebosanskih planina može da se uporedi sa Bečom.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:23 

:smijeh
Jagnje, manijače, ispadoh junak Gospodara prstenova :smijeh

Glede Užica mogu reći samo:
http://www.youtube.com/watch?v=9k4UiYT5nFQ

Inače, kažu, pjesma predaka ovih što danas brane Bosnu od nas Bosanaca, srbijanskih dotepenaca :D

Mada su meni iskreno najdraži jugoistočni dijelovi Srbistana, jesi li bio u Zvonačkoj banji lejtli? :D

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:29 

Metemma je napisao/la:
Inače, kažu, pjesma predaka ovih što danas brane Bosnu od nas Bosanaca, srbijanskih dotepenaca :D

Jašta, Užice je ispalo iz europskog kulturnog kruga kad su četnici poćerali dobre Turke u Bejha.

Metemma je napisao/la:
Mada su meni iskreno najdraži jugoistočni dijelovi Srbistana, jesi li bio u Zvonačkoj banji lejtli? :D

Nisam. Meni je najlepša zapadna Srbija (ne mislim na Knin, Petrinju i to :zubati ).

Vrh

PostPostano: 03 kol 2013, 12:36 

Ko je napisao Zonu Zamfirovu?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: